Tak i gips på soverommet (+68 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tak i gips på soverommet (+68 bilder)

Tak av gips på soverommet (+68 bilder)

Takets utforming på soverommet spiller en vesentlig rolle i å skape et helhetlig interiør. Jeg vil at belegget skal være helt flatt, pålitelig og holdbart, men ikke for dyrt. Alle disse kriteriene er perfekt oppfylt av gips – et populært overflatemateriale i form av pappark fylt med et gipslag. Det er utrolig praktisk og enkelt å behandle, slik at du raskt kan implementere enhver designidee. Det moderne gipsplatetaket på soverommet vil bli en ekte dekorasjon av rommet i mange år..

Fordeler og ulemper med tak i gipsplater

Mens vanlig gips begynner å sprekke og smuldre nå og da, kan gips beholde sitt upåklagelige utseende i flere tiår. Det eneste som kan skade dette materialet er fuktighet, men soverommene er vanligvis godt beskyttet mot virkningen. For et fuktig hjørne er det imidlertid nok bare å velge et fuktresistent ark – og problemet er løst..

Tatt i betraktning at folk er i soverommet 1/3 av tiden, er miljøvennligheten en viktig faktor til fordel for gips. I motsetning til polystyren, plastpaneler og elastiske PVC -stoffer som inneholder raffinerte produkter, består den helt av naturlige råvarer – knust mineralsk kalsiumsulfat og cellulose. Organiske stoffer lar fritt fuktighet og luft passere, noe som gjør at klimaet i rommet forblir så behagelig som mulig.

En annen viktig fordel med gipsplater er estetikk og enkel behandling. Det er enkelt å kutte og bøye alle former fra dem, bore hull, installere de mest intrikate strukturene. På grunn av sin lave vekt er gips festet godt til profilen med selvskruende skruer og skaper ikke stor belastning på gulvet.

Den eneste ulempen med denne finishen er en reell reduksjon i takhøyden – fra 10 til 25 cm, avhengig av tykkelsen på platene (standard 9,5 eller 12,5 mm) og gapet igjen. På samme tid, bak gipsplaten, kan du skjule ledninger, rør, et lag isolasjon, en lydisoleringsmembran.

Tak av gips på soverommet - Fordeler og ulemper

Montering av gipsplater i soverommet

For de som foretar reparasjoner på soverommet med egne hender, er gips det beste alternativet. Selve materialet og dets komponenter er lette nok til at de kan behandles alene eller sammen med en assistent, og arbeidet tar et minimum av tid. Hver hushåndverker har ofte de nødvendige verktøyene: et målebånd, en malingsledning eller en blyant for merking, vannstand, en skrutrekker, en drill med dyser for å kutte hull, en konstruksjonssag, et fly. Til slutt trenger du en slikkepott for å forsegle skjøtene og sandpapir for å slipe ujevnhetene.

Til å begynne med tegnes markeringer langs veggene langs takets omkrets. Profilguider er festet til disse linjene i forborede hull. Vinkelrett på dem er de viktigste montert, som er festet med suspensjoner direkte på taket, deretter, i form av et gitter, de sekundære, hvor leddene i arkene skal være plassert. En fleksibel profil brukes til reliefffigurer.

Den forberedte (kuttet og polert langs kantene) gipsvegg skrues til den resulterende metallrammen med selvskærende skruer. Små hull som er igjen mellom veggene og arkene lukkes med baguetter. Skjøter og festepunkter er kitt, uregelmessigheter fjernes med sandpapir. Elektriske ledninger er gjenget gjennom spesielle kontakter, innebygde lamper er installert. På slutten kan taket av gipsplater males eller ferdigstilles på annen måte.

Montering av gipsplater i soverommet Montering av gipsplater i soverommet

Designalternativer for tak i gipsplater

Gips er et veldig formbart materiale, som du ikke bare kan jevne overflaten av taket med, men også lage en interessant volumetrisk struktur. Selvfølgelig krever det mye kunnskap og ferdigheter for å kutte og montere figurer riktig, spesielt på et stort område, men resultatet er verdt det. Noen dager med arbeid – og et pent, stilig tak på soverommet vil glede eierne mange år på rad.

Tak på ett plan

For et lite soverom, hvis høyde er 2,5-3 meter, velges ofte det enkleste alternativet for å dekorere taket – i form av en vanlig flat overflate med tynne baguetter rundt omkretsen. For å spare dyrebare centimeter, anbefales det å bruke de tynneste gipsplatene og om mulig gjøre minimumsavviket. Ved å male taket med lys maling med perlemor eller glans, kan du unngå den overhengende effekten. Bakgrunn av høy kvalitet med bildet av himmelen, solstrålene og tretoppene vil også bidra til å visuelt øke høyden..

Ett-nivå takgips på soverommet Ett-nivå takgips på soverommet Ett-nivå takgips på soverommet Ett-nivå takgips på soverommet Ett-nivå takgips på soverommet

Tosidig tak

En av de mest populære typene gipsplater i taket er to-trinns strukturer. De er egnet for små og mellomstore rom, men de krever måtehold og stilfølelse for ikke å rote opp plassen med for store elementer..

Alle slags rammer kan tilskrives denne kategorien – de er som regel plassert rundt omkretsen av rommet og på punktet der lysekronen er festet. Rammen kan enten være en standard rektangulær form, eller oval, bølget, i form av en blomst eller annen form..

Ofte utfører et to-nivå takgips på soverommet sonen, fokuserer på sengens hode eller markerer en nisje for TV-en. De overhengende delene er vanligvis halvsirkelformede, men det er rette og polygonale alternativer, samt bøyer som jevnt strømmer fra veggen til midten av soverommet (for dette er gipsplatene bøyd og forvarmes dem med varm damp).

Duplex gipsplater i soverommet Duplex gipsplater i soverommet Duplex gipsplater i soverommet Duplex gipsplater i soverommet Duplex gipsplater i soverommet

Nivå i taket

En kompleks geometrisk komposisjon i taket er et alternativ for romslige rom med høye vegghøyder. Den originale flernivådesignen vil ikke bare dekorere soverommet, men også gjøre det mer behagelig, og eliminere følelsen av tomhet. Uvanlig belysning, dristige kombinasjoner av nyanser og teksturer, elegante mønstre og design vil utfylle et virkelig luksuriøst interiør..

Trinnet tak i gips på soverommet Trinnet tak i gips på soverommet Trinnet tak i gipsplater på soverommet Trinnet tak i gipsplater på soverommet

Kombinert tak

Et stort utvalg materialer gjør det mulig å bruke ikke én, men flere typer overflater samtidig. Kanskje den mest relevante tandem, karakteristisk for de fleste moderne renoveringer, er kombinasjonen av gipsplater med et strekkduk. Resultatet er bemerkelsesverdig: det nødvendige volumet vises, de matte og speilflatene skaper en lys kontrast, bakgrunnslyset smelter harmonisk inn. Filmen er ofte plassert bak gipsveggen, men noen ganger er utstående figurer viklet rundt den.

I tillegg til pvc eller stoffduk kan små områder med kombinert tak fylles med glassmalerier, speil, fototapeter, dekorativt gips. Kombinasjonen av gipsplater med tre ser ganske interessant ut, spesielt hvis den samme teksturen gjentas i dekorasjonen av vegger og / eller møbler.

Kombinert tak på soverommet Kombinert tak på soverommet Kombinert tak på soverommet Kombinert tak på soverommet Kombinert tak på soverommet Kombinert tak på soverommet

Belysning og takbelysning på soverommet

Den vakre og moderne utformingen av gipsplatetak kan ikke forestilles uten et gjennomtenkt belysningssystem. Det avhenger til syvende og sist av henne hvor behagelig soveromsinteriøret vil være, om det vil bli oppfattet som en enkelt komposisjon.

Gitt detaljene i rommet, er det ikke nødvendig å la sterke lyskilder være åpne – det er bedre å fylle rommet med myke, diffust stråler. For dette formålet er LED -strimler gjemt i nisjer rundt rammens omkrets, samt små spotlights langs aksentlinjene, ideelle..

I midten av ovale, rektangulære eller firkantede former kan du plassere en lysekrone – takmontert i et lite rom, suspendert – i en stor. Det er bedre hvis lyset fra lampene rettes oppover – dette vil dempe lysstyrken deres litt og skape en atmosfære som bidrar til avslapning.

Belysning og belysning av gipsplaten i soverommet Belysning og belysning av gipsplatetaket på soverommet Belysning og belysning av gipsplatetaket på soverommet Belysning og belysning av gipsplatetaket på soverommet

Tak av gips på soverommet – foto

Takets utforming av soverommet avhenger i stor grad av eiernes personlige preferanser og den valgte stilen, men uansett prosjekt vil gips mest sannsynlig bli brukt til å implementere det. Mulighetene for dette materialet er nesten uendelige, og resultatet begrunner investeringen fullt ut. Det er veldig enkelt å sørge for dette – bare se på bildene av ferdige verk!

For at alle skal finne kreative ideer for fremtidig renovering, inneholder nettstedet vårt et omfattende fotogalleri med eksempler på interiør. Ved å bruke prøvene du liker, kan de endres og forbedres, tilpasses parametrene i rommet, slik at taket og soverommet i seg selv ser attraktivt ut og alltid fremkaller de beste følelsene.

Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto Tak av gips på soverommet - foto

Video: Gipsplater i taket på soverommet

Previous Post
Παιδικό σχέδιο για δύο αγόρια (85 φωτογραφίες)
Next Post
Design av en liten gang (90+ bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector