15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Soveromdesign 10 kvm. (+65 bilde)

Soveromdesign 10 kvm. (+65 bilde)

Hvis du står overfor oppgaven med å renovere en leilighet bygget i forrige århundre, er det sannsynlig at den vil inneholde et beskjedent soverom. Å konvertere en så liten plass er ganske mulig, men ikke lett. Likevel finner designere optimale løsninger på problemet, som er forankret i et godt valg av fargepalett, aksentteknikker og et godt oppsett. Som et resultat er utformingen av soverommet 10 kvm. viser seg ikke bare estetisk attraktiv, men også behagelig.

Interiør stil

Designkunsten inneholder en hel avgrunn av ulike konsepter og anbefalinger, som det er veldig lett å gå seg vill i. Derfor har vi forberedt en kort omvisning i noen av de populære stilene som både amatører og designprofesjonelle kan gjenskape..

Soverom 10 kvm i en moderne stil

Når du velger en stilistisk trend, bør du ta hensyn til den moderne trenden. Romslig og lett minimalisme er perfekt for en liten plass.

Maksimal funksjonalitet og komfort med et minimum av dekorative elementer, fravær av unødvendige detaljer, og samtidig overflod av det viktigste – det er det moderne design tilbyr. Rette og klart definerte linjer vil skape et slank og elegant interiør i soverommet, og det lakoniske fargevalget vil ikke “stjele” de innerste kvadratmeterne.

Soverom 10 kvm i en moderne stil - Interiørdesign Soverom 10 kvm i en moderne stil - Interiørdesign

Soverom 10 kvm i klassisk stil

Vil du bringe sofistikering av klassikerne til det indre av et lite soverom? I så fall kan du skape et moderne inntrykk av et tradisjonelt design ved å bruke funksjoner i begge stilene..

Fra den klassiske, lån symmetri i arrangementet av møbler og innredning, og fra de moderne – rette linjer og litt strenghet i design. For å opprettholde balansen er det fornuftig å ta utgangspunkt i de grunnleggende lyse tonene grå, hvit eller beige..

Soverom 10 kvm i klassisk stil - Interiørdesign Soverom 10 kvm i klassisk stil - Interiørdesign Soverom 10 kvm i klassisk stil - Interiørdesign

Soverom 10 kvm i orientalsk stil

Den orientalske stilen kjennetegnes ved sin diskrethet og raffinement. Orden og renslighet, luft og lys regjerer her, og dekorasjonen er laget av naturlige materialer i en minimalistisk design..

For et slikt soverom er en overflod av horisontale linjer, malerier med japanske motiver, buddhistiske figurer, lave møbler, samt tilgjengeligheten av ledig plass for sirkulasjon av positiv energi obligatorisk..

Soverom 10 kvm i orientalsk stil - Interiørdesign Soverom 10 kvm i orientalsk stil - Interiørdesign

Soverom 10 kvm shabby chic

Vintage shabby chic vil også passe perfekt inn i et lite romdesignprosjekt. For å gjenskape stilen er det verdt å plassere møbler med loslitte overflater, restaurerte gjenstander, søt innredning og bruke lyse nyanser..

Imidlertid er det viktig å ta hensyn til at dekorative elementer bør brukes i en veldig målt mengde for ikke å overbelaste soveromsinteriøret med mange volanger og volanger, antikviteter og samleobjekter..

Soverom 10 kvm Shabby Chic - Interiørdesign Soverom 10 kvm Shabby Chic - Interiørdesign

Soverom 10 kvm i øko-stil

En annen kjent trend for et overdimensjonert rom er miljøstilen. “Miljøvennlig” design er absolutt utstyrt med en overflod av trematerialer, naturlige motiver i form av etterligning av blader, grener, insekter og bilder av alle slags planter.

Siden dette er en moderne trend, kjennetegnes det av minimalisme og kompetent formgeometri, samt grunnleggende farger for å skape en lys og diskret atmosfære..

Soverom 10 kvm øko -stil - Interiørdesign Soverom 10 kvm øko -stil - Interiørdesign Soverom 10 kvm øko -stil - Interiørdesign

Fargeløsninger

I påvente av starten av reparasjonen er det nødvendig å bestemme hovedpunktene i designen, blant annet fargeskjemaet for det fremtidige interiøret inntar en viktig plass. Hvis det viser seg å være vellykket, vil selv den mest beskjedne dekorasjonen se attraktiv og stemningsfull ut. Ellers risikerer du å overskygge selv den mest geniale ideen. Vurder noen få vinn-vinn-alternativer for et lite soverom.

Hvitt soverom 10 kvm..

Hvit er en flott følgesvenn for et rom av en gitt størrelse. Men uten tvil må det monokrome interiøret fortynnes med andre farger som vil legge til lysstyrke, komfort i hjemmet og indikere designens natur..

Hvitt soverom 10 kvm. - Interiørdesign Hvitt soverom 10 kvm. - Interiørdesign

Rødt soverom 10 kvm..

Mange vil si at rødt er for aggressivt for soverommet. Dette er faktisk tilfelle, men det er også noen nyanser her. Vær først og fremst oppmerksom på at den skal brukes i begrensede mengder, i form av aksenter. Prøv også å velge de mest dempede og dype tonene, blant dem kan du skille: burgunder, kirsebær, granateple, terrakotta, karmin – de vil gi et snev av eleganse til den generelle atmosfæren.

Rødt soverom 10 kvm - interiør Rødt soverom 10 kvm - interiør Rødt soverom 10 kvm - interiør

Oransje soverom 10 kvm.

En livsbekreftende farge når det gjelder et soverom trenger også det riktige valget av riktig tone. For eksempel vil optimister og drømmere sikkert like interiøret malt i korall i kombinasjon med turkis..

Samtidig er ikke oransje nødvendigvis veldig lyst. Laks skaper en ganske avslappende stemning, spesielt når den brukes sammen med askeasin eller bleket rosa..

Oransje soverom 10 kvm - Interiørdesign Oransje soverom 10 kvm - Interiørdesign

Blå soverom 10 kvm..

Den pastellblå fargen er ganske enkelt laget for hvile og avslapning. Det er spesielt relevant i vårt tilfelle, fordi det er en lys nyanse som visuelt vil utvide rommets rom..

Det er vanskelig å overdrive det, men det er bedre å omgi det med varm krem, melkeaktig eller beige for en myk og varm palett..

Blå soverom 10 kvm. - Interiørdesign Blå soverom 10 kvm. - Interiørdesign

Rosa soverom 10 kvm.

Unge jenter er veldig glad i fargen på de mest hemmelige og verdsatte drømmene. Derfor er det i interiøret til nydelige damer at det som regel velges rosa toner..

De siste årene har hvitkalkede variasjoner av rosa forblitt på toppen av populariteten. De ser veldig edle og behersket ut, så det er ganske enkelt å jobbe med dem..

Du kan gå den andre veien og velge en lys, mettet nyanse. Legg til hvitt, svart og blått for en interessant kontrastkombinasjon..

Rosa soverom 10 kvm - Interiørdesign Rosa soverom 10 kvm - Interiørdesign

Dekorer et soverom med et areal på 10 kvm..

Materialer for etterbehandling av et lite rom krever nøye valg. Utøvelsen av byggherrer og utallige bilder av mislykkede eksperimenter på Internett antyder at man i et kompakt rom bør avstå fra en stor mengde glans og tapet med store utskrifter. For renovering i et slikt soverom er det ikke noe bedre enn maling og gulv i beroligende farger som et generelt grunnlag for interiøret..

Gulv

Standardkravene til et gulvmateriale er holdbarhet og slitestyrke. Det skal også bemerkes at vi kan gå barbeint på soverommet, så belegget skal være behagelig å ta på og ikke kaldt..

Parkett har holdt seg på topp i popularitet i mange år. Materialets kvalitet og naturlighet, så vel som et stort utvalg av nyanser, gjør det organisk for enhver stil. Blant manglene vil vi angi egenskaper ved lav varme og lydisolering..

Laminatgulv kan brukes som et alternativ til parkett. Det kjennetegnes ved holdbarhet, god varmeisolasjon og praktisk. Alt har imidlertid sitt eget begrep, og over tid vil ytre side forringes, og hele belegget må endres helt..

Soveromdesign 10 kvm. - Gulvbehandling

Vegger

Det er ingen hemmelighet at hovedregelen for et beskjedent rom er design i lyse farger. Det er bedre å fullføre veggene med en eller to farger uten et lyst mønster..

Det ideelle alternativet er å male det i hvite eller lyse nyanser av beige, pistasj, aprikos, blå, rosa. Dekorativt gips og horisontale trepaneler ser interessant ut og til stedet når du skal dekorere en aksentvegg. En annen god måte å få inntrykk av et romslig rom på er å påføre stripet tapet..

Soveromdesign 10 kvm. - Veggdekorasjon Soveromdesign 10 kvm. - Veggdekorasjon

Tak

Et tak på flere nivåer i gipsplater er i stand til å skape en original form og bli grunnlaget for en rekke spotlights. Et veldig lavt taknivå skjuler imidlertid volumet på et allerede lite soverom, så det er fornuftig her å ikke overdrive det og transformere en liten del av taket med det..

Gipsstøping vil være et flott tillegg til det klassiske interiøret med rokoko- og barokkelementer.

Generelt er den enkleste løsningen – maling i hvitt eller lys beige – den mest korrekte for et lite 10 -meters soverom..

Soveromdesign 10 kvm. - Takdekorasjon Soveromdesign 10 kvm. - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler

Et lite rom gir ikke mye plass til dekorasjon. Og likevel har hun ikke mindre behov for dekorasjon enn andre. For dette er følgende egnet:

– Små speil i forskjellige deler av soverommet;

– Gardiner, puter og tepper. De er fremhevet med farge, interessant ornament eller tekstur;

– Malerier og fotografier med vakre rammer. De kan henges på veggen eller plasseres på spesialutstyrte hyller ved inngangen, eller rett ved siden av sengen;

– Prydplanter i potter eller friske blomster i en vase.

Men selv slike detaljer som ikke erstatter et dyrebart sted, bør brukes med måte, for for et beskjedent område er sannsynligheten for å lage en haug veldig høy..

Soveromdesign 10 kvm. - Dekor og tekstiler Soveromdesign 10 kvm. - Dekor og tekstiler Soveromdesign 10 kvm. - Dekor og tekstiler

Møbler

Ingen vil nekte for at sengen er fokuspunktet på ethvert soverom. Når du velger dette møbelet, bør du foretrekke alternativet uten ben, men med innvendige skuffer for oppbevaring av ting. Soveplassen kan arrangeres diskret for å skape effekten av et lyst og romslig rom. Dette gjelder imidlertid også resten av møblene. Konsekvens, kompakthet og funksjonalitet er hovedretningslinjene.

I nærheten er det verdt å sette kompakte nattbord for lamper og andre nødvendige bagateller. Et veldig interessant alternativ – en skjenk med et uttrekkbart bord til frokost på sengen.

Racks og vegghyller vil organisk passe inn i et slikt rom. Stopp ved en høy og smal standard eller innebygd garderobe for å ordne klærne. De vil både se moderne og stilige ut og spare plass..

Soveromdesign 10 kvm. - Møbler Soveromdesign 10 kvm. - Møbler

Belysning

Moderne realiteter gleder seg over en overflod av forskjellige belysningsteknologier. I dag kan du bruke flere typer belysning for individuelle soner, variere lysintensiteten basert på ditt eget humør og behov..

For et soverom med et areal på 10 kvm. gulvlamper, nattbordslamper, nattbordlamper, sconces, innebygde taklamper, lysekroner er egnet. For å skape en koselig atmosfære og fremheve innredningen – kan du legge til LED -strips.

Soveromdesign 10 kvm. - Belysning Soveromdesign 10 kvm. - Belysning

Soveromdesign 10 kvm. – Foto

Når du utvikler et designprosjekt for et lite soverom, må du prøve ganske hardt for å få et kompetent layout, riktig valgt etterbehandlingsmateriale og en fargepalett som et resultat. Vi håper at dette utvalget av bilder vil hjelpe deg med å lage en effektiv plan for innredning av soverommet ditt. Gledelig visning!

Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto Innredning av et soverom på 10 kvm. - Foto

Video: Soverom 10 kvm. – Interiørideer

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας 10 τ.μ. (+70 φωτογραφία)
Next Post
Kombinasjonen av farger i det indre av kjøkkenet: 75 ideer