Design av et rom for en tenåringsjente (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av et rom for en tenåringsjente (65 bilder)

Design av et rom for en tenåringsjente (65 bilder)

Alle foreldre står overfor øyeblikket når barnet deres blir eldre, og leker eller rosa bakgrunnsbilder, nøye kjøpt ved fødselen av en baby, mister sin relevans. En gradvis revurdering av utformingen av et rom for en tenåringsjente begynner, hvor voksne må stole på smaken til en ung vertinne og skape et praktisk, komfortabelt og stilig interiør. Hvordan gjøre dette – les artikkelen vår!

Designfunksjoner

Til tross for at tempoet i psykologisk og fysisk utvikling hos barn kan variere, refererer tradisjonelt ungdomsårene til perioden 12-13 til 16-18 år. Barnets personlighet og hobbyer dannes gradvis, noe som bør gjenspeiles i hans personlige rom..

Det viktigste kjennetegnet ved utformingen av et rom for en tenåring ligger ikke i objektene som brukes, men i tilnærmingen. Hvis du organiserte barnehagen for babyen helt etter din smak, så må du her regne med meningene til den unge elskerinnen, som i alderen 12-15 år har noe å si. Foreldrenes oppgave i dette tilfellet er å lede barnets drømmer i riktig retning, kombinere estetikk og mote med praktisk og funksjonalitet..

Siden selv i ungdomsårene, holdningen til barna fortsetter å danne seg, spiller miljøet deres en pedagogisk funksjon, og bør derfor være så behagelig og koselig som mulig. Dette ligger på foreldrenes skuldre, mens det er opp til barnet å introdusere dekorative elementer som matcher hans smak..

Soverommet til en tenåringsjente tjener flere formål samtidig: hvile, studere, hobbyer og ta imot gjester. Og for hver type tidsfordriv bør det være sin egen sone, selv om rommet ikke gir mye plass..

Design av et barnerom for en tenåringsjente Design av et barnerom for en tenåringsjente

Velge en interiørstil

Moderne tenåringsjenter trenger ikke et prangende “jentete” interiør, som i en tidlig alder hjelper den lille jenta med å identifisere seg selv. Hvis du vil vokse en uavhengig, interessant og lys personlighet, må du bevege deg bort fra konseptet “prinsesseslott” og dekorere barnehagen med stilige og praktiske ting. Alt avhenger imidlertid av innbyggerens karakter. Uansett vil det å forenkle hovedoppgaven å bruke en bestemt stil som grunnlag..

Rom for en tenåringsjente i moderne stil

Lakonisk, komfortabel, funksjonell – en moderne stil kan være det beste valget for en aktiv jente med mange hobbyer. Det innebærer et begrenset antall dekorative elementer som bare fungerer som pynt. I stedet for dem – møbler av uvanlige former, rasjonell organisering av plass, glatte linjer, samt praktisk.

En vegg med fotoutskrift eller maleri vil passe perfekt inn i et slikt interiør i et rom for en tenåringsjente, som den unge elskerinnen definitivt vil like. Behersket fargeskjema med flere lyse aksenter vil ikke overbelaste komposisjonen, men vil skape en harmonisk atmosfære.

Rom for en tenåringsjente i moderne stil - Interiørdesign Rom for en tenåringsjente i moderne stil - Interiørdesign

Rom for en tenåringsjente i Provence -stil

Denne stilen, som kom til oss fra franske landsbyer, vil definitivt appellere til kreative, rørende natur..

Karakteristiske trekk ved Provence i utformingen av en barnehage for en tenåringsjente er: en pastellpalett med en dominerende hvit farge, bruk av naturlige materialer (hovedsakelig tre), blekede møbler med aldrende effekt, samt blomstermotiver som dekor.

Tenåringsrom i Provence -stil - interiørdesign Tenåringsrom i Provence -stil - interiørdesign

Rom for en tenåringsjente i stil med minimalisme

Den mest “lakoniske” av alle løsningene, minimalisme er egnet for eldre jenter som setter pris på stilens lakoniske estetikk. Et flott alternativ for rom med et lite område, som ikke bare vil spare dyrebare kvadratmeter, men til og med visuelt utvide plassen.

Det er få fargevariasjoner i dette designet, mens de kan være monokrome eller kontrasterende. Møbler er ofte modulære, litt jordnære, lukkede. En annen fordel med dette alternativet er at det enkelt kan suppleres med andre ting om nødvendig, men dette vil selvfølgelig bryte minimalismen..

Rom for en tenåringsjente i stil med minimalisme - Interiørdesign

Høyteknologisk rom for en tenåringsjente

En annen stil som endres med utviklingen av tenåringen. Det kan virke for noen at høyteknologi bare er egnet for gutter, men noen moderne jenter, og viktigere, foreldrene deres, vil også like denne løsningen..

Når du dekorerer et mellomrom, er du praktisk talt ubegrenset i materialene som brukes. Faktisk tilbyr et høyteknologisk rom for en tenåringsjente et stort fantasifelt, noe som skaper komfortable forhold i et rom i alle størrelser..

Fargeskjemaet bør være begrenset, og i nærvær av lyse nyanser må de som vil balansere dem være til stede. Hvis du ønsket å gi barnet ditt en moderne TV, datamaskin eller teleskop, er dette stedet ideelt for å plassere dem..

Høyteknologisk tenåringsrom - Interiørdesign Høyteknologisk tenåringsrom - Interiørdesign

Pop -art rom for tenåringsjente

I en alder av 12 år har sannsynligvis lyse kreative personligheter allerede hørt om Andy Warhol og popkunstretningen han skapte. Ved å gi fantasien frie tøyler, i denne stilen, kan du enkelt dekorere et rom for en tenåringsjente og utvikle en følelse av skjønnhet i det.

Det er viktig for foreldre å lære at for denne beslutningen er det slett ikke nødvendig å kjøpe dyre møbler – innredningen vil bli et sentralt element i interiøret. Elskere av tegneserier kan komme med passende tegninger på veggen eller skrive inn tegneserieutstyr. Det er viktig å finne en balanse mellom lyse og dempede detaljer, slik at barnehagen ikke bare forblir et sted for aktivitet, men også for avslapning..

Pop Art Teenage Girl Room - Interiørdesign

Hvordan velge møbler?

Uansett hvilken stil du velger, gjelder en universell regel for alle møbler – den skal være behagelig for den voksende kroppen. Hvis en liten stol og et bord på 11 år er rettferdig, vil det være visse ulemper når du er 14 år bak det. Sørg for at barnet ditt komfortabelt kan nå hyllene der det viktigste er plassert, og at søvnløshet om natten ikke skyldes en ubehagelig seng..

Som allerede nevnt, for en tenåringsjente, er rommet hennes en festning der hun kan gjøre alt, bare hvis plassen er ordentlig organisert for forskjellige typer tidsfordriv. Tradisjonelt bør rommet inneholde en seng, et skrivebord og en garderobe. Men for vertinnen må det gis flere soner..

Hvis det er plass, anbefales det å kjøpe en liten sofa som barnet vil tilbringe tid med vennene sine. Et mer ungdommelig alternativ – stolsekkestoler i forskjellige farger. Fra 14 år kan du tenke på å kjøpe TV.

Tenåringsjenta vil også ha mange “hemmelige” ting som hun vil beholde på “hemmelige” steder. Sørg for at rommet har åpne og lukkede oppbevaringsrom, hvorav det ene har en lås.

Prøv å kjøpe varer for vekst. For eksempel en stol med justerbar høyde eller en romslig seng i stedet for en liten. Barn i denne alderen vokser veldig raskt..

Teenage Girl's Room - Møbler

Dekor og tilbehør

Unødvendig å si, fra 13 år, er hoveddekorasjonen til de fleste jenter plakatene til favorittbandene deres? Selv om barnet ditt ikke er fan av popkultur, er det en uunngåelig oppvekstfase å fylle soverommet med bilder som gjenspeiler hans eller hennes smak. I stedet for å begrense det – fortell meg hvordan du opprettholder en balanse mellom estetikk og harmoni.

Generelt vil innredningen av et rom for en tenåringsjente direkte avhenge av vertinnenes hobbyer, og elementene knyttet til dem vil ta stedet for gamle leker. Men barnet ditt vil definitivt glede seg over kransen på veggen, som vil passe inn i enhver stil. Et mykt teppe på gulvet og noen få familiebilder på bordet vil ikke være overflødig..

Teenage Girl's Room - Innredning og tilbehør Teenage Girl's Room - Innredning og tilbehør Teenage Girl's Room - Innredning og tilbehør

Interiør i et rom for to tenåringsjenter

Til tross for at foreldre har mindre og mindre sannsynlighet for å få mer enn ett barn, er det fortsatt store familier som spørsmål om plass blir et sentralt spørsmål for. Hva om det er to jenter, og det bare er ett rom? Noen tips for å organisere plassen din!

I dag kan du finne mange modeller av møbelsett som kan brukes av flere barn. Den mest multifunksjonelle av dem inkluderer to senger på andre etasje, der det er en arbeidsplass, en sofa og kanskje begge områdene samtidig. Samtidig anbefaler psykologer ikke å velge enkle køyesenger – de er angivelig forbundet med fengsels- eller barnehjemssenger. Fokuser imidlertid alltid på jentenes ønsker..

Hvis området på soverommet tillater det, er det bedre å plassere arbeidsområdene i forskjellige hjørner av rommet, slik at jentene ikke blir distrahert mens de gjør leksene sine. Til tross for at de bor sammen, bør de ha lite personlig plass..

En stor garderobe og flere skuffer, for eksempel under sengen, kan brukes som oppbevaringsplass. Men separat lagring er å foretrekke, ettersom jenter kan bli forvirret om ting eller til og med begynne å krangle om det..

Interiør i et rom for to tenåringsjenter Interiør i et rom for to tenåringsjenter Interiør i et rom for to tenåringsjenter

Tips til små rom

Det hender at et barn i en familie er alene, og han har et rom, og det lille området tillater ikke fritt å arrangere gjenstander. I dette tilfellet kan du bruke noen få triks..

I stedet for en frittstående seng og bord, bruk et kompleks på to plan med soveplass i andre etasje. Det vil spare mye plass. Hvis jenta ofte mottar gjester, er det bedre å bli på en sovesofa..

Eiere av brede vinduskarmer kan endre dem til et komfortabelt bord. Bare pass på at solen ikke blender barnet ditt i løpet av dagen..

I stedet for hundrevis av hyller og skuffer – en innebygd garderobe med speildører. De vil ikke bare visuelt utvide plassen, men også eliminere behovet for å finne et sted for et fullverdig speil..

Selv om jenta er veldig ivrig etter å dekorere rommet sitt, kan du prøve å begrense deg til noen få malerier og figurer, ettersom overflod av detaljer vil rote opp i designet. Og selvfølgelig, jo lysere fargeskjemaet, så vel som flere lyskilder, jo mer romslig vil den lille barnehagen virke..

Lite rom for tenåringer - interiørdesign Lite rom for tenåringer - interiørdesign Lite rom for tenåringer - interiørdesign

Romdesign for en tenåringsjente – bilde

Vi håper dette materialet vil hjelpe deg i en så vanskelig oppgave som å dekorere et rom for en tenåringsjente. Vi har samlet enda flere ideer for deg i vårt fotoutvalg. Nyt visningen og inspirasjonen!

Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde Romdesign for en tenåringsjente - bilde

Video: Rom for en tenåringsjente 12-14 år

Previous Post
Ράφια τοίχου: 62 πρωτότυπες ιδέες
Next Post
Tapeta do kuchni (80 zdjęć): pomysły i funkcje
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector