Design av et lite bad på 3 kvm. (60 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av et lite bad på 3 kvm. (60 bilder)

Design av et lite bad på 3 kvm. (60 bilder)

Hvis du har et lite bad på 3 kvm. – Dette er absolutt ingen grunn til å bli opprørt. Selv i et slikt rom vil alt du trenger passe fantastisk, det viktigste er å tenke godt over designet. Og denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne interessante ideer til inspirasjon.!

Hvor skal jeg begynne?

Før du fortsetter med renoveringen av badet, er det nødvendig å frigjøre det fra alle gamle ting og overflater. Deretter kommer det mest ubehagelige verket, som er uunnværlig i hus som ble bygget frem til 2010 – erstatte rustne vannrør og kraner med moderne. Hvis du ikke tar hensyn til dette stadiet, kan alt designarbeid og dyre materialer bli ubrukelige i løpet av noen uker eller måneder fra en “tilfeldig” flom..

Så kommunikasjon er lagt. Det er nå gulvets tur. Den må være vanntett og helst varm. For å løse det første problemet, er betongbunnen dekket med en sømløs vanntettingsfilm (limt på en bituminøs primer), og kantene er hevet langs veggene med 15-20 cm. Finkornet sand helles på toppen, hvorpå oppvarming matter kan legges. Dermed vil badet alltid ha en behagelig temperatur.!

Om nødvendig, selv før du legger gulvet, bør veggene og taket jevnes. For å forhindre at det oppstår sprekker på gipset, kan det limes over med glassfiber. Dette miljøvennlige materialet vil gjøre overflaten mer holdbar og vakker. I stedet for gips er det bedre å bruke vannpaneler – de er utviklet ved hjelp av en spesiell teknologi og blir ikke våte.

Innredning av bad 3 kvm. - Foto

Fargeløsninger for bad 3 kvm.

Velg nyanser for et bad på 3 kvm. må være veldig forsiktig. Det anbefales å bruke ikke mer enn tre, og helst to farger. De mest harmoniske kombinasjonene er hentet fra en pastellbakgrunn og beskjedne aksentdetaljer et par nyanser mørkere..

Det er helt uakseptabelt å dekorere et lite bad i en dyster og rikt kontrastpalett. Tvert imot vil det være lettere å visuelt utvide plassen ved hjelp av en luftig, lett skala..

Hvit

Dette er kanskje den mest tradisjonelle og mest vellykkede fargen på et baderomsinteriør. Den er perfekt både alene og i forening med andre nyanser. I dekorasjonen kan du bruke litt fortynnede toner: melk, fløte eller perle.

Baderomsdesign 3 kvm. i hvitt - foto Baderomsdesign 3 kvm. i hvitt - foto

Grå

Monokrom enkelhet av metall er det beste valget for en lakonisk design. Ved siden av hvit keramikk, speil, gjennomsiktige skillevegger, vil grå se diskret og veldig moderne ut. I dette rolige området vil til og med lappetepper med forskjellige mønstre være passende. Grå skjønnhet vil også bli understreket av krombeslag: kraner, møbelhåndtak, rammer og nyanser.

Baderomsdesign 3 kvm. i gråtoner - foto Baderomsdesign 3 kvm. i gråtoner - foto

Blå

Badet tilhører vannelementet, og blått og blått er de opprinnelige fargene. Det indre av badet i blå toner er friskheten i en innsjø i fjellet, den mystiske havdybden eller gjennomsiktigheten av en kilde på en lunken dag. Denne fargen vil gjøre et lite rom lettere og mer voluminøst. I tillegg lindrer det nervene godt, og lindrer også tretthet..

Baderomsdesign 3 kvm. i blått - foto Baderomsdesign 3 kvm. i blått - bilde

Grønn

Den forfriskende fargen på dyrelivet er perfekt for å dekorere et bad på 3 kvadratmeter. Det er ønskelig å understreke bleke nyanser av grønt med mer mettede urtemønstre, satt av med brun eller grå. I kombinasjon med grønt, marmor, grov stein, kobber, leire, ser tre bedre ut enn blank hvit keramikk.

Baderomsdesign 3 kvm. i grønne toner - foto Baderomsdesign 3 kvm. i grønne toner - foto

Beige

Den nøytrale, litt varme skyggen av cappuccino i det indre av et lite bad vil appellere til alle som elsker hjemmekomfort og tradisjon. Gyldne detaljer skiller seg utmerket ut mot bakgrunnen. Du kan vakkert komplementere beige med mørkebrune, karamell- og kremblomster..

Baderomsdesign 3 kvm. i beige farger - foto Baderomsdesign 3 kvm. i beige farger - foto

Etterbehandling og materialer til badet

For at renoveringen skal forbli ny i lang tid og se estetisk tiltalende ut, er det svært viktig å velge etterbehandlingsmaterialer av høy kvalitet. På badet bør dette være belegg som er maksimalt motstandsdyktige mot høy luftfuktighet, samt hyppige temperaturendringer..

Gulv

På grunn av rask fukting på badet, er det absolutt kontraindisert å bruke laminat, treparkett og tekstiltepper. Keramiske fliser (monokromatisk, lappeteppe, sjakkbrett, 10×10, 15×15 cm, firkantet eller sekskantet), porselenstein, kunststein er egnet for dette rommet..

Det selvnivellerende gulvet vil også se avantgarde ut-gjennomsiktig, med små figurer av skjell, fisk, små småstein ispedd innsiden; med sjøskum eller vannringvirkning.

Bad 3 kvm. - gulvdesign

Vegger

Det enkleste alternativet for veggdekorasjon på badet er 3 kvm. er flekken. Dette kan gjøres med vanntette forbindelser (akryl, latex, silikonmaling) over grunnede vannpaneler, glassfiber og for loftstil – direkte på murverk. Vaskbart vinyltapet brukes ofte, men alltid med en glatt overflate.

Du kan også kappe veggene med plastpaneler, revet dem med kunststein eller fliser. Etterbehandling av keramikk bør være diskret, mellomstor eller liten mosaikk i ett fargevalg. Sømmene skal gjøres usynlige. Lette kontrastmønstre, grenser, horisontale og vertikale linjer vil være passende. Det er bedre å nekte mørke farger på veggdekorasjon til fordel for lys, skinnende, pastell eller naturlig.

Veggdekorasjon - baderomsdesign 3 kvm. Veggdekorasjon - baderomsdesign 3 kvm.

Tak

Det mest vellykkede takalternativet for et lite bad på 3 kvm. – speilstrekkfilm med lys (hvit) farge. Imidlertid er maling, liming med glassfiber eller vinylsiding også egnet..

Et gjennomsiktig glasstak med belyste glassmalerier vil se utrolig vakkert ut.

Takdesign på badet 3 kvm. - Foto

Badekar eller dusj – hva du skal velge?

Elskere av avslappende spabehandlinger med duftlys og skum vil aldri gå glipp av det romslige badet. Men dette er ikke nødvendig – hvis du plukker opp en kantet, klar rektangulær form eller en beholder avsmalnende i form av en dråpe, vil den lett passe inn i et rom på 3 kvadratmeter..

En dusjkabinett er en uerstattelig ting for aktive, aktive mennesker. Den tar liten plass, sparer vann og skillevegger beskytter uteplassen pålitelig mot sprut.

Men det er også et tredje kompromissalternativ – dette er et dusjrom med et høyt volumetrisk brett, der du kan bade barn og til og med bruke det som et sitteboblebad..

Bad på rommet 3 kvm. - Foto Bad 3 kvm. med dusj - foto

Plassering av møbler, hvitevarer og tilbehør

Vask og toalett

Den ideelle løsningen for å spare plass er overliggende vasker som kan installeres på toppen av nattbordet eller lette veggmonterte. I form skal den være rektangulær, oval (i form av en klassisk såpefat) eller litt avrundet hjørne. Hengende servant passer sømløst over den smale delen av badekaret.

Toalettet i seg selv vil ikke ta mye plass hvis du minimerer eller gjemmer sisternen i veggen. For dette formålet er en gipsplaternisje eller bunnen av et skap perfekt. Det er også hjørnekompakte design..

Plassering av vask og toalettskål på et bad på 3 kvm. - Foto

Vaskemaskin

En liten, moderne modell av en vaskemaskin kan oppta en gratis nisje under benken; i skapet over den skjulte sisternen; fyll ut mellomrommet mellom badekar / dusjkabinett og veggen.

Du kan også finne hengende vaskemaskiner på salg. En slik teknikk vil ikke bare oppfylle sitt direkte ansvar, men også dekorere interiøret..

Vaskemaskin under vasken - baderomsdesign 3 kvm. Hengende vaskemaskin i det indre av badet - foto

Skap og hyller

For plassering av kosmetikk og vaskemidler på badet 3 kvm. det er svært ønskelig å bruke sideplassen til badekaret. Dekorative paneler som dekker beholderen fra forskjellige sider kan gjøres om til skjulte utfellbare hyller. Dermed vil alle glassene være pålitelig skjult, og under bading vil de alltid være tilgjengelig.

For hyller for håndklær og annet tilbehør er det nødvendig å tilpasse det vertikale rommet på veggene, så vel som hjørnene, så mye som mulig. Samtidig bør skapets kapasitet ikke være synlig, for ikke å bryte designens harmoni. Det er bedre å gjøre dører ugjennomsiktige, men med skinnende, blanke eller speilfasader..

Hengslet badekar - bad 3 kvm. Lagringssystemer for et lite bad 3 kvm. - Foto

Belysning på badet 3 kvm.

Elektrisitet bør håndteres forsiktig i et fuktig rom, for eksempel et bad. Lyskilder bør ha en effekt på ikke mer enn 12 W og være så langt som mulig fra dusjer og kraner.

Det er uønsket å bruke forskjellige hengende lysekroner i interiøret, men spotter montert i taket vil være veldig passende her. LED -strips med vakre gradientoverløp vil også bidra til å skape en romantisk atmosfære..

Belysning - baderomsdesign 3 kvm. Belysning - baderomsdesign 3 kvm.

Fotogalleri

Nedenfor er et utvalg bilder hvor du kan se interiøret på små bad med et areal på 3 kvadratmeter. i forskjellige designretninger. Dette vil hjelpe deg med raskt å navigere i valg av fargepalett, materialer, rørleggerarbeid, møbler, dekor, og også tydelig se hvordan visse løsninger ser ut i virkeligheten.

Baderomsdesign 3 kvm. i en moderne stil

Baderomsdesign 3 kvm. i moderne stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i moderne stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i moderne stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i moderne stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i moderne stil - foto

Baderomsdesign 3 kvm. i klassisk stil

Baderomsdesign 3 kvm. i klassisk stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i klassisk stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i klassisk stil - foto

Baderomsdesign 3 kvm. i provence -stil

Baderomsdesign 3 kvm. i provence -stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i provence -stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i provence -stil - foto

Baderomsdesign 3 kvm. i stil med minimalisme

Baderomsdesign 3 kvm. i stil med minimalisme - foto Baderomsdesign 3 kvm. i stil med minimalisme - foto Baderomsdesign 3 kvm. i stil med minimalisme - foto Baderomsdesign 3 kvm. i stil med minimalisme - foto

Baderomsdesign 3 kvm. i skandinavisk stil

Baderomsdesign 3 kvm. i skandinavisk stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i skandinavisk stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i skandinavisk stil - foto Baderomsdesign 3 kvm. i skandinavisk stil - foto

Video: Bad 3 kvm. – Interiørdesign

Previous Post
Κουζίνα σε στιλ σοφίτας: 40 ιδέες για σχεδιασμό και ανακαίνιση
Next Post
Kjøkkendesign 14 kvm. (65 bilder)