Grønn farge i interiøret (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grønn farge i interiøret (90 bilder)

Grønn farge i interiøret (90 bilder)

Det er ingen hemmelighet at farger påvirker menneskelig bevissthet. Noen nyanser fremkaller assosiasjoner til fare, mens andre gir en følelse av fred. Og selv om vi i den moderne verden ikke trenger å analysere miljøet av hensyn til overlevelse, i det personlige rommet ønsker vi fortsatt å føle oss så komfortable som mulig. Grønn farge i interiøret er et flott alternativ for slike formål..

Påvirkning på psyken og egenskaper

Eksperter fra det anerkjente Pantone Color Institute kalte grønt eller “friskt grønt” som hovedskyggen i 2017 – en rik grønn -gul som symboliserer ny begynnelse, så vel som menneskets ønske om å være nærmere naturen i den teknogene verden. Dette er bare en av grunnene til at det er verdt å inkludere grønt i den indre paletten, men langt fra den viktigste. Sammen med estetikk og et æresmerke for å følge de siste trendene, vil du få mange fordeler ved å velge en slik naturlig nyanse..

Grønt er fargen på vilje, friskhet og lykke. Det høres for romantisk ut, men det er det virkelig. Psykologer anbefaler å bruke denne fargen hvis du er en målrettet person som trenger en ekstra energikilde. Faktum er at det bidrar til økningen av mental aktivitet, og øker også konsentrasjonen. Personer som er følsomme for farger har en 10% forbedring i positive resultater når de løser problemer, mens antall feil reduseres med 20%..

I tillegg har grønt en beroligende effekt, harmoniserer arbeidet i det bevegelige systemet, normaliserer blodtrykket og kan til og med virke helbredende på synet..

Selvfølgelig er dette ikke et universalmiddel. Ikke forvent at bruk av grønt i et rom forandrer livet ditt drastisk og forbedrer helsen din. Men det er en liten positiv effekt. Unødvendig å si at folk som liker denne fargen vil ha en konstant kilde til godt humør.?

Selv J.V. Goethe bemerket at for rom der du stadig er, er det bedre å velge grønt. Men ikke alle moderne forskere kan være enige med ham, i hvert fall når det gjelder soverommet. Det antas at for mye skygge vil forstyrre avslapning ved å utløse hjernefunksjon. Her bør du stole på dine egne følelser og behov. For eksempel, for noen mennesker, er soverommet også en studie. For å nøytralisere effekten på psyken er det imidlertid nok bare å slå av lyset.

For resten av lokalene er det ingen tvil om at grønt vil være et flott alternativ på kjøkkenet eller i gangen. Det er bare nødvendig å bestemme seg for skyggen: I likhet med andre farger har den mange varianter, som hver forårsaker visse opplevelser. Lysegrønn og lysegrønn oppfattes positivt av mennesker, men mørkere eller myrarter kan forårsake angst, noen ganger blues, i stedet for å bli kvitt dem.

Effekten avhenger også av belysningen i rommet. Et enkelt prinsipp fungerer her: jo lysere skyggen er, jo mer dempet lyset, og omvendt – barsk alternativer kan gjøres varmere ved hjelp av lamper. Eksperimenter gjerne for å finne løsningen som passer for ditt rom..

Grønn farge i interiøret - Påvirkning på psyken, funksjoner Grønn farge i interiøret - Påvirkning på psyken, funksjoner

Hvilke farger å kombinere?

Så etter å ha veid alle fordeler og ulemper, bestemte du deg for å dekorere interiøret i rommet i grønt. Flott, nå må du bestemme hvilken nyanse du vil kombinere den med. Tross alt kan ikke hele rommet ha samme farge, bare en av dem dominerer. Vurder de mest populære “parene”.

Grønn med svart

Du kan ikke ødelegge det poetiske sorte, det er det perfekte grunnlaget for ethvert alternativ. Selv om det ved første øyekast kan virke som om disse fargene motsier hverandre. Grønt, som et symbol på livet, konkurrerer noen ganger med den mørke “partneren”, men bare hvis feil tilnærming til designet.

Svart passer godt med nåletre, dypere toner, selv om et slikt interiør kan virke dystert for noen. For å kombinere det med lysegrønt, anbefales det å skrive inn hvite elementer – dette vil harmonisere sammensetningen.

Grønt med svart - Kombinasjonen av farger i interiøret Grønt med svart - Kombinasjonen av farger i interiøret

Grønn med hvit

Nøytral hvit fungerer godt med lyspaletter, og nøytraliserer overdreven lysstyrke eller metning.

Det ideelle alternativet er hvite vegger og grønne møbler, som en slik bakgrunn bare vil understreke. Denne kombinasjonen er egnet for soverommet, siden den første fargen har en beroligende effekt, noe som begrenser den toniske effekten av den andre..

Grønt med hvitt - Kombinasjonen av farger i interiøret Grønt med hvitt - Kombinasjonen av farger i interiøret

Grønt med gult

Kanskje den mest muntre kombinasjonen, som mentalt transporterer besøkende i rommet til en frodig eng, sjenerøst opplyst av solen. I et slikt interiør vil det være varmt selv om vinteren, men om sommeren kan det bli litt ubehagelig. Pass på at vinduene ikke vender mot sørsiden, ellers unngås ikke overskudd av lys.

I dette området kan både separate komposisjonselementer og ett objekt utføres – de er perfekt kombinert og går jevnt inn i hverandre. Selvfølgelig snakker vi om en lysegrønn eller lime nyanse. Mørkegrønn fungerer ikke med gult.

Grønt med gult - Kombinasjonen av farger i interiøret Grønt med gult - Kombinasjonen av farger i interiøret

Grønn med brun

I likhet med den forrige versjonen kom denne kombinasjonen til oss fra naturen selv, derfor virker den den mest harmoniske for oppfatning. Brown refererer til selve fargen og bruken av tre, som er enda bedre..

Interiøret ser koselig og rolig ut med kremvegger, lyse tregulv, tremøbler med en vakker tekstur, samt med lysegrønne detaljer i form av dekor, tekstiler eller andre designartikler..

Grønn med brun - Kombinasjonen av farger i interiøret Grønn med brun - Kombinasjonen av farger i interiøret

Grønt med blått

Selv om grønt ikke passer godt med de samme lyse aksentene, kan det finne et felles språk med blått. I dette tilfellet snakker vi om både mørke og lyse kombinasjoner, men det er bedre hvis noen andre, mer nøytrale nyanser balanserer deres “forening”.

For eksempel ser lysegrønne og blå gjenstander på en hvit bakgrunn flott ut. Prøv å ikke bruke veldig rike varianter, spesielt på soverommet..

Grønt med blått - Kombinasjonen av farger i interiøret Grønt med blått - Kombinasjonen av farger i interiøret

Interiør i grønne nyanser

Så rart det kan høres ut, vil grønt se annerledes ut i forskjellige rom, hovedsakelig på grunn av formålet, materialene som brukes eller størrelsene. La oss dvele nærmere ved hver enkelt.

Grønn farge i interiøret i stua

Stuen er et sted for hvile, arbeid, kommunikasjon og underholdning. Her tilbringer en person, med standard leilighetsoppsett, det meste av livet med å gjøre viktige (og ikke så) daglige aktiviteter. Derfor vil toning, men samtidig pasifisering av grønt i alle varianter, ideelt sett passe inn i et slikt rom..

Det kan være separate gjenstander eller frontveggen som TV -skjermen er plassert på, mynte, lysegrønne eller myrfarger – dette vil ikke forstyrre din ro..

Det skal bare tas i betraktning at i en liten stue er det bedre å foretrekke lyse nyanser, kombinere dem med hvitt.

Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto Grønn farge i interiøret i stua - foto

Grønn farge i kjøkkenets indre

Noen eksperter hevder at grønt forbedrer appetitten, og derfor vil bruken i det indre av kjøkkenet være veldig passende..

For et rom i Provence-stil kan du velge en mynteskygge ved å male utskårne møbler med den. Og et moderne kjøkken vil se harmonisk ut hvis du kjøper lyse grønne møbler for det med en blank overflate, og balanserer det med mer behersket vegger. Imidlertid vil et tresett mot en barsk bakgrunn se like bra ut..

Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto Grønn farge i kjøkkenets indre - foto

Grønn farge i det indre av soverommet

Prøv å unngå mettede nyanser – som allerede nevnt kan de forstyrre fullstendig avslapning. Ved å introdusere grønn farge i soveromsinteriøret, er det bedre å bygge på den naturlige paletten og skape en naturlig, lys atmosfære.

Hvis du vil ha grønt for etterbehandling, kan du gå for pasteller eller kaldere varianter som mynte og turkis. Du kan også “male” bare en vegg ved å balansere den med hvite skillevegger..

Grønt tapet med mønster ser bra ut, spesielt i klassisk stil. Det anbefales å kjøpe tremøbler samtidig – dette designet tar deg nærmere naturen.

Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto Grønn farge i det indre av soverommet - foto

Grønn farge i det indre av badet

Bruken av fliser som etterbehandlingsmateriale gir mange alternativer for å dekorere et mellomrom i grønt. Hvis området i rommet tillater det, kan du velge en mosaikk av forskjellige nyanser. På et lite bad vil en slik løsning se for fargerik ut. Men uansett vil eksperimentene dine bli balansert av hvite rørleggerarbeider..

I vår virkelighet er imidlertid badene sjelden romslige, så når du bruker grønt, er det bedre å begrense deg til noen få ting, for eksempel skap.

Naturlig tema ser passende ut på badet, som kan fortsettes ved hjelp av planter.

Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto Grønn farge i det indre av badet - foto

Grønn farge i det indre av gangen / gangen

En grønn inngang fra terskelen vil bidra til å skape et hyggelig inntrykk av hele huset. Siden solstråler sjelden kommer inn i dette rommet, er det bedre å holde seg på lyse nyanser. Alt avhenger imidlertid av designen: med et gjennomtenkt belysningssystem vil barskog eller til og med myrsorter se passende ut, spesielt i kombinasjon med lysere farger..

I utgangspunktet snakker vi om veggdekorasjon i grønne toner. De samme møblene i et smalt, lite rom ser malplassert ut, og du kan knapt nyte skjønnheten. Men treobjekter vil harmonisk passe inn i et slikt interiør..

Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto Grønn farge i det indre av gangen, korridoren - foto

Grønn farge i det indre av barnerommet

Et barn som bare kjenner verden, henter kunnskap om det fra miljøet. Derfor må foreldre på en ansvarlig måte tilnærme seg alle detaljer i utformingen av rommet hans, inkludert farge. Hvis du valgte grønt, er dette et flott alternativ, men med metningen må du prøve å ikke overdrive..

Noen forbinder begrepet “barnslig” med alt som er lyst eller fargerikt, men dette er ikke slik. Et muntert innemiljø kan skapes ved å bruke roligere nyanser som vil ha en positiv effekt på barnet..

For mer aktive barn anbefales det å begrense deg til noen få elementer med denne paletten, hovedsakelig for arbeidsområdet. Men for litt introverte barn – energisk grønt vil hjelpe til med å åpne seg.

Denne fargen kan ses oftere i barnerom for gutter, selv om den også er egnet for jenterom. Hvis du vil bevege deg bort fra det banale rosa, og ta opp en kreativ, målrettet personlighet, er grønn en flott løsning..

Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto Grønn farge i det indre av barnerommet - foto

Video: Grønt i interiørdesign

Previous Post
Πώς να επιλέξετε ταπετσαρία για την κουζίνα: 70 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
65 sonetips for en studioleilighet
Adblock
detector