Dekorativ stein i gangen (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorativ stein i gangen (65 bilder)

Dekorativ stein i gangen (65 bilder)

Som et mellomrom mellom gaten og stuer, utfører gangen en ganske viktig funksjon. Det er her du endelig kan samles før du går ut, og når du kommer tilbake, kan du legge igjen yttertøy, sko, våte paraplyer og føle den koselige hjemmestemningen. Gitt de litt tøffe driftsforholdene brukes slitesterke, fuktresistente materialer i korridoren, blant annet dekorativ stein er veldig populær. Les mer om dens typer, kvaliteter og påføringsmetoder i utformingen av gangen, les videre..

Typer dekorativ stein

Det er mange varianter av stein på det moderne markedet, som enten kan være naturlig, det vil si utvunnet under naturlige forhold, eller syntetisk..

Den første kategorien inkluderer naturlige steinforekomster. Disse er kalkstein, sandstein, skallstein, dolomitt, marmor, skifer, granitt. Kompleksiteten i ekstraksjonen og behandlingen av de listede materialene påvirker kostnadene, og derfor kan det være svært kostbart å dekorere gangen med naturstein. På grunn av den store vekten og noen ganger utilstrekkelig jevn form, kan sagkuttene være vanskelige å feste til overflaten, i tillegg har hver bergart sine egne fysisk -kjemiske egenskaper, har forskjellig varmeledningsevne og kan noen ganger ødelegges under påvirkning av ekstreme temperaturer og andre faktorer.

Kunstige analoger av dekorativ stein er mye billigere, lettere å kutte og installere, og er ofte mer motstandsdyktige mot driftsforhold. I tillegg har denne gruppen et mye bredere utvalg av teksturer, mønstre og nyanser, noe som gir mer frihet til å legemliggjøre designideer. Syntetisk stein er laget på grunnlag av gips, betong, akryl, kvartsitt, forskjellige agglomerater (en blanding av marmor og granittflis med kalkstein, sand og fargestoffer). Hver for seg er det verdt å nevne porselen steintøy, som, selv om det er en keramisk flis, på ingen måte er dårligere i styrke enn naturstein.

Et slags kompromiss mellom skapningene av naturen og menneskehender er den såkalte fleksible steinen. Det er et millimeter lag med sandstein av et stort område med et unikt mønster, som overføres til tekstiler med akryllim rett ved gruvedriften og tørkes. Som et resultat oppnås ekte steintapeter – de kan brukes til å lime alle overflater, inkludert avrundede (for eksempel søyler, rekkverk, buer).

Dekorativ stein i det indre av gangen - Typer Dekorativ stein i det indre av gangen - Typer Dekorativ stein i det indre av gangen - Typer

Alternativer for etterbehandling av gangen med stein

I det indre av gangen kan dekorativ stein brukes til å dekorere vegger, gulv og noen ganger også døråpninger. Porselen steintøy fungerer vanligvis som et slitesterkt og fuktresistent gulvbelegg. Den er optimalt egnet for korridorområdet, siden den nesten ikke slites ut, er lett å våtrengjør og beholder et flott utseende i flere tiår. Tekstur av porselen steintøy kan være hvilken som helst, etterligne dyr marmor, lakkert parkett, mosaikk, etc..

I mer romslige korridorer i nærheten av inngangsdøren eller på sidene kan du noen ganger se en slags “drenering” av småstein – dette er en god løsning for tørking av sko og et stilig designbevegelse. En flislagt stein på en betongbunn ser også interessant ut på gulvet. Blant de innovative materialene bør nevnes det selvnivellerende gulvet, som etter herding faktisk blir til det samme akrylet..

På veggene kan dekorativ stein bare dekke individuelle områder, hjørner eller dekke hele overflaten. I dagens designalternativer brukes ikke en kontinuerlig kledning av alle vegger med samme tekstur, i stedet er det interessante kombinasjoner av preget mur og enkelt maling, tre- eller bambuspaneler, fototapet.

Dekorativ stein i det indre av gangen - Etterbehandlingsmuligheter Dekorativ stein i det indre av gangen - Etterbehandlingsmuligheter Dekorativ stein i det indre av gangen - Etterbehandlingsmuligheter

Dekorativ stein i forskjellige interiørstiler

Allsidigheten til et slikt gammelt byggemateriale som stein gjør det enkelt å passe inn i nesten ethvert interiør. For eksempel vil en moderne eller høyteknologisk gang ha fordeler av upåklagelig glatt polert marmor, skifer eller granitt. Lett sandstein i passende følge vil skape atmosfæren i antikken, antikkens Roma, Hellas, Egypt.

Jordnære, sjokolade og okerrøde nyanser av knuste brostein vil harmonisk passe inn i landlig stil, men elskere av Provence er bedre å velge pastellrosa-beige farger. For en middelaldersk design trenger du en stein med dystre mørkegrå toner. Imitasjon av flere tiår gammelt mur er egnet for en loftsgang.

Dekorativ stein i det indre av gangen - Interiørstiler Dekorativ stein i det indre av gangen - Interiørstiler Dekorativ stein i det indre av gangen - Interiørstiler

Dekor, tilbehør, lys

Steinbekledning i seg selv ser luksuriøst ut, men i en liten og ikke altfor godt opplyst gang kan det gå ubemerket hen. For å rette opp denne situasjonen, for å understreke skjønnheten i naturlige teksturer og relieffer, er det verdt å bruke noen designteknikker..

Mykt gyllent (eller kjølig hvitt, avhengig av stil) lys forvandler umiddelbart den kjedelige steinen og fyller den med et livlig skygge. Gulvlamper montert langs gulvlistene, vegger, en rad med små lamper eller spotlights festet til taket vil fungere – alt avhenger av ønsket effekt, men det vil uansett være bedre enn en taklysekrone for hele korridoren.

En viktig rolle i valget av belysningselementer spilles av deres stildesign. I forskjellige historiske epoker var de lysende enhetene ganske forskjellige, derfor er grasiøse lysestaker egnet for klassisk (antikk) design, fakler for middelaldersk design, atmosfæren fra det 18. – 19. århundre. kan gjenskapes ved hjelp av parafinlamper og små gatelamper. XX århundre med sitt industrielle løp og masseelektrifisering vil murverk og “Ilyich -lamper” på lange ledninger uten nyanser minne deg på, men nå kan et moderne interiør med polert stein dekoreres med LED -strips og spotter i svart og hvite plastfelger.

En ekstra dekorasjon av steinbekledning i gangen kan være malerier og fotografier som er passende i stil i vakre rammer, paneler, speil, uvanlige kroker, kleshengere, husholdersker. Hvis det er ledig plass på veggen, kan du plassere en klokke med en romersk urskive, små hyller for dekor og forskjellige småting, du kan ordne lys. I noen tilfeller vil levende planter være passende..

Dekorativ stein i det indre av gangen - Dekor, tilbehør, lys Dekorativ stein i det indre av gangen - Dekor, tilbehør, lys Dekorativ stein i det indre av gangen - Dekor, tilbehør, lys

Dekorativ stein i det indre av gangen – foto

Fotogalleriet vårt inneholder en samling av de mest vellykkede løsningene for bruk av stein i interiørdesign. Dette materialet er ikke bare veldig praktisk, holdbart og holdbart – det har også høye estetiske kvaliteter. Du vil se hvor vakker og stilig en dekorativ stein kan se ut i det indre av gangen, og få muligheten til å legemliggjøre et av dine favorittfunn i ditt eget hjem. Gledelig visning!

Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto Dekorativ stein i det indre av gangen - foto

Previous Post
Ράφια τοίχου: 62 πρωτότυπες ιδέες
Next Post
Tapeta do kuchni (80 zdjęć): pomysły i funkcje
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector