DIY salongbord (80+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY salongbord (80+ bilder)

DIY salongbord (80+ bilder)

Salongbordet kan ikke kalles essensielle møbler, men det tar ikke den siste plassen i arrangementet av stuen eller soverommet. Moderne bord er utstyrt med mange funksjoner, som representerer et lagringssystem ikke bare for pressen, men også for andre nyttige oppgaver. Mange modeller er utstyrt med romslige skuffer og rom, et transformeringssystem som blir til et stort spisebord. Blant annet fungerer salongbordet som et vesentlig element i innredningen, som vellykket utfyller den stilige designen. Det er fullt mulig å lage en slik ting med egne hender, hvis du bruker en del fantasi og tålmodighet, og artikkelen vår vil gi interessante ideer for hjemmedesign av et salongbord.

Materialer for produksjon

Mange forskjellige materialer brukes til fremstilling av moderne salongbord. I motsetning til tidligere tider, da standard rektangulære MDF -strukturer ble stemplet, overrasker dagens modeller med sitt mangfold. Et av de dyreste alternativene er trebord laget av naturlig massivt tre. En så liten ting vil dekorere ethvert interiør, det vil alltid se elegant og respektabelt ut. Designene er veldig forskjellige – fra strenge grove bord i skandinavisk stil til klassiske bord, dekorert med smi eller utskårne dekorasjoner..

Siden tre er ganske dyrt, hjelper sponplater og MDF -plater å erstatte det. Hvis vi snakker om holdbarhet, er de selvfølgelig dårligere enn tre, men de ser ikke verre ut. Design triks, for eksempel å transformere bordplater, innebygde stikkontakter, etc., gjør det mulig å kompensere for materialets enkelhet..

Metal tar også del i utformingen av salongbord. Rammer er dannet av metallrør, og kompletterer dem deretter med benkeplater laget av andre materialer. De grasiøse krøllene av smidde elementer med benkeplater i glass ser veldig vakre ut. Noen ganger kan du finne designutviklinger der bordet helt er laget av metall..

I moderne møbelproduksjon kan du stadig oftere finne glassinteriørartikler som gir en viss letthet, luftighet til atmosfæren. Produktene er laget av kraftig herdet glass, motstandsdyktig mot alle slags påvirkninger, så det er ikke nødvendig å være redd for at et slikt møbel vil gå i stykker eller deformeres under påvirkning av høye temperaturer. I noen modeller er det bare overflaten på bordplaten som er dekorert med glass.

Plast brukes mye sjeldnere, siden det ikke er svært holdbart, men det har en stor fargepalett og lave kostnader. Oftest er det funnet som en komponent i en tre- eller metallkonstruksjon..

I hjemmeproduksjonen av originale salongbord øker materialvalget betydelig, siden i tillegg til tradisjonelle materialer brukes forskjellige improviserte midler.

DIY salongbord - Materialer for å lage DIY salongbord - Materialer for å lage DIY salongbord - Materialer for å lage

Hvordan lage et salongbord: vakre ideer

For produksjon av gjør-det-selv-salongbord brukes kryssfiner oftest, noe som er relativt billig og lett å behandle. Du kan også bruke forskjellige materialer for hånden og bygge de mest bisarre strukturene. Mer komplekse deler, for eksempel krøllete håndtak, ben, hjul, beslag og andre pyntegjenstander, kan kjøpes i en møbelbutikk..

Moderne sofabord i kryssfiner

Å lage et slikt originalt salongbord vil ikke ta mye tid, men produktet vil ta sin rettmessige plass i ethvert interiør med et snev av minimalisme. For å jobbe må du kjøpe et ark med kryssfiner, tre bein med fester, en tykk tråd, en blyant, en centimeter, et stikksag og maling (helst hvit eller svart).

Så det første trinnet er å kutte ut benkeplaten. På baksiden av arket, velg et punkt som skal være sentrum, kjør i en liten nellike. Klipp av en tråd med en lengde på radiusen til det fremtidige bordet. Vi fester den ene enden av den til den hamrede spikeren, og til den andre knytter vi en blyant og trekker strukturen og tegner en rund form på bordplaten. Deretter kan du drømme deg opp og gi lerretet en mer original form. Det er bemerkelsesverdig at tegninger og målinger ikke er nødvendig i det hele tatt for fremstilling av et slikt bord. Klipp ut tegnet på bordplaten med et stikksag, slip og mal. Når strukturen er helt tørr, fikser vi bena. Bordet er klart.

Gjør-det-selv sofabord i kryssfiner i moderne stil Gjør-det-selv sofabord i kryssfiner i moderne stil Gjør-det-selv sofabord i kryssfiner i moderne stil Gjør-det-selv sofabord i kryssfiner i moderne stil Gjør-det-selv sofabord i kryssfiner i moderne stil Gjør-det-selv sofabord i kryssfiner i moderne stil

Palle salongbord

Denne originale designen vil perfekt “passe” inn i mange stiler. Mest vellykket vil det utfylle et vågalt loft eller en naturlig øko-stil. Det er ikke vanskelig å designe et så eksklusivt bord: for å jobbe må du få en pall, metallben eller hjul (etter eget skjønn). Du kan heller ikke klare deg uten selvskruende skruer og en skrutrekker, sag, maling eller lakk med pensel..

Trinn for trinn vil alt arbeid med design av bordet foregå i følgende rekkefølge:

1. Vi angir dimensjonene på bordet på pallen og sager av overflødig del.

2. Fra restene tar vi plankene og dekker hullene i hovedstrukturen med dem for å få en solid overflate, fikser dem med selvskruende skruer.

3. Snu og ordne fem tverrgående lameller: to på sidene (bena festes til dem) og en i midten for stabilitet.

4. Vi monterer støttene og åpner strukturen med lakk eller maling.

Gjør-det-selv salongbord laget av paller, paller Gjør-det-selv salongbord laget av paller, paller

Dekk salongbord

Et gammelt, utslitt dekk kan være en god base for å lage det perfekte hjemmebordet. I tillegg må du forberede kryssfiner. Før du starter designet, må du vaske og tørke dekket grundig. Deretter må du måle diameteren på dekket og kutte to sirkler ut av kryssfiner: den ene – bordplaten – skal tilsvare diameteren på dekket, og den andre – basen – skal være noen centimeter mindre. Du kan umiddelbart feste ben, hjul til basen, eller la den stå uten støtte etter eget skjønn. Vi fester runde kryssfinerplater til bussen ved hjelp av selvskruende skruer eller legger dem på byggelim – basen er klar.

Deretter velger vi en av to måter: Vi vikler med et tau enten hele strukturen helt eller bare sidene. I det første alternativet må du tenke på hvordan du skal behandle benkeplaten – kanskje male den eller dekke den med en skinnende lakk.

Du bør begynne å pakke inn fra midten: fikse enden av tauet med en selvskruende skrue eller en limpistol og begynne å bevege seg med svingete sirkler, gradvis bevege seg til sidene. Det er ingen vits i å pakke inn basen, med mindre du bestemmer deg for å gjøre bordet halvfarget. På slutten av viklingen skal hele strukturen dekkes med en gjennomsiktig lakk for å forlenge levetiden.

Gjør-det-selv salongbord fra et dekk

Skuffesofabord

Hvis det er trekasser fra under grønnsaker i husstanden din, ikke haste med å kaste dem. Bare fire slike beholdere kan bli til et vakkert og nyttig stykke av interiøret i stua. Hvis du ikke har esker, er det vanskeligste å lage et bord å få dem. Da er alt enkelt: eskene må slipes, males og brettes, som vist på bildet. Vi bruker et ark av kryssfiner, som må skrus på undersiden av strukturen slik at den ikke faller fra hverandre. Så vårt salongbord er klart. Fordelen med denne designen vil være organisering av store lagringsplasser for forskjellige blader, bøker og andre oppgaver..

DIY salongbord fra skuffer DIY salongbord fra skuffer DIY salongbord fra skuffer

Reisebord

I dag har reiser til forskjellige land blitt tilgjengelig for mange. Men det er en spesiell kategori mennesker som ganske enkelt ikke kan leve uten konstante turer til fjerne hjørner. De vil sikkert like salongbordet, som minner om noen hyggelige reiser. Enhver gammel koffert med harde vegger som ikke er egnet for bruk til det tiltenkte formålet, er egnet for produksjon. Du trenger også et ark tykt kryssfiner, en skrutrekker med skruer, maling og, om ønskelig, ben eller hjul.

Klipp ut to ark med kryssfiner med et område som tilsvarer kofferten, fest dem fra innsiden til bunnen og lokket. Vi fester bena eller hjulene. Deretter må du dekorere bordet – forskjellige metoder brukes for dette. Et av de enkleste alternativene er å male det hvitt, og når strukturen er tørr, bruk sandpapir for å lage slitasje som angir elementets alder. Et slikt produkt vil tilstrekkelig dekorere stuen i shabby chic -stilen. Den svarte fargen på et slikt bord vil harmonisk passe inn i loftsstuen, og dekorasjon ved hjelp av decoupage -teknikk vil bli et ekte mesterverk i provençalsk design.

DIY salongbord for reiseelskere DIY salongbord for reiseelskere

Driftwood salongbord

Det unike med møblene som er laget av stubber og hager, ligger i sin særegenhet – det som er skapt av naturen selv, har ikke lignende mønstre og teksturer. Slike produkter tiltrekker alltid øyet med sine bøyninger og vever. I tillegg er det ikke så vanskelig å få tak i kildematerialet – det finnes i skogen, ved bredden av reservoaret. Drivvedet må vaskes, renses for bark, og råtne svinger fjernes. Deretter må du korrigere, justere formen under bordplaten og sokkelen og la arbeidsstykket tørke grundig (hvis det er store hull i treverket, kan det være kitt).

Den tørkede haken slipes nøye, dekkes med en flekk (du kan velge den nyansen du liker best) og lakk. Basen er klar. Bordplaten kan festes med konstruksjonslim eller selvskruende skruer (avhengig av hva den er laget av). Glass benkeplater er veldig populære i dag, der de svingete tregrenene er godt synlige..

Gjør-det-selv drivbord salongbord Gjør-det-selv drivbord salongbord Gjør-det-selv drivbord salongbord Gjør-det-selv drivbord salongbord Gjør-det-selv drivbord salongbord

DIY salongbord – fotoideer

Vi har bare vurdert noen av alternativene for å lage salongbord med egne hender. Mye mer informasjon og bilder av ferdige produkter vil bli levert av galleriet vårt, hvor du kan få mange interessante ideer. Gledelig visning!

DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer DIY salongbord - fotoideer

Previous Post
Ποδιά στην κουζίνα (+85 φωτογραφίες)
Next Post
Design av et rom for en tenåringsjente (65 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector