Bad med dusj (85 bilder): designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bad med dusj (85 bilder): designideer

Bad med dusj (85 bilder): designideer

Vi står ofte overfor problemet med mangel på plass på badet. Men selv om det er nok plass, liker noen ganske enkelt ikke å ta et bad og er klare til å la bare dusjen stå på badet eller legge det sammen med badekaret. Uansett hva det var, vil jeg dekorere ethvert rom vakkert. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du gjør dette og demonstrere ferdige løsninger for et stilig bad..

Velge en dusjkabinett

Når du velger rørleggerarbeid, inkludert dusj, er det nødvendig å ta hensyn til rommets dimensjoner og dets karakteristiske trekk..

Et romslig bad kan utstyres med en voluminøs hydroboks. Dette designet er fullstendig isolert fra utsiden. Dette lar deg unngå å nå kritiske fuktighetsnivåer, som er ødeleggende for tre og tapet. Derfor, hvis du vil fullføre med slike materialer, velger du lukkede dusjhjørner..

Den største strukturen er femvegget. Det ser veldig stilig ut, er romslig, men krever tilstrekkelig plass i rommet. Tross alt er det viktig ikke bare å passe på dusjen, men også å la nok plass til fri bevegelse..

Små rom skal være utstyrt med åpne dusjer i et hjørne eller rektangel. Det første alternativet, forresten, vil passe perfekt til og med Khrusjtsjovs bad. Åpne hytter er det beste valget for en dusj som må passe inn i et klassisk interiør.

På et lite bad ser radiusalternativene organiske ut, og spesielt glassmodeller. Dørene kan ikke bare være transparente, men også matte, mønstrede.

Nylig brukes dusjkabinetter uten paller i økende grad. Slike design, spesielt hvis de er rektangulære, passer perfekt inn i moderne rom, som er preget av letthet, minimalisme og rette linjer..

Bad med dusjkabinett - Valg av dusjkabinett Bad med dusjkabinett - Valg av dusjkabinett

Interiørstiler

Størrelsen på rommet er selvfølgelig viktig, men når du velger rørleggerarmaturer, etterbehandlingsmaterialer og tilbehør, må du være oppmerksom på stilen..

Klassisk bad med dusj

Klassikeren er egnet for store mellomrom, men hvis du må jobbe i et lite rom, reduser dekorelementene så mye som mulig og bruk hvite toner..

Den tradisjonelle stilen er luksuriøs, men likevel edel og diskret. Farge et slikt bad i melket, krem, delikat blå, rosa, fersken, laks, rolige grå nyanser.

Når det gjelder materialer, foretrekker du naturlige alternativer eller imitasjoner av høy kvalitet – det kan være stein, tre, metall, keramiske fliser, glass, gips, porselen steintøy.

Det bør ikke være mange interiørelementer, velg detaljer i riktige harmoniske former og sett dem i proporsjon.

Klassisk bad med dusj Klassisk bad med dusj

Bad med dusj i moderne stil

Hovedmottoet for de fleste moderne løsninger er mindre, men bedre. Ikke overdriv med dekorasjoner, ta vare på ergonomien til møblene.

Velg krom, metall, betong, plast, glassoverflater. Fargeskjemaet er grunnleggende, nøytralt, men lyse elementer kan brukes som aksenter, for eksempel i tekstiler.

Bad med dusj i moderne stil Bad med dusj i moderne stil

Bad med dusj i landlig stil

I dette tilfellet kan du allerede gi fantasi og eksperiment frihet. For eksempel kan du dekorere veggene utenfor dusjen av tre (verneutstyr av høy kvalitet vil hjelpe materialet med å opprettholde sin integritet), og bruke mosaikk og lappetepper i dusjkabinettet..

Temaet kan vektlegges av detaljer – en kran, en vask, en lampe, et speil med et retro -preg. Heng et morsomt bilde av en søt marihøne som tygger blomster. All sjarmen til en rustikk stil ligger i slike enkle, vakre elementer. Rolige edle nyanser på bakgrunnen vil bidra til å balansere det lekne bildet av rommet..

Bad med dusj i landlig stil Bad med dusj i landlig stil

Bad i loftstil med dusj

Loftsrom er preget av en overflod av ledig plass. Selvfølgelig, hvis du ønsker det, kan du lage dekorasjonen selv på et lite bad med dusj. For å gjøre dette, bruk sjenerøst lyse farger, hovedsakelig hvite, samt mange lyskilder..

For eksempel, som et etterbehandlingsmateriale for veggene, bruk hvite fliser “hog” eller lys maling som ikke er redd for fuktighet, og i nærheten av dusjen – store grå fliser.

Gjør dusjkabinettets skillevegger helt gjennomsiktige eller med innsatser som får dørene til å ligne store vinduskarmer. I sistnevnte tilfelle vil det sammen med litt grove etterbehandlingsmaterialer være mulig å gjenskape effekten av et fabrikklokale med karakteristiske store vinduer..

Vær oppmerksom på detaljer – la rørene være i sikte, installer vasker som ligner massive biter av tung stein. Varme brune, treaktige toner, mykt lys vil bidra til å legge til kos i interiøret..

Bad i loftstil med dusj Bad i loftstil med dusj

Bad med dusjkabinett i nautisk stil

Dette er en flott løsning for en liten plass. Marint interiør er lyst, luftig og romantisk. La dusjkabinettet stå åpent, og lag skilleveggene i glass.

Når det gjelder fargeskjemaet, er lyse sandfarger, blekede blå toner passende, tre som vil referere til et skipstema eller ligne en brygge, du kan ikke klare deg uten universell hvit.

Bruk flettede gjenstander, stripete håndklær, sjøstjerner. Speilet kan henges opp fra et lite tau. Men vær oppmerksom på at temaet strand, skip ikke bør være påtrengende, betegn det med bare noen få dekorative elementer..

Bad med dusjkabinett i nautisk stil Bad med dusjkabinett i nautisk stil

Badet er ferdig

Det gir ingen mening å snakke om et bredt spekter av moderne etterbehandlingsmaterialer. Det er ingen hemmelighet at baderomsflater kan få et hvilket som helst utseende, selv i budsjettalternativer. La oss se nærmere på hvordan du kan flisere dusjkabinen og andre fly på badet..

Keramisk flis

Dette er et populært og praktisk alternativ, spesielt for vegger og dusjgulv. Tilsynelatende vil “gris” -flisen, også kjent som “metro”, forbli populær i lang tid. Den kan være matt eller blank, konveks eller flat, avhengig av dine preferanser. Etter at du har lagt ut flisene, kan du bruke en fugemasse som matcher fargen på flisen, tonen eller kontrastfargen.

Flisen kan også enkelt gjenta teksturen til tre eller stein i hvilken som helst nyanse..

Det utvilsomt pluss med keramikk er at patogener ikke slår rot på det; for å oppnå renslighet er det nok å tørke overflatene med rengjøringsmidler.

Etterbehandling bad med dusj - Keramiske fliser Etterbehandling bad med dusj - Keramiske fliser Etterbehandling bad med dusj - Keramiske fliser

Mosaikkfliser

Materialet har kommet ned til oss siden antikken. Og dette er ikke overraskende, fordi det, i tillegg til praktiske egenskaper, er verdsatt for sine utrolige dekorative kvaliteter. Metall, speil, plast, glass, keramikk – en mosaikk laget av ethvert materiale vil utfylle ethvert design av et rom med dusj.

Mosaikkoverflater ser flotte ut på vegger i dusjen og på individuelle overflater på badet. Tenk deg og finn fliser i riktig størrelse og form – de vil definitivt dekorere plassen, dekorert i enhver stil.

Etterbehandling bad med dusj - Mosaikkfliser Etterbehandling bad med dusj - Mosaikkfliser Etterbehandling bad med dusj - Mosaikkfliser

Steintøy i porselen

Faktisk er porselen steintøy den samme keramiske flisen, men mer holdbar og sterk. Materialet vil perfekt takle funksjonen til gulv, mens det også er egnet for veggbekledning.

Generelt dupliserer belegget egenskapene til keramiske fliser. Forskjellen er at du i dette tilfellet ikke trenger å bekymre deg for at det vil sprekke fra å bli truffet av en tung gjenstand..

Etterbehandling bad med dusj - Porselen steintøy Etterbehandling bad med dusj - Porselen steintøy Etterbehandling bad med dusj - Porselen steintøy

Marmor

Naturstein er en annen favoritt for baderomsmaling. Det er holdbart og holdbart. Den mest spektakulære og edle representanten er selvfølgelig marmor. Overflater foret med det ser utrolig elegant og luksuriøst ut. Vi vet alle at dette er et dyrt materiale, men det er definitivt verdt investeringen. Den kan også byttes ut med porselens steingods av høy kvalitet med en vakker imitasjon..

Marmor kan brukes ikke bare i klassisk interiør, den vil passe perfekt inn i en streng moderne design, og legge til en spesiell elegant og glans.

Etterbehandling bad med dusj - Marmor Etterbehandling bad med dusj - Marmor Etterbehandling bad med dusj - Marmor

Kombinasjon av materialer

Ved å bruke en kombinasjon av overflater kan en virkelig interessant finish oppnås. Veggene og gulvet i dusjkabinettet må være dekorert med fliser eller stein, det vil si materialer som ikke absorberer fuktighet i det hele tatt. Tre, maling, til og med tapet kan brukes på andre overflater, men sørg for å ta vare på en fuktighetsavvisende behandling av høy kvalitet.

Du kan kombinere med hverandre ikke bare materialer som er forskjellige i tekstur, men også overflater som har forskjellige farger. Vi anbefaler å bruke hvit som en base – effekten er rett og slett umulig å ødelegge, den vil skape en utmerket base for enhver dekorasjon og lek av nyanser. Den andre fargen bør også velges som en grunnleggende, for eksempel beige eller grå, eller foretrekke en bleket, dempet tone. Start deretter fra den valgte stilen, den vil fortelle deg i hvilken retning du skal bevege deg..

Etterbehandling av bad med dusj - Materialkombinasjon Etterbehandling av bad med dusj - Materialkombinasjon Etterbehandling av bad med dusj - Materialkombinasjon

Lite bad med dusj

Leilighetsbygg har ofte ikke romslige bad. Og du gjør det riktige hvis du bestemmer deg for å begrense deg til en dusj.

Først av alt må du velge et sted for dusjen. Velg et sted i nærheten av kommunikasjon – rørleggerarbeid, ventilasjon, kloakk. Det er upassende å installere en dusj i midten av et lite rom. Det er bedre å lage det sentrale elementet i sammensetningen, for eksempel vasken, og plassere hytta i hjørnet..

Velg de optimale dimensjonene som gjør at du kan bevege deg fritt rundt i rommet og ikke rote opp et allerede lite mellomrom. Det er best å forberede en sjablong som angir de ønskede dimensjonene på strukturen, og allerede gå til rørleggerbutikken med den, siden man rett og slett ikke kan gjøre med fantasi og minne på salgsstedet, men en feil vil forårsake alvorlig ulempe.

Som i alle andre tilfeller med et lite rom, bør du stole på lyse farger, god rikelig belysning, komme overens med de mest nødvendige egenskapene til møbler og innredning, og også bruke store speil, glans og glassoverflater. Rådene virker trivielle, men mange ønsker ikke å følge dem, og som et resultat søppel de på plassen som ble forlatt av dusjkabinettet. Husk at minimalisme på et overdimensjonert bad er den mest rasjonelle og estetiske løsningen..

Lite bad med dusj Lite bad med dusj Lite bad med dusj Lite bad med dusj Lite bad med dusj

Baderomsdesign med dusj – foto

Du kan finne enda flere ideer for å dekorere et bad med dusj i vårt fotogalleri. Her er samlet allerede nedfelt designprosjekter som vil hjelpe deg med å organisere plassen til dine egne lokaler kompetent og vakkert. Vi ønsker deg inspirasjon og hyggelig se!

Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto Bad med dusj - interiørdesignfoto

Previous Post
Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαμερίσματος: 85 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Tegjerder: 100 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector