15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barnedesign for to jenter (75 bilder)

Barnedesign for to jenter (75 bilder)

Å utstyre et rom for to barn er ikke et lett spørsmål, og hvis vi også snakker om jenter, er oppgaven dobbelt komplisert. I tillegg til senger og skrivebord, trenger små damer ganske omfattende lagringssystemer som kan passe til en garderobe, forskjellige dekorasjoner. Til alt dette vil spørsmålet om farge og stil bli lagt til, når jentene må komme til en felles beslutning. For å gjøre ting enklere for deg, kjære foreldre, har vi samlet mange anbefalinger som vil gjøre en barnehage for to jenter vakker, koselig og funksjonell.!

Hva du bør vurdere?

Når du planlegger utformingen av en barnehage for to jenter, er det nødvendig å ta hensyn til mange punkter, begynn med å bestemme rommet hvor de skal utstyres med en jentes herskapshus og slutter med aldersinteresser og individuelle egenskaper. For å gjøre arbeidet lettere, anbefaler vi deg å følge følgende tips:

1. Prøv å tildele det minste rommet til leiligheten for de minste, slik at det er nok plass til alle funksjonelle områder.

2. Velg bare de mest essensielle møblene – unødvendige ting vil rote opp plassen. Du kan bruke transformerende strukturer, forskjellige uttrekkbare systemer.

3. Bruk store speil innendørs – jenter vil elske dette. I tillegg vil speilflater visuelt øke plassen. De kan være til stede både i veggversjonen, toalettbordet og på dørene til garderoben.

4. Lag et hjørne av rommet for hvert barn med en skillevegg, gardiner eller hyller. Dette vil gjøre det mye mer behagelig for barn å gå om sine personlige saker..

5. Når du velger fargen på rommet, styres av begge barns ønsker, du kan ordne sonene i forskjellige nyanser, kombinere dem med en felles idé, for eksempel de samme møblene.

Barneromsdesign for to jenter - Det du må vurdere Barneromsdesign for to jenter - Det du må vurdere

Fargeløsninger

Når du velger en farge til en barnehage, er det viktig å vurdere plasseringen av rommet i forhold til kardinalpunktene. Hvis vinduene vender mot nord, er det verdt å forlate kalde lyse farger til fordel for varmt lys – de vil bidra til å gjøre rommet mer romslig og luftig. Omvendt, på sørsiden, der det allerede er mye naturlig lys, kan du plukke opp kaldere nyanser..

Et godt valg ville være en monokromatisk design i lyse farger, mot hvilke lyse møbler og tilbehør vil se bra ut. Fra fargepaletten for å dekorere et rom med to jenter, er hvite, rosa, lilla, krem, grønne nyanser ideelle. Separate kontraster kan opprettes ved hjelp av gule, lilla, oransje maling..

Barneromsdesign for to jenter - farger Barneromsdesign for to jenter - farger

Velge en interiørstil

Barnehagen for to jenter er et utmerket felt for legemliggjøring av eventuelle kreative ideer. Mange tematiske og stilretninger vil herlig slå rot. Små damer kan dekorere interiøret og ta utgangspunkt i eventyrene om den lille havfruen, Snow White, som utstyre et ekte prinsesseslott. Oftest er rosa toner lagt til grunn, som suppleres med tematiske fototapeter, møbler i form av låser, vogner og andre relevante attributter..

Når du skal dekorere en barnehage for to jenter, kan du vende deg til klassikerne, som kombinerer utsøkt komfort, eldgamle tradisjoner og ro. Den klassiske stilen er god fordi den gjør det mulig å dekorere et rom, uavhengig av barnas alder. Lyse og varme dekorasjonsfarger, heltre tremøbler, krystalllysekroner, rike tekstiler – alt dette fyller rommet med kos og overflod..

Provence er ideelt for romantiske jenterom. Her kan du ikke klare deg uten mange små blomsterprint i lys finish og tekstiler. Av spesiell interesse er lyse møbler med en uttalt woody tekstur og elementer av aldring, som formidler ånden i det franske provinslivet..

Ved første øyekast kan den skandinaviske barnehagen for jenter virke kaldere og mer behersket. Men hvis du ser nøye ut, kan du se hvordan de hvite og grå tonene i dekorasjonen er beriket med hjemmekomfort takket være den betydelige tilstedeværelsen av treelementer i dekorasjonen og møblene. En slik barnehage vil alltid se lys og romslig ut..

Minimalisme kan også passe inn i det indre av barnehagen, spesielt siden mange moderne tenåringsjenter er mye mer glad i et balansert miljø uten problemer. Et rom fylt med lyse farger, funksjonelle møbler og, nesten helt uten dekorasjoner, kan være den beste løsningen for en liten leilighet.

Barneromsdesign for to jenter - Velge en interiørstil Barneromsdesign for to jenter - Velge en interiørstil Barneromsdesign for to jenter - Velge en interiørstil

Dekorasjonsmaterialer

For et barnerom, om mulig, foretrekker du naturlige etterbehandlingsmaterialer. Ved å bruke forskjellige farger og teksturer kan du justere rommets geometri i ønsket retning..

Gulv

Det er bedre å dekke gulvet i barnehagen med varmt materiale, for eksempel et brett, laminat eller parkett. Hvis rommet er lite, legg materialet diagonalt – denne teknikken vil visuelt øke planet. Den kan i tillegg utstyres med et innebygd varmesystem. Myke tepper i sove- og lekeområdet gir ekstra komfort.

Barneromsdesign for to jenter - Gulvbehandling Barneromsdesign for to jenter - Gulvbehandling

Vegger

Spesiell oppmerksomhet rettes mot utformingen av veggene, siden det er de som fungerer som hovedduken som den videre situasjonen vil dannes mot. Det beste valget her vil være tapet, som lar deg lage både monokromatisk og variert interiør. Ved hjelp av mønstre og linjer kan du justere rommet – horisontale striper vil visuelt utvide rommet, og vertikale striper vil heve det. I noen soner kan du ordne aksentområder ved å lime dem inn med tematiske fototapeter.

Barneromsdesign for to jenter - Veggdekorasjon Barneromsdesign for to jenter - Veggdekorasjon

Tak

Ta gips som grunnlag for utformingen av takflaten. Med sin hjelp kan du arrangere en perfekt flat overflate eller trinnvise strukturer som lar deg markere funksjonelle områder og installere spotbelysning. Stretch -lerret vil se vakkert ut, spesielt blanke, noe som gir rommet lys og romslighet. Avhengig av stil kan du velge lerret med fotoutskrift, for eksempel i form av himmelsk blått, sommerfugler, blomster eller abstrakte mønstre.

Barneromsdesign for to jenter - Takdekorasjon Barneromsdesign for to jenter - Takdekorasjon

Barnemøbler

I en barnehage for to jenter, prøv å bruke hver kvadratmeter så økonomisk som mulig. Vurder alternativer for konvertible senger og uttrekkbare bord. Som et lagringssystem kan du velge en smal, men høy garderobe, separate modulelementer, og også bruke de innebygde skuffene under sengene. For små barn kan du hente et helt kompleks, som inkluderer soveplasser i form av hus, skap.

Soveplasser

For to jenter kan du kjøpe en køyeseng, som vil spare plass, eller to sett med “loftseng”, der det nedre området vil bli okkupert av skrivebord og skap. Arrangementet av senger avhenger av barnehagens geometri.

I et firkantet rom plasseres senger langs to motstående vegger eller i det fjerne hjørnet av rommet. I et rektangulært rom kan sengen installeres i et “tog” langs en lang vegg eller vinkelrett på den. En interessant løsning er organisering av et høyt pallplass med utrullbare senger. I dette tilfellet er et treningsområde med to skrivebord satt opp på pallen, og det gjenværende området i rommet er utstyrt med et lekerom.

Et annet alternativ som fortjener oppmerksomhet er sengene, som er gjemt i skapet ved hjelp av en løftemekanisme. Ved å bruke slike møbler, vil du gjøre rommet mye friere på dagtid..

Barnemøbler for to jenter - soveplasser Barnemøbler for to jenter - soveplasser Barnemøbler for to jenter - soveplasser

Arbeidssone

Hvis jentene dine er skolejenter, bør du være spesielt forsiktig med å arrangere området der de skal studere. Oftest er den utstyrt nær et vindu, der det er ganske sterkt dagslys. Du kan installere et langt skrivebord langs vinduskarmen, der døtrene kan sitte samtidig. Kanskje en mer korrekt og økonomisk løsning ville være å øke arealet på selve vinduskarmen..

I en firkantet barnehage, i tillegg til senger langs veggene, kan du installere skrivebord nærmere vinduet. I dette tilfellet vil ikke jentene bli distrahert av å sitte med ryggen til hverandre i timene..

Møbler til et barnerom for to jenter - Arbeidsområde Møbler til et barnerom for to jenter - Arbeidsområde Møbler til et barnerom for to jenter - Arbeidsområde

Lekerom

For små barn trenger du et ganske romslig sted for spill, som kan organiseres på grunn av mangel på et arbeidshjørne. Legg et varmt teppe her, sett opp en liten bungalow, hus eller telt.

Jenter elsker en rekke temaleker, for eksempel en frisør med bord og sminkespeil, et dukkehus eller en kjøkkenkrok. For leker er det ikke nødvendig å installere skap, det er lettere å bruke åpne hyller eller de nå populære kurvkurvene, dekorative kister. Merk boksene med spesielle klistremerker, som jentene navigerer etter, der hvis leketøysoppbevaring er – dette vil lære dem å bestille.

For eldre barn kan du utstyre et sportshjørne, og for tenåringsjenter kan du installere et toalettbord her, hvor de gjerne vil smarte opp..

Møbler til et barnerom for to jenter - Lekerom Møbler til et barnerom for to jenter - Lekerom

Belysning og innredning

For barnehagen er det viktig at så mye naturlig lys som mulig strømmer inn i rommet – solstrålene ikke bare jubler og forbedrer immuniteten, men gjør også miljøet mer muntert. Gi opp tette klumpete gardiner til fordel for lette stoffer, tyll. Du kan henge rullegardiner, persienner på vinduene, som vil bidra til å beskytte rommet mot direkte sollys om sommeren.

Selvfølgelig må vi også jobbe med kunstig belysning. Godt lys i arbeids- og lekeområdene er viktig for barn. Du må installere en lampe på skrivebordet, noe som vil skape et behagelig miljø for å studere. Lys opp lekeområdet med lyse hengende lys. Det beste alternativet for sentral belysning ville være takspots, jevnt fordelt i rommet. I tillegg kan du installere nattbordslamper.

Ulike “jentete” tilbehør vil bidra til å gjenopplive barnehagen – myke pærer, lyse ottomaner, en vase med blomster eller en vakker blomsterpotte, fotografier, plakater med dine favorittidoler, så vel som håndlaget håndverk. Hvis barna er små, kan du bruke lyse vinylklistremerker til dekorasjon, som er enkle å endre med barns vekst..

Barneromsdesign for to jenter - Belysning og innredning Barneromsdesign for to jenter - Belysning og innredning

Barnedesign for to jenter – foto

Avslutningsvis inviterer vi deg til å besøke vårt fotogalleri. Her er mange eksempler fra den virkelige verden som hjelper deg med å lage et virkelig fantastisk barnehagedesign med to jenter. Se og bli inspirert!

Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto Interiørdesign av et barnerom for to jenter - foto

Previous Post
Κουρτίνες για την κουζίνα: 70 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Bad med dusj (85 bilder): designideer