DIY pasta håndverk (90+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY pasta håndverk (90+ bilder)

DIY pasta håndverk (90+ bilder)

Å lage håndverk med egne hender er en ganske fascinerende prosess som gjør det mulig å lage noe vakkert med minimale kostnader. Håndverk fra pasta er en flott måte å lage elegante dekorative komposisjoner, ornamenter, samt en mulighet til å ha det hyggelig sammen med familien din, noe som vil gi barna stor glede. I denne artikkelen vil vi se på dekorative pastahåndverk av varierende kompleksitet, barneprodukter, samt måter å lage nyttårsdekorasjoner..

Gjør deg klar til å jobbe med pasta

Først og fremst er det nødvendig å forberede materialet og midlene for liming, maling av produkter. Hvis du har tenkt å lage sfæriske produkter, trenger du en ballong, og for noen omfangsrike håndverk, for eksempel juletrær, må du forberede papp og saks. Fordelen med pastahåndverk er den lave kostnaden, siden materialet er ganske billig, og du kan kjøpe pasta i forskjellige former i enhver butikk.

Det beste limet er en varm silikonfylt pistol som er tilgjengelig i håndverksbutikker. Det gir pålitelig, holdbar vedheft. Siden dråpen fra pistolen kommer ut ganske stor for liten pasta, blåses den rett og slett først ut på papp og deretter påføres delene med en tannpirker. Men du må ta i betraktning at limdråpene fryser veldig raskt, så for det første er det bedre å øve på å brette skjemaet uten det, og når alt ordner seg raskt, begynner du å lime. I tillegg til pistolen kan vi også bruke det velkjente PVA -limet, men det vil ikke sikre produktets pålitelighet – ethvert trykk kan føre til at håndverket vil gå i oppløsning.

Du kan male pasta på forskjellige måter – før eller etter liming. Hvis du bestemmer deg for å lage et stort, fargerikt håndverk, for eksempel en vase, kan du farge pastaen på forhånd ved å bruke matfargestoffer til påskeegg. Den fortynnes i vann, som angitt i instruksjonene (det er nødvendig å tilsette eddik, som fikser fargen), legg en mengde pasta der, rør til fargen er oppnådd og tørk den. Du kan male pastaen etter liming med pensel og akrylmaling eller en graffitisprayboks.

DIY pasta håndverk - Gjør deg klar til jobb DIY pastahåndverk - Gjør deg klar til jobb DIY pasta håndverk - Gjør deg klar til jobb DIY pasta håndverk - Gjør deg klar til jobb

Dekorative pastaprodukter

Ulike dekorative elementer bidrar til å transformere interiøret betydelig, legger det til en viss særegenhet. Siden det ikke alltid er nok penger til å kjøpe dyre smykker, foreslår vi at du gjør deg kjent med hvordan du kan lage dem selv av enkel pasta..

Tesett

En te- eller kaffeservering er en flott dekorasjon for et kjøkken eller en stue, som vil fylle atmosfæren med den spesielle komforten i hjemmets varme. Laget med dine egne hender, vil det også bli en ekte stolthet for eierne av hjemmet og vil sikkert skape stor overraskelse blant gjestene. Siden et slikt håndverk vil kreve fremstilling av flere elementer samtidig, vil det ta mye tid og omhyggelig arbeid, men resultatet vil bli utmerket.

Så det første trinnet er å danne brettet. For å gjøre dette må du ta papp, gi den den nødvendige formen etter eget skjønn (rektangulær, rund). Deretter legger vi ut og limer kantene på den samme flate pastaen gjennom hele formen, og langs kantene danner vi en ekstra kant med skall. Deretter gjør vi detaljene for tjenesten som følger:

1. Vannkoker. For å danne den trenger du en ballong som må blåses opp til ønsket størrelse, men ikke for mye, slik at strukturen ikke lider når den sprenger. Vi limer pastaen sammen langs hele overflaten, og etterlater et par centimeter på lokket. Det er bedre å bruke tannhjul (hjul) pasta som kan passe godt sammen. Når strukturen tørker godt, stikker vi gjennom ballen og fjerner den. Et stativ kan limes til bunnen for stabilitet, som vist på bildet.

2. Deksel. For å danne et lokk må du blåse opp en langstrakt ball igjen og lime et lite fragment med hjul. Vi fjerner ballen og limer håndtaket ved hjelp av to krøllete pasta, og pynter kantene med spiralpasta eller skall.

3. Tallerken og kopp. Her trenger du en ekte tallerken, dekket med folie på toppen. Som med ballen, må pastaen limes sammen i form av en tallerken, og konturene skal dekoreres med skall. En kelk dannes på lignende måte..

Når delene er dannet, må ytterligere elementer limes til dem – et håndtak til koppen og en tute til tekannen. Vi venter på at håndverket tørker helt og begynner å male. Det er bedre å ordne tjenesten i en farge, for eksempel hvit eller sølv. På denne måten får vi et praktfullt produkt som kan være en dekorasjon av et rom eller en verdig gave..

DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett DIY pasta håndverk - Te sett

Panel fra pasta

For å lage en så dekorativ dekorasjon som et pastapanel, trenger du en fotoramme. Først må du skisse en skisse av det fremtidige bildet på pappoverflaten og velge de nødvendige pastaformene. Spaghetti kan brukes til å lage solstråler, plante stilker, og “buer” kan bli til kornblomstblå kronblad eller sommerfuglvinger. Det er bedre å male dem på forhånd, siden da vil det være vanskelig å male hvert element uten å flekke underlaget og tilstøtende deler.

Noen ganger, i tillegg til pasta, er andre elementer involvert i å lage volumetriske malerier – frokostblandinger, kaffebønner, etc. Når tegningen er klar og materialet er satt sammen, limes den på en pappbunn og danner et bilde. Slikt arbeid er ganske innenfor et barns makt, bare plasticine kan brukes i stedet for lim..

DIY pasta håndverk - Pasta panel DIY pasta håndverk - Pasta panel

Glass med farget pasta

Den enkleste typen pastahåndverk. Slike krukker vil bli en uvanlig original dekorasjon av kjøkkenet, og det er ganske enkelt å lage dem. Det er nødvendig å plukke opp flere små bokser (helst i forskjellige former), vaske og tørke. Det er bedre å velge pasta med forskjellige former. De må males i forskjellige farger med matfarging, som vi sa i begynnelsen av artikkelen, grundig tørket og lagt i krukker. Samtidig kan du få en farge, som er best egnet for kjøkkeninnredningen, til å dominere, slik at dekorasjonen ser harmonisk ut. Det er bedre å dekke lokkene med stykker av burlap og knytte dem med tykk tråd..

DIY pastahåndverk - Krukker med farget pasta DIY pastahåndverk - Krukker med farget pasta

Pasta håndverk for barn

Å lage produkter med egne hender er veldig nyttig og interessant for barn som tilegner seg mange ferdigheter under arbeidet. Slik kreativitet utvikler fantasi, forbedrer motoriske ferdigheter, utholdenhet, evnen til å få jobben startet til slutt og få et utmerket resultat. I tillegg er det en flott måte å tilbringe fritiden sammen. Barnas håndverk vil være enkelt for å gjøre det mulig for barnet å jobbe alene.

Smykker til jenter

Et enkelt håndverk som et barn kan gjøre på egen hånd. For å gjøre dette må du velge produkter med ønsket form, male dem og tørke dem. Deretter tar vi en sterk tråd eller fiskesnøre med en nål og snor hvert stykke en etter en. Perler kan lages i flerfargede eller ensfargede farger. Enhver fashionista vil like denne dekorasjonen. På samme måte er det enkelt å danne et armbånd – da får du et komplett sett.

Ved hjelp av sommerfuglpasta kan du lage mange originale hårnåler, ringer og dekorere dem i lyse farger og mønstre. Her trenger du hjelp fra foreldre, siden du må lime med en varm pistol.

DIY pasta håndverk for barn - Dekorasjoner for jenter DIY pasta håndverk for barn - Dekorasjoner for jenter DIY pasta håndverk for barn - Dekorasjoner for jenter

applikasjoner

Dette er en ganske populær type barns kreativitet, som ofte brukes i barnehager. Avhengig av barnets alder kan du velge en applikasjon av ulik kompleksitet slik at ungen gjør det meste av arbeidet på egen hånd. Lag for eksempel morsomme sauer, som vist på bildet. For å gjøre dette må du kutte ut kroppene fra hvitt papir (skissen kan tegnes av foreldrene), stikke dem på papp og legge til volum ved hjelp av pasta.

Tomter kan være veldig forskjellige – dyr, blomster, vannverden, etc. Dessuten bør de være fargerike og varierte. For å gjøre det lettere for barnet å jobbe, kan du påføre et lag med plasticine på pappa, som detaljene i bildet skal støpes til.

DIY pastahåndverk for barn - applikasjoner DIY pasta håndverk for barn - applikasjoner

DIY julepasta håndverk

Ved hjelp av spaghetti og pasta i forskjellige former kan du lage et bredt utvalg av nyttårsdekorasjoner. Oftest brukes aerosolmaling for farging, for eksempel bronse, forgylling, sølv, noe som vil gi produktet et uvanlig vakkert og høytidelig utseende. Du kan også bruke snøhvit maling, som minner om den snødekte vinteren..

Ball med pasta på juletreet

Julekuler er den mest populære juletrepynten. For å lage det med egne hender fra pasta trenger du en vanlig ballong eller et rundt emne, som du kan kjøpe i en håndverksbutikk. Hvis du velger det andre alternativet, vil ting gå mye raskere. Overflaten på arbeidsstykket limes ganske enkelt over med pasta og deretter males (ikke glem å først lage en løkke som leken skal henges på en gren).

Hvis du har valgt fremstillingsmetode med en ball, må den blåses opp og festes med en tråd. Deretter begynner vi å lime pastaen forsiktig. Her må du ta hensyn til et viktig punkt – delene kan ikke limes direkte på gummioverflaten, alle elementene er pent limt sammen. Det er bedre å foretrekke liten pasta, som det er mer praktisk å lime over en rund overflate. Når nyttårsballen er dannet, må du stikke hull i gummiformen, tømme den og fjerne den forsiktig. Deretter limer vi tråden til ballen og maler.

DIY julepasta håndverk - Pastaboll på juletreet DIY julepasta håndverk - Pastaboll på juletreet DIY julepasta håndverk - Pastaboll på juletreet DIY julepasta håndverk - Pastaboll på juletreet

juletre

For å lage et lite, men veldig vakkert juletre, trenger du tykt papir eller papp, hvorfra en konisk base dannes. Deretter velger vi materialet. Som vist på bildet kan fiskebeinet lages av forskjellige former for pasta..

Den enkleste måten er å bruke spaghetti, men i dette tilfellet vil ikke bulkiness fungere. Hvis du vil ha hendene på en myk skjønnhet, kan du bruke sløyfer, fjær og andre typer. Siden treet vil være i en farge, er det bedre å male pastaen på forhånd. Vi limer bare det forberedte materialet til basen i etapper med en limpistol (PVA -lim fungerer ikke her). Det ferdige juletreet kan suppleres med perler, perler, regn og annen dekorasjon.

DIY julepasta håndverk - juletre DIY julepasta håndverk - juletre DIY julepasta håndverk - juletre

Juleengler

For å lage søte engler til juletreet trenger vi følgende detaljer: et lite kulehode (du kan kjøpe et skumemne), store pastarør (kropp), små for frisyrer, hjul (krage), horn (håndtak) , buer (vinger). Vi limer alle detaljene en etter en, og starter med hode og kropp. Når figuren er klar, kan du tegne ansiktstrekkene og dekorere torso-mantelen med makaronistjerner. Før du dekorerer frisyren din, må du huske å lime løkken..

DIY julepastahåndverk - juleengler DIY julepastahåndverk - juleengler DIY julepastahåndverk - juleengler

DIY pasta håndverk – bilder og ideer

Til slutt foreslår vi at du besøker vårt fotogalleri. Her har vi prøvd å samle et stort utvalg eksempler på vakre produkter laget av pasta. Gjennomgangen vil gi en mulighet til å få en bedre ide om slikt håndverk og lage ditt eget mesterverk. Gledelig visning!

DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer DIY pasta håndverk - bilder og ideer

Previous Post
Σχεδιασμός σαλονιού σε στυλ μινιμαλισμού (80 φωτογραφίες)
Next Post
Bad med dusj (85 bilder): designideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector