15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bakgrunn for murverk: 75 fotoideer

Bakgrunn til murverk: 75 fotoideer

Med fremkomsten av loftet eller andre stiler som trekker mot industriell romantikk, har ikke-foret, pregede overflater vunnet enorm popularitet innen interiørdesign. Lokaler med “bare” vegger har en spesiell komfort og er et lerret for utførelsen av ikke-standardideer. Men det er ikke alltid mulig å bringe den originale dekningen frem. I slike situasjoner kan du bruke tapet for murverk, noe som vil bidra til å skape ønsket effekt..

Funksjoner i mursteinmønster tapet

Murverk virker pålitelig og stilig, men denne typen finish er ganske vanskelig å implementere. En autentisk design, hvis målet er å bevare den, må se pent ut, noe som er sjeldent i eldre hjem. Når du legger en ekstra murvegg, blir dyrebare centimeter areal tatt bort. I tillegg tar selve installasjonsprosessen mye tid, etterlater søppel og krever også visse ferdigheter..

Heldigvis er det et rimelig alternativ – tapet, som takket være moderne teknologi kan brukes på komplekse landskap, for ikke å snakke om den enkle strukturen i murstein. Denne typen finish har en rekke fordeler og eliminerer ulempene med andre alternativer..

– Liming kan gjøres selv av en nybegynner i byggebransjen på få dager uten å forurense rommet som skal repareres;

– Du kan finne rimelige varer, og hvis du ønsker det, er det enkelt å oppdatere designet, noe som ikke kan sies om murverk;

– Det er belegg som kan vaskes og rengjøres, pustes, men ikke samler støv;

– Kan brukes til å dekorere lette strukturer av enhver form;

– Bakgrunnsbilder har et stort utvalg av farger og teksturer, slik at du kan simulere forskjellige typer murverk;

– I motsetning til plastpaneler har de høy detaljgrad og bedre kvalitet.

Det er en ulempe med et slikt belegg, og det ligger i det enkle faktum – dette er ikke ekte murverk. Uansett hvor pålitelig lerretet formidler alle ujevnheter i blokkene, kan den kunstige opprinnelsen ikke skjules selv for uerfarne seere..

Du kan glatte ut denne funksjonen uten å fokusere på veggen. For dette anbefales det å bruke trim på en eller flere sider. Samtidig bør fargen matche andre nyanser i rommet, og skygget dem mykt med en grov tekstur. Hvis det er mulig, må du ikke rette kunstig belysning mot det, da det bare vil understreke “todimensionaliteten” til overflaten.

Murstein Bakgrunn - Funksjoner

Typer tapeter

Før du fortsetter med designet, bør du bestemme deg for materialet. Utvalget av bakgrunnsbilder er bredt, men ikke alle varianter kan etterligne mur. Egnede alternativer inkluderer følgende:

Tapet av papir. Et tradisjonelt og rimelig utseende, presentert i en rekke farger, som er lett å feste. Det er helt trygt for helsen, men det er usannsynlig at det kan vare mer enn fem år. Papirbakgrunner er følsomme for fuktighet, høye temperaturer, mekanisk belastning, noe som begrenser belegget. I tillegg blir de sjelden produsert med en utstående tekstur, og derfor kan de se flate og usannsynlige ut..

Tapet i fiberduk. Den høye prisen begrunnes med materialets utmerkede egenskaper. De forverres ikke i et vanskelig mikroklima i rommet, skjuler ufullkommenhetene i veggen og egner seg også til vanlig maleri. Overflatestrukturen ser mer realistisk ut, men den samler støv. Med vanlig rengjøring kan denne finishen vare mer enn ti år..

Vinyl bakgrunnsbilder. De er enkle å ta vare på, og den høye tettheten til basen forhindrer enhver form for eksponering. Visuelt etterligner tapetet perfekt murstein, men er mer egnet for lokaler på grunn av manglende evne til å passere luft.

Valget avhenger av hjemmets egenskaper og ønsket ytre effekt. Det er alternativer med matte, blanke eller teksturerte overflater, som inneholder røde eller hvite murstein i forskjellige former. Dette gir tapet mye variasjon..

Brick Wallpaper - Typer tapet Brick Wallpaper - Typer tapet Brick Wallpaper - Typer tapet

Bakgrunn til murverk i interiøret – foto

Denne typen finish vil ikke se bra ut i alle mellomrom, og i noen av dem brukes den med reservasjoner. La oss se nærmere på hvert tilfelle.!

Tapet i murstein i stua

Det anbefales å bruke det mønstrede trekket i romslige rom. Her kan de markere en aksentvegg eller hjelpe til med sonering ved å skille for eksempel et arbeidsområde. Samtidig må tilstøtende overflater være nøytrale, ellers vil interiøret vise seg å være altfor variert..

En stue med en slik kledning danner et visst bilde som stiller sine egne krav til fylling. Møbler bør være moderne, lær om mulig, i henhold til loftsreglene. Kunstige materialer vil bli slått ut av komposisjonen, men tredetaljer vil understreke “murverket”.

Paletten avhenger av skyggen på veggene. Så hvit murstein passer godt til alle farger, men det er bedre å følge en lysskala, som visuelt vil gi rommet lys. Rød murstein ser solid ut og vil inngå en “forening” med tilbakeholdne, naturlige nyanser.

Designere anbefaler å begrense oss til sentral belysning, siden sidekilder vil understreke murens kunstige opprinnelse. Du kan kjøpe vinyltapeter med en realistisk tekstur, siden miljøvennligheten til materialer ikke spiller en så viktig rolle i stua..

Bakgrunn under en murstein i interiøret i stua - Fotodesign Bakgrunn under en murstein i interiøret i stua - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av stuen - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av stuen - Fotodesign Bakgrunn under en murstein i interiøret i stua - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av stuen - Fotodesign Bakgrunn under en murstein i interiøret i stua - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av stuen - Fotodesign Bakgrunn under en murstein i interiøret i stua - Fotodesign

Tapet i murstein i kjøkkenets indre

Kjøkkenområdet er veldig krevende når det gjelder dekorasjon. Under forhold med konstant fuktighet, plutselige temperaturendringer og høye forurensningsnivåer, vil tapeter ikke vare lenge. Vinyl og fiberduk er bedre til å takle en vanskelig oppgave, derfor anbefales det å dvele ved dem for veggbekledning..

Kjøkkendesign avhenger av størrelsen og utformingen. Hvis det inkluderer en spisestue, bør tapet for murverk limes der, og derved skissere grensene. På små kjøkken kan du bruke dem på hele arbeidsveggen eller bare et forkle, for pålitelighet og gjemme den bak en glassskillevegg.

På bakgrunn av hvit murstein ser et sett med lyst tre med lyse detaljer eller modeller med rike farger godt ut. På bakgrunn av rødt er det rolige, kalde nyanser, som i denne kombinasjonen vil gi rommet litt kos..

Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av kjøkkenet - Fotodesign

Tapet i murstein i det indre av soverommet

På soverommet bør disse finishene brukes veldig forsiktig, og pass på at du ikke forstyrrer den avslappende atmosfæren som vanligvis hersker her. Ofte er bare den ene siden av rommet dekorert – den som sengen ligger ved siden av. På samme tid er tapetets belegg mer behagelig å ta på og alltid varmt, i motsetning til ekte murstein, som avgir kulde.

Du kan balansere en grov overflate med lyse gardiner, et gulvteppe eller et pent sengeteppe. En vegg med mur er perfekt for å vise malerier, spesielt hvis det er samtidskunst.

Takket være den mønstrede finishen kan du skille mellom soverommet og andre områder: med skrivebord, kommode, speil eller toalettbord.

Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av soverommet - Fotodesign

Bakgrunnsbilde til murverk på gangen

Hvis du vil bruke et ikke -standardbelegg, men det er frykt for at dette vil forstyrre komforten i hjemmet ditt, kan du passe tapet med et teglmønster inn i gangen – her vil de passe perfekt. Men dette er et viktig poeng for hus som er fullstendig dekorert i loftstil, siden det er nødvendig å organisere den stilistiske enheten til alle rom for det..

Hvit murstein tekstur er egnet for små smale ganger. Hovedfargen utvider området visuelt, og lineariteten kompliserer designet. Det anbefales å velge møbler i lyse nyanser for en slik bakgrunn for å øke ønsket effekt..

Bakgrunnsbilde til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunnsbilde til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunnsbilde til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunn til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunnsbilde til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunnsbilde til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunn til murverk i det indre av gangen - Fotodesign Bakgrunn til murverk i det indre av gangen - Fotodesign

Tapet under en murstein på barnerommet

Murverk i barnehagen er en ganske kontroversiell beslutning. Det kan virke for noen at dets grove utseende ikke vil passe inn i den delikate atmosfæren i rommet der babyen vokser og utvikler seg. Men eldre barn, inspirert av historier om slott og katakomber, vil synes denne dekningen er interessant. I motsetning til ekte murstein, er tapetet trygt og behagelig å ta på.

Tenåringer med uformell tenkning vil også elske disse veggene. De vil bli et levende “lerret” for en rekke plakater, abstrakte malerier og fotografier, som vanligvis henger rundt i rommet til videregående elever..

Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign Tapet under en murstein i det indre av et barnerom - Fotodesign

Video: Bakgrunn som imiterer murverk

Previous Post
Μαύρο μπάνιο (80 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)