Håndverk fra plastflasker: 70+ dekoridéer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk fra plastflasker: 70+ dekoridéer

Håndverk fra plastflasker: 70+ dekoridéer

Fra læreplanen husker vi at plast tar lang tid å brytes ned. Spesielt vil det ta 100 år å fullføre denne plastflasken! Men vi vet også noe annet: hvis du bruker litt fantasi, noen praktiske verktøy og mange plastflasker, kan du få originale og interessante dekorasjoner for hjemmet eller hagen din. Enestående fordeler – både for mennesker og miljø!

Griser-potter

La oss starte vårt bekjentskap med håndverk fra plastbeholdere med søte griser. De vil se flotte ut i hagen din og er veldig enkle å lage. Du kan bruke disse søte grisene som blomsterpotter eller dekorative gjenstander. Dette håndverket vil revitalisere hagen din eller blomsterbedet, og spesielt barn i gården vil bli glad for å se grisene.

Forbered de nødvendige materialene. Du vil trenge:

1. Fem-liters kar. Antallet deres skal tilsvare ønsket populasjon av smågriser;

2. Flasker på 0,5 liter. 4 stykker for hvert håndverk;

3. Kniv og lim;

4. Mal i rødt, rosa eller hvitt.

Du må vaske og tørke beholderne. Hvis det er etiketter på dem, bør de fjernes, ellers ødelegger de produktets endelige utseende. Skjær et hull på toppen slik at du kan plante blomster der. Men hvis du vil ha en hageskulptur, hopper du over dette trinnet. Mindre flasker vil være føttene til din nye hagevenn. Skjær dem grovt i to.

Vi limer bena. Trykk dem forsiktig mot kroppen og hold dem til limet tar tak. Vi gjør det samme med det andre paret. Når alt er tørt, gå til ørene. Du kan gjøre størrelsen og formen vilkårlig, dette vil bare gi dyret ditt unikhet. Vi fester ørene på samme måte..

Så du har nådd det mest kreative stadiet – maleri. Akrylmaling er best egnet, siden den fester seg perfekt til plast og ikke mister lysstyrken på veldig lang tid. Du kan bruke rosa, en mer naturlig farge eller hvilken som helst annen. Du må male over fra utsiden, men så nøye som mulig, slik at plasten ikke skinner gjennom. Eventuelle tilleggsdetaljer vil bare dekorere grisen din. Det kan være øyne og en hestehale. Øyne kan lages av alt materiale eller kjøpes fra en butikk.

Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gris -potter Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gris -potter

Sommerfugler

Disse håndlagde ornamenter er flotte for både interiør og hage. For dette håndverket kan du bruke alle fartøyer. Du trenger også saks, tusj, forskjellige neglelakk, pins og glitter.

Klipp av halsen og bunnen av beholderen slik at bare midten gjenstår. Del den i to – du får et slags plastark..

Forbered nå malen. Du kan tegne det på et stykke papir eller skrive ut et bilde av en sommerfugl du liker. For å holde sjablongen godt på plasten, kan du sikre den med klesklyper eller binders. Følg omrisset av delen med en tusj eller tusj, en vanskelig å slette markør er best. Fjern sjablongen og kutt arbeidsstykket langs konturen. Du må bøye sommerfuglens vinger opp.

Mal innvendig på dekorasjonen. La hvert lag tørke helt, dette vil tillate deg å påføre neglelakken jevnt på produktet. Lakk er et godt alternativ for flekker siden den har mange fargevariasjoner og en tynn, lett å bruke pensel..

For et lysere utseende, bruk glitter og glitterlim eller lakk. For å gjøre sommerfuglen din mer voluminøs, kan du lime perler eller dekorative glassstein på den. Bruk en pinne som et feste. Det er enkelt å fikse det med sekunder lim..

Håndverk fra plastflasker med egne hender - Sommerfugler Håndverk fra plastflasker med egne hender - Sommerfugler Håndverk fra plastflasker med egne hender - Sommerfugler Håndverk fra plastflasker med egne hender - Sommerfugler

påfugl

Som en uvanlig dekorasjon kan du lage en påfugl av plastflasker. Det vil se bra ut på nettstedet og glede deg hver dag. I motsetning til andre håndverk er påfuglen ikke veldig lett å utføre, men resultatet vil definitivt glede deg.

Antall flasker avhenger helt av størrelsen du velger. Du må klargjøre litt flere beholdere for lager, siden noen deler kanskje ikke fungerer første gang.

Nakke, hode og overkropp er best laget av skum, dette materialet er enkelt å kutte. For halen, ta et stykke gammelt linoleum.

For å koble delene trenger du: en syl, kobber eller annen myk tråd, tape og lim. I tillegg kan du bruke en middels stor stiftemaskin og negler. Du kan dekorere en påfugl med folie og akrylmaling. Du trenger disse materialene på slutten av arbeidet..

Fullfør emnene. Begynn å skjære ut torso, fjær, hale og vinger. Dette vil spare mye tid når du monterer figuren, pluss alt, du kan endelig bestemme mengden materiale som kreves.

– Hoveddelen, som hoveddelene senere skal festes på, er torsoen. Klipp hodet, nakken og overkroppen ut av skummet. Du kan lage en figur som en helhet eller i deler, som deretter er forbundet med lim..

– Fjær vil ha forskjellige lengder. For dem trenger du beholdere i forskjellige størrelser. Dette er et av de vanskeligste trinnene, ettersom du må kutte mye og veldig pent. Fjær er nødvendig for vingene, overkroppen, halen og nakken. For å få fjærene til å se vakre ut, dekorer kantene med frynser eller tenner, og tegn et “øye” i midten.

– Nebbet er laget av to trekanter skåret fra beholderens hals. Det kan være av hvilken som helst størrelse, alt avhenger av torso og hode.

– Føtter er laget av nakken på små flasker, hard tråd eller rester av plastrør.

– Fjærdrakten på halen er festet til et forberedt stykke linoleum. Påfuglens prakt vil avhenge av antall beholdere som er brukt.

Når alle detaljene er klare, fortsett å male. Mal forsiktig over alle fjærene og begynn å feste dem til basen, og overlapp hverandre.

Å lage en påfuglfigur for en hage er en veldig lang og arbeidskrevende jobb, men innsatsen din vil ikke gå ubemerket hen. Denne skulpturen vil glede deg lenge og gjøre et sprut blant gjestene..

Håndverk fra plastflasker med egne hender - påfugl Håndverk fra plastflasker med egne hender - påfugl

Gardiner og kranser

Dette er ekstremt interessante og originale elementer for innredningen din som ikke krever spesielle materialkostnader, men samtidig vil de se bra ut i ethvert interiør..

For å lage disse gardinene må du forberede et stort antall små flasker, med et volum på 0,5 liter eller mindre. I tillegg til dette må du fylle opp med en skarp kniv, tråd eller fiskesnøre, saks. Du kan også bruke ren sand og en stekepanne, men mer om det senere..

Klipp først av bunnene med en kniv. Klipp deretter kantene med saks. Hvis du har forberedt sanden, varm den deretter i en stekepanne, og legg deretter bunnen med den kuttede siden i bare et par sekunder. Dermed vil du justere kantene på arbeidsstykket så mye som mulig og få et virkelig vakkert håndverk..

Når alle emnene er klare, kan du gå videre til neste trinn. Koble alle delene med en tynn ledning eller fiskesnøre.

Ved å legge en vanlig krans for et juletre til det ferdige lerretet, vil du motta et originalt produkt som vil glede deg hele året. Bruk en LED -streng, lampene blir ikke varme, og lysene er plassert i samme avstand.

På samme måte kan du lage et gardin, skillevegg eller krans. Alt avhenger av ditt kreative sinn..

Vi anbefaler deg å bruke en gjennomsiktig beholder for å få produktet til å se så interessant ut som mulig, men du kan også ta fargede flasker. Ganske uvanlige og originale produkter kan fås fra de kombinerte transparente og flerfargede basene..

Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser Håndverk fra plastflasker med egne hender - Gardiner og kranser

Uvanlige ideer til håndverk av flasker til kjæledyr

Bevæpnet med fantasien din, kan du lage interessante gjenstander for interiør og hageinnredning av plastflasker. Og våghalsene kan risikere å designe møbler eller et fullverdig landsted.

Faktisk er plastflasker et utmerket materiale for å lage håndverk med forskjellige funksjoner, her er noen av dem:

– Et morsomt skrivestativ;

– Pyramid -arrangør for kosmetikk;

– Smykkeskrin;

– Uvanlig vase;

– Gresskarlampe til Halloween;

– Pingvin eller julenisse for nyttårsomgivelser;

– Liten kurv;

– Stativ for børster;

– Lagvis godterivase.

La oss gi et eksempel på hvordan du lager den siste enheten. Du trenger: plast eller tykk papp til stativet; to-liters flasker av plast, avhengig av antall rom for søtsaker; stang laget av plast eller tre. Et tynt plastrør eller en rett pinne vil gjøre; spraymaling (den sitter godt og tørker raskt).

La oss gå videre til produksjon. Fest stangen til basen ved hjelp av et hull eller en pistol med lim. Skjær deretter av bunnen fra alle forberedte beholdere, det er dette som vil bli presentert som en vase. Lag hull i tre av dem, og skyv dem deretter på stangen. Lim resten av emnene til basen i en sirkel. Deretter må du male hele komposisjonen og dekorere den med alle detaljene du ønsker..

Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk Håndverk fra plastflasker med egne hender - Uvanlige ideer for håndverk

Håndverk fra plastflasker gjør det selv – foto

Som du kanskje har lagt merke til, er de fleste plastflaskehåndverkene raske og enkle å gjøre. Vi har samlet de mest interessante av dem, slik at du kan velge de mest vellykkede for saken din. Gledelig visning!

Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto Håndverk fra plastflasker gjør det selv - foto

Video: Ideer til plastflasker – Mesterklasse

Previous Post
Ιδέες για οπτική επέκταση του χώρου στο υπνοδωμάτιο
Next Post
70+ hvite kjøkkendesignideer (bilde)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector