Barnedesign for to gutter (85 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barnedesign for to gutter (85 bilder)

Barnedesign for to gutter (85 bilder)

I en familie hvor to gutter vokser opp, er det ikke alltid mulig å gi hver av dem et eget rom. Ofte må to eiere komme overens i samme barnehage, noe som forårsaker mange problemer. Barnas konstante opphold i nære forhold kan over tid påvirke den psykologiske tilstanden ikke til det bedre, forårsake irritabilitet og depresjon. For å forhindre at dette skjer, må foreldre utstyre barnehagen kompetent, gi det lys, plass, gjøre det så behagelig og funksjonelt som mulig. Vi vil snakke om dette i dagens artikkel og vurdere vellykkede layoutalternativer i fotoeksempler..

Hva du bør vurdere?

Når du planlegger arrangementet av en barnehage for to gutter, kan du prøve å velge det største og lyse rommet der alle nødvendige funksjonelle områder kan plasseres. Hvis en loggia eller balkong grenser til rommet, kan du prøve å feste dem helt eller delvis ved å demontere glassene. Etter å ha isolert territoriet, kan du plassere et trenings-, lekeområde eller lagringssystem på det – da blir det mer plass i rommet.

Tenk nøye over hva guttene virkelig trenger, gitt alder og hobbyer. Prøv å bruke kompakte og transformerbare møbler i miljøet – alle typer utrullbare, sammenleggbare senger og bordsystemer vil spare plass betydelig.

Når du velger en designstil, er det nødvendig å ta hensyn til ønskene til begge gutta, koordinere med dem fargepaletten, plasseringen av sonene. Prøv å få de samme møbelsettene for barn – på denne måten vil rommet se mye mer harmonisk ut..

Det er lurt å dele barnehagen for to gutter i soner. Hvis barna fortsatt er veldig små, er det nok med et fargevalg, som for eksempel understreker lekeområdet med fototapeter med bilder av tegneseriefigurer. Bilder eller dekorative inskripsjoner med navnene på eierne kan installeres over barnesengene. Eldre barn oppfordres til å fordele sine territorier, avgrense soveplasser med en skillevegg, hyller eller gardiner, slik at hver gutt kan lage sin egen komfortable sone.

Sport spiller en viktig rolle i utviklingen av det sterkere kjønnet, så ikke glem sportshjørnet for barn. Du kan installere en veggstang, en simulator, en basketballbøyle (hvis plassen tillater det) eller en boksesekk – valget avhenger av hva gutta liker.

Barneromsdesign for to gutter - Det du må vurdere Barneromsdesign for to gutter - Det du må vurdere

Fargeløsninger

Fargepaletten til et rom for to gutter vil først og fremst avhenge av personlige ønsker. Imidlertid er det verdt å vurdere mengden naturlig lys som kommer inn i rommet og størrelsen på rommet. Hvis vinduene vender mot sør, kan du bruke mørkere og kjøligere toner, og for det nordlige rommet er det bedre å foretrekke lyse farger..

I tillegg til de vanlige blå nyanser, kan barnehagen for gutter dekoreres i grå, beige, hvit, grønn, og legge til aksentbrune og svarte farger. Selv en edel burgunderfarge vil passe perfekt inn i en guttaktig slum.

På mange måter bestemmes fargevalget av den valgte stilen. For eksempel er det marine temaet preget av hvite og blå fargetoner, og racerførersrommet kan dekoreres i lyse røde farger. For voksne klassikere er lyse pastellfarger karakteristiske, og loftet vil overraske med sin mørke, men samtidig ganske varme palett..

Barneromsdesign for to gutter - farger Barneromsdesign for to gutter - farger

Interiør stil

Du må velge barnehagestilen sammen med barna, og ta hensyn til deres ønsker. Følgelig er fargen på rommet, møbler valgt, og dekorative detaljer vil spille hovedrollen – etterbehandling materialer, tekstiler, tilbehør som tilsvarer en eller annen retning.

Tematisk utforming av barnehagen for småbarn

Småbarn vil elske interiøret i nautisk stil med tredekk, taustiger, ror og veggkunst i et rasende hav.

Det er ikke mindre interessant å dekorere et racerbilrom med racerbarner, bilder av dynamiske baner, veiskilt og andre attributter. Idrettstemaer er også relevante, for eksempel et rom for fotballspillere, basketballspillere, etc. Tilstedeværelsen av sportsutstyr vil spille en stor rolle her, som ikke bare vil dekorere rommet. Men det vil også være nyttig for barns fysiske utvikling..

Tematisk utforming av barnehagen for småbarn - Interiørdesign Tematisk utforming av barnehagen for småbarn - Interiørdesign Tematisk utforming av barnehagen for småbarn - Interiørdesign

Barnerom for to gutter i engelsk stil

Interiøret i britisk stil er preget av varme toner av dekorasjon – brun, dyp blå, grønn, rød, som, avhengig av størrelsen og plasseringen av rommet i forhold til kardinalpunktene, kan ha en mørkere eller lysere palett..

Det er viktig å introdusere så mange trykk og emner knyttet til Foggy Albion som mulig: bilder av det britiske flagget, Big Ben, røde dobbeltdekkbusser, logoer av kjente engelske musikere (The Beatles, Freddie Mercury, etc.). Gode ​​etterbehandlingsmaterialer er tregulv, vertikalt stripet tapet, heraldiske elementer..

Barnerom for to gutter i engelsk stil - Interiørdesign Barnerom for to gutter i engelsk stil - Interiørdesign

Barnehage i skandinavisk stil for to gutter

Nordisk stil kan være den beste løsningen for et lite rom for to gutter. Lyse (hvite, grå) toner av etterbehandlingsmaterialer, fravær av gardiner og unødvendige dekorasjoner gjør interiøret lyst og luftig. På samme tid er rommet ikke blottet for hjemmekomfort på grunn av at de lyse aksentene er spredt, og viktigst av alt – et stort antall treelementer i møbler og dekorasjon..

Barnehage i skandinavisk stil for to gutter - Interiørdesign Barnehage i skandinavisk stil for to gutter - Interiørdesign

Høyteknologisk barnehage for to gutter

Hi-tech er en populær trend blant unge mennesker i dag. Siden preferansen er gitt til lakonisk design i kule nyanser, brukes stilen best for å dekorere tenåringsrom. Her finner du etterbehandlingsmaterialer av den nyeste generasjonen, ultramoderne teknologi, mange blanke overflater som gjenspeiler originaliteten til møblene..

Barnerom for to gutter i høyteknologisk stil - Interiørdesign Barnerom for to gutter i høyteknologisk stil - Interiørdesign

Barnehage i loftstil for to gutter

Loftsstilen er kjent for sin eksentrisitet, litt brutalitet med “domesticerte” funksjoner. Hovedbakgrunnen er skapt av etterbehandlingsmaterialer som ligner ubehandlede overflater i utseende – murverk, takbjelker, massive tregulv. Massivt tremøbler og forskjellige metallkonstruksjoner vil lykkes med å utfylle interiøret. Sammen med dette vil barnehagen se ganske varm og koselig ut takket være introduksjonen av fargerike dekorative elementer og tilbehør i form av gulvtepper, malerier, plakater, myke leker..

Barnerom for to gutter i loftstil - Interiørdesign Barnerom for to gutter i loftstil - Interiørdesign Barnerom for to gutter i loftstil - Interiørdesign

Dekorasjonsmaterialer

Valget av materialer for å dekorere en barnehage avhenger i stor grad av stilen på rommet. Du bør også ta hensyn til barnekategorien og utformingen av rommet..

Gulv

Prøv om mulig å isolere gulvet i barnerommet med et innebygd varmesystem eller et mykt teppe. Som hovedbelegg kan du velge laminat, parkett eller fortykket linoleum. Diagonale mønstre eller et bur vil bidra til å visuelt utvide området i rommet..

Barneromsdesign for to gutter - Gulvbehandling Barneromsdesign for to gutter - Gulvbehandling

Vegger

Veggene i barnehagen kan males, tapetseres, pusses eller dekoreres med teksturerte veggpaneler, for eksempel tre eller murverk. De er spesielt populære i barnefototapeter som kan sette tematisk tone for rommet. Monokromatisk veggdekorasjon er også et godt alternativ, noe som gjør det mulig å “bevise” seg for lyse elementer av møbler og dekor.

Barneromsdesign for to gutter - Veggdekorasjon Barneromsdesign for to gutter - Veggdekorasjon

Tak

De siste årene har det vært vanlig å dekorere takflaten med gipsplater. Med sin hjelp kan du lage glatte og trinnvise strukturer, markere funksjonelle områder. I tillegg kan du bruke elastiske stoffer, som kan være blanke, matte, med eller uten mønster, og etterligne naturlige materialer.

Barneromsdesign for to gutter - Takdekorasjon Barneromsdesign for to gutter - Takdekorasjon

Barnemøbler

Vi har allerede sagt at for en barnehage med flere funksjonsområder må du bare velge de mest nødvendige og, om mulig, multifunksjonelle møblene. Lagringssystemer kan være nattkasser, bokser, kompakte modulelementer (skjenker, kommoder) eller en høy garderobe, der tingene til begge gutta skal plasseres. Ikke glem studieområdet, der det trengs hyller, bøker og lærebøker..

Senger

Når du velger senger for gutter, bør du vurdere aldersegenskapene. En loftseng eller en to-lags struktur lar deg spare nyttig kvadratur på den beste måten, ta den under et sportshjørne eller et lekerom. Men plassering av et barn på andre nivå er bare tillatt fra 6 år. For babyer kan du installere små barnesenger langs veggen eller motsatt hverandre, avhengig av utformingen av rommet.

En utmerket løsning ville være å kjøpe et helt sett, som er installert langs en av veggene og umiddelbart inneholder sovesenger og mange lagringssystemer.

Vurder å kjøpe cabriolet-modeller som en garderobeseng eller en sammenleggbar seng på catwalken. På dagtid vil sengen forsvinne helt fra øynene og etterlate ledig plass i barnehagen for spill..

Barnemøbler for to gutter - Senger Barnemøbler for to gutter - Senger

Arbeidssone

Det er bedre å ordne et arbeidsområde for to gutter i nærheten av et vindu, der det er nok lys. Sett ett langbord eller forleng vinduskarmen, og utstyr sideveggene med bokhyller. Hvis størrelsen på rommet tillater det, kan du plassere to separate studieområder med bord og skap – da vil ikke barna forstyrre hverandre i timene. Dette alternativet er for eksempel bra når du organiserer et høyt podium med utrullbare senger..

Møbler til et barnerom for to gutter - Arbeidsområde

Lekerom

Velg ett felles område for spill eller sport, dekk det med et teppe som vil markere området og gjøre det mer behagelig. Dekk en av veggene med “morsomme” bilder eller skifer tapet som du kan tegne på.

Plasser det alderssvarende sportsutstyret her. Hvis det er nok plass, kan du sette opp et lite hus eller telt – barn liker å utstyre den lille verdenen sin.

Møbler til et barnerom for to gutter - Lekerom Møbler til et barnerom for to gutter - Lekerom

Belysning og innredning

Det er viktig for barnehagen at rommet har god belysning. Først og fremst gjelder dette naturlig lys, så foretrekk lysgardiner, tyll eller korte rullestrukturer, persienner som beskytter mot sterkt sollys.

For kunstig belysning, installer en lysekrone eller spotlights, legg til bordlamper i studieområdet, nattbordslamper på soverommet. Lekeområdet gjør heller ikke vondt for å belyse i tillegg.

Antall og type dekorasjoner i barnehagen avhenger først og fremst av barnas alder og den valgte stilen. For barn vil hoveddekorasjonen i rommet være fargerike leker, veggmalerier med tematiske bilder, tegneseriefigurer. Tenåringsrommet er preget av mer behersket stilløsninger: bilder eller plakater på veggene, sportstilbehør eller musikkinstrumenter, avhengig av personlige preferanser.

Barneromsdesign for to gutter - Belysning og innredning Barneromsdesign for to gutter - Belysning og innredning

Barnedesign for to gutter – foto

For å oppsummere, foreslår vi at du besøker vårt fotogalleri, som inneholder mange vellykkede eksempler på utformingen av et barnerom for to gutter. Nyt visningen og inspirasjonen!

Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto Interiørdesign av et barnerom for to gutter - foto

Previous Post
Κουζίνα σε στιλ σοφίτας: 40 ιδέες για σχεδιασμό και ανακαίνιση
Next Post
Kjøkkendesign 14 kvm. (65 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector