Kombinasjonen av farger i interiøret i stua: 80 ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinasjonen av farger i interiøret i stua: 80 ideer

Kombinasjonen av farger i interiøret i stua: 80 ideer

Uavhengig av antall rom i en leilighet eller et hus, er stua alltid sentrum – der familie og venner vanligvis samles. I den moderne livets rytme er korte timer med avslapning og kommunikasjon en ekte luksus, og derfor er det så viktig å tilbringe dem i et komfortabelt miljø, blant sine kjære. Kombinasjonen av farger i det indre av stuen har stor innflytelse på atmosfæren generelt, bestemmer stemningen og gjenspeiler til og med karakteren til eierne. Og for å fylle salen med lyse farger, er det noen ganger ikke nødvendig å utføre reparasjoner – nytt polstring av sofaen, andre gardiner eller et par malerier kan enkelt diversifisere det vanlige designet, gjøre det mer behagelig og interessant.

Teknikker og regler for å lage en palett

Når du velger utførelser, møbler og dekor til stuen, styres mange hovedsakelig av praktiske eller intuitive hensyn. Denne tilnærmingen er ganske berettiget, men et virkelig harmonisk interiør krever overholdelse av proporsjoner og fargelover. En av de grunnleggende er regelen om tre farger, ifølge hvilken ikke mer enn tre kromatiske nyanser kan brukes i ett rom. Når det gjelder kombinasjonen, er det for dette formålet veldig nyttig å bruke fargehjulet og programmene som genererer paletten etter bilde.

Fargesirkel

Et uunnværlig verktøy for designere, fotografer og kunstnere. Det ble opprettet etter prinsippet om regnbuespekteret, hvor fargene smelter jevnt inn i hverandre, men samtidig er delt inn i segmenter.

Det finnes flere matchende teknologier. Så, nyanser som ligger i motsatte områder kalles komplementære – de representerer en aktiv kontrast og øker gjensidig metning. Fargene som er angitt med hjørnene i en likebent trekant innskrevet i en sirkel, er en harmonisk, men alltid veldig lys triade..

Roligere alternativer oppnås ved å kombinere lignende nyanser i nabolaget (opptil 5 segmenter på rad). I komplekse konfigurasjoner brukes aksentkombinasjoner med fire farger, plassert på de ekstreme punktene i et rektangel eller firkant.

Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - Fargehjul

Palettgenerator

Dette er et interessant analysatorprogram som du kan laste inn et bilde du liker og få et fargetabell i, noen ganger med en indikasjon på RGB -koden, prosentandel, en liste over komplementære og triade nyanser.

Denne teknologien lar deg enkelt gjenta sjarmen til et vakkert bilde (det være seg et vinterlandskap, en kopp kaffe eller en bukett roser) i interiøret, og eliminerer behovet for å smertelig velge fargene på hver detalj. Det vil ikke være overflødig å bruke generatoren selv om det for eksempel er vanskeligheter med å kjøpe tapet eller gardiner som passer til møblene – det er nok bare å ta et bilde av objektet, og analysatoren vil umiddelbart vise det ideelle komplementet.

Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - Palettgenerator Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - Palettgenerator

Nøytrale nyanser i stuen

En nøytral skala er det beste alternativet for en rolig, moderat design. Uten tvil er akromatiske toner passende i nesten hvilken som helst fargekombinasjon, men de ser så behersket ut som mulig uten iriserende flekker. For at interiøret ikke skal virke som et kontor, er det verdt å leke med teksturer, legge til flere tekstiler, dekorative elementer og speil. Det anbefales å være spesielt oppmerksom på lamper og alle typer metallbeslag..

Ren hvit farge, selv om den er kombinert med det absolutte flertallet av nyanser, på grunn av de “kalde” assosiasjonene er lite egnet for stua. Det eneste unntaket er minimalistisk eller skandinavisk design. Hvis snøfargen fortsatt råder i det indre av hallen, vil rik rød, oransje, gul, neonblå, lilla aksenter, samt teksturer av naturlig tre bidra til å kvitte seg med laboratoriets utseende..

Varmere hvite alternativer forvandler stuen til en oase av ømhet og eleganse. Adelen til melkeholdige, kremete vaniljeskaker fremheves best av gyldne og sjokoladebrune detaljer.

Grått i alle varianter er den perfekte basen for å eksperimentere med farger. Dette er et fantastisk bakteppe for både lyse og dempede komposisjoner, men i moderne studioleiligheter og loft utfører han ofte en solodel. De mest attraktive kombinasjonene av grått er oppnådd med rødt, lysegrønt, gult, turkis. Men de rødbrune høstfargene i denne tandem er litt tapt..

Svart brukes sjelden til å dekorere stua. I seg selv er det ganske vanskelig å oppfatte, men mye avhenger av teksturer og design generelt. Blanke overflater, skinn, luksuriøse stoffer gir interiøret i gangen et dyrt, elitært utseende. Et utsøkt tillegg til svart vil være snøhvit, skarlagen, gullflekker, samt krystall, tonet glass, elektrisk blå bakgrunnsbelysning, etterligning av en flammende ild, grønne planter.

Den beige passer godt til kaffepaletten, fra varm espresso til pisket krem. Du kan gjøre designet lysere med oransje, grønt, fersken, lilla detaljer. Vanligvis brukes sofaputer, gulvtepper, gardiner til dette formålet..

Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser Fargekombinasjon i stuen interiør - Nøytrale nyanser

Varme farger i stuen

Stuen i varme farger vil garantert bli et favoritt reisemål for hjemmeunderholdning for hele familien. Munter farger fylles med positiv energi, optimisme, disponerer for vennlig kommunikasjon. Lyse fargekombinasjoner vil bidra til å distrahere og slappe av, og i løpet av en lang vinter vil de minne deg på at det ikke bare er grå motiver, men også gledelige fine dager. Selve naturen vil fortelle deg paletten for å dekorere en slik hall, fordi det er vanskelig å finne på noe mer harmonisk enn det fantastiske landskapet.

For eksempel kan du vurdere vårområdet: rosa blomster vises på en lysegrønn bakgrunn, gule løvetann dekker bakken, tulipaner og iris åpner seg, og solens stråler trenger inn i luften. Alt dette kan gjenspeiles i interiøret, og gir en uhindret lysstrøm fra vinduer eller lamper, ved hjelp av sitron, gresstoner til dekorasjon og valg av møbler i rike blomsterfarger..

Sommerfarger er allerede tykkere, nærmere en nøytral og kald palett, men ofte føles en blanding av gult i dem. Det kan være en kombinasjon av urtegrønne, oliven, delikate lønneblader, varme trefarger. Designet ser veldig vakkert ut i fargene på himmelen ved solnedgang, med glatte overganger fra skarlagen, brennende oransje til lilla og blekrosa. Frukt og bærkombinasjoner kan ikke ignoreres – et slikt design vil ikke etterlate noen likegyldige..

Det varmeste, men samtidig rolige, er interiøret i stuen i høstfarger. Den sentrale plassen i den er opptatt av oransje, som har evnen til mykt å markere rommet rundt. Det er best å ramme det inn med objekter fra det rødbrune spekteret; gul og grønn med fløyelsaktig tekstur kan brukes som aksenter..

Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger Kombinasjonen av farger i interiøret i stuen - Varme farger

Kald skala i det indre av stua

Den største fordelen med kule farger – blå, lysegrønn, blå, lilla – er deres evne til å oppdatere og berolige. Dette er ikke overraskende, fordi alle de ovennevnte tonene tilhører det mystiske elementet av vann, og noen av dem kan ligne en rolig himmel. Disse nyansene er godt kombinert med hverandre, det viktigste er å velge de riktige teksturene og følge en enkelt stil i hver detalj..

Den mest naturlig kalde paletten ser ut i et nøytralt miljø med hvite, grå, svarte, beige farger. Egnet for tre er melkeik, lys ask, bøk, bjørk. Mettede turkise og marine nyanser kan suppleres med mørkere møbler i wenge, mahogny, kastanjefarger.

Små sprut av sitrongult i form av puter, figurer, ottomaner vil bare understreke raffinementet i det kule sortimentet. I noen tilfeller vil også lysegrønne eller rosa aksenter være passende. Når det gjelder metaller, bør sølv- eller stålelementer velges for et kaldt interiør. Tilbehør av hvit emaljert keramikk og vintage smidde detaljer (bilderammer, lysestaker, salongbordben) vil bidra til å utfylle den landlige stilen eller Provence i nyanser av grønt og blått..

Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - kald skala

Kombinasjonen av farger i stua – foto

Du finner enda flere fargekombinasjoner i stueinteriøret i vårt fotogalleri. Det presenterte utvalget med mange designmetoder lar deg velge den optimale løsningen for både en romslig hall og et koselig lite rom. Eksperimenterer du med farger, blander forskjellige nyanser og teksturer, kan du fullstendig transformere stua slik at du vil tilbringe så mye tid der som mulig og invitere venner oftere.!

Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto Kombinasjonen av farger i det indre av stuen - foto

Previous Post
Νεοκλασικό στυλ στο εσωτερικό (100 φωτογραφίες)
Next Post
Pergola (70 bilder): vakre ideer for hjem og sommerhytter
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector