Gang i skandinavisk stil (80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gang i skandinavisk stil (80 bilder)

Gang i skandinavisk stil (80 bilder)

Det første rommet en person kommer inn i når han kommer inn i huset er entreen. Og selvfølgelig vil enhver eier se den romslige, lyse, med en velvillig og gjestfri atmosfære. En entré i skandinavisk stil er den beste løsningen som gir et snev av modernitet til et lite lukket rom, kombinert med en naturlig finish, varme tregulv og møbler. Bruken av forskjellige lyse farger og lyse inneslutninger i designet vil understreke originaliteten til stilen, originaliteten.

Funksjoner i den skandinaviske stilen

Den skandinaviske trenden stammer fra de nordlige breddegrader, der klimaet ble en avgjørende faktor for design. Alvorlige langvarige vintre, utilstrekkelig mengde sol – dette har fått folk til å gjøre hjemmene sine lyse og romslige. Funksjonene i stilen inkluderer følgende indikatorer:

1. Stor mengde ledig plass. For å oppnå det er det nødvendig å velge kompakte funksjonelle møbler, gi opp unødvendige dekorasjoner. Interiøret inneholder bare gjenstander som bærer en funksjonell belastning. Ingen luksus og pretensiøsitet.

2. Stilens hovedfarge er hvit, noe som gjør rommet så lett som mulig. I finishen kan du kombinere den med pastellfarger som beige, himmelblå, lysegrønn og lysegrå. Lyse røde, grønne eller blå aksenter vil krydre omgivelsene dine.

3. Spise og innredning gjøres ved hjelp av naturlige materialer. Typen naturlig tre, naturstein, pels, skinn vil bringe varmen i hjemmekomforten til interiøret.

4. Møbler er praktiske og funksjonelle – ikke noe mer. Den skal være laget av massivt tre eller i det minste materialer som etterligner naturlig lyst tre (furu, gran, bjørk, bøk).

Gangdesign i skandinavisk stil - Funksjoner Gangdesign i skandinavisk stil - Funksjoner

Fargeløsninger

Vi har allerede sagt at den skandinaviske retningen først og fremst er preget av designens hvithet. For gangforhold, der naturlig lys ikke kommer inn, og de små dimensjonene i seg selv skaper trykk, blir hvit den mest fordelaktige fargen. Men det skader ikke å legge til litt variasjon i designet ved hjelp av flere farger og nyanser. Samtidig kan lyse farger danne grunnlaget for interiøret, og lyse mettede (røde, oransje, gule) kan bli aksenter, fortynne og forlenge atmosfæren..

Grå gang i skandinavisk stil

Den grå fargen har et stort antall nyanser, men tar den grunnlag i skandinavisk retning, er det bedre å dvele ved den letteste versjonen av den blekede gråtonen. Kombinert med tregulv, hvite møbler, inngangsdør og tak, skaper det et nøytralt monokrom interiør..

Å dekorere en grå vegg mot bakgrunnen til den viktigste hvite finishen vil visuelt utvide plassen, og en annen teknikk vil bidra til å “heve” taket, når den nedre delen av veggene er dekorert i gråtoner, og den øvre – i hvitt . Denne kombinasjonen er også gunstig fordi grå er mye mer praktisk enn hvitt – å dekorere den nedre delen av veggen med den vil bidra til å unngå synlige tegn på gatestøv.

Lyse dekorelementer, for eksempel et mønstret teppe med et ornament, en oransje puff, plakater i lyse rammer, vil bidra til å legge til variasjon i et slikt miljø. Blomsterpotter med levende planter vil utfylle interiøret.

Grå gang i skandinavisk stil - Interiørdesign Grå gang i skandinavisk stil - Interiørdesign

Oliven inngangsparti i skandinavisk stil

Olivenfarge i kombinasjon med lakoniske enkle former for møbler og dekorative elementer vil skape en behagelig og koselig atmosfære i rommet. For en åpen skandinavisk design, bruk de lyseste nyanser av oliven i kombinasjon med hvite elementer. Oliven tapet med hvite tremøbler vil se bra ut: veggpaneler, en kommode, åpne hyller.

En mer intens olivenfarge kan være tilstede i det indre av en skandinavisk gang som separate elementer mot en bakgrunn av hvite og grå overflater. Samtidig understrekes designens nordlige karakter av de varme tonene av grove, umalte tremøbler..

Olive Scandinavian Gang - Interiørdesign Olive Scandinavian Hallway - Interiørdesign

Svart gang i skandinavisk stil

Så rart som det høres ut, vil kombinasjonen av helt motsatte farger av hvitt og svart i kombinasjon med tremøbler se ganske interessant ut i denne retningen. Det er viktig å ikke overdrive det med svart tone – det bør være tilstede i begrensede mengder. Dette kan for eksempel være et gulvteppe, et panel med kroker for yttertøy eller mer beskjedne elementer – fotorammer, blomsterpotter. En dristig, men bemerkelsesverdig beslutning vil være å dekorere gulvet i svart, som vil harmonere perfekt med de lysegrå veggene, det hvite taket og møblene..

Svart gang i skandinavisk stil - Interiørdesign Svart gang i skandinavisk stil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Høydepunktet i stilen ligger i enkelheten til vegger, tak og gulvdekorasjon. Men samtidig kan registreringsprosessen være ganske arbeidskrevende. Siden vegger og tak skal ha vanlige lysplaner, vil det være nødvendig å utjevne dem kvalitativt med gips og bare deretter påføre etterbehandlingsmaterialet.

Vegger

For veggdekorasjon i skandinavisk stil er maling, kalking eller liming med vanlig tapet de mest egnede alternativene. Eventuelle tegninger og mønstre er ekskludert. Hvit har fordelen, men det er også mulig å designe med tillegg av lignende lyse nyanser (melk, fløte, etc.). Hvis veggene opprinnelig var murstein, kan en av dem stå i sin opprinnelige form – det vil bli interiørens aksent.

Skandinavisk stil Gangdesign - Veggdekorasjoner Skandinavisk stil Gangdesign - Veggdekorasjoner

Gulv

Gulv i skandinavisk stil bør utelukkende være av tre. Platene åpnes med lakk eller males hvitt. Men det er ikke alltid mulig å bruke naturlig tre, og som praksis viser, på en gang er det ikke helt praktisk, siden gatestøv og smuss legger seg fast på matrisen, noe som kompliserer rengjøringen. Du kan bruke materialer som etterligner det, for eksempel legge et laminat eller keramiske fliser som etterligner lyse treslag..

Scandinavian Hallway Design - Gulvfinish Scandinavian Hallway Design - Gulvfinish

Tak

Takflaten er malt med vannbasert maling eller rett og slett hvitkalket. For ikke å komplisere prosessen ved møysommelig utjevning av overflaten, kan du dekorere taket med et strekkduk, men utelukkende matt, etterligne kalkmaling.

Gangdesign i skandinavisk stil - Takdekorasjon Gangdesign i skandinavisk stil - Takdekorasjon

Gangmøbler i skandinavisk stil

Siden Scandi-stilen er preget av enkelhet og naturlighet, er møblene installert i tre, lyse, små i størrelse, men samtidig solide. Grove trekonstruksjoner uten pompøse gjenstander er velkomne her. Åpne hyller, en vegghenger med kroker, et bord, krakk eller benk – dette er faktisk ganske nok.

Et av hovedelementene i enhver gang er et speil. I tillegg til hovedformålet, utfører den den ekstra funksjonen å utvide plassen, derfor er store modeller, vegg eller gulv, laget i en enkel stil velkomne..

I små leiligheter kan gangen være det eneste stedet hvor du faktisk kan ordne et romslig lagringssystem i form av en garderobe. I dette tilfellet er det bedre å få dørene speilet for ikke å bryte stilens harmoni med det ytre utseendet til en moderne struktur..

Gangdesign i skandinavisk stil - Møbler Gangdesign i skandinavisk stil - Møbler

Innredning og belysning

Selv om enkelhet, funksjonalitet og mangel på pretensiøsitet er de definerende kriteriene, skader ikke et snev av varme og gjestfrihet. Innredningen kan være et gulvteppe laget i lyse etniske mønstre, dekorative puter på en benk, fotografier i fargede rammer, morsomme tre- eller keramiske produkter, lyse klesplagg, paraplyer. En blomsterpotte med en levende plante vil også gjenopplive den “nordlige minimalismen”. Dette kan for eksempel være dracaena, som ikke krever spesielle forhold..

Siden naturlig belysning i form av vinduer i gangen oftest er fraværende (med unntak av private hus), bør det være så mye elektrisk belysning som mulig. Små taklamper med ensfargede nyanser, uten farget glass, brukes som belysning. Du kan også bruke innebygde lysdioder, spotter. I nærheten av speilet, om nødvendig, er en diskret lampe installert, og en gulvlampe kan plasseres i nærheten av benken.

Scandinavian Hallway Design - Dekor og belysning Scandinavian Hallway Design - Dekor og belysning Scandinavian Hallway Design - Dekor og belysning

Liten gang i skandinavisk stil

For en liten gang på flere kvadratmeter er det bedre å velge en hvit farge for vegg- og takdekorasjon, da det vil bidra til å belyse alle hjørner. I dette tilfellet kan gulvet være grått eller dekorert med lyst tre. Hovedprinsippet er så lite møbler som mulig. Her kan du klare deg med kroker på veggene for yttertøy, små hengende hyller for hatter, et skoskap som samtidig fungerer som en benk.

Et stort speil i treramme vil bli et integrert element, noe som vil bidra til en økning i plass. Massiv, vanlig rektangulær form, det vil lykkes med å understreke stilen og forbedre belysningen av et lite rom.

Du bør ikke la deg rive med belysningsenheter – la det være flere av dem, men originale, som gir sterkt naturlig lys. Kan utstyres med runde eller firkantede LED innfelte armaturer.

Liten gang i skandinavisk stil - Interiørdesign Liten gang i skandinavisk stil - Interiørdesign

Skandinavisk stil gangdesign – foto

En gang i skandinavisk stil, til tross for sin tilsynelatende enkelhet, kan være helt uforutsigbar. Et utvalg av bilder hjelper deg å forstå de grunnleggende prinsippene for å bygge et design, en kombinasjon av en lojal fargepalett og lyse farger, som du kan se nedenfor. Se og nyt varmen og komforten i det skandinaviske livet!

Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto Gang i skandinavisk stil - interiørdesignfoto

Previous Post
Ραφιέρα παπουτσιών στο διάδρομο (80+ φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign 3 x 4 meter (80 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector