15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 10 kvm. (+70 bilde)

Kjøkkendesign 10 kvm. (+70 bilde)

Et slikt kjøkken kan kalles den “gylne middelvei” – det er allerede nok plass til å arrangere et romslig matlagingsområde, spisestue og barområde, men det er fortsatt en mulighet for å “miste” de verdsatte målerne ved en mislykket organisering av plass. Derfor er kjøkkendesignet 10 kvm. du må planlegge grundig. Artikkelen vår vil hjelpe deg med å løse dette intrikate problemet. Hun vil fortelle deg hvordan du lager et rom der det ikke bare vil være praktisk å lage mat, men også å tilbringe tid med familie eller venner.!

Velge en interiørstil

Interiøret er et speil av din smakssans og stil. Han er i stand til å fortelle gjestene mye om vertenes karakter og deres estetiske preferanser. Derfor er valget av en stilistisk løsning en rent individuell sak, og den bør behandles med alt ansvar..

Kjøkken 10 kvm i en moderne stil

Moderne stil betyr et praktisk, komfortabelt og funksjonelt interiør. Mangfoldet og overskuddet av dekorative elementer er fremmed for ham. Lette og elegante møbler skapes takket være proporsjonale rette linjer med møbler og apparater.

Minimalismen i retningen gjør det til et godt valg for et lite rom. Videre kan den utvides ytterligere ved å velge møbler og etterbehandlingsmaterialer i lyse farger. Generelt, når du pynter, er det hensiktsmessig å bruke to eller tre hovedfarger, som du kan legge til små lyse flekker på..

Kjøkken 10 kvm i en moderne stil - Interiørdesign Kjøkken 10 kvm i en moderne stil - Interiørdesign

Kjøkken 10 kvm i klassisk stil

Autentisk, tradisjonell design refererer heller til store og romslige rom. Men den lette versjonen er ganske anvendelig, selv for et mellomstort kjøkken, spesielt hvis det utvides mot en balkong eller stue..

Når du arrangerer et klassisk interiør, er det nødvendig å oppnå symmetri både i arrangement av møbler og plassering av malerier og lamper. Forresten, det er også lurt å velge belysningsenheter i tradisjonell design. En lysekrone i lysestaken, pære, lykt eller kaskade vil passe perfekt inn i konteksten. Bruk romerske persienner som vindusgardiner, eller et gulvlengde stoff med samler og lys tyll.

Kjøkken 10 kvm i klassisk stil - Interiørdesign Kjøkken 10 kvm i klassisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 10 kvm i skandinavisk stil

Skandinavisk stil er en av de mest ettertraktede designtrendene. Det kjennetegnes av lyse farger, naturlige materialer, samt diskrete, men stilige møbler..

For å oppnå effekten av nordeuropeisk komfort, kan du bruke lyse trematerialer i dekorasjon eller innredning. Vegger og tak males best hvitt. Velg et sett som er enkelt og demokratisk, helst også i hvitt eller i en dempet bleket palett. Dekorative tredetaljer, retter i lyse farger eller laget av tre, samt blomster, både i en vase og i en gryte, vil dekorere og gi et helhetlig utseende til det generelle utseendet.

Kjøkken 10 kvm i skandinavisk stil - interiør Kjøkken 10 kvm i skandinavisk stil - interiør

Kjøkken 10 kvm i nautisk stil

Det marine temaet er universelt. Den er egnet for både små og store rom, både for sørlige kjøkken og dårlig opplyste nordlige. Hvis du bestemmer deg for å satse på et nautisk interiør, vær oppmerksom på at mengden naturlig lys fortsatt er viktig for valg av det rådende fargevalget. Den blå paletten, med sine mange variasjoner, kan brukes i overflod for rom med rikelig naturlig lys, mens varme og lyse nyanser kan bli de viktigste i utformingen av det nordlige kjøkkenet..

Selvfølgelig kjennetegnes denne stilen med temainnredning. Sjøstjerne, vakre skjell, koraller, blå vaser, servise, skip eller seilhåndverk – sørg for å gi plass til disse munterdekorasjonene på hyllene eller i skjenken.

Kjøkken 10 kvm i nautisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 10 kvm fusjonsstil

Oversatt fra engelsk betyr “fusion” blanding, fusjon. Faktisk forutsetter stilen en fargerik kombinasjon av tilsynelatende helt uforenlige retninger: klassisk, moderne, rustikk, orientalsk – noen ganger kan du finne en harmonisk blanding av alle disse trendene samtidig i ett interiør. Fusion vil fremheve individualiteten til flere eksentriske, kreative og interessante personligheter med en subtil smakssans.

Likevel er det i små rom en mulighet for å overbelaste plassen med for fengende farger. Derfor er det viktig å sette de riktige aksentene, kombinere fengende elementer med rolige detaljer og finish. For eksempel kan lyse tekstiler og innredning balanseres med rolige dempede toner, både lyse og mørke. Når det gjelder kjøkkeninnredning i mørke farger, bør fargeskjemaet være dypt og raffinert – smaragd, burgunder, dypgrått og mørkt tre vil skape en vakker harmonisk kombinasjon.

Kjøkken 10 kvm fusjonsstil - Interiørdesign Kjøkken 10 kvm fusjonsstil - Interiørdesign

Farge palett

Farge kan påvirke stemningen til innbyggerne i leiligheten betydelig, samt skjule eller omvendt – fokusere oppmerksomheten på visse detaljer. Basert på dette er det nødvendig å nærme seg valg av farger med fullt ansvar og forståelse..

Hvitt kjøkken 10 kvm..

Hvitt ser utrolig friskt og moderne ut. Den spiller rollen som et tomt lerret, som brukes i mange stilistiske beslutninger som grunnlag for intrikate former, utsmykninger og levende detaljer..

For noen kan det virke som om kjøkkenet får en undertrykkende steril atmosfære. Den beryktede “sykehus” -effekten kan imidlertid lett unngås ved å bruke myk belysning med tillegg av rike toner. Ikke vær redd for det typiske i dette fargeskjemaet, fordi det tåler et stort antall unike vintage eller hjemmelagde varer. I tillegg kan designet endres så ofte du vil – nøytralhvit lar deg “gå bort” i hvilken som helst stil.

Hvitt kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign

Brunt kjøkken 10 kvm..

Blant egenskapene til brunt kan man trekke frem dets praktiske, allsidighet, en positiv effekt på den emosjonelle tilstanden og utbredelsen blant naturlige materialer..

Et slikt kjøkken er i stand til å roe og gi en følelse av sikkerhet, komfort og varme. På samme tid ser et tresett, brune gardiner og møbler ganske klumpete ut, derfor vil de på en lys bakgrunn se mye mer lønnsomt ut..

Brunt kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign

Grått kjøkken 10 kvm.

Diskret og stilig grå farge har en rekke utvilsomme fordeler, blant annet vi noterer følgende:

1. Lyse gråtoner vil visuelt utvide grensene for rommet og vil ikke skjule naturlig lys, og er derfor godt egnet for reparasjon av gulv og vegger i små og mellomstore kjøkken.

2. Grå er harmonisk kombinert med krom- eller stålbeleggsteknologi.

3. Blant annet er den grå overflaten mindre av et merke i sammenligning med den snøhvite og mørkebrune, fordi den ikke er veldig synlig spor av fettflekker, striper, smuss og væsker.

Grått kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign Grått kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign Grått kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign

Gult kjøkken 10 kvm..

Sosiale og muntre sanguine mennesker vil glede seg over den solfylte fargen i den mest komfortable delen av huset. Det vil fylle kjøkkenet med lys og varme, på grunn av dette er gul perfekt for rom med liten tilgang til naturlig lys..

En slik palett har en tendens til å gjøre individuelle fly eller objekter mer voluminøse, men lette og luftige. Dermed vil kjøkkenet virke litt større enn det egentlig er, og samtidig ikke vektet..

Gult kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign Gult kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign Gult kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign

Turkis kjøkken 10 kvm..

Et annet godt valg for små mellomrom er turkis. Det er bare viktig å velge riktig nyanse:

– For nord- og vestrom, velg de grønne undertonene. Tilsett lyse gule, appelsiner, grønne og rosa for en regnbue og et varmt interiør..

– Hvis kjøkkenvinduene vender mot sør- eller østsiden, bruk en kul blåaktig turkis – akvamarin eller havbølge.

Turkis kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign Turkis kjøkken 10 kvm. - Interiørdesign

Avslutter et kjøkken på 10 meter

Valg av materialer til dekorasjon er definitivt et viktig og rent individuelt element for reparasjon av deler av huset. Tross alt kan et designprosjekt innebære flere fargeløsninger samtidig, eller monokrom utførelse, samt en eller annen stilistisk design, og for hvert tilfelle er det nødvendig å velge bestemte materialer. Uansett dikterer kjøkkenet sine egne regler, og prioriteringen her er ikke bare estetisk organisk, men også objektiv praktisk..

Gulv

Et av de mest populære og vanlige kjøkkengulvene er fliser. Den største fordelen er slitestyrke og holdbarhet. Hun er ikke redd for påvirkninger fra høye og lave temperaturer, støv, damp, alkaliske syrer. Blant ulempene kan den samme styrken understrekes, siden når oppvasken faller på gulvet, er det stor sannsynlighet for at den går i stykker..

Linoleum er også et velkjent materiale. Dette belegget må absolutt velges blant modifikasjoner av høy kvalitet, fordi ingen for eksempel er forsikret mot søl av kokende vann eller andre overraskelser..

Faktisk er det mange anstendig belegg på markedet i dag. Mange av dem er egnet for et kjøkken med et areal på 10 kvadratmeter, så velg det du liker, med fokus på kvalitet, holdbarhet og evnen til å motstå effekten av temperatur og fuktighet..

Kjøkkendesign 10 kvm. - Gulvbehandling Kjøkkendesign 10 kvm. - Gulvbehandling

Vegger

I økende grad brukes MDF -paneler til veggreparasjoner. Etterbehandling med fiberplate med medium tetthet krever ikke rengjøring, grunning og kitting på forhånd, noe som er en utvilsomt fordel..

Forkleet er vanligvis laget av keramiske fliser som er enkle å rengjøre. Blant andre populære belegg kan man skille ut dekorativt gips, som tiltrekker seg med sin estetikk, holdbarhet, praktisk og andre fordeler..

Kjøkkendesign 10 kvm. - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 10 kvm. - Veggdekorasjon

Tak

Taket på kjøkkenet kan henges, lamell, vinyl eller rett og slett males. Ved å bruke gips kan du skjule ventilasjons- og kommunikasjonsenheter, ledninger, samt bygge en rekke belysningsarmaturer.

Når du installerer et lamell i taket, er det ikke nødvendig å utføre forarbeid på hovedoverflaten, og som i den forrige versjonen er det mulig å skjule unødvendige gjenstander fra øynene. Det er lett å ta vare på et slikt tak, det vil tjene eierne i lang tid..

Et annet alternativ som bevarer den opprinnelige høyden på rommet er maling. Dette er et kjent og vakkert alternativ. Imidlertid kan en flertrinns etterbehandlingsprosess forsinke reparasjonsprosessen, dessuten er den malte overflaten mye vanskeligere å ta vare på..

Kjøkkendesign 10 kvm. - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler

Selv det mest sofistikerte interiøret, med unntak av noen varianter av moderne stil, trenger en spektakulær innredning, som vil være den siste milepælen i det generelle designet. Blant massen av ideer for å dekorere et kjøkken 10 kvm. vi har identifisert flere av de mest populære:

– Et ensemble med tallerkener og tallerkener på veggen. Du kan male platene selv, eller bruke en tjeneste som du ikke kunne finne på lenge. Husk samtidig at objektene sammen bør utgjøre en integrert sammensetning, både seg selv og resten av møblene. Det samme kan gjøres med skjærebrett, bevisst lagret.

– En kritt- eller skifervegg er perfekt for hverdagsmeldinger til husholdninger og barns eller barns kreativitet.

– Store fargerike bokstaver er på topp i popularitet akkurat nå. Det er verdt å ta hensyn til dem, fordi de er i stand til å gjøre selv det mest vanlige og kjedelige interiøret til et attraktivt og “snakkende”.

Kjøkkendesign 10 kvm. - Dekor og tekstiler Kjøkkendesign 10 kvm. - Dekor og tekstiler

Kjøkkenmøbler

Hvis du har et lite kjøkken til rådighet, har du råd til hvilken som helst layout: to-raders, hjørne, øy eller lineær. Mye vil avhenge av formen på det gitte rommet. Et godt alternativ er oppsettet i form av den latinske bokstaven “L”, fordi den er egnet for et mellomrom i alle formater. For et firkantet rom er et arrangement med en øy passende. Et langstrakt rom ser best ut i et lineært arrangement av møbler..

For unge og energiske mennesker som bare begrenser sin tilstedeværelse på kjøkkenet ved å varme opp halvfabrikata og hyggelige sammenkomster, er et minimalistisk og overdimensjonert sett, muligens med sofa og bardisk, egnet..

Når det gjelder en stor familie, der de ofte lager mye, samles de til middag – det er nødvendig å velge møbler med maksimalt antall skap og et voluminøst bord. Små barn er forpliktet til å skape et trygt miljø: innebygde apparater, gjerde for farlige gjenstander og ingen åpne skarpe hjørner.

Kjøkkendesign 10 kvm. - Møbler Kjøkkendesign 10 kvm. - Møbler Kjøkkendesign 10 kvm. - Møbler

Belysning

Et mellomstort kjøkken tilsier behovet for flere belysningssoner. Hvis mulig, utstyr en hengende struktur i taket med mange innebygde pærer. Men hvis muligheten allerede er savnet, ikke bli motløs, fordi du kan belyse arbeidsområdet med flere sconces. Disse lampene er også i stand til å gi riktig mengde lys til kokeplassen..

Etter at du har tatt vare på den ekstra belysningen, fortsetter du med å velge de viktigste lyskildene. De kan være lange hengende lysarmaturer over bordet eller bardisken, eller en standard lysekrone i harmoni med det generelle budskapet i interiøret..

Kjøkkendesign 10 kvm. - Belysning Kjøkkendesign 10 kvm. - Belysning Kjøkkendesign 10 kvm. - Belysning

Kjøkkendesign 10 kvm. – Foto

Mange er kjent med effekten av skolebøker når du leser noe om og om igjen, men du får aldri et fullstendig bilde av emnet. I slike tilfeller kommer materialer som illustrerer dette eller det fenomenet til unnsetning. Derfor har vi valgt et stort utvalg fotografier som vil demonstrere de beskrevne moderne ideene for å dekorere et kjøkken med et areal på 10 kvadratmeter. Gå for det! Tross alt, for de som er bestemt, er ingenting umulig!

Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 10 kvm. - Foto

Video: Kjøkken 10 kvm. – Interiørideer

Previous Post
Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)