15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge bakgrunnsbilde til kjøkkenet: 70 bilder og ideer

Hvordan velge bakgrunnsbilde til kjøkkenet: 70 bilder og ideer

Bakgrunn er en av de rimeligste finishene som passer for kjøkkenet. Et stort utvalg av teksturer og mønstre gjør det mulig å velge det perfekte alternativet for enhver stil. Hva du bør være oppmerksom på før du kjøper tapet og hvordan du lager et herlig interiør med deres hjelp, vil bli beskrevet nedenfor..

Typer tapeter, deres fordeler og ulemper

Siden kjøkkenet, sammen med badet, tilhører de våteste rommene i huset, er det bedre å velge tapet som er motstandsdyktig mot dette mikroklimaet for dekorasjonen..

Så for eksempel vil billige papirer raskt miste sitt estetiske utseende, og etter et år, eller enda tidligere, må reparasjonen utføres igjen. Periodisk eksponering for vanndamp har også en veldig negativ effekt på tekstiler – det kan strekke seg, falle, felle, bli flekkete..

Men vinyl, fiberduk, akryl, bambus, kork bakgrunnsbilder, samt glassfiber vil perfekt takle funksjonen til et vakkert og slitesterkt veggdekke for kjøkkenet.

Tapet i vinyl til kjøkkenet

Den største ulempen med polyvinyl, som er dens manglende evne til å passere luft og fuktighet, blir til en solid fordel på kjøkkenet. Det eneste unntaket er kanskje bare tapet med et skummet topplag, i mikroporene som vann kan samle seg opp i. Samtidig kan vinylgulv med en glatt overflate eller som ligner på perlemorbroderi ved varm preging (silketrykk) vaskes selv med en våt svamp med tilsetning av et nøytralt vaskemiddel..

Tapet i vinyl til kjøkkenet Tapet i vinyl til kjøkkenet

Ikke-vevd tapet til kjøkkenet

Slike tapeter er en fleksibel cellulosevev. Vanligvis brukes de til maling, men det er også fargede. For bedre beskyttelse mot fuktighet, anbefales det å bruke latex eller akrylmaling. For ikke å ødelegge relieffet, bør denne typen tapeter ikke males mer enn 3-5 ganger i løpet av hele operasjonsperioden. Fordelen med fiberduk er miljøvennligheten, og ulempen er evnen til å absorbere fuktighet (mindre enn papir).

Ikke-vevd tapet til kjøkkenet

Akryl tapet til kjøkkenet

I sammensetning ligner dette materialet på vinyl, men i dette tilfellet påføres overflatesubstansen på et papir eller en ikke-vevd base ved hjelp av en punktmetode, og etterlater mikroporer for luft. Akryl tapeter veier omtrent halvparten så mye som polyvinyl, så de er lettere å lime, men fuktmotstand og holdbarhet etterlater mye å være ønsket..

Akryl tapet til kjøkkenet

Bambus tapet til kjøkkenet

Bambus tre kjennetegnes ved sin evne til å avvise vann, og det ser også veldig vakkert ut. Naturlig tapet i varme halmfarger vil skape en behagelig hjemmestemning på kjøkkenet. I tillegg til den høye prisen, er det ingen ulemper med denne typen finish..

Bambus tapet til kjøkkenet

Kork tapet til kjøkkenet

Et annet miljøvennlig og originalt materiale for å dekorere vegger på kjøkkenet er korkruller. Fuktmotstand, holdbarhet, motstand mot mekanisk skade, evnen til å skjule ujevnhetene i veggene, den unike teksturen – dette er ikke hele listen over fordelene med et slikt tapet. Forresten, tettere korktekstur er også egnet for gulvdekorasjon..

Kork tapet til kjøkkenet Kork tapet til kjøkkenet

Glassfiber til kjøkken

Et fleksibelt gjennomsiktig glassfilament er ideelt for de som verdsetter enkelhet og pålitelighet. Glatt eller med en knapt merkbar lettelse, vil glassfiber tapet “tett” feste seg til veggene i minst 30 år, i løpet av den tiden kan de males opptil 20 ganger. Laget helt av naturlige råvarer (sandkvarts, brus, leire), lar de fuktighet og luft passere gjennom, mens de ikke blir våte, ikke absorberer lukt, mugg eller flekker ikke vises på dem.

Fin bonus – glassfiber tapet beskytter gipset mot sprekker og skjuler perfekt alle overflatefeil.

Glassfiber til kjøkken

Det handler om stil!

Hver designretning er preget av et bestemt sett med farger, teksturer, dekorative detaljer. Bakgrunn fungerer som en slags bakgrunn, som ganske enkelt må være i harmoni med den generelle ideen, understreke skjønnheten i alle detaljene i kjøkkeninnstillingen og kombinere dem til et enkelt ensemble..

Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence

Interiøret i Provence -stil gir milde pastellfarger: lavendel, eggeskall, lysegrå, bleket rosa, grønnaktig og lys turkis. Den avslappede atmosfæren i Sørøst-Frankrike vil bidra til å lage blomsterprint, små kontraster uten kontrast, prikker.

I et rustikt, enkelt og romantisk kjøkken vil tapeter med bilder av fjærfe og dyr, gjenstander fra livet på landet (vannbokser, blomsterpotter, sykler, kurver, klokker, blonder), som om de er tegnet med en skiferblyant på kraftpapir, passende. Hvis du trenger en tretekstur, bør det være en etterligning av lyse og ganske slitte brett..

Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence Tapet til kjøkkenet i stil med Provence Bakgrunn til kjøkkenet i stil med Provence

Tapet til kjøkkenet i en moderne stil

Hvis du ser en klar og lakonisk design, er den mest sannsynlig moderne. For å motstå interiøret på kjøkkenet i en moderne stil, anbefales det å lime over veggene med vanlig tapet med beherskete farger: hvit, grå, svart, beige eller lyseblå.

Fototapeter, lavmælte monokrome tegninger, veksling av blanke og matte teksturer, effekten av polert stein, tre, metallisk glans er også akseptabelt..

Tapet til kjøkkenet i moderne stil Tapet til kjøkkenet i moderne stil

Tapet til kjøkkenet i klassisk stil

For et klassisk kjøkken er silketrykket vinyltapet perfekt. Perlemorsmønstre, skinn av sølv og gull vil skape en unik harmoni mellom vegger, apparater og fasader på headsettet..

For å tilføre interiøret mer luksus, kan dekorasjonen suppleres med dekorative søyler, gulvlister, rammer eller gesimser i form av gipslister.

Tapet til kjøkkenet i klassisk stil Tapet til kjøkkenet i klassisk stil Tapet til kjøkkenet i klassisk stil

Tapet til kjøkkenet i skandinavisk stil

Den kjølige friskheten i nordisk design kommer fra veggene, hvis farger og teksturer stemmer overens med paletten av vinterlandskap i Norge, Sverige eller Danmark. Det kan være skinnende renhet av jomfruelige snøer, den mystiske dybden til innsjøer og elver, himmelens røykfylte luftighet, det mystiske solnedgangen..

Du kan legge varme notater til interiøret på kjøkkenet ved hjelp av blekete eikestrukturer, grov ullstrikk, samt mørkerøde etniske mønstre på en linbakgrunn..

Tapet til kjøkkenet i skandinavisk stil Tapet til kjøkkenet i skandinavisk stil Tapet til kjøkkenet i skandinavisk stil

Høyteknologisk tapet på kjøkkenet

Høyteknologisk tapet for kjøkkenet kan velges i hvitt, grått, svart, blått eller kaffe. De må være enkle og blanke. I ekstreme tilfeller er det mulig å etterligne iriserende mosaikkfliser, silikatstein, tre polert til en glans.

Høyteknologisk tapet på kjøkkenet

Hvordan velge fargen på tapetet

Veggenes farge har stor innflytelse på kjøkkenets generelle atmosfære. For å gjøre det til en glede for hele familien å samles ved middagsbordet, er det veldig viktig å velge de riktige og mest komfortable nyanser riktig..

Hvit tapet til kjøkkenet

De snøhvite og lignende pastellfargene på tapetet er det perfekte bakteppet for eventuelle tillegg. Slike vegger vil gjøre kjøkkenet mer romslig, og eventuelle kontrasterende tegninger og lyse møbler vil se så fordelaktig ut som mulig..

Hvit tapet til kjøkkenet Hvit tapet til kjøkkenet Hvit tapet til kjøkkenet

Grå tapet til kjøkkenet

Nyanser av stål, steiner, sølv, forkrommet metall, speil – med et så rikt spekter kan grå være en sann gave for en designer. En enkel kombinasjon av teksturer som er forskjellige i metning – og et lakonisk funksjonelt interiør oppnås. Hvis du ønsker det, kan du alltid diversifisere det med lyse detaljer og tillegg..

Grå tapet til kjøkkenet Grå tapet til kjøkkenet Grå tapet til kjøkkenet

Svart tapet til kjøkkenet

Svart tapet på kjøkkenet er en dristig og eksentrisk løsning. Men hvis du kombinerer dem med et hvitt eller stålhodesett og lager riktig belysning, får du et veldig interessant interiør uten å redusere området.

Svart tapet til kjøkkenet Svart tapet til kjøkkenet Svart tapet til kjøkkenet

Brun tapet til kjøkkenet

Naturlige nyanser fra mørk kastanje til beige, inkludert hele den treaktige paletten – det beste valget for de som ikke driver mote, men foretrekker koselige klassikere.

I motsetning til kalde akromatiske farger, gir brun alltid litt varme. Vanlig eller trykt tapet i form av en tre, bambusvegg, med malte høstløv, kaffebønner, enkle linjer eller i et engelsk bur – denne fargen vil alltid minne deg om noe rolig, på hjem og familie.

Brun tapet til kjøkkenet Brun tapet til kjøkkenet

Gul tapet til kjøkkenet

Solens farge og tropiske frukter er det mest muntre alternativet for å dekorere et kjøkken. Det forbedrer humøret, oppfrisker og varmer. Lysstyrken på gult kan justeres fra delikat sand til rik oransje.

Gule bakgrunnsbilder er i perfekt harmoni med hvite, grønne, grå, svarte og lilla nyanser. I dette tilfellet er det bedre å velge lyse farger med samme metningsnivå..

Gul tapet til kjøkkenet

Grønt tapet til kjøkkenet

Vegger med tapet av smaragd, lysegrønne, mynte nyanser vil være den beste rammen for et kjøkken i tre, oransje eller grått.

Fargen grønn blir ubevisst oppfattet som den tryggeste fargen, fordi den symboliserer selve livet og den blomstrende overfloden av den varme årstiden. Den kombinerer varmen fra solstrålene og vårbrisens svalhet, så nyansene av urter er fantastisk egnet for både varme sørlige og kalde nordlige rom..

Grønt tapet til kjøkkenet Grønt tapet til kjøkkenet

Bakgrunn til et lite kjøkken / kjøkken i Khrusjtsjov

For å få det lille kjøkkenet i Khrusjtsjov til å virke mer romslig, bør du foretrekke lys, monokromatisk belegg når du velger tapet. Tegningene skal være små, uten kontraster. Refleksjoner i glans, perlemor og sølv vil ikke være overflødige..

Vertikale linjer vil bidra til å visuelt heve taket, men for dette er det ikke nødvendig å kjøpe stripet tapet. Det er bedre å bare kombinere monokrome og mønstrede ruller med lignende nyanser, og plassere dem fra gulvet til den øvre grensen til veggen..

Du kan legge til det manglende volumet ved å bruke panorama- eller 3D -bakgrunnsbilder med vakker fjerntliggende utsikt og effekten av sollys.

Bakgrunn til et lite kjøkken i Khrusjtsjov Bakgrunn til et lite kjøkken i Khrusjtsjov Bakgrunn til et lite kjøkken i Khrusjtsjov Bakgrunn til et lite kjøkken i Khrusjtsjov

Bakgrunn til kjøkken-stue

I studioleiligheter, hvor kjøkkenet er kombinert med stuen, vil veggdekorasjon bidra til vakker sone i rommet.

Så på matlagingsområdet vil etterligning av fliser, stein, murverk være passende, og gjestedelen vil bli dekorert med mer elegante bakgrunnsbilder, for eksempel med silketrykk, uvanlige fotopanoramaer eller til og med eksklusive håndtegnede tegninger. Samtidig er det tilrådelig å bevare vanlige stilfunksjoner og følge en enkelt fargepalett..

Tapet til kjøkkenet kombinert med stuen Tapet til kjøkkenet kombinert med stuen

Bakgrunn til kjøkkenet – foto

Et inspirerende utvalg av bilder med vakre design hjelper deg med å raskt navigere blant et stort utvalg av teksturer og farger.

På bildene vil du se hvordan glatte og matte bakgrunnsbilder, alle slags tegninger og utskrifter, fototapeter, samt kork, bambus og andre eksotiske belegg ser ut i kjøkkeninnredningen.

Hvitt og blått tapet for kjøkkenet - fotodesign Mørkt tapet med grønnsakstrykk til kjøkkenet - fotodesign Bakgrunn for gult kjøkken - fotodesign Beige tapet for et grønt kjøkken - fotodesign Rød bakgrunn for kjøkkenet - fotodesign Stripet tapet for kjøkkenet i en moderne stil - fotodesign Art Deco kjøkken tapet - fotodesign Bakgrunn til et lite kjøkken - fotodesign Fotomalerier for kjøkkenet i skandinavisk stil - design Beige tapet for kjøkkenet - fotodesign Svart og hvitt tapet for kjøkkenet - fotodesign Gult tapet for et lite kjøkken - fotodesign Fotomalerier for kjøkkenet i en moderne stil - design Brunt tapet med blomsterpynt til kjøkkenet - fotodesign Bakgrunn til rødt kjøkken - fotodesign Svart og hvitt tapet for kjøkkenet i en moderne stil - fotodesign Bakgrunn til et hvitt kjøkken - fotodesign Turkis tapet for kjøkkenet - fotodesign Bakgrunnsbilde til kjøkkenet i landlig stil - fotodesign Lett tapet for svart -hvitt kjøkken - fotodesign Lilla tapet for et hvitt kjøkken - fotodesign Fototapet til kjøkkenet - design Bakgrunn for et lite kjøkken i en moderne stil - fotodesign Hvitt tapet for kjøkkenet i en moderne stil - fotodesign Bakgrunnsbilde til kjøkkenet i eklektisk stil - fotodesign Lilla art deco kjøkken tapet - fotodesign Hvitgrå tapet til kjøkkenet - foto Rosa tapet for kjøkkenet i en moderne stil - fotodesign

Video: Bakgrunn i det indre av kjøkkenet

Previous Post
Σαλόνι σε στιλ Προβηγκίας: 80 ιδέες σχεδιασμού
Next Post
Mosaikk kjøkkenforkle: 70 fotoideer