65 sonetips for en studioleilighet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

65 sonetips for en studioleilighet

65 sonetips for en studioleilighet

Når du bare har ett rom til disposisjon, glemmer du ufrivillig estetikken, etter å ha opptatt hodet med løsningen av hovedoppgaver: hvor du skal plassere en dobbeltseng, hvor mange kvadratmeter du skal tildele til en stue og hvor i alt dette kaoset å finne plass til lagringsplasser? For ikke å snakke om fri bevegelse. Generelt er det ikke lett å regulere en ett-roms leilighet. Den gode nyheten er at du ikke trenger å “finne opp hjulet” på nytt – bare få ideer fra artikkelen vår.!

De viktigste metodene for sonering

Eiere av ett-roms leiligheter kan være stolte av hjemmet sitt, ettersom åpen plass, som studioleiligheter, er veldig populær i dag. I dem er antallet partisjoner minimert, mens vekten er plass og frihet..

Men for å harmonisk organisere interiøret, er det nødvendig å ty til sonering. Dette er en slags tryllestav i designverdenen, som lar deg dele rommet inn i synlige oppholdsrom, samtidig som det opprettholder funksjonaliteten. Du kan bruke alt til dette: fra stoff til møbler..

Skjermbilder

Tradisjonelt gjemte damer seg bak skjermene for å endre antrekkene og opprettholde sin verdighet. I lang tid var dette elementet glemt – enten fordi selv i den minste leiligheten kan du finne et sted å bytte klær, eller på grunn av den foranderlige moralen. Men forgjeves, fordi dette er den enkleste versjonen av partisjonen.

Skjermene er ideelle når du trenger å dele plassen i to områder. Samtidig er de mobile, krever ikke kompleks installasjon og tar ikke mye plass når de settes sammen. Du kan kjøpe produkter som passer inn i enhver stil, gjemme en del av rommet for nysgjerrige øyne eller lage lyse konturer ved å dekorere interiøret.

Regulering av ettromsleilighet - skjermer Regulering av ettromsleilighet - skjermer

Gardiner og gardiner

For å unngå en klar inndeling av rommet i soner, kan du bruke gardiner. De er best egnet for gjerde et soverom, og skaper et intimt, koselig miljø inne som fremmer god søvn..

Effekten avhenger imidlertid av materialet. For eksempel vil en lys tyll bare visuelt skille området fra resten av rommet, men det vil gi det en følelse av luftighet. Mer massive gardiner vil gjøre en utmerket jobb med sonering, men for små mellomrom er det bedre å foretrekke tekstiler i lyse nyanser..

Du kan installere gardinpartisjonen på en vanlig gesims inne i rommet eller lage en struktur som holdere for kalesjer.

Ettromsleilighet sonering - gardiner og gardiner Ettromsleilighet sonering - gardiner og gardiner

Gipsplater skillevegger

Du kan visuelt sone en ett-roms leilighet ved hjelp av gipsplater. Det er problematisk å fjerne dem om nødvendig, for eksempel for eksempel en mobil skjerm, men i utseende kan de ikke skilles fra hovedveggen..

Gipsveggkonstruksjonen er billig, lett, enkel å installere og har god lydisolasjon. Den kan være flat, rund, buet og bidra til å skape et unikt design. Avhengig av plassens behov, er det gjort en lys aksent i interiøret eller en iøynefallende del av veggen, som uansett vil takle soneringsoppdraget perfekt..

Regulering av en ett -roms leilighet - Gipsplater skillevegger Regulering av en ett -roms leilighet - Gipsplater skillevegger

Hyller og skap

Vi er vant til å plassere bokhyller og hyller langs veggen, og dermed “ta bort” en stor del av rommet. For å spare plass og dele det i to soner, er det nok å plassere slike møbler vinkelrett på veggen..

For dette er skap med gjennomgående hyller mer egnet, men i tilfelle av en lukket struktur kan baksiden lages speilvendt eller brukes som skiferbrett, dekket med spesiell maling. Elementer som kombinerer flere funksjoner samtidig – en moderne løsning, ikke bare for små leiligheter, men også for romslige rom.

Ettromsleilighet sonering - hyller og garderober Ettromsleilighet sonering - hyller og garderober

Podier

Et lite podium er en annen flott måte å regulere en studioleilighet på. Eiere av stor takhøyde kan plassere en stue, spisestue eller studere på den. Men med lav takhøyde har du bare råd til et soverom, noe som innebærer minimal bevegelse..

En slik bakke kan tjene som ekstra lagringsplass, takket være skuffene. For svært høye pallplasser anbefales trinn. Fordelen med pallplasser er at de ikke tar opp ekstra plass og hjelper til med å markere et område.

Regulering av en studioleilighet - Podier Regulering av en studioleilighet - Podier Regulering av en studioleilighet - Podier

Glidende skillevegger

Slike skillevegger er utformet etter prinsippet om skyvedører, og lar deg skille området helt eller åpne det. Moderne produkter i åpen form tar et minimum av plass, og takket være forskjellige materialer bidrar de til å skape den rette atmosfæren.

For eksempel, hvis det ikke er vinduer i det resulterende området, er det bedre å velge en gjennomsiktig overflate som gir personvern, men lar noe lys passere gjennom. Ideelt sett vil en slik løsning passe inn i japansk stil eller minimalisme..

Regulering av ettromsleilighet - Skyvepartisjoner Regulering av ettromsleilighet - Skyvepartisjoner

Regulering av barnehagen og stuen i en ett-roms leilighet

En ett-roms leilighet er ikke bare en løsning for ungkarer. Et ektepar med et barn kan passe godt her, hvis du velger det riktige soneringsalternativet.

For et lite barn må du velge den varmeste og letteste delen av rommet, som kan utvides eller endres over tid..

For å kunne overvåke barnets sikkerhet, men samtidig gi ham personlig plass, kan du bruke en vanlig skjerm, gardin eller skyvepartisjon.

Barn i alle aldre vil elske barnehagen på pallen, og jo høyere jo bedre. For dette kan du kjøpe køyemøbler. Å transformere konstruksjoner med et bord som krysser to soner, vil hjelpe til med å kontrollere barnets aktiviteter.

Du kan visuelt skille barnehagen fra stua i en ett-roms leilighet ved hjelp av blomster. Ofte er barn grådige etter alt som er lyst og muntert, slik at barnehjørnet blir lett å skille fra resten. Du trenger bare å sørge for at nyansene i interiøret kombineres..

Regulering av barnehagen og stuen i en ett-roms leilighet Regulering av barnehagen og stuen i en ett-roms leilighet Regulering av barnehagen og stuen i en ett-roms leilighet Regulering av barnehagen og stuen i en ett-roms leilighet

Regulering av soverom og stue i en studioleilighet

For dette typiske soneringsalternativet vil alle typer partisjoner fungere. Du må bygge på funksjonene i oppsettet, designet og ønsket effekt.

I firkantede studioleiligheter er det vanlig å markere soveromsområdet med tette skillevegger, som praktisk talt skaper følelsen av et eget rom. Dette kan oppnås ved å kombinere forskjellige typer. For eksempel hyller på den ene siden og gardiner på den andre.

Regulering av soverom og stue i en studioleilighet Regulering av soverom og stue i en studioleilighet Regulering av soverom og stue i en studioleilighet Regulering av soverom og stue i en studioleilighet

Reguleringsideer for en 1 -roms leilighet – foto

Ingenting illustrerer det teoretiske materialet bedre enn de implementerte prosjektene til ettromsleiligheter der soneringsprinsipper er involvert. Når du studerer dem, kan du få interessante ideer for deg selv og sørge for effektiviteten til forskjellige løsninger..

1. Treestetikk i Moskva

Designere fra Welcome Studio in Wood -prosjektet&Stone klarte å kombinere to motsatte eiendommer – intimitet og åpenhet. Typisk odnushka 49 kvm. gjort til et proporsjonalt mellomrom, delt inn i praktiske firkanter. Leiligheten inneholder følgende soner fra det obligatoriske “settet for et komfortabelt liv”: soverom, arbeidsrom, stue og kjøkken med en liten spisestue.

Soneinndeling utføres ved hjelp av trepartisjoner, hvis design ligner persienner. De slipper inn lys og brukes overalt, og skaper et helhetlig bilde som ikke kan skilles fra det generelle interiøret. Naturlige etterbehandlingsmaterialer skaper en lett atmosfære i hjemmet.

Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet Treestetikk i Moskva - Regulering av en ett -roms leilighet

2. Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov

Boliger av denne typen kan neppe kalles en drømmeleilighet. Den lille størrelsen og de lave takene kompliserer bare ombyggingen, og begrenser valget av “verktøy”. Men designeren Alena Ganko klarte å organisere disse leilighetene komfortabelt.

Den opprinnelige utformingen krevde demontering av flere vegger, hvoretter en funksjonell sonestruktur ble plassert mellom soverommet og gangen. Det er samtidig en nisje for bøker, en garderobe, og skiller også rekreasjonsområdet, noe som gjør det så kompakt og behagelig som mulig..

Kjøkkenet ligger i samme rom som stuen, og er visuelt skilt fra et smalt spisebord. Nøytrale fargevalg er det perfekte bakteppet for lyse møbler.

Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov Regulering av en ett-roms leilighet i Khrusjtsjov

3. Lys leilighet-vest

Designer Marcel Kadyrov gjorde denne lange leiligheten til et stilig studio.

Det er vanskelig å designe et slikt interiør uten å ty til sonering. Tross alt, selv i bachelorboliger bør det være komfortable grenser..

I midten av rommet er det to garderober som danner et lite omkledningsrom. Hun, i tillegg til hovedformålet, hjelper til med å dele gangen med oppholdsrom. For samme formål er flere rør med hyller installert mellom sofaen og sengen – et stativ med uvanlig design.

Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet Bright vest apartment - Regulering av en ett -roms leilighet

4. Koselig “bok” loft

Loftstilen “aksepterer” eksperimenter i planlegging bedre enn andre. For det første på grunn av designens industrielle karakter, og for det andre på grunn av ønsket om frihet og plass. Designerne på Gut Gut Design har benyttet seg av denne fordelen for effektivt å organisere en liten ettroms leilighet..

Det som umiddelbart fanger øyet er antall bøker i rommet. Derfor ser stativet som skiller stuen og kjøkkenet mer ut enn passende, til tross for oppvasken som er plassert på det..

Takket være den dedikerte stuen – soverommet, som ligger i en nisje, ser fra hverandre, mens det ikke “faller ut” av designet.

Koselig Koselig Koselig Koselig Koselig Koselig Koselig

5. Minimalistiske leiligheter

Den amerikanske designeren Page Goolrick har mye å lære når det gjelder soneplass. Denne snøhvite leiligheten er et godt eksempel på dette..

En firkantet layout er ikke det beste alternativet for en ett-roms leilighet, med mindre du deler den riktig inn i områder. Nøkkelrollen i dette interiøret ble spilt av soverommet i hjørnet, som er atskilt med glidende, gjennomskinnelige skillevegger på begge sider..

Dermed ser dette området, når det er lukket, nesten ut som et eget rom og avgrenser stua fra kjøkkenet, men etterlater en forbindelse mellom sistnevnte og spisestuen. Et hvitt teppe på et mørkt parkett, som en øy, fremhever boarealet og skaper en følelse av kos.

Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning Minimalist Apartments - Studio Apartment Zoning

Video: Ett -roms leilighet – sonering og interiørdesign

Previous Post
Κλασικός σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας (70 φωτογραφίες)
Next Post
Camas de casal (70 fotos): tipos e modelos
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector