Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)

Kjøkkendesign 11 kvm. (+60 bilde)

Til tross for tilstedeværelsen av forskjellige rom i huset, er det ved kjøkkenbordet du lett kan forestille deg en familiemiddag, et vennlig teselskap, oppriktige samtaler og til og med en romantisk middag. Ikke rart det er en aforisme om at “kjøkkenet er husets sjel.” Dette er en ren sannhet! Og hvis tidligere mennesker ikke nærmet seg valget av utformingen av dette hjørnet for mangfoldig, er designen på kjøkkenet nå 11 kvm. kan være en fantastisk utførelse av funksjonalitet og kunst.

Velge en interiørstil

På grunn av verdens raske utvikling prøver moderne mennesker å holde tritt med nye trender innen interiørdesigntrender. Elleve “firkanter” er det ideelle forholdet for en lakonisk og stilig design av et lite kjøkken.

Kjøkken 11 kvm i en moderne stil

Harmonisk kombinerer praktisk, komfort og romslighet. Dette er en flott løsning for forretningsfolk og de som verdsetter minimalisme i alt. Møbler og tekstiler er oftest laget av naturlige materialer, og innredningen er pent arrangert på en slik måte at den kompletterer designet litt, og ikke roter det med unødvendige detaljer..

Kjøkken 11 kvm i en moderne stil - Interiørdesign Kjøkken 11 kvm i en moderne stil - Interiørdesign

Kjøkken 11 kvm i klassisk stil

Det går aldri av moten, fordi et slikt design lett tilpasser seg eventuelle endringer i det totale rommet. Det ser luksuriøst og elegant ut. Den klassiske stilen er preget av rene linjer og et engasjement for geometriske former. Møbler skal være miljøvennlige og originale. Ideelt sett et designprosjekt. Fargeskjemaet er vedvarende. Interessant innredning oppmuntres også. For eksempel innvendige miniatyrer, metallfigurer, blomsteroppsatser.

Kjøkken 11 kvm. i klassisk stil - Interiørdesign Kjøkken 11 kvm i klassisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 11 kvm. i provence -stil

Dette er en unik mulighet til å fylle kjøkkenet med en atmosfære av romantikk og komfort. Antikke møbler, steinvegger, varme farger, håndlaget tilbehør og keramikk. Denne kombinasjonen er en garanti for en fredelig følelse av verter og gjester..

Kjøkken 11 kvm Provence -stil - Interiørdesign Kjøkken 11 kvm Provence -stil - Interiørdesign

Kjøkken 11 kvm. i retrostil

Variasjon og rikdom kan inneholde begge elementene fra en bestemt æra, eller en blanding av flere samtidig. Blant møblene er det verdt å merke seg skjenker, skjenker, stoler på det ene beinet. Fargeskjemaet på tekstiler og overflater er preget av levende farger. Turkis til gul. Gamle fotografier og treinnredning fremhever et så dristig design..

Kjøkken 11 kvm i retrostil - Interiørdesign

Kjøkken 11 kvm i øko-stil

Hovedforskjellen mellom denne retningen er dens maksimale miljøvennlighet (80% av hele kjøkkenplassen) og en mild overflod av lys. Dekorasjoner kan lages av leirefliser, møbler – håndlaget, dekor – av glass. Det er et kreativt valg for kreative mennesker.

Kjøkken 11 kvm øko -stil - Interiørdesign Kjøkken 11 kvm øko -stil - Interiørdesign

Fargeløsninger

Valg av farge i interiøret er en av de viktigste oppgavene. Etter enkle regler kan du lage ditt drømmekjøkken selv uten hjelp av fargedesignere.

Hvitt kjøkken 11 kvm..

Dette er en av de beste løsningene – ikke bare estetisk, men også funksjonelt. Lyse nyanser utvider kjøkkenet visuelt, noe som gjør det mer romslig. Dette alternativet ser bra ut i en klassisk, minimalistisk og landlig stil. Varme toner i finishen kan fortynnes med tekstiler med geometriske mønstre i andre farger.

Hvitt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign

Rødt kjøkken 11 kvm..

Den saftige kirsebærblomstringen kan umiddelbart belaste deg med positiv energi for hele dagen. Men når du velger røde møbler til kjøkkenet, bør du være ekstremt forsiktig, og foretrekke ikke for store elementer, fordi denne fargen i seg selv gjør designelementene tyngre enn de egentlig er. Et rødt kjøkken vil se bra ut i kombinasjon med beige og lysegrønn innredning. Tekstiler kan fortynnes med hvite nyanser.

Rødt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign Rødt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign

Grønt kjøkken 11 kvm..

Et kjøkken i grønne toner vil gi eierne en følelse av ro og glede. Denne fargen passer godt til beige, sitron, lilla, oliven og fersken. Du kan lage din egen oase av harmoni ved å bruke bare to ønskede nyanser og supplere dem med hengende blomsterpotter.

Grønt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign

Brunt kjøkken 11 kvm..

Dette er en mer konservativ tilnærming til design, men ikke mindre vakker. Kaffe detaljer ser flott ut med en annen kontrastfarge. For eksempel ville en brun vegg og grå gardiner se perfekt ut. Når du velger et brunt kjøkkeninnredning, bør du passe på god belysning, fordi mørke toner absorberer lys..

Brunt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign Brunt kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign

Gult kjøkken 11 kvm..

Dette designet passer for optimister og de som ønsker å nyte en kopp kaffe eller te hver morgen med et smil om munnen. Det solfylte fargeskjemaet kan enkelt kombineres med nesten alle lyse farger og ornamenter. Spesielt harmoniske kombinasjoner er gul med blått, grønt, rosa og hvitt.

Gult kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign Gult kjøkken 11 kvm. - Interiørdesign

11 meter ferdig kjøkken

Spørsmålet om ferdigstillelse av kjøkkenet bør behandles med alt ansvar, fordi hyppige endringer i temperatur og fuktighet i rommet kan påvirke veggene, så vel som gulvet..

Gulv

Kjøkkengulv bør være laget av kvalitetsmaterialer for å unngå riper og flekker. Linoleum passer perfekt til disse kriteriene. Det er helt upretensiøst å ta vare på, har høy slitestyrke og er også kjent for en rekke mønstre og mønstre..

I klassisk og moderne stil ser tregulv flott ut. Det krever spesiell oppmerksomhet (behandling med spesielle midler), men det ser samtidig veldig originalt ut. Laminat er et godt alternativ til tregulv. Den er i stand til å etterligne naturlige materialer og er pålitelig i mange år..

Kjøkkendesign 11 kvm. - Gulvbehandling

Vegger

Det ideelle materialvalget for veggdekorasjon på kjøkkenet er bare mulig når følgende kriterier er oppfylt: motstand mot bruk av rengjøringsmidler, motstand mot høye temperaturer, bevaring av estetiske kvaliteter over en lang periode. Fliser, murverk, dekorativt gips og høykvalitets maling er egnet for alle disse kravene. Valget avhenger bare av individuelle preferanser og stilen på rommet.

Kjøkkendesign 11 kvm. - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 11 kvm. - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 11 kvm. - Veggdekorasjon

Tak

Det kan være plast, stretch, gips, kalket og lamell. Strekk og gips er veldig pålitelige og påviste alternativer. I tillegg vil de lett passe inn i ethvert design. Taklisten gir et spesielt høydepunkt takket være de åpne sømmene. Du bør ikke spare på kvaliteten på elementene, for ikke å gjøre reparasjonene flere ganger på rad.

Kjøkkendesign 11 kvm. - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler

Kjøkkeninnredning med et areal på 11 kvm. bør være mindre ekstravagant og mer praktisk enn innredningen på soverommet og stuen. Det er noen enkle hemmeligheter fra ekspertene om valg av smykker og tekstiler. Her er de viktigste:

1. Bilder vil se vakrere ut hvis de henger i øyehøyde;

2. Når du velger veggkomposisjoner, er det verdt å observere symmetri;

3. Hetten kan være stilfullt dekorert med hengende skap eller en metallboks;

4. Lyse nyanser av gardiner utvider rommet visuelt;

5. Lyse lamper vil legge en kompetent vekt på den generelle utformingen av kjøkkenet;

6. I form av en original dekor kan du bruke praktiske elementer (retter, bøker med oppskrifter, planter);

7. Du trenger ikke kjøpe nye stoler. Du kan oppdatere gamle med lyse omslag.

Kjøkkendesign 11 kvm. - Dekor og tekstiler Kjøkkendesign 11 kvm. - Dekor og tekstiler

Kjøkkenmøbler

Innebygde møbler vil være en flott løsning for et 11-meters kjøkken. Det er funksjonelt og praktisk. Egenskapene er fullt beregnet slik at et lite rom ser lakonisk ut, men ikke mister de ytre egenskapene. Hvert år lager designere flere og flere nye kolleksjoner i forskjellige retninger..

Når det gjelder de enkelte elementene, kan du begrense deg til et hjørnespisebord og hengslede hyller, som er enkle å plassere selv over vasken. Dette vil ytterligere spare plass. Det viktigste er å følge regelen om “enkel og smakfull”, uten å gå fra det overordnede designet.

Kjøkkendesign 11 kvm. - Møbler

Belysning og belysning

Belysning på et kjøkken er ikke så enkelt som det høres ut. For maksimal effekt ville det være fint å observere en kombinasjon av generelt og dekorativt lys..

Ulik kraft for arbeidsplassen og rasteplassen. I det første tilfellet er det lysere, i det andre, tvert imot, er det litt dempet. Sørg for å holde øye med lampenes avstand fra vannet. Det er ønskelig at det er minst 70 cm. Standardlamper kan erstattes med en stilig og økonomisk LED -stripe, som også vil tilføre fargene til det generelle interiøret. Farget belysning av kjøkkenskap ser også veldig imponerende ut..

Kjøkkendesign 11 kvm. - Belysning og belysning Kjøkkendesign 11 kvm. - Belysning og belysning Kjøkkendesign 11 kvm. - Belysning og belysning

Kjøkkendesign 11 kvm. – Foto

Vi har satt sammen et interessant utvalg av bilder med inspirerende 11 kvm kjøkkendesign som hjelper deg å enkelt bestemme valget av din individuelle interiørstil. Gledelig visning!

Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 11 kvm. - Foto

Video: Kjøkken 11 kvm. – Interiørideer

Previous Post
Λαβές για έπιπλα κουζίνας (80 φωτογραφίες): τύποι, που να αγοράσετε
Next Post
Kombinasjonen av farger i det indre av kjøkkenet: 75 ideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector