Svart og hvit farge i interiøret (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svart og hvit farge i interiøret (90 bilder)

Svart og hvit farge i interiøret (90 bilder)

Lei av kalejdoskopet med lyse farger, allestedsnærværende reklameplakater og neonskilt, drømmer hver innbygger i en moderne storby om pensjonisttilværelse i et nøytralt hjemmemiljø. Det er kanskje derfor lakoniske interiører i svart -hvitt blir så raskt populære. Den akromatiske paletten er ideell for å dekorere studioleiligheter, loft, loft. Når det gjelder individuelle rom, lar den kompetente bruken av kontraster deg lage et interessant spill av lys og skygge, visuelt utvide rommet, samt gi rommet et komplett utseende..

Nøkkelegenskaper

På grunn av ekspressiviteten er svart og hvitt ikke en vanlig farge i interiøret. Denne tandem inneholder den evige enhet av motsetninger, yin og yang, men den minste ubalansen kan være dødelig.

Design i svart -hvitt krever upåklagelighet i absolutt alt. Det bør kjennetegnes av de nyeste materialene, perfekt flate overflater, pene linjer og perfekte former. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot proporsjoner – det er bedre hvis en farge er bakgrunnen, og den andre er tilstede i aksentene. En overdreven mengde små kontraster er slitsomt, men store detaljer ser mer harmoniske ut..

Tekstur er av stor betydning i akromatisk interiør. Så den blanke sorten blir et slags speil der lysområdene reflekteres, og dermed oppnås effekten av nattehimmelen. På den annen side ser matte overflater solide og holdbare ut, og skaper en atmosfære av luksus..

Overvekten av hvitt er egnet for små mellomrom som må gjøres mer luftige og romslige. Mørke elementer i dette tilfellet bør brukes veldig forsiktig. For eksempel, for å visuelt heve taket, vil noen få vertikale striper, gardiner eller høye smale svarte blyanthus være nok, og en langstrakt sofa eller et horisontalt orientert panel vil bidra til å utvide en av veggene..

Vellykket belysning vil bidra til å understreke skjønnheten i den beherskede designen. Fargede kranser eller lysdioder vil forvandle et rom på et sekund, for i strålene vil alle hvite objekter fremstå som røde, blå, grønne, lilla. Hvis du ønsker det, kan du også velge en kald eller varm lampeskygge for en blålig eller myk gulaktig glød..

Svart og hvit farge i interiøret - Hovedtrekk

Møbler for svart -hvitt interiør

Skapmøbler som kan utfylle interiøret i svart og hvitt er strenge garderober, muligens med speildører; moderne vegger og hyller; lakoniske kommoder, bord, stoler. I klassisk stil er gylne eller sølvbeslag, intrikate kontrastmønstre og utskårne relieffer velkomne, men produktene bør dekkes med et tett lag glanset emalje. Skapmøbler til kjøkken og stue kan gjenspeile futuristiske motiver. Her vil benkeplater av slagfast glass eller bulkstein, krominnlegg, metallisk glans være passende. I pauserommet vil midtpunktet være et salongbord med berøringspanel.

Polstrede møbler i et svart og hvitt interiør presenteres av diskrete, men respektable sofaer, lenestoler, puffer, senger med et luksuriøst hodegjerde. Som regel foretrekkes lærpolstring, i noen tilfeller er vanlig velour eller mønstret jacquard også passende. Den mest brukte fargen er ren hvit eller svart, selv om nøytrale gråtoner eller pasteller kan dempe den overdrevne kontrasten mellom svart og hvitt design om nødvendig..

Møbler for svart -hvitt interiør Møbler for svart -hvitt interiør

Kombinasjon med andre farger

I en akromatisk setting blir fargeflekker uvanlig effektive. Det kan til og med være de minste gjenstandene – en figur, en vase, et maleri, et krus. Det svart-hvite miljøet ser ut til å øke lysstyrken flere ganger, og det ser ut til at den fargede tingen ved et mirakel ble overført til rammen av en gammel film fra en parallell virkelighet. Når det gjelder dekorasjon, ser det vanligvis mindre dramatisk ut, men fortynner samtidig alvorlighetsgraden og gjør interiøret mer behagelig..

Svart og hvitt og grått

Grå er den mest logiske formidleren mellom svart og hvitt. I hovedsak er det delvis skygge, en blanding av mørke og lys i varierende mengder. Det krenker ikke akromatisk harmoni, men tvert imot myker og utdyper det. Men det er heller ikke verdt å la seg rive med grått uten mål, ellers får du et kjedelig kontordesign med utseendet på en betongboks.

Svart og hvitt og grått - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og grått - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart og hvitt og beige

Den beige og brune nyansen som er karakteristisk for tre, følger ofte med svart -hvitt interiørdesign. Vanligvis er dette fargen på parkett, individuelle elementer i møbler, tekstiler, dekor. Noen ganger finnes beige i dekorasjon. Bruken gir rommet et mer hjemmekoselig og beboelig utseende..

Svart og hvitt og beige - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og beige - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart og hvitt og rødt

Uansett hvilken rødfarge det er, om det er en rik skarlagen, edel kirsebær eller støvete murstein, ser det alltid utrolig festlig ut på en svart -hvit bakgrunn. For ikke å overbelaste interiøret, anbefales det å bruke denne fargen i flere små tilbehør (fotorammer, lys, fat) eller i en stor gjenstand (retro kjøleskap, vintage sofa, en murvegg på loft, etc. ).

Svart og hvitt og rødt - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og rødt - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og rødt - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart og hvitt og grønt

Det kan ikke nektes at det svart -hvite interiøret i seg selv ser ganske livløst ut og fremkaller assosiasjoner til vinterlandskap. Husplanter, landskapstapeter, tekstiler og dekor av lysegrønne eller urte nyanser vil bidra til å “gjenopplive” det. Grønt ser mer organisk ut når det er en grå bakgrunn..

Svart og hvitt og grønt - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart og hvitt og gult

Selv om den er gul på svart bakgrunn, betyr overalt signalet: “Oppmerksomhet: fare”, men i et akromatisk interiør kan denne kombinasjonen være veldig fin. Tross alt er det ikke nødvendig å velge stripete svarte og gule mønstre eller merkelig abstraksjon, som blender i øynene. Den beste løsningen ville være solrike malerier, flettet halmdekor, sofaputer, gardiner.

Svart og hvitt og gult - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og gult - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og gult - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart og hvitt og blått

I svart -hvitt interiør finnes blått oftest i form av “rom” -belysning. Generelt er han nær svart og kan konkurrere med ham. Mettede himmelske, turkise, aqua nyanser ser veldig bra ut både på mørk og lys bakgrunn..

Svart og hvitt og blått - Kombinasjonen av farger i interiøret Svart og hvitt og blått - Kombinasjonen av farger i interiøret

Svart og hvit farge i interiøret – foto

Vårt utvalg av fotografier vil hjelpe deg med å få en ide om hvordan det sort / hvite designet på forskjellige rom kan se ut. Galleriet inneholder interessante designalternativer i akromatiske farger, som allerede er implementert i hus og leiligheter. Disse eksemplene vil være nyttige for alle som liker det diskrete samspillet mellom lys og skygge uten den ekstra lysstyrken i farger..

Kjøkkeninnredning i svart og hvitt

Stilig, trendy, moderne – slik kan du karakterisere et kjøkken i svart -hvitt. Den nyeste teknologien, med sine kromdører og berøringsskjermkontroller, passer perfekt inn i dette miljøet. Det svart-hvite kjøkkenet ser spesielt godt ut i leiligheter med åpen planløsning, og danner en enkelt komposisjon med gjest og spisestue..

Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto

Stue interiør i svart og hvitt

Enten i studioer eller i separate rom, vil den svart -hvite utformingen av stuen alltid tiltrekke seg økt komfort. Et slikt miljø bidrar til et hyggelig tidsfordriv foran TV -en, enkel kommunikasjon med venner og slektninger..

Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto Stue interiørdesign i svart og hvitt - foto

Soverom interiør i svart og hvitt

Det svart -hvite soverommet gjør en utmerket jobb med hovedoppgaven – å fremme avslapning og uforstyrret søvn. Akromatiske farger, valgt i riktig mengde, roer nervesystemet, slapper av og hjelper deg også raskt med å distrahere tankene på dagtid.

Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto Soverom interiørdesign i svart og hvitt - foto

Bad interiør i svart og hvitt

Svart -hvitt baderomsdesign kan tilskrives de mest vellykkede eksperimentene. Fraværet av lyse farger eliminerer “overbelastning” av interiøret, i et slikt miljø ser alle rør og tilbehør perfekt ut, fra ultramoderne til vintage.

Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto Bad interiørdesign i svart og hvitt - foto

Barnehage interiør i svart og hvitt

For normal utvikling av små barn trenger de bare å tenke på de rike fargene. I et hus eller leilighet bør de være omgitt av lyse, muntre farger. Det er mulig å dekorere barnehagen i svart og hvitt bare på forespørsel fra en tenåring, men her er det bedre å gi ledende posisjon til hvitt – slik at det til slutt vil være minst 70%.

Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto Barneroms interiørdesign i svart og hvitt - foto

Gang / ganginteriør i svart og hvitt

Det er fornuftig å gjøre gangen sort -hvit hvis minst stuen, og kanskje leiligheten som helhet, også er laget i en akromatisk palett. Store speil, bilder med grafikk, belysning av høy kvalitet vil bidra til å dekorere det minimalistiske interiøret..

Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto Interiørdesign av gangen, korridor i svart -hvitt - foto

Video: Svart og hvitt interiør

Previous Post
Γωνιακό τραπέζι υπολογιστή (80 φωτογραφίες): πώς να επιλέξετε
Next Post
Garderobe (70 bilder): typer, hvordan velge
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector