15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gave til nyttår 2020: hvilke interessante ting kan du gi? Søt, barnslig, aktuell. 90+ (Foto) Beste presentasjoner

Gave til nyttår 2020

Sesongen med festlige forberedelser til Rotteåret er allerede åpen. Det er på tide å tenke på hva som er nyttig og originalt å presentere for dine nærmeste på nyttårsaften. For å redde deg selv fra kjas og mas på en nødsreise til suvenirbutikkene 31. desember, foreslår vi at du på forhånd finner ut hvilke gaver som er passende i 2020? Hva kan du lage til familien din med egne hender og hvordan lage uvanlige søte gaver? Detaljer videre i artikkelen.

Innhold:

DIY -gaver

Håndverk har alltid blitt klassifisert som elite. Og hvis egenproduksjon gjelder gaver til sine nærmeste, er dette fortsatt veldig hyggelig og oppriktig..

Nyttårsvott

Nyttårsvott

Strikket rotte vil være en flott gave til et barn.

Strikket rotte vil være en flott gave til et barn.

I året for grisegrisen vil håndlaget håndverk være relevant som aldri før, siden skytshelgen i 2020 er veldig glad i alt naturlig, hjemmekoselig og koselig. Uansett hva du bestemmer deg for å lage, er det viktigste å gjøre det med godt humør og investere et stykke av deg selv i den fremtidige gaven.

Home er det som kommer først for vertinnen i det kommende året. Derfor, når du velger suvenirer du vil forberede for venner og familiemedlemmer, bør du ta utgangspunkt i akkurat deres behov i hverdagen..

Ta hensyn til dine nærmeste

Ta hensyn til dine nærmeste

Hvis du tar vare på dine egne håndlagde suvenirer på forhånd, kan du strikke et varmt ullteppe. Melange garn er ideelt for dette. Imidlertid er det verdt å vurdere at tråder av høy kvalitet er ganske dyre, og selve strikkeprosessen vil ta minst en uke..

Til personlig bruk er det godt å strikke gaver i form av varme skjerf, sokker eller votter. Som dekorasjon anbefaler vi å bruke utskrifter av nyttårstemaet.. For å strikke ting i de nødvendige størrelsene, er det bedre å lage dem, med utgangspunkt i det overdimensjonale rutenettet.

For personlig bruk kan du strikke et skjerf

For personlig bruk kan du strikke et skjerf

Hekleelskere kan lage åpent servietter laget av bomullstråder. Håndverkere i toppklasse kan takle strikking duker eller kapper for myk møbler.

DIY åpent servietter i gave

DIY åpent servietter i gave

Du kan også gi familiemedlemmene veggen brodert med tråd eller perler. malerier.

For elskere av håndarbeid, et bilde av perler

For elskere av håndarbeid, et bilde av perler

Innehavere av kunstnerisk talent kan male bilder av et nyttårsgris eller lage kunstnerisk maling av kjøkkenutstyr med spesielle malinger.

Maling av kjøkkenutstyr

Maling av kjøkkenutstyr

For å lage en gave med egne hender er det ikke nødvendig å ha noen kreative evner. Du kan se på Internett hvordan du lager en ramme for bilder eller en fotokollasje. For elskere av enklere måter er kjøpsalternativet egnet panel, fotoutskrifter og fylling av rammer.

Et moderne trykkeri tilbyr en rekke fotoutskriftstjenester. En veldig god gave vil være en håndsyet pute laget av stoff, som skytshelgen for de neste tolv månedene er trykt på.

Sydd pute laget av stoff i form av en mus

Sydd pute laget av stoff i form av en mus

En nyttig gave ville være tema lys eller håndlaget såpe. Du kan bestille sett for å lage disse suvenirene på Internett på håndarbeidsnettsteder eller kjøpe dem i spesialforretninger. Dette alternativet er også bra for de som ikke er utstyrt med billedhuggerens talent, siden instruksjoner alltid er festet til slike sett med en håndarbeider..

Håndlaget såpe

Håndlaget såpe

Et nyttårshilsen fra julenissen og (eller) Snow Maiden kan tilskrives gaver som er laget for hånd. For å gjøre dette må du kjøpe eller lage temakostymer, tenke på scenarioet med gratulasjoner, tidspunktet og stedet for besittelsen, for å finne alle slektningene hjemme.. I tillegg kan du kjøpe eller lage deg selv små suvenirer som kan gis til dine kjære for å delta i oppfunnne konkurranser.

Mødre, bestemødre, kjærester og søstre kan bli presentert med flettede smykker laget av forskjellige perler, perler eller kunstige steiner.

Halskjede er et vakkert smykke for mor eller bestemor

Halskjede er et vakkert smykke for mor eller bestemor

Barn kan glede sine slektninger med håndverk av tre, eikenøtter, kastanjer og andre naturlige materialer. Det er også viktig å gratulere sine kjære med gjør-det-selv-postkort laget av farget papppapir med dekor med forskjellige bånd, voluminøse blomster og knapper.

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Original Crafts for 2020 Year of the Rat (65+ bilder). 6 fantastiske DIY -verksteder med forskjellige teknikker (filt, pasta, saltdeig) + Anmeldelser

Søte suvenirer

Konfektelskere kan søte sine venner og familie ved å lage forskjellige søtsaker. Det er mange alternativer og oppskrifter på deilige suvenirer på Internett. I valget må du bli guidet av dine ferdigheter og improviserte sett med produkter som vil være nødvendige for matlaging.

Håndlagde kulinariske suvenirer

Håndlagde kulinariske suvenirer

En ukomplisert, vakker og utrolig velsmakende nyttårsdessert vil være pepperkaker bakt i form av juletrær, stjerner, julenissen, filtstøvler, stokker, rådyr og griser. Nå er det på moten å dekorere slike godbiter med flerfarget glasur, konfektpulver, perler eller mastikknapper..

Et mer komplekst alternativ ville være en kake dekorert i et tema som passer til ferien. I 2020 kan du bake en kake i form av et griseansikt, dekorert med farget krem ​​ved hjelp av en konditoriveske og spesielle vedlegg.

Du kan lage en kake i form av en mus - vanskelig, men vakker

Du kan lage en kake i form av en mus – vanskelig, men vakker

Bærtærter bakt i form av et dekorert juletre vil være et godt tillegg til hvert festlig bord..

Vi anbefaler håndverkere å jobbe med sjokolade for å lage håndlagde søtsaker. Til fyllinger kan du bruke kokosflak, alle slags nøtter, bær og tørket frukt, vaniljesaus, fondant eller småkaker. En slik gave vil glede hver søte tann..

Grunnlaget for oppskriften er svart og hvit sjokolade

Grunnlaget for oppskriften er svart og hvit sjokolade

Hvis det ikke er noe å lage søtsaker, kan du lage deilige suvenirer fra konfekt fra fabrikken. En gran laget av sjokolade i en grønn innpakning vil se spektakulær ut.. Du kan dekorere et søtt tre med ekte glitter og mindre flerfargede søtsaker..

Eksklusiv dekorasjon for ethvert nyttår

Eksklusiv dekorasjon for ethvert nyttår

På lignende måte kan du lage et suvenirkrus med nyttårsmønster, fylt med alle slags søtsaker, eller lage en liten suvenirslede laget av sjokolade fylt med søtsaker..

Det er veldig hyggelig å motta som en gave slikkepinner laget til kjære med kjærlighet og sjel. Barn kan enkelt lage dem, og ingrediensene er tilgjengelige for alle. Kok opp sukkersirupen, tilsett matfargestoff, hell i formene og sett pinnene. Etter herding kan godteriene pakkes inn i en gjennomsiktig film og dekoreres med buer laget av tynt silkebånd.

Å gi sine kjære slikkepinner med kjærlighet

Å gi sine kjære slikkepinner med kjærlighet

Du kan lage gaveinnpakning for søtsaker i form av en kjegle av farget papp, fylle den med sjokolade julenisser eller små snømenn, knytte den med lyse fargebånd, holde julemerket eller smuler fra farget knust glass.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk av plast- og korkpropper (130+ bilder): Lag unike gjenstander med egne hender

Originale gaver

“Is for barn, blomster for kvinner” … Hvis du er lei av å gi mønstrede gaver i form av skinnhansker, parfymer eller julelys, bryt mønstre og gå og velg originale gaver til dine nærmeste.

Bryt maler og gi originale gaver

Bryt maler og gi originale gaver

I rotteåret kan du presentere kjære mennesker med varme pyjamas med bildet av vertinnen for det kommende 2020. Denne gaven vil være nyttig for alle eierne, siden koselige hjemmeklær er mer relevante om vinteren enn noensinne. Grisen vil også sette pris på den donerte pyjamasen, fordi hun elsker alt som er relatert til familiens varme..

For menn – bilentusiaster, vil et andre armlene for en bil eller en festearrangør for førersetet gjøre en god jobb.

Det er virkelig mange variasjoner

Det er virkelig mange variasjoner

For reisende, presentere en scooter koffert med et bilde av en gris og sedler. Den er enkel å bruke og veldig nyttig for folk som ofte er på veien. En slik gave vil også symbolisere rikdom og begjær etter å lære nytt og ukjent.

For pårørende som holder tritt med tiden, presenter en powerbank i form av skytshelgen for det kommende året eller en lignende utseende usb tee.

En flash -stasjon i form av en rotte er ikke en triviell gave

En flash -stasjon i form av en rotte er ikke en triviell gave

Gartnere kan presenteres med hagefigurer i form av en familie av søte rotter eller blomsterpotter (blomsterpotter) med bildet av mus.

Vil være maskoten på gården din for hele året

Vil være maskoten på gården din for hele året

Det er nødvendig å ta vare på gaven på forhånd for de som ønsker å bestille bord i restauranten til nyttårsaften..

Hele familien vil glede seg over å motta juleballer med bildet av familiebilder. Ideell hvis hvert familiemedlem har sitt eget bilde på ballongen.

Julekuler med familiefoto

Julekuler med familiefoto

Søte nyttårsgaver i form av forskjellige håndverk eller komposisjoner ser originale ut. Dette kan være søtsakerbuketter, slott fra sjokoladeplater, kurver fylt med forskjellige søtsaker, etc..

Hvis du vil presentere inntrykk – bestill et spesielt festlig fyrverkeri. Fyrverkeri er veldig populært med påskrifter av lys eller røyk som vises på himmelen..

Sparegris - for lykke til og lykke til på nyåret

Sparegris – for lykke til og lykke til på nyåret

Beslutningen om å gi noen en pengegave, i rotteåret, kan bli slått på en veldig uvanlig måte. Endre den planlagte mengden til nikkler, kjøp en sparegris som tilsvarer størrelsen på mynter og fyll den. Du kan supplere sparegrisen med en rød silkebåndsløyfe.

Familier med sans for humor kan anbefale gaver i form av falske rottehår, bøyler med ører eller haler.

En dristig gave i form av en dekorativ gris

En dristig gave i form av en dekorativ rotte

Den kanskje mest uvanlige og samtidig vågale gaven vil være en ekte dekorativ rotte. Dette kjæledyret er veldig pent i hverdagen og har veldig søte øyne. Dyreelskere vil definitivt sette pris på ankomsten av et nytt familiemedlem..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Maler for håndverk fra frokostblandinger og pasta for barn med egne hender (185+ bilder) – En original løsning Hjemmedekorasjon og ikke bare

Strikkede gaver

Needlewomen og needlewomen kan glede slektninger med strikkede gaver. Bevæpnet med garn, strikkepinner eller hekling, kan du lage uvanlige og nyttige suvenirer.

Bevæpnet med garn strikker vi leker

Bevæpnet med garn strikker vi leker

La oss presentere TOPP strikkede gaver:

klær. Siden vi feirer nyttår i vintersesongen, er det viktig å strikke varme klær som en gave. Det kan være en genser for menn, kvinner eller barn med nyttårstema, skjerf, votter, ullsokker, tøfler eller hatter. For den vordende moren vil en strikket slynge eller en kenguru -ryggsekk være en fantastisk gave..

Hjem tekstiler. Til daglig bruk, knytt et veldig stort strikket teppe til gave, åpent duk laget av tråder i naturlig bomull, servietter, trekk til stoler eller stoltrekk, putevar til små sofaputer, suvenirstøvler til julenissen eller votter, stropper til pynt av kopper, et antrekk for juletreform til en flaske champagne, etc..

Fine pyntegjenstander som vil være nyttige for alle

Fine pyntegjenstander som vil være nyttige for alle

Leker. Strikkede gaver til de minste familiemedlemmene kan være myke leker i form av gris, hjort, kaniner, ugler, etc. Du kan lage varme bluser til babyer eller støvletter. For voksne, presenter et sett med strikket juletre og interiørleker eller klær til bestikk.

På nålene til de minste

På nålene til de minste

Du kan også strikke griseformede gryteholdere. Klær til julekuler, nøkkelringer, smykkeskrin, strengposer til frukt, feriekranser på døren, bokmerker i en bok, etc..

Heklet bokmerker

Heklet bokmerker

Etter å ha bestemt deg for å strikke en nyttårsgave på egen hånd, bør du ikke spare på å kjøpe garn, siden produktets ytterligere levedyktighet avhenger av det..

For å mestre teknikken med å strikke denne eller den tingen, vil det ta mye tid, så du må begynne å forberede slike gaver så tidlig som mulig..

Varmt og koselig - vil overraske alle

Varmt og koselig – vil overraske alle

Uansett hvilket produkt du velger, kan du dekorere det med perler, bånd, knapper eller rhinestones.

Gjør-det-selv-gaver vil varme ikke bare kroppen til en elsket, men også hans sjel, siden forberedelsen av slike suvenirer bare kan startes med stor kjærlighet..

Julesokker med rein - hold dine nærmeste varme

Julesokker med rein – hold dine nærmeste varme

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre ballonger for nyttår 2019 med egne hender? Interessant og omfangsrikt håndverk (115+ bilder). 9 trinnvise masterklasser

VIDEO: Hva er den beste gaven til nyttår

konklusjoner

For å presentere gode gaver til venner og familie, trenger du ikke å gjøre stort sløsing. Alle de mest verdifulle gavene har som regel en lav kostpris og er laget med egne hender..

Uansett hvilken av alternativene ovenfor du ikke ville velge, er det viktigste å gi alle suvenirene fra hjertet. Vertinnen det neste året liker egentlig ikke listige mennesker og de som ikke kan kontrollere følelsene sine..

FOTOGALLERI (mer enn 90 bilder)

Next Post
Omsorg for innendørs planter hjemme (175+ bilder). Velge gjødsel og fôring