15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ideer for å visuelt utvide plassen på soverommet

Ideer for å visuelt utvide plassen på soverommet

Et lite rom er vanligvis tildelt et soverom i en leilighet. Siden rommet er lite, og ombygging er plagsomt, oppstår spørsmålet om hvordan man skal forstørre soverommet bare ved hjelp av visuelle metoder. La oss snakke om hvordan du designer et soverom i en leilighet, gjør rommet visuelt større, hvilken stil og finish å velge?

Velge en stil

Velge en stil

Når du velger en stilretning for et lite soverom, gjelder regelen – jo enklere jo bedre. Å dekorere et interiør i klassisk stil eller i barokkens ånd på 7-8 kvadratmeter er ganske problematisk. I et slikt område ser et moderne interiør mer passende ut, dekorert i retninger som minimalisme, skandinavisk stil, eklektisisme. Samtidig skal utformingen av soverommet ikke være uforenlig med utformingen av resten av lokalene. Hvis resten av rommene er laget i klassisk stil, kan du stemme samme soverom på soverommet ved hjelp av flere stildannende elementer..

Fargespekter

Fargespekter

Så hvordan visuelt forstørre soverommet? Det er bedre å velge lyse nyanser som hovedfarger for et lite soverom..

Legg merke til hvor luftige og romslige interiørene i skandinavisk stil, dominert av hvitt, ser ut..

Som en grunntone for et lite soverom kan du velge:

  • Hvit;
  • melkesyre;
  • lys beige;
  • blå;
  • lysegrønn og andre lyse nyanser.

Men du bør ikke bevisst unngå lyse farger. Den moderne utformingen av soverommet 2020 innebærer å skape et kjedelig utseende. Små fargerike aksenter vil bidra til å gjenopplive bildet og gjøre det stilig. Selv en av endeveggene kan males i en lys farge. Oftest velges kalde nyanser for å gjøre rommet visuelt dypere..

Fargeskjemaet på fototapet på soverommet

Etterbehandling

I små rom velges enkle materialer for dekorasjon. Nivåer i taket eller dekorert gips på veggene vil se latterlig ut. Taket skal være ett-nivå, vanligvis i leilighetene våre er det allerede lavt.

For veggdekorasjon er det verdt å bruke tapet (vanlig eller med et ikke -påtrengende vertikalt orientert mønster) eller maleri.

Hvordan visuelt utvide et rom med tapet

Hvordan visuelt utvide et rom med tapet

Hvis vi snakker om veggdekorasjon i et lite rom, er det best å velge vanlige lyse farger som hovedtapet. Du kan kombinere dem med lyse innsatser som opptar hele veggen, i dette tilfellet vil bildet vise seg å være mer originalt..

I stedet for lyse innlegg kan du bruke stereoskopisk tapet som utvider plassen. Det kan være et originalt geometrisk mønster eller et landskap som tar blikket i dybden..

Hvordan visuelt utvide et rom med tapet

Valg av møbler

Valg av møbler

Når du skal dekorere et lite soverom, er hovedoppgaven å passe alle nødvendige møbler inn i det. Når du velger modeller, unngå massive, knebøyne alternativer. Vær oppmerksom på møblene med høye ben, det ser visuelt lettere ut.

En annen regel er å velge møbler i lyse nyanser. En mørk seng ser mye mer massiv ut enn den nøyaktig samme lyse. Unngå unødvendige dekorative elementer som frodige utskjæringer.

Prøv å bruke vertikal plass effektivt. Høye garderober vil hjelpe til med dette. Ekstra lagring kan ordnes på sidene av sengen eller under den.

Dekorative varer og tekstiler

Dekorative varer og tekstiler

Det er innredningen og tekstilene som i stor grad setter stemningen og det generelle utseendet på interiøret. Når du skal dekorere et veldig lite soverom, bør du begrense deg til en liten mengde innredning. Store objekter vil hjelpe til med dette, men i en enkelt mengde. Ett stort dekorativt element, for eksempel et lyst bilde bak hodegavlen, vil distrahere oppmerksomheten fra et lite område av rommet.

Speil forstørrer rommet visuelt

Speil vil bidra til å visuelt øke størrelsen på rommet. Et stort speil på gulvet, installert overfor en dør eller et vindu, som om det utvider rammene i rommet, noe som gjør det visuelt større og fyller det med lys.

Veggmalerier for soverommet som utvider plassen

En annen interessant teknikk er bruk av fotopapir. Veggmalerier til soverommet som utvider plassen selges i et stort utvalg. Du kan velge riktig alternativ for enhver interiørdesign. Dette kan være landskap, blomsteroppsatser, bilder av byer. Du kan finne et alternativ for enhver smak og kjøpe fotomalerier på soverommet på dette nettstedet til lav pris.

3D-tapet av høy kvalitet som kan bestilles med levering

Mange produsenter produserer ikke bare fotopapir, men med 3D-effekt. En slik tegning vil visuelt flytte veggen, utvide grensene for plass. Kvalitativ 3d tapet med levering Vi tilbyr å kjøpe KLV-tapet på produsentens nettsted.

Slik limer du fotopapir

Fototapet limes på veggen som er synlig når man kommer inn i rommet. Dette kan være en vegg i sengens hode, i dette tilfellet er det verdt å velge modeller med et mønster konsentrert på toppen av veggen. Sengen skal ikke dekke en del av den.

I det indre av soverommet kan du ikke klare deg uten tekstiler. Når du velger det, bør du unngå store mønstre, et stort antall volanger, volanger og volanger..

Organisering av belysning

Organiseringen av belysningssystemet på soverommet er ofte gitt utilstrekkelig oppmerksomhet. Ett sentralt lys i taket, spesielt i et lite rom, er ikke nok. Jo mer lys, jo mer romslig vil rommet bli. Organiser flere lyssoner.

Når du velger en taklysekrone, velger du kompakte modeller. Det skal imidlertid ikke være en vanlig flat lampe. En lysekrone skal være et dekorativt element, ikke bare en lyskilde.

Ikke glem nattbordet. I dette tilfellet er det bedre å velge en lampe, siden den ikke tar mye plass og ikke krever installasjon av store nattbord..

I tillegg kan du markere selve sengen, dette vil skape effekten av å flyte i luften, eller vindus gesimsen, det vil se veldig imponerende ut på kvelden.

Selv et lite soverom, lyst med et begrenset antall dekorative elementer, kan se veldig koselig ut. Det viktigste er å observere en følelse av proporsjon.

Previous Post
Διαμέρισμα υψηλής τεχνολογίας: 85 ιδέες σχεδιασμού
Next Post
Tøy i taket i stua: 60 fotoideer