Design av en liten gang (90+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av en liten gang (90+ bilder)

Design av en liten gang (90+ bilder)

Inngangspartiet er det første rommet som setter tonen for resten av leiligheten, fungerer som et slags besøkskort for eierne, så designet fortjener spesiell oppmerksomhet. En liten entré er ikke en setning, selv noen få kvadratmeter av entreen, med riktig tilnærming, kan bli til et komfortabelt stilig miljø, overraskende med sin funksjonalitet og romslighet.

Hvor skal reparasjoner startes?

Når du starter reparasjoner i en liten gang, må du først vurdere mulighetene for å utvide plassen. I dette tilfellet kan foreningen av entreen med stuen hjelpe ved å demontere døråpningen og et fragment av veggen. For å forhindre at gateskitt og kald luft kommer inn i stua, installeres dekorative gipsplater. En god løsning ville være å sette opp buede hvelv i stedet for innerdører, som et resultat av at plassen til en liten korridor blir mer åpen og lys..

Ofte sørger oppsettene på gangene for tilstedeværelse av nisjer, dette er spesielt typisk for leiligheter i Khrushchevs. Utsparingene i veggen kan brukes til å utstyre innebygde garderober der klær, sko eller utstyr skal lagres (noen ganger finner de til og med et sted her for en vaskemaskin).

Det er verdt å starte reparasjonsarbeid med en fullstendig demontering av gamle etterbehandlingsmaterialer, utjevning og rengjøring av overflatene. Tenk på forhånd om det fremtidige belysningssystemet, siden det allerede før starten av sluttarbeidet er nødvendig å utstyre plasseringene til lampene og stikkontaktene for å skjule den elektriske kabelen.

Før du starter reparasjonen, bør du tenke over alt til minste detalj, fra valg av stil, fargen på en liten gang og slutter med installasjon av møbler, lamper og dekor. Det er bedre å tegne en utkastskisse på et ark, hvoretter du kan utføre reparasjoner i etapper uten uventede problemer..

Design av en liten gang - Hvor skal renoveringen starte Design av en liten gang - Hvor skal renoveringen starte

Farge for en liten gang

For dekorasjon av små rom gir designere med rette en lys palett som visuelt kan utvide grensene for et rom. På gangen, der det ikke er vinduer og praktisk talt ikke kommer inn naturlig lys, er en lys finish mest relevant. Som regel velger de hovedfargen, som en eller to ekstra blir lagt til for å skape kontraster og små aksenter..

I dag foretrekker mange mennesker den hvite paletten, som er karakteristisk for mange moderne stiler (minimalisme, skandinavisk, klassisk). Dekorere vegger og tak i en snøhvit palett vil “uskarpe” grensene mellom flyene, på grunn av hvilket rommet vil virke mye bredere. Det er ikke nødvendig å være redd for at gangen blir til sterile sykehuskammer, fordi du vil fylle den med særegne kontraster, hvis rolle vil bli tildelt det originale gulvet, tepper, tremøbler, veggdekor i form av malerier , et foto eller et vakkert speil.

For et lettere, men mer behagelig miljø, kan du bruke et beige fargevalg som grunnlag for designet ditt, som ser flott ut i enhver stil. Brown vil skape det beste selskapet for ham, men du kan koble hvite og pastellfarger til designet..

Grått er på toppen av populariteten – det er nøytralt og lakonisk, derfor er det ofte den beste løsningen for å dekorere rom i moderne, beherskete stiler. For å gjenopplive den monokrome innstillingen, er belysning på flere nivåer, speilflater installert, flekker med hvit, svart maling og andre kontraster.

En myk diskret atmosfære i en liten gang vil bidra til å skape pastellfarger, som lysegrønn, blå, rosa, sitron, etc. alternative lyse og mørke striper av samme tone eller lage en mer mettet aksentvegg mot bakgrunnen til en general lett finish.

Liten gangdesign - Farge Liten gangdesign - Farge Liten gangdesign - Farge

Etterbehandlinger og materialer

Når du velger materialer for å fullføre en liten gang, må du være oppmerksom på at forurensning fra gaten, kjølige luftstrømmer og fuktighet kan trenge inn i dette rommet, så du bør foretrekke belegg som er motstandsdyktige mot disse forholdene.

Gulv

En inngangsparti er et gjennomgangsrom hvor gulvoverflaten konstant utsettes for mekanisk belastning og raskt blir skitten. Derfor må du velge det mest motstandsdyktige belegget som er lett å rengjøre..

Det beste alternativet kan være gulvfliser eller porselenstein – materialene oppfyller alle nødvendige driftskrav og har et stort utvalg av design.

Et mer økonomisk alternativ er linoleum, som, selv om det regnes som noe utdatert, men i dag også har mange tolkninger, er laget av kunstige og naturlige materialer. Parkett og laminat er mye mindre motstandsdyktig mot fuktighet, sand og kan deformeres over tid..

Liten gangdesign - Gulvfinish Liten gangdesign - Gulvfinish

Vegger

For veggene i gangen er valget av etterbehandlingsmaterialer ganske stort, og de kombineres ofte for å skape et unikt interiør. Etter å ha flatet overflatene tidligere, kan veggene males med akryl eller vannbasert komposisjon, ferdig med dekorativt gips, limt med vaskbart tapet.

Et interessant alternativ ville være å lime inn en av veggene med fototapet, der bildene er valgt for å matche rommets stil. Individuelle områder kan dekoreres med dekorativ stein, fremheve for eksempel døråpninger, hjørner eller nisjer. PVC -paneler med et bredt spekter av farger er ikke mindre relevante..

Ved hjelp av etterbehandlingsmaterialer kan du visuelt øke plassen til en liten gang. Vertikale mønstre på tapetet vil “heve” takhøyden, og horisontale mønstre vil utvide rommet. Ikke la deg rive med store mønstre som kan bringe overflaten nærmere – hvis du ikke liker en monokromatisk design, velg tapet med et lite mønster som gir dynamikk til designet.

Liten gangdesign - Veggdekorasjon Liten gangdesign - Veggedekorasjon

Tak

I en liten gang ser et lyst tak best ut. Glatt overflate kan hvitmales eller males. En populær trend er blitt til gipsplater i taket og strekker seg blank eller matt lerret. Slike strukturer gjør det mulig å gjøre uten en forhåndsutjevning av overflaten, utstyre figurkonstruksjoner og et punktbelysningssystem ved å skjule de elektriske ledningene.

Design av en liten gang - Takdekorasjon Design av en liten gang - Takdekorasjon

Møbler for en liten gang

Valget av møbler blir ofte hovedproblemet med en liten korridor. Det er ikke plass til store skap, så du må velge de mest kompakte lagringssystemene. Du må prøve å bruke hjørneområdene så mye som mulig, for eksempel installere en radius garderobe eller en henger. Du kan velge et moduloppsett for gangen ved å plassere individuelle elementer på mindre farbare steder.

Det er verdt å få mest mulig ut av plassen rundt inngangsdøren – utstyr en mesanin i den øvre delen, og installer kompakte lagringssystemer på sidene. Hvis det er en nisje i korridoren, kan du bruke den til å utstyre den innebygde garderoben – alt du trenger å gjøre er å installere hyller og skyvedører. Du kan kjøpe et smalt skostativ, der sammenleggbare hyller lar deg lagre sko kompakt.

På en liten gang kan du klare deg med et minimalt sett med møbler, for eksempel installere en benkben for sko som du kan sitte på eller sette en pose på, og feste en hylle med kroker for yttertøy på toppen. Det gjenstår bare å legge til et veggspeil og et par dekorative elementer..

Design av en liten gang - Møbler Design av en liten gang - Møbler Design av en liten gang - Møbler

Belysning og innredning

I de fleste tilfeller er det ingen vinduer i gangen, og rommet kan virke ganske dystert hvis det ikke er utstyrt med belysning av høy kvalitet. Det kan være en liten taklysekrone, spotlights, flekker.

Området nær speilet bør i tillegg utstyres med belysning i form av en eller to lamper (noen ganger er sminkespeil utstyrt med mange lamper installert). Overflatene i taket og gulvet med skjult belysning i form av neonbånd, selvlysende elementer ser originale ut.

I en liten gang bør du ikke la deg rive med den generelle innredningen, noe som vil rote opp en allerede liten plass. Rollen kan spilles av etterbehandlingsfunksjoner, fargede innsatser, et par fotografier eller malerier, et vakkert innrammet speil, et lyst gulvteppe eller en puff.

Liten gangdesign - belysning og innredning Liten gangdesign - belysning og innredning Liten gangdesign - belysning og innredning

Interiørstiler

For å få gangmøblene til å se vakre og ordnede ut, bør den være dekorert i en av interiørstilene, som bør kombineres med andre rom i leiligheten. Vi foreslår at du vurderer noen gode ideer for en liten gang.

Liten gang i klassisk stil

For en gang i klassisk stil er fløte, melkeaktige, lyse gråtoner akseptable, så designet er perfekt for et lite rom. Her foretrekkes hvite møbler av tre, massive speil i luksuriøse rammer, listverk og utskårne elementer som pynter miljøet..

Gulvet er dekket med marmorfliser eller porselenstein, og veggene er dekorert med dekorativt gips, stein eller stoff tapet med små diskrete ornamenter. Klassikeren eldes ikke, og dette er dens største fordel – et luksuriøst interiør kan suppleres med mer moderne detaljer, for eksempel garderober, spotter, etc., men stukkelementer, luksuriøse lysekroner, dyre etterbehandlingsmaterialer vil alltid understreke designens presentasjonsevne og god smak fra eierne..

Liten gang i klassisk stil - Interiørdesign Liten gang i klassisk stil - Interiørdesign

Liten gang i stil med minimalisme

Utformingen av en liten gang i stil med minimalisme forutsetter en lakonisk design, praktisk talt blottet for dekorasjoner og ubrukelige elementer. Interiøret har strenge geometriske former, klare linjer og vinkler. Preferansen er gitt til lyse farger på overflater, innebygde lagringssystemer, skarp belysning på flere nivåer.

For veggdekorasjon er enkle, men materialer av høy kvalitet uten tegninger karakteristiske – det kan være tapet for maling, gips eller PVC -paneler. Store speil av enhver form er en integrert del av designet, og øker plassen visuelt..

Liten gang i stil med minimalisme - Interiørdesign Liten gang i stil med minimalisme - Interiørdesign

Liten gang i skandinavisk stil

Stilen, som oppsto på 1700 -tallet i Sverige, har fornyet sin relevans i vår tid takket være designfunksjonene, der ønsket om minimalisme er perfekt kombinert med hjemmekomfort..

En liten gang i skandinavisk stil er oftest laget i en hvit palett, men dette er ikke et dogme – grå, beige, olivenfarger kan godt være tilstede. Tremøbler foretrekkes, som bør være få: åpne kleshengere, en liten sofa eller puff, et speil i en massiv treramme og et lite nattbord – dette er ganske nok til å romme de nødvendige tingene.

Gips, maling, vanlige veggpaneler eller murdekorasjon brukes som etterbehandling. Dekorative elementer er ofte vintage -ting (gammel kommode, loslitt teppe), levende blomsterpotter, fotografier, lyse elementer av møbler og klær.

Liten gang i skandinavisk stil - Interiørdesign Liten gang i skandinavisk stil - Interiørdesign

Liten entré i loftstil

Det særegne ved “loftstilen” i en liten gang manifesteres i bevisst grov dekorasjon av vegger som murstein eller betong, et stort antall lysarmaturer, ofte med en original (industriell) design, så vel som i en minimal mengde av møbler.

Møbler her kan presenteres i de mest uvanlige former: åpne hyller, stativer, massive metallhengere og nødvendigvis et gulvspeil i en treramme – alle disse detaljene markerer tydelig stilfunksjonene..

Liten gang i loftstil - Interiørdesign Liten gang i loftstil - Interiørdesign

Interiørdesign av en liten gang – foto

Inngangspartiet i leiligheten er en slags portal som skiller et rolig hjemmekrok fra byens mas og mas. Hva det skal være – du bestemmer, og vi tilbyr deg igjen å bli kjent med ulike flotte designalternativer i vårt fotogalleri. Se og bli inspirert!

Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto Interiørdesign av en liten gang - foto

Video: Liten gang – Interiørideer

Previous Post
עיצוב מטבח 14 מ”ר (65 תמונות)
Next Post
Gang i skandinavisk stil (80 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector