Romzonering (90 bilder): metoder og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Romzonering (90 bilder): metoder og ideer

Romzonering (90 bilder): metoder og ideer

Interiørdesignspesialister har kommet med mange triks som ikke bare hjelper å dekorere et rom vakkert, men også visuelt utvide rommet. En av disse interessante teknikkene var sonering av rommet. Det brukes like ofte ikke bare i små leiligheter, men også i større bygninger. Regulering bidrar til å dele rommet i to separate nivåer, markere funksjonelle områder, øke komforten til eierne og gjestene i huset og bringe en original vri på den generelle atmosfæren.

Regulering av forskjellige rom

Funksjonelt å dele rommet i forskjellige soner bidrar til å spare ekstra tid, plass og etterbehandlingsmaterialer. Å sonere et rom i to private deler gjør det mer elegant, originalt og koselig. Vi vil vurdere de mest populære grenartene!

Soverom og studie

Et bortgjemt sted å slappe av og sove kan være et arbeidsrom samtidig. Som oftest er soverommet sonet inn i et avslapningsrom og et minikontor. Et av de mest populære alternativene for riktig dekorasjon er skyvedører. Designet ligner en garderobe. Utsikten kan ligne på gjennomsiktig, vektløst papir eller uvanlige lerret i glass. Dekorative design regnes som en annen god soneringsmetode for et soverom. Andre dekorative elementer kan bygges inn i dem. For eksempel nisjer for klær, akvarium, belysning.

Rominddeling - Soverom og arbeidsrom Rominddeling - Soverom og arbeidsrom Rominddeling - Soverom og arbeidsrom

Barne- og lekerom

Et rom for barn er et sted hvor et barn ikke bare tilbringer mesteparten av tiden, men også vokser, drømmer og utvikler seg. Derfor soner foreldre ofte ett romslig rom til et barne- og lekeområde for å gi barnet bedre komfort. Et estetisk, trygt og kreativt alternativ for deling er sonering med lyse, høye hyller som kan inneholde mange kosedyr eller bøker. Fargerike stoffskjermer med bildet av barnets favoritthelter vil også se vakre og originale ut..

Romsone - Barnerom og lekerom Romsone - Barnerom og lekerom Romsone - Barnerom og lekerom

Stue og soverom

Nok en flott mulighet til kompetent å dele et rom i en liten leilighet. Falske skillevegger (som også vil være en nisje for bøker, klær eller dekorative elementer), møbler (høye skap, store hyller, lenestoler med en uvanlig form), samt buer kan hjelpe i denne vanskelige oppgaven. Det siste alternativet vil passe perfekt inn i klassisk interiørdesign..

Rominddeling - Stue og soverom Rominddeling - Stue og soverom Rominddeling - Stue og soverom

Kjøkken og spisestue

Hvis, når du deler soverommet til et sted for avslapning og et kontor, preferansen oftest er gitt til maksimal personvern for den ene og den andre sonen, spiller funksjonalitet og en utilitaristisk oppgave en viktig rolle i sonering av kjøkken og spisestue rom..

For eksempel vil et podium se mer imponerende og koselig ut enn en glassert skillevegg. Samtidig vil husholdninger og gjester kunne kommunisere mens de lager mat. Podier med en høyde på 6 cm eller mer “løfter” visuelt arbeidsområdet, noe som gjør det til en original designteknikk. Ekstra belysning kan også gi sin egen smak..

Romregulering - Kjøkken og spisestue Romregulering - Kjøkken og spisestue Romregulering - Kjøkken og spisestue

Bad og toalett

I dette tilfellet er det optimalt å ty til de enkleste soneringsmetodene. Separasjon ved hjelp av vektløse skjermer (som definitivt vil gjøre badet mer behagelig), skyvedører i glass, samt andre dekorative design som må være i harmoni med den generelle stilen.

Rominddeling - Bad og toalett Rominddeling - Bad og toalett Rominddeling - Bad og toalett

Generelle typer sonering

Vi vil vurdere de mest populære alternativene for soneplass, som vil bidra til å plassere de nødvendige aksentene, skille to funksjonelle områder og passe perfekt inn i det overordnede bildet av interiøret..

Skillevegger

Et godt alternativ til en enkel blank vegg. Det er mange interessante alternativer for denne soneringsretningen. For eksempel kan lette gipsveggpartisjoner romme kommunikasjon, ledninger og en falsk vegg. Trestrukturer vil utfylle et land, loft eller rom i Provence-stil. Gjennomsiktige skumblokkprodukter lar rommet alltid forbli lyst og romslig.

Typer av sonering av rom - Skillevegger Typer av sonering av rom - Skillevegger Typer av sonering av rom - Skillevegger

Dekorative konstruksjoner

En kreativ løsning som krever mer ledig gulv- og veggplass. En lignende type romdekorasjon kan bestå av en gipsplate falsk vegg, innebygd LED-belysning, glass- eller trehyller, en innebygd peis eller til og med et lite akvarium..

Typer av sonering av rom - Dekorative design Typer av sonering av rom - Dekorative design Typer av sonering av rom - Dekorative design

Skyvedører

Et flott alternativ for optimalisering av plass. Glidestrukturer ser lettere ut i forhold til blinde skillevegger. Utseendet kan være gjennomsiktig, glassaktig, etterligne naturlige materialer eller japansk shoji. En slik overdimensjonert og stilig løsning vil gjøre sonering optimal for ethvert rom..

Typer av romregulering - Skyvedører Typer av romregulering - Skyvedører

Pallplass

Svært uvanlig inndeling av soner. Hvis du bestemmer deg for å velge et lite podium, kan du organisere en liten vinterhage eller et stativ for verdifulle fotografier på den..

Hvis høyden på strukturen utfører akkurat den funksjonelle oppgaven, for å heve ett rom og senke det andre, kan du montere gulvbelysning eller etterbehandling med naturlige materialer. Denne tilnærmingen vil alltid bli verdsatt av husets gjester..

Typer av romregulering - Podium Typer av romregulering - Podium Typer av romregulering - Podium

Buer

En elegant og grasiøs åpning mellom to rom vil skape en slags glans, markere grensene for to soner, plassere de nødvendige aksentene og også bli et originalt høydepunkt. Rette buer ser best ut i klassisk retning. Avhengig av farge og form, kan de også passe godt inn i mer moderne stiler (Provence, Art Nouveau).

Typer av romregulering - Buer Typer av romregulering - Buer Typer av romregulering - Buer

Møbler

Ikke alle vet at møbelprodukter ikke bare kan brukes til hovedformålet, men også til en vakker og enkel sonering. For eksempel kan en stor trehylle, smale hyller, sofaer og lenestoler i uvanlige former og farger, tosidige bordplater og til og med bardisker (i tilfelle av kjøkkenzonering) bli en god “romdeler”.

Typer av sonering av rom - Møbler Typer av sonering av rom - Møbler Typer av sonering av rom - Møbler

Reguleringsrom – bilde

Vår samling av fotografier hjelper deg med å bestemme hvilken type romdeling, alternativer for forskjellige rom, samt estetiske løsninger. Gledelig visning!

Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - bilde Reguleringsrom - foto Reguleringsrom - foto

Previous Post
Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector