Høyteknologisk leilighet: 85 designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høyteknologisk leilighet: 85 designideer

Høyteknologisk leilighet: 85 designideer

Hi-tech er en av de mest populære moderne stilene, som kombinerer funksjonalitet og minimalisme. Som en naturlig fortsettelse av postmodernismen er den helt basert på nye teknologier. Dette gjenspeiles i selve definisjonen. Hi-tech eller høyteknologi er ikke annet enn høyteknologi. Det skilles fra andre retninger ved fullstendig fravær av meningsløs innredning. Alt er strengt, lakonisk og praktisk. I stedet for dekorasjon – et finurlig lysspill og refleksjoner på kromoverflater.

Stilfunksjoner

Hi-tech er en forbedret tolkning av den urbane stilen som oppsto i planleggingen av industrielle anlegg. Det ble opprinnelig brukt i arkitektur. Den første bølgen går tilbake til begynnelsen av 60 -tallet, den andre varer fra slutten av 70 -tallet til i dag..

En viktig rolle i fremveksten av konseptet ble spilt av den engelske arkitektgruppen Arkigram, som aktivt begynte å introdusere elementer av science fiction og popkunst i arkitekturen. Den første betydningsfulle bygningen var Parisian Center Pompidou, bygget i 1977. Selv om det opprinnelig var skeptisk til prosjektet, hadde det på 90 -tallet blitt et generelt anerkjent landemerke i Paris..

Nå er høyteknologi tett sammenvevd med områder som bioteknologi og øko-teknologi. Disse trendene oppsto i kjølvannet av bærekraftige trender. De trekker mot høyteknologi, men streber samtidig etter organisk sameksistens med naturen. Hi-tech, derimot, nekter praktisk talt naturlige materialer..

I slike interiører er ikke funksjonaliteten skjult. Som et loft tillater de deg å åpne kommunikasjon: rør, luftkanaler, beslag. Hovedmaterialene som råder i alt er kromstål, betong, glass og plast.

Hovedtrekkene til høyteknologisk interiør i leiligheten:

– Former: klar og geometrisk, enkel, lineær, konsis;

– Farger: hvit, svart, grå, metallisk, rik lyse nyanser som gul, grønn og rød;

– Konstruksjoner: åpne metallelementer, rørformede strukturer, trapper som fører til utsiden;

-Belysning: avant-garde lamper, sonering, flernivåbelysning, lokale lys;

– Møbler: enkle, blanke, matchende veggene, ofte innebygd, så enkle og funksjonelle som mulig;

– Dører og skillevegger: lette, glidende, laget av metall eller gjennomskinnelige materialer;

– Vinduer: rektangulære, store, uten store tekstilgardiner;

– Finish: minimal, grov, med bare vegger, synlige beslag;

– Apparater: det mest moderne, funksjonelle og kompakte, kan bygges inn i nisjer eller skap.

Mangelen på innredning kompenseres av teksturarbeidet. Dette er blanke og skinnende metalloverflater, preget gips, ubehandlet murstein. En høyteknologisk leilighet skal være lys og romslig. Belysning er det andre hovedverktøyet for å skape hygge. Jo vanskeligere det er, jo bedre..

Høyteknologisk leilighetsdesign - Funksjoner Høyteknologisk leilighetsdesign - Funksjoner

Høyteknologisk stuedesign

Minimalistisk, funksjonell og praktisk hi-tech er en av de beste stilene for å dekorere en stue. Den er like godt egnet for store rom, som virker enda mer romslige, og for små rom, som visuelt ekspanderer på grunn av lyse og reflekterende overflater..

Hovedfargene er hvite og kule grå. Du kan fortynne dem med fargede aksenter: rød, gul eller oransje. De vil tilføre en følelse av varme til et rom med vinduer som vender mot nord. En solrik og varm stue vil bli forfrisket av lyse nyanser av blått og grønt. Det viktigste er ikke å overdrive det med farget tilbehør. Hi-tech har en tendens til minimalisme og tåler ikke overbelastning.

Teksturert gips, matt eller blank maling, ikke-vevd tapet brukes til veggene. Bekledning med grov stor stein eller ubehandlet murstein passer inn i urbane trender. For dekorasjon – speil eller glasspaneler.

Moderne tak er blanke strekk-, nedhengte eller tannhjulstak. Jo mer kompleks design, jo bedre. Linoleum eller et praktisk og slitesterkt blank laminat er plassert på gulvet. Selvnivellerende gulv er egnet. Du kan utstyre et varmesystem.

Polstrede møbler – enkle og lakoniske, monokromatiske. Det er veldig få tekstiler. Vinduet kan dekoreres med romerske persienner eller lyse persienner. Garderober med skyvedører og høye hyller med metallramme og glasshyller er i bruk. En moderne elektrisk peis ser interessant ut. Smykker, hvis noen, er glass eller metall, av bisarre former og teksturer. Surrealistiske eller modernistiske møbler med uvanlige former ser også bra ut.

En liten stue kan kombineres med kjøkken eller balkong. I høyteknologisk er lette plast- eller glasspartisjoner populære. Denne stilen brukes ofte når du skal dekorere studioleiligheter..

Stue - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Stue - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Stue - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Stue - Leilighetdesign i høyteknologisk stil

Høyteknologisk kjøkkendesign

Et høyteknologisk kjøkken er et ekte arbeidsområde med flere oppgaver. Her fremstår enkelheten og funksjonaliteten i denne retningen i all sin prakt. Hver centimeter plass brukes, og høyteknologi gjør hverdagen enklere.

Vaskbare tapeter, vanntett maling, fliser og dekorative paneler brukes aktivt til dekorasjon. Kjøkkenutstyr er innebygd i settet. Skap med metall- eller treramme og glansede fronter som en aksent ser stilig ut.

Glass, aluminium, rustfritt stål, fliser er veldig praktisk på kjøkkenet. Alle overflater er enkle å rengjøre, de er ikke redde for fuktighet og fett. Legg merke til det store spisebordet og stolene i glass med metallfot. Retter – enkle og lakoniske.

Et høyteknologisk kjøkken har et minimum av tekstiler og dekor, men alt du trenger er alltid tilgjengelig. Kjøkkenutstyr, stilige coasters, originale futuristiske beslag kan enkelt erstatte ubrukelig tilbehør.

Kjøkken - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Kjøkken - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Kjøkken - Leilighetdesign i høyteknologisk stil

Høyteknologisk soveromsdesign

Det kan virke som om hi-tech ikke er en koselig nok stil for et soverom. Men det kan også passe harmonisk inn i et fasjonabelt interiør. Det viktigste er ikke å spare på kvalitet og originalitet..

Lyse beroligende farger er perfekte for å male veggene i soverommet. Som dekorasjon – svart -hvite fotografier eller plakater i elegante metallrammer. På gulvet kan du legge et praktisk teppe eller et koselig teppe med høy haug, gjerne i diskrete nyanser.

For vinduer er mørke gardiner med blendingsfôr egnet, som helt blokkerer lyset. Belysning på flere nivåer sørger for komfort når som helst på dagen eller natten. Fargede neonlys gjør det enkelt å skape stemning og atmosfære.

Jo mindre møbler, jo bedre. Et stort skap kan bygges inn i en nisje for å blande seg inn i veggen. Hovedaksenten er sengen. Nå er det modeller som er interessante i form og konfigurasjon. Høye speil vil også passe godt, og uvanlige nattbordslamper passer som tilbehør..

Soverom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Soverom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Soverom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Soverom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil

Høyteknologisk barneromdesign

Et høyteknologisk barnerom er et virkelig funn. Her kan du bringe futuristiske og fantastiske motiver til det absolutte. Temaet vitenskap og rom brukes aktivt. Dette er ikke bare morsomt og interessant, men motiverer også barn til å lære om verden rundt dem. I tillegg, i motsetning til morsomme tegneserieinteriører, er det lite sannsynlig at en lakonisk hi-tech blir lei av et barn med alderen. Ved å legge til noen aksenter, kan du enkelt forvandle et barns rom til en ungdoms rom..

Det andre plusset er at hi-tech, som ingen annen stil, trekker mot multifunksjonelle transformatorer. Slike møbler kan enkelt endres etter behov og etter hvert som barnet vokser opp. Prefabrikkerte strukturer skjuler lett alt unødvendig og lar deg enkelt utvide plassen for lek og avslapning. Det samme bordet fungerer som en arbeidsplass i årevis, fordi det vokser og transformeres med barnet. Senger med innebygde garderober, sammenleggbare bord, funksjonelle nisjer, skjulte hyller – alt dette er praktisk for både barn og voksne.

Barnerom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Barnerom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Barnerom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Barnerom - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil

Høyteknologisk gangdesign

En enkel og komfortabel inngangsparti er det du trenger for komforten i husholdningene og førsteinntrykket når gjester kommer. Mangel på innredning, enkle linjer og geometriske former for hi-tech gjør det mulig å bruke en liten plass effektivt.

I stedet for nattbord og garderober – en stor romslig garderobe med speilvendte skyvedører. I stedet for massive lysekroner og latterlige nyanser – spotter spredt rundt omkretsen. Møbelbelysning vil bidra til å skape myk belysning som glatter ut de kalde refleksjonene av glass og metall..

En høyteknologisk gang er mye lettere å rengjøre på grunn av mangel på unødvendige detaljer. Dette er viktig, for det er her gatesko og klær forblir. Plast, glass, metall kan vaskes selv uten komplekse rengjøringsmidler.

Gang - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Gang - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Gang - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil Gang - Leilighetsdesign i høyteknologisk stil

Høyteknologisk baderomsdesign

Høyteknologisk på badet har to hovedfordeler.

For det første er det bekvemmelighet og hygiene. Plast, glass, stål, fliser er enkle å rengjøre, slites ikke, råtner ikke eller sveller. De er ikke redde for fuktighet og temperatursvingninger, som tre. Ved regelmessig vedlikehold er utseendet på mugg og mugg utelukket.

For det andre er det plass. Lett og minimalistisk hi-tech med sofistikert belysning er en av stilene som best er i stand til visuelt å forstørre et rom. Dette gjelder spesielt for små bad, som samtidig må romme alle nødvendige rørleggerarbeider, husholdningsapparater og andre småting. Den svart -hvite finishen med lyse fargeaksenter ser spesielt interessant ut..

Du trenger heller ikke bekymre deg for hvordan du skal gjemme rørene. I høyteknologi er dette en stilig funksjon, ikke en irriterende hindring. I stedet for møbler er det kompakte og lette åpne hyller som nesten ikke tar plass. I stedet for innredning – et stort og bredt speil med belysning og en glasshylle. Kraner, kraner og håndtak – skinnende og forkrommet. Vær oppmerksom på stilige, minimalistiske sett med underlegg, flasker og containere.

Bad - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Bad - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Bad - Leilighetdesign i høyteknologisk stil Bad - Leilighetdesign i høyteknologisk stil

Høyteknologisk leilighet – bilde

For friske ideer og inspirasjon, tilbyr vi deg et utvalg av de beste høyteknologiske bilder av leilighetsinteriører! Denne trendy og moderne stilen vil harmonisk passe inn i ethvert rom. Gledelig visning!

Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto Interiørdesign i høyteknologisk stil - foto

Previous Post
Μαύρο και άσπρο χρώμα στο εσωτερικό (90 φωτογραφίες)
Next Post
Pistasjfarge i interiøret (90 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector