Kjøkkendesign 14 kvm. (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 14 kvm. (65 bilder)

Kjøkkendesign 14 kvm. (65 bilder)

For mange av oss er kjøkkenet nesten det viktigste rommet i huset, der de ikke bare lager kulinariske mesterverk, men også tar imot gjester, snakker hjerte til hjerte over en kopp te. Kjøkkenet er 14 kvm. – Dette er et vanlig alternativ som finnes i både gamle hus og nye bygg. Et slikt område lar deg bli kreativ med designproblemer. Vi inviterer deg til å forstå detaljene om hva det faktiske designet kan være!

Velge en interiørstil

Stilen på kjøkkenet, uansett størrelse, må velges ut fra eiernes personlige preferanser. Valget er stort nok, så du kan velge det som passer deg og vil se harmonisk ut med resten av rommene i rommet..

Kjøkken 14 kvm. i en moderne stil

Møbelfasader her vil være så enkle og konsise som mulig, som dekorasjon av vegger og gulv. Tilstedeværelsen av dekorative paneler, originale fliser eller lyse mosaikker og glassinnlegg i forkleområdet er tillatt.

Kjøkken 14 kvm. i en moderne stil - Interiørdesign Kjøkken 14 kvm. i en moderne stil - Interiørdesign

Kjøkken 14 kvm. i klassisk stil

Hvis du verdsetter ro og familietradisjoner, kan du velge den klassiske stilen. Blant funksjonene bør nevnes beherskete farger, materialer av naturlig opprinnelse, glatte former og linjer. Innredningen i klassikerne er vanligvis behersket. Denne stilen anses å være relevant når som helst..

Kjøkken 14 kvm. i klassisk stil - Interiørdesign Kjøkken 14 kvm. i klassisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 14 kvm. hi-tech

Denne stilen tilhører det moderne, men dens særpreg er tilstedeværelsen av strenge linjer og overholdelse av de minste detaljene i designet, noe som gir en følelse av “sterilitet” i rommet. Hi-tech betyr dempede nyanser med små fargerike aksenter. Møbler er oftest utstyrt med metall- og glassinnlegg. Det sistnevnte materialet brukes i kjøkkenenheter, noe som gjør utseendet mindre massivt..

Kjøkken 14 kvm. i høyteknologisk stil - Interiørdesign Kjøkken 14 kvm. i høyteknologisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 14 kvm. landlig stil

Slike kjøkken kjennetegnes ved enkelhet og komfort, og en koselig atmosfære. Et karakteristisk trekk ved den rustikke stilen er tilstedeværelsen av et stort antall tekstiler, trebjelker i taket, beherskete farger, blomstermønstre på tapetet, og også håndlagde ornamenter. Country er lett å kjenne igjen på dekorative tallerkener med blomstermotiver, vintage tremøbler, lysekroner i smijern.

Kjøkken 14 kvm. landlig stil - Interiørdesign Kjøkken 14 kvm. landlig stil - Interiørdesign

Kjøkken 14 kvm. m. i stil med shabby chic

Hvis du liker vintage pyntegjenstander, blonduker, rosa og blå trim, sjekk ut denne stilen. Et slikt interiør skaper en følelse av luksus og en fantastisk atmosfære. Kjøkkenet kan inneholde eldre møbler, for eksempel et bord og stoler i spisestuen.

Kjøkken 14 kvm. m. i stil med shabby chic - Interiørdesign Kjøkken 14 kvm. m. i stil med shabby chic - Interiørdesign

Fargepalett for kjøkkenet 14 kvm.

I et rom med et slikt område kan du ikke være begrenset til utelukkende lyse nyanser, som vanligvis bidrar til en visuell økning i plass. Du kan velge en kontrasterende kombinasjon av farger, lyse farger i møbelsett, etterbehandlingsmaterialer og dekorative elementer.

Hvitt kjøkken

Denne fargen er en av de mest populære, da det er veldig enkelt å kombinere andre toner og dekorative detaljer med den. Imidlertid må du være ekstremt forsiktig med utformingen av kjøkkenet: totalt hvitt kan skape følelsen av å være på legekontoret..

Det er best å bruke kontrasterende kombinasjoner, fortynne den snøhvite finishen og møblene med andre nyanser. Spesielt kan du gjøre forkleet lyst med fliser og mosaikker, som vil være en fantastisk aksentfarge og diversifisere interiøret..

Hvitt kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign

Grått kjøkken

Denne fargen ser nøytral ut og er flott for et 14 kvadratmeter stort kjøkken. Hvis du ikke liker hvite vegger og møbler, og fargerike toner er for dristige for deg, kan du bruke grå i forskjellige varianter. Skygger kan kombineres med hverandre og omgir dem med stålelementer, trebelegg.

Med grått får du en diskret interiørdesign, der det ikke er kontraster og noen ganger irriterende prangende fargetoner, så det blir koselig og hyggelig å være på et slikt kjøkken..

Grått kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign Grått kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign

Brunt kjøkken

Vær oppmerksom på nyanser av naturlig tre som aldri vil gå av moten. De ser naturlige ut og gir varme og kos til interiøret. I tillegg må du ikke glemme miljøvennligheten til treet, som ser fasjonabelt ut og høy status. Spesielt ser kombinasjonen av naturlige tre nyanser med skinnende metalliske overflater stilig ut, noe som vil gi kule notater til kjøkkenets interiør..

Brunt kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign

Gult kjøkken

For kjøkkendesign med et areal på 14 kvm. Velg varme gule nyanser som hjelper deg med å øke humøret og gir energi og gir energi etter at du har bodd i rommet. Du kan balansere dem med dempet grønn, brun og trefinish..

Gult kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign Gult kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign

Grønt kjøkken

Det er mange grønne toner, men det anbefales å velge det letteste for kjøkkenet. Du kan dekorere rommet i lysegrønn farge eller nyanser av grønne epler og saftig løvverk. Ikke bruk mørke farger som får interiøret til å se dystert ut. Det er best å supplere dem med dempede gule og skoger, rosa og appelsiner..

Grønt kjøkken 14 kvm. - Interiørdesign

Gjør ferdig et 14-meters kjøkken

Du må velge etterbehandlingsmaterialer basert på personlige preferanser og stilistiske retninger. Imidlertid er det en rekke grunnleggende retningslinjer som kan brukes i utformingen av et 14-meters kjøkken:

Gulv

Den beste løsningen ville være fliser. I dag kan du plukke opp forskjellige alternativer: med en trelignende tekstur, med et ornament, med en klassisk design. Start fra interiørstilen og dens andre elementer, i tillegg til gulvet. Et område på 14 kvadratmeter lar deg legge på gulvet ikke bare vanlige fliser, men også volumetriske mosaikker.

Kjøkkendesign 14 kvm. - Gulvbehandling Kjøkkendesign 14 kvm. - Gulvbehandling

Vegger

Valget av etterbehandlingsmaterialer avhenger helt av det overordnede konseptet. Hvis du bruker en loftstil, vær oppmerksom på mursteinfinishen, men hvis beslutningen blir tatt til fordel for landet, må du velge tapet med blomstermønstre. Uansett vil vanlig tapet se fordelaktig ut. Det er best hvis belegget er fuktresistent. Du kan også velge vaskbare tapeter, noe som er viktig for kjøkkenet.

Kjøkkendesign 14 kvm. - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 14 kvm. - Veggdekorasjon

Tak

Ikke overbelast kjøkkentaket med gipsplater, da det ikke er mye plass til din disposisjon for dette. Enkel maling eller montering av et matt strekkloft anbefales..

Kjøkkendesign 14 kvm. - Takdekorasjon Kjøkkendesign 14 kvm. - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler

For kjøkkenet 14 kvm. Det anbefales å velge merkbare dekorative elementer, med tanke på individuelle smakpreferanser og den stilistiske retningen som brukes i designet. Du kan diversifisere interiøret ved hjelp av slike detaljer: veggklokker, fotografier og malerier, dekorative tallerkener og sett, glassprodukter, vaser med blomster.

På grunn av endringer i temperatur og høy luftfuktighet er det bedre å nekte innendørs planter. Bruk av tekstiler bør være moderat. Gjør foretrukne syntetiske stoffer når du velger gardiner, da de vil absorbere fuktighet og lukten av mat, og også uunngåelig bli skitne. Det er best hvis gardinene er korte..

Kjøkkendesign 14 kvm. - Dekor og tekstiler Kjøkkendesign 14 kvm. - Dekor og tekstiler

Kjøkkenmøbler 14 kvm.

Den vanligste planleggingsmetoden for et kjøkken i et slikt område er en hjørne. Dette alternativet bidrar til å spare ledig plass og organisere interiøret så praktisk som mulig for vertinnen, siden alle arbeidsflater er innen rekkevidde.

Den lineære layoutmetoden regnes som en av de mest populære. Han fokuserer på midten av rommet, som lar deg hente et originalt bord og stoler.

Et to-raders oppsett er et praktisk alternativ for å organisere et kjøkken når andre, spesielt en hjørneplan, ikke er egnet. Hvis rommet er langstrakt i form, er det bedre å plassere skap og kjøleskap på den ene siden, og komfyren og arbeidsflatene på motsatt side.

Øyoppsettmetoden innebærer å plassere et bord i rommet, som ser ut som en “øy”. Det er på det at hovedvekten legges, et slikt bord er egnet for både matlaging og spising..

For å utvide plassen kan du kombinere kjøkkenet med et tilstøtende rom. Dermed vil du kunne organisere en spisestue med polstrede møbler. Du kan også sette en bardisk. Dette alternativet er relevant for eiere av små leiligheter i panelhus.

Kjøkkendesign 14 kvm. - Møbler Kjøkkendesign 14 kvm. - Møbler Kjøkkendesign 14 kvm. - Møbler

Belysning

Det er kjent at tilstedeværelsen av skarp belysning lar deg visuelt øke området til ethvert rom. På et moderne kjøkken kan du installere innebygde lamper eller massive mørke nyanser – alt avhenger bare av din smak og det generelle konseptet i interiøret. Størrelsen på rommet lar deg dele det inn i soner ved hjelp av belysning.

Husk at lyskilder bør være i hvert av de funksjonelle områdene, men du kan ikke klare deg uten sentral belysning (det kan til og med være flere lysarmaturer i taket samtidig).

Over arbeidsflater der maten tilberedes, skal lyset være sterkest. I utformingen av kjøkkenet brukes oftest hengende lamper, noe som bidrar til å spre lysstrømmen over hele kjøkkenområdet..

Kjøkkendesign 14 kvm. - Belysning Kjøkkendesign 14 kvm. - Belysning

Kjøkkendesign 14 kvm. – Foto

Flere alternativer for å dekorere et kjøkken med et areal på 14 kvm. kan sees i vårt fotoutvalg. Vi har samlet illustrerende eksempler på originale design i forskjellige stiler. Bli inspirert!

Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 14 kvm. - Foto

Previous Post
Παιδικό σχέδιο για δύο αγόρια (85 φωτογραφίες)
Next Post
Design av en liten gang (90+ bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector