Nyklassisk stil i interiøret (100 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyklassisk stil i interiøret (100 bilder)

Nyklassisk stil i interiøret (100 bilder)

Interiøret i de luksuriøse palassene fra de siste århundrene, der aristokratene levde, fascinerer fortsatt med sin rike dekorasjon så mye at mange mennesker ønsker å leve i et slikt miljø. Men tradisjonelle trender mister sin relevans: på grunn av at hus har blitt mindre, og livets rytme er mye raskere. Den nyklassisistiske stilen i interiøret er et moderne alternativ til de vanlige klassikerne, som bedre tilpasser seg tidens behov, slik at du kan lage en vakker, sofistikert design.

Stilfunksjoner

Navnet på retningen står for en ny klassiker. Her skal det forstås at selve den klassiske stilen har flere tolkninger. For det første er det estetikk inspirert av gammel kultur, og for det andre de nasjonale og historiske stilene i europeiske land, som ble erstattet på midten av 1800 -tallet med nye trender..

Mangfoldet av konsepter gjør nyklassisisme til en ganske fleksibel stil som kombinerer mange tradisjonelle funksjoner, men dyktig tilpasser dem til moderne rom. Han, i likhet med sin historiske forgjenger, fokuserer på interiørets proporsjoner, linjer, former og komposisjonelle integritet. Retningen elsker plass, så det er å foretrekke å referere til det i hus på landet, og ikke i små Khrusjtsjov -hus. Imidlertid vil en mer lakonisk variasjon passe godt inn i en stor leilighet..

Fargeskjemaet inneholder ofte naturlige nyanser, som kan fortynnes med rike detaljer hvis ønskelig. Hvit, hassel, oker, melkeaktig, grå, brun vil se passende ut – de fungerer som en universell base.

Forfatteren av prosjektet selv justerer antall aksentelementer, men de kan begrenses til flere objekter, mens den viktigste dekorative rollen spilles av det harmoniske arrangementet av objekter, tekstur av belegg, tekstiler og palett.

Nyklassisk stil i interiøret - Funksjoner

Etterbehandling

En viktig forskjell mellom nyklassisisme ligger i etterbehandlingsmaterialene som brukes. I stedet for en dyr og upraktisk base, kan du bruke gips, polyuretan og andre moderne analoger som er akseptable innenfor stilen..

Gulv

Tidløse naturlige tregulv gjenstår, som fungerer som en universell løsning for alle fargevalg. I krevende rom kan den erstattes med laminat eller parkett.

I et ikke-boligområde ser porselens steingods eller store gulvfliser som etterligner marmorstrukturen luksuriøse ut. I stua, hvor du trenger å fokusere på komfort, kan du kjøpe teppe.

Nyklassisk stil i interiøret - Gulvfinish Nyklassisk stil i interiøret - Gulvfinish

Vegger

Lette vegger i pastellfarger kompenserer for gjennomsnittlig størrelse på boligen. I tillegg til å male, som vil se falmet ut uten listverk, anbefales det å gå til tapet med et lite mønster. Disse kan være tekstil-, fiber- eller papirsorter hvis du planlegger å endre designet om noen år..

Trepaneler som rammer den nedre delen av rommet ser autentiske ut – de viser det visuelt og gir alvor.

Nyklassisk stil i interiøret - Veggdekorasjon Nyklassisk stil i interiøret - Veggdekorasjon

Tak

I nyklassisk stil kan du ikke klare deg uten å dekorere taket rundt omkretsen med en taksokkel. Overflaten må være flat, uten mangler og mønstre. Strekk- eller gipsplatestrukturer vil ikke bare skjule uregelmessigheter, men også bidra til å realisere interessante ideer.

Nyklassisk stil i interiøret - Takdekorasjon Nyklassisk stil i interiøret - Takdekorasjon

Møbler

Alle møbler i nyklassisk stil ser høy kvalitet, elegant og lakonisk ut, med naturlig tre av forskjellige arter eller vakre stoffer. Dette kan være mer moderne modeller med minimale kunstneriske elementer som ikke tar plass..

Det er gjenstander med tradisjonelle funksjoner: for eksempel stoler med buede ben med ovale seter, utskårne lenestoler eller skap med glassinnlegg. På samme tid anbefales det å kjøpe strukturer med innebygde apparater, siden prestasjonene med teknisk fremgang i et slikt interiør ser upassende ut.

Arrangementet av møbler bør følge en klart definert symmetri og komposisjon. Det er et sentralt objekt i rommet, rundt hvilket ensemblet er bygget, mens det gir rom for fri bevegelse. Det nyklassisistiske rommet har lys og romslighet som er en del av det klassiske komfortbegrepet.

Nyklassisk stil i interiøret - Møbler Nyklassisk stil i interiøret - Møbler Nyklassisk stil i interiøret - Møbler

Dekor og tekstiler

I klassisk stil blir det lagt stor vekt på dekorasjon, som er en indikator på eierens rikdom og status. I et slikt hus kan man uunngåelig støte på luksuriøse silkegardiner, antikke statuer, malerier av store mestere og andre utstillinger, som i dag bare presenteres på et museum..

Nyklassisisme er mer demokratisk i denne saken. Enhver form for dekorasjon kan være til stede her, og veggene er ofte hengt med moderne lerret. Men antallet slike elementer er begrenset av prinsippet om harmoni i interiøret..

Vindusåpninger kan draperes med flatt stoff av høy kvalitet, hvis farge matcher paletten i rommet. Den beste dekorasjonen vil være bøker på hyllene, som demonstrerer eiers godt lesbarhet, blomster i vaser som gir liv til det mest dystre huset, bordlamper med en elegant lampeskjerm som mykt belyser miljøet, samt innrammede speil – de legger visuelt til noen få kvadratmeter, som ikke er nok for hele bildet.

Belysning i et klassisk rom spiller en viktig rolle. Dette skyldes et historisk faktum: i tiden med luksuriøse palasser var det ingen strøm, så lyskilder ble installert i alle hovedområder. I dag har denne regelen blitt bevart, så du må tenke på et belysningssystem på flere nivåer – det blir den beste innredningen om kvelden..

Nyklassisk stil i interiøret - Innredning og tekstiler Nyklassisk stil i interiøret - Innredning og tekstiler Nyklassisk stil i interiøret - Innredning og tekstiler Nyklassisk stil i interiøret - Innredning og tekstiler

Nyklassisk stil i interiørdesign – foto

For å dekorere et hjem i nyklassisk stil, er det nødvendig ikke bare å forstå retningens viktigste finesser, men også dens muligheter innenfor et bestemt rom..

Neoklassisk kjøkkendesign

Det er ingen grunn til bekymring at på et kjøkken med et farlig mikroklima må du forlate estetikken. Moderne materialer som kan brukes i nyklassisisme vil gjøre en utmerket jobb med høye temperaturer, fuktighet og all slags forurensning. Dette kan være keramiske fliser og porselenstein som veggbekledning i nærheten av arbeidsområdet, vaskbare tapeter og skinnpolstrede seter..

Et U-formet eller parallelt kjøkkensett malt i lyse nyanser er ideelt, men mer kompakte modeller vil også se passende ut. For ikke å overbelaste interiøret med dekor, kan du kjøpe flere skap med glassfasader, noe som viser en vakker service. Hvis plassen tillater det, bør det tildeles et eget rom til spisestuen..

Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto Nyklassisk kjøkkeninnredning - foto

Stue design i nyklassisk stil

Enten det er klassisk “gammelt” eller “nytt”, er stua hovedsenteret i huset, hvor gjestene samles og tilbringer tid i et gunstig miljø. Ansvarlige eiere tyr ofte til ombygging for å utvide veggene i hallen, slik at det slipper inn mer plass her..

Men det er ikke bare størrelsen som bestemmer komforten. Stuenes sammensetningssenter i nyklassisk stil er sofaen, som danner en slags øy i interiøret. Vanligvis er det flere lenestoler, en osmannisk og et salongbord ved siden av. Overfor er det en bokhylle med innebygd TV-skjerm. Ideelt sett, hvis en peis er installert i rommet – vil det bli hoveddekorasjonen i gangen.

Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto Innredning i nyklassisistisk stue - foto

Neoklassisk soveromsdesign

Hovedobjektet på soverommet er med rette sengen, som skal være stor, myk og behagelig. Dette valget vil påvirke ikke bare søvnkvaliteten, men også bildet av rommet, som noen ganger ligner en personlig festning. I dette tilfellet fremheves veggen som sengen grenser til, av etterbehandlingsmaterialet eller dekorative elementer.

Fargepaletten er lett, naturlig og behagelig for øyet. Det er pastellfarger her som bare forsterker den fredelige atmosfæren. Oppsettet kan inneholde flere seter – en sofa, en osmannisk eller en lenestol, hvor det er hyggelig å slappe av mens du leser en interessant bok. I tillegg til en kommode med klassiske notater, er det ofte et toalettbord i rommet der vertinnen bor..

Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto Innredning i nyklassisistisk soverom - foto

Neoklassisk baderomsdesign

Det tradisjonelle badet er et romslig rom som ligner en separat stue. Men i den nyklassisistiske stilen, her kan du begrense deg til mer beskjedne forespørsler..

På bakgrunn av flislagte vegger ser et badekar med buede ben vakkert ut, som kan fungere som et komposisjonssenter. Hvis du vil passe en dusjkabinett på badet, bør du tildele et sted for det i hjørnet og utstyre det med alt nødvendig rørleggerarbeid. Moderne førerhusmodeller vil være på sin plass.

Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto Innredning i nyklassisistisk bad - foto

Gangdesign i nyklassisk stil

Utformingen av gangen avhenger av utformingen: hvis den renner inn i stuen, må du bygge videre på utformingen av rommet, og hvis du går inn i korridoren, kan du stoppe ved det begrensede visuelle innholdet.

Som avslutning bør du ta hensyn til materialer som kan rengjøres – steintøy i porselen, keramiske fliser, vaskbare tapeter. Da vil ikke lyse farger som vil utvide gangen bli et hinder for renslighet..

I en slik korridor kan det være et bord med et speil, en garderobe, en ottoman for å bytte sko og en henger.

Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto Innredning i nyklassisistisk gang - foto

Barneromsdesign i nyklassisk stil

Et nyklassisistisk soverom for barn vil bidra til å innpode dem en følelse av skjønnhet og god smak. Vanligvis er slike mellomrom fokusert på barnets kjønn, men designere anbefaler å unngå stereotypiske farger eller attributter, med fokus på nøytrale ting av høy kvalitet..

Finishen må være holdbar og miljøvennlig, så du kan kjøpe tapet som ikke lar vevet passere. Pastellserien, rik på nyanser, vil skape en fabelaktig, barnslig stemning og vil ha en beroligende effekt på barnet ditt..

Møbler skal være fri for skarpe hjørner og gi barnet tilgang til de tingene det trenger. Som dekor vil ikke bare leker tjene, men også en rekke tekstildekorasjoner: luftgardiner, gardiner på baldakiner, fargerikt sengetøy.

Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto Interiørdesign av et nyklassisistisk barnerom - foto

Video: Nyklassisk stil – interiørdesign

Previous Post
תקרת גבס במסדרון (55 תמונות)
Next Post
Kombinasjonen av farger i interiøret i stua: 80 ideer
Adblock
detector