Kjøkkendesign 3 x 4 meter (80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 3 x 4 meter (80 bilder)

Kjøkkendesign 3 x 4 meter (80 bilder)

Kjøkkenet er et av de mest funksjonelle rommene, der ikke bare matlagingsprosesser finner sted, men også familiemåltider, slektningsmøter og vennlige sammenkomster. Når du planlegger en renovering, er det nødvendig å tenke over alt til minste detalj for å gjøre rommet så behagelig som mulig, plassere alle nødvendige soner og samtidig la nok ledig plass. Rektangulær layout har mange fordeler som du trenger for å kunne bruke riktig. I vår artikkel vil vi vurdere hva en kjøkkenløsning på 3 x 4 meter kan være, og også gi et fotogalleri med de mest vellykkede prosjektene..

Fordeler med et 3 x 4 meter kjøkken

Hvis kjøkkenområdet er 12 kvm. – Dette er ganske nok til å gjennomføre mange designideer. Selvfølgelig er dette ikke herregårder, som ofte finnes i private hus, men fortsatt et ganske stort rom. Det rektangulære oppsettet gjør det mulig å rasjonelt fordele plass, utstyre komfortable og funksjonelle områder for matlaging, slik at det er god plass til å bevege seg mellom dem. I tilfelle av en langstrakt layout kan du utføre vellykket sonering ikke bare ved hjelp av forskjellige utførelser, belysning på flere nivåer, men også ved hjelp av stangbenker, podiumtrinn, gipsplater eller glasspartisjoner.

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Fordeler Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Fordeler

Slik justerer du kjøkkenplassen

Kjøkkenet er et multifunksjonelt rom, hvor mange møbler er plassert i et lite område, så det er verdt å bruke noen designtriks som vil bidra til å visuelt korrigere geometrien og utvide området på visuelt nivå, nemlig:

1. Kjøkkensett. Et kjøkkensett med åpne hyller på øvre etasje eller skapdører med glassinnlegg vil bidra til å gjøre kjøkkenrommet mer romslig. En god løsning ville også være å installere et tofarget headset, der den nedre delen er laget i mørke farger, og den øvre delen er i lyse farger..

2. Blanke overflater. På et lite kjøkken er det verdt å gi preferanse til blanke overflater som er i stand til å reflektere det omkringliggende rommet og skape ønsket volum. Disse kan være blanke hodesettfasader, strekkloft eller selvnivellerende gulv. Speil, spesielt de som er plassert overfor vinduene, takler ikke mindre arealøkning..

3. Etterbehandlingsmaterialer. Gjør preferanse til lyse vegger og tak. Et godt alternativ er stripet tapet, som lar deg justere plassen i ønsket retning. For eksempel vil vertikale striper på veggene visuelt “heve” taket, og horisontale striper vil utvide rommet, noe som kan sees på de følgende bildene.

4. Forkle. Selv en så tilsynelatende ubetydelig detalj som veggdekorasjon nær arbeidsområdet kan skape en veldig betydelig effekt. Forkleet, laget i mørke farger, kombinert med lyse møbler, vil headsettet skape en fantastisk følelse av uendelig dybde. Du kan også installere skinn med et 3D -bilde eller en speiloverflate.

For å justere det langstrakte området, bruker designere ofte design av krøllete tak, asymmetri i plasseringen av lysarmaturer.

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Slik justerer du kjøkkenplassen Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Slik justerer du kjøkkenplassen

Fargeløsninger for kjøkkenet 3 x 4 meter

Valget av en fargepalett avhenger i stor grad av eiernes personlige preferanser – noen er mer sympatiske for en lys monokromatisk palett, og noen foretrekker lyse farger. I et eller annet tilfelle er det bedre å dekorere veggene i en lys palett, mot hvilken du kan installere et lyst sett og et spisestue. Vi tar også hensyn til det faktum at mørke overflater er i stand til å bringe objekter nærmere, så det bør være få av dem.

Hvis kjøkkenvinduene vender mot sørsiden, hvor det er mye sterkt dagslys, kan du velge kaldere nyanser, og for nordsiden er det lurt å holde seg på de varme. Den gule paletten vil spille godt her, noe som vil tilføre varme og munterhet i rommet, den kan kombineres med grønne, oransje toner..

Hvis hvitt er valgt som grunnlag, gjør det ikke vondt å legge til litt variasjon i designet. For eksempel kan du dekorere et kjøkkenforkle, tekstiler eller en av veggene lyst, fylle rommet med dekor i form av grønne blomsterpotter, vinylklistremerker, fargede vaser. Det viktigste er ikke å overdrive det med dekorasjoner, for ikke å skape en følelse av overdreven “napiness”.

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Farger Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Farger Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Farger Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Farger

Dekorasjonsmaterialer

Valget av etterbehandlingsmaterialer på det moderne markedet er veldig stort, men ikke alle passer til kjøkkenforholdene. Det er nødvendig å velge de som er mest motstandsdyktige mot forhold med høy luftfuktighet, ekstreme temperaturer. Det er viktig at materialet er lett å vaske og ikke absorberer aromaene som følger med tilberedningsprosessen..

Gulv

For et 3 x 4 meter kjøkkengulv kan belegg som keramiske fliser, laminat eller selvnivellerende gulv være de beste alternativene. Litt billigere vil gulvets foring med linoleum, ufortjent glemt på bakgrunn av moderne materialer. Han er også i stand til å håndtere alle kjøkkenrester ganske bra, med mange variasjoner i utseende. Ganske ofte kombineres materialer, for eksempel er arbeidsområdet dekorert med fliser, som er enkle å rengjøre for smuss, og spisestuen er dekorert med et varmt laminat, noe som gir ekstra komfort..

Kjøkken Design 3 x 4 meter - Gulvfinish Kjøkken Design 3 x 4 meter - Gulvfinish

Vegger

Det er mange etterbehandlingsmaterialer for vegger, og valget avhenger ofte av det overordnede designkonseptet. For moderne trender, som minimalisme, brukes ofte høyteknologisk, moderne, loft, PVC-paneler, som kan danne både glatte glatte overflater og teksturerte, etterligne murverk, betong, kunststein, etc..

For den klassiske, skandinaviske stilen, så vel som landlige områder (Provence, land), vil pussing eller maling være en fordelaktig løsning. Bakgrunn er et universelt alternativ, og moderne modeller kan velges for enhver stil. Ofte kombineres etterbehandlingsmaterialer, og understreker visse områder positivt. For eksempel kan vegger nær arbeidsflaten dekoreres med lett vaskbare keramiske fliser, og spisestuen kan dekoreres med dekorativt gips eller fototapet..

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Veggdekorasjon

Tak

Den beste måten å dekorere taket på i dag er gipsplater og strekkduker. Fra gips kan du lage omkretsen av kjøkkenet eller en trinnvis sammensetning som vil sone rommet, dele det inn i matlagingsområdet og dets aksept. Stretchduker gjemmer seg lett under eventuelle defekter i taket, som lar deg bli kvitt den omhyggelige prosessen med å utjevne den. Design kan være blank eller matt, ha forskjellige farger.

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Takdekorasjon Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Takdekorasjon

Kjøkkenmøbler 3 x 4

Den rektangulære utformingen av kjøkkenet 3 x 4 meter gjør det mulig å installere et kjøkkensett av hvilken som helst konfigurasjon. Videre viser bildet forskjellige alternativer for å arrangere møbler, som lar deg rasjonelt bruke plassen, gjøre kjøkkenet så praktisk og komfortabelt som mulig. Lineær og L-formet design lar deg forlate maksimal mengde ledig plass for å organisere et spisestue.

To-rad, med bokstaven “P” og C-formet, er praktiske konfigurasjoner for en stor familie, siden du trenger å lage mat ofte og mye, noe som betyr at du trenger romslige lagringssystemer for kjøkkenutstyr. Små bord er nok til å spise. Ofte i slike headset fungerer bardisken som et bord, og gir et snev av modernitet til den generelle designen. Du kan også bruke vinduskarmen og tildele den rollen som arbeidsområde eller spisebord..

Et sett med en øy er mye mindre vanlig i små rom, men det kan være den mest lønnsomme løsningen for en stor familie hvis et smalt langbord spiller rollen som en øy.

Transformerende møbelelementer bidrar til å spare plass – bordplater som glir ut fra tarmen, stativer.

En nyhet er det roterende kjøkkensettet, nylig utviklet av designeren Alfred Averbeck. Dette sylindriske kjøkkenet har full funksjonalitet til et vanlig hodesett, i tillegg til lagringssystemer, vask, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kokeplate. Alle systemene er modulære, noe som gjør at de kan byttes ut for andre behov. Den øvre delen av headsettet kan dreies 360 grader og den nedre – 180 grader, noe som gjør det mulig å lage mat praktisk talt stående på ett sted. Diameteren på bunnen av det runde headsettet er ca 180 cm, slik at systemet kan installeres mot den fjerne veggen, og et kjøleskap eller sideskap kan fortsatt passe ved siden av det. Resten av plassen (ca. 6-7 kvm) kan trygt brukes til spisestueutstyr.

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Møbler Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Møbler Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Møbler Kjøkkendesign 3 x 4 meter - Møbler

Belysning og innredning

Kjøkkenet skal ha belysning av høy kvalitet slik at hvert hjørne er i sikte. En moderne løsning er et punktbelysningssystem, som kan plasseres rundt hele omkretsen eller like over arbeidsområdet. Spisebordet er ofte toppet med en taklampe eller taklysekrone. Et utmerket alternativ ville være bakgrunnslyset innebygd direkte i headsettet..

Ikke glem å fylle kjøkkenet med dekorative elementer som kan livne opp selv den mest monokromatiske atmosfæren. Oftest er hovedaksentelementet et kjøkkenforkle, hvis design tilsvarer kjøkkenets design. Det kan være fargerike fliser, skinn med 3D-bilder, speiloverflater, PVC-paneler som etterligner murverk, etc. Avhengig av stil, vakre retter (Provence), luksuriøse lysekroner og tekstiler (klassisk), vertikal hagearbeid på veggen (øko-stil) , plakater (loft), flere elementer av møbler som skiller seg ut i rik farge, nyanser (høyteknologisk, minimalisme), samt fototapeter, originale klokker, malerier eller fotografier.

Kjøkkendesign 3 x 4 meter - belysning og innredning Kjøkkendesign 3 x 4 meter - belysning og innredning

Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter – foto

I det videre galleriet har vi samlet mange bilder som viser utformingen av et 3 x 4 meter kjøkken. Her vil du se en rekke designløsninger som hjelper deg med å skape et stilig, praktisk og, viktigst av alt, komfortabelt miljø. Gledelig visning!

Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 4 meter - foto

Previous Post
סינר זכוכית למטבח: 70 רעיונות לצילום
Next Post
Design av et barnerom for en gutt (75+ bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector