85+ DIY florarium ideer (bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

85+ DIY florarium ideer (bilde)

85+ DIY florarium ideer (bilde)

Dette uvanlige, ekstravagante navnet skjuler et like ekstravagant alternativ til vanlige potter i plast. Florariet blir ofte referert til som et blomsterterrarium. Den gjennomsiktige beholderen i forskjellige varianter er ideell for dyrking av de mest krevende plantene. Home mini-drivhus vil dekorere ethvert ubeskrivelig hjørne i huset.

Ideer til florarier

Ved hjelp av lyse dekorative elementer og riktig valgte planter kan du lage en fantastisk komposisjon som vil glede øyet i mange år. Det er mange designalternativer for florariet. Vi vil vurdere de mest populære..

Ørken

Dette er det beste alternativet for de som nettopp har begynt å bli kjent med planteverdenen og som ikke har mulighet til å bruke for mye tid på florariet..

For å lage en mini-ørken er en spesiell geometrisk beholder uten en innsnevret hals eller en liten rund krukke til et akvarium egnet. Jorden kan være dekorativ sand i forskjellige farger og former (store eller fine), små steiner eller keramiske partikler.

Sukkulenter, Kalanchoe, kaktus, agave og melaphora er egnede planter. De er ikke kresne når det gjelder omsorg og vanning. Om våren kan vannpåfylling utføres en gang i uken, og om vinteren – en gang annenhver uke. Det er bedre å plassere dette mini-drivhuset på vinduskarmen, fordi den gitte gruppen av planter elsker solens stråler..

DIY Floriana - Desert DIY Floriana - Desert

En tropisk skog

En flott mulighet til å teste dine kreative ferdigheter og gjenskape villskogen i Amazonas. For maksimal effekt er et volumetrisk blomsterutstillingsvindu (også kalt paludarium) egnet, hvor du kan plante flere typer forskjellige store planter samtidig, og for en miniatyr bør du velge en liten beholder med åpen topp.

Jordsmonnet bør bestå av løvrik jord eller en kombinasjon av sand og torv. Dette vil bidra til å opprettholde ønsket fuktighetsinnhold i florariet. Slike planter vil være en vakker bakgrunn: små bregner, dvergfikuser, begonier, krotoner, asparges. Du kan også dekorere det store bildet med realistiske dyrefigurer og en liten polymerleire foss.

Gjør-det-selv-florarium-Regnskog Gjør-det-selv-florarium-Regnskog

Fjellene

Navnet taler for seg selv på mange måter. Hovedideen er å skape et alpint landskap. Det er verdt å ta hensyn til eføy, kaktus, seleginella. De krever ingen spesiell omsorg. Det er nok å opprettholde temperaturen som er nødvendig for disse plantene og vanne dem når jorden tørker. For jord er organisk materiale eller store småstein egnet. Steiner i forskjellige former kan være en utmerket etterligning av bergarter. For en estetisk effekt er det verdt å se nærmere på litt innsnevrede beholdere..

Gjør-det-selv-florarium-Fjell Gjør-det-selv-florarium-Fjell

Orchidarium

Dette er en spesiell type florarium, som involverer dyrking av orkideer. Å installere en slik nytelse vil kreve litt mer tid og krefter, men det vil fullt ut rettferdiggjøre effekten. Beholderen må varmes opp og forsynes med luft. Bakgrunnen for planter kan være andre fettere i forskjellige farger eller store steiner. Ikke glem at forsiden av florariet må forbli åpen slik at du kan tenke på sammensetningen fra alle sider..

Gjør-det-selv-florarium-Orchidarium Gjør-det-selv-florarium-Orchidarium

Floriana med mose

Den populære morsomme planten har over 10 000 arter. For å lage et stilig florarium kan du bruke flere av dem samtidig, hvor noen vil tjene som bakgrunn, mens andre vil være hoveddelen av komposisjonen. Sphagnum -mose regnes som et ideelt valg. Med den kan du gjøre en etterligning av gran eller andre trær. Et surt miljø vil være den ideelle jorda for mose..

DIY Floriana - Floriana med mose DIY Floriana - Floriana med mose

I en lyspære

Et av de mest originale designalternativene for florariet, der ikke bare planter, men også selve utseendet blir den sentrale delen. En utbrent gammel lyspære vil bli et stilig dekorelement på få minutter. Dette miniatyrplanterterrariet kan plasseres på den minste hengende hyllen.

Fin desinfisert sand er ganske egnet for jordsmonnet og for basen – mose, saftige, craspedia blomster, tørkede grener, skjell, småstein. Det viktigste i å lage et slikt florarium er den pene og gradvise transformasjonen av lyspæren til ønsket kar..

Gjør-det-selv-florarium-I en lyspære Gjør-det-selv-florarium-I en lyspære

Hvordan lage et florarium med egne hender

Å lage et blomsterterrarium med egne hender er en flott mulighet til å spare penger og bli involvert i den kreative prosessen. For å dekorere florariet er det nødvendig å forberede alle nødvendige ting på forhånd: beholder (vase, akvariekrukke, flaske eller annet valgt alternativ), jord (det må svare til planter), drenering (utvidet leire, sand eller småstein), planter, dekorative detaljer for dekorasjon, filtrert vann, verktøy (liten skje eller slikkepott, pinsett, sprøyte, saks). Deretter må du gjøre alt etter tur:

1. Først må du nøye forberede beholderen. For å gjøre dette, hell kokende vann over det og vask det grundig..

2. Da er det nødvendig å fylle ut drenering, hvis høyde ikke bør overstige 4-5 cm. Utvidet leire, fin sand, småstein til et akvarium eller steiner kan fungere som dem. På toppen av det kan du legge flere tabletter med aktivt karbon (slipe til pulver på forhånd). Dette vil bidra til å beskytte jorda mot kjemikalier som kan komme med vann..

3. På toppen av dreneringen er det nødvendig å helle våt jord fra 4-10 cm. Det kan blandes organisk materiale, fin sand eller ferdiglaget underlag.

4. Jevn forsiktig den tilberedte jorda med en liten slikkepott eller skje. Bruk den til å danne små groper (fordypninger) for de utvalgte plantene..

5. Plant de nødvendige plantene med pinsett og støv dem lett med jord. Det er veldig viktig at de ikke berører beholderens vegger (for å unngå forfall) og ikke forskyver hverandre..

6. Sprøyt plantene med filtrert vann og sjekk jordfuktigheten. Hvis det ikke er nok, hell det på.

7. Dekorer komposisjonen med dekorative elementer (drivved, steiner, polymerleirefigurer, tørkede kvister). Dette bør gjøres sist, fordi planter skal være grunnlaget for florariet, og dekor skal være bakgrunnen..

En så enkel mesterklasse kan gjennomføres ikke bare alene, men også sammen med familie eller venner..

Hvordan lage et florarium med egne hender Hvordan lage et florarium med egne hender Hvordan lage et florarium med egne hender Hvordan lage et florarium med egne hender Hvordan lage et florarium med egne hender

Floriana – bilde

Designet av hjemlige florarier har blitt en fasjonabel trend de siste årene. Og dette er ganske berettiget – tross alt vil du virkelig ta et stykke natur inn i hverdagens atmosfære i leiligheten, og til og med i en så original form. For å lære mer om hvordan du arrangerer et florarium med egne hender, hvilke beholdere og materialer som kan brukes, foreslår vi at du besøker fotogalleriet med mange bilder av vellykkede arbeider. Se, inspirer og dekorér hjemmet ditt med disse vakre komposisjonene. Gledelig visning!

Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer Gjør-det-selv-florarium-fotoideer

Previous Post
Μαύρο και άσπρο χρώμα στο εσωτερικό (90 φωτογραφίες)
Next Post
Pistasjfarge i interiøret (90 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector