Tøy i taket på kjøkkenet (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tøy i taket på kjøkkenet (65 bilder)

Tøy i taket på kjøkkenet (65 bilder)

Renovering er ikke en enkel oppgave som krever konsentrasjon om de minste detaljene i interiøret. Og når det gjelder et rom med konstante temperaturfall, fettsprut som flyr i alle retninger og høy luftfuktighet, må du nøye velge materialet for hvert område, selv om det ser ut til å være utenfor fare. Strekktak på kjøkkenet er en populær løsning, men hvor komfortable, stabile eller estetiske er de? La oss prøve å finne ut av det sammen!

Tøy i taket på kjøkkenet: fordeler og ulemper

Stretch betyr en type hengende konstruksjoner som er festet til overflaten med en ramme, som dekker den helt eller delvis med et lag lerret. Det er to typer stoff – PVC -film og stoff. Sistnevnte brukes ekstremt sjelden i kjøkkenrommet: den har egenskapen til å absorbere lukt, damp og fuktighet. Men polyvinylkloridbelegget er motstandsdyktig mot spesifikke innendørs forhold på grunn av sine gode egenskaper og praktiske egenskaper.

– Taket laget av tett strukket film er ikke redd for fuktighet. Dette gjelder interne og eksterne forhold. For eksempel, hvis naboene ovenfra ved et uhell oversvømmer leiligheten, kan et lerret av høy kvalitet romme opptil 100 liter vann, etter at det er fjernet, og det vil gå tilbake til sin opprinnelige nivå..

– Filmens overflate samler ikke støv, akkumulerer ikke fuktighet og utsettes derfor ikke for vekst av sopp eller uønskede mikroorganismer. Skitt kan enkelt fjernes med en fuktig klut og med et vanlig alkoholfritt rengjøringsmiddel..

– En annen viktig faktor er miljøvennlighet. Syntetiske materialer har alle kvalitetssertifikater, og derfor er de helt trygge for menneskers helse.

– Strekktak er en lønnsom investering ikke for ett år, men for alle ti, som de fleste produsenter lover. Men praksis viser at belegget beholder et presentabelt utseende selv etter 15 år med riktig pleie..

– Bak strekkfilmen kan du ikke bare skjule feilene i taket, men også rør, bjelker eller elektriske ledninger. Den er ideell for installasjon av innfelte lamper som jevnt belyser alle områder på kjøkkenet..

– Ved hjelp av et strekkloft på kjøkkenet kan du sonere plassen og markere spisestue eller arbeidsområder. Ulike farger, mønstre og teksturer vil hjelpe med dette..

– Rammen og lerretet monteres raskt, uten å la det vanlige byggeavfallet ligge på alle gjenstander i rommet. Du kan ta vare på installasjonen selv på slutten av renoveringen, når alle møblene er på plass..

Men hvis et strekkloft er i stand til å holde et så imponerende vannmengde, vil ikke andre belastninger forstyrre det? Dessverre er det ikke det. Et tynt lerret kan gjennombores med en vanlig nål, så selv omorganisering av høye møbler blir noen ganger en tragedie for filmen..

Designets estetikk kan også forstyrres av sømmene som er igjen etter installasjonen, og stemningen kan skyldes en ubehagelig lukt de første dagene. Dette alternativet er ikke egnet for et rom med lave vegger, da det vil senke den øvre delen enda mer..

For de som liker å utføre reparasjoner med egne hender, er det bedre å “gi” taket i hendene på fagfolk, hvis du ikke vil møte ansiktet. Å ringe mesterne vil selvfølgelig koste en pen krone, men hovedkostnadene går til det nødvendige materialet. Strekktak har gode egenskaper, som du må betale et betydelig beløp for.

Tøy i taket på kjøkkenet - Fordeler og ulemper

Typer av tak

PVC -film har en utmerket egenskap – en rekke overflater, som ikke bare kan variere i farger eller mønstre. Vurder populære alternativer sammen med deres designpotensial.

Matt strekkloft til kjøkkenet

De har et klassisk utseende, og bidrar til å legemliggjøre en koselig atmosfære på kjøkkenet. På grunn av at belegget ikke reflekterer gjenskinn og ikke skaper speileffekt, får det lampene til å skinne mykere, jevnt fordele lyset.

Stripene etterlater sømmerker når de trekkes sammen, men sløvheten gjør dem mer usynlige, i motsetning til andre alternativer. Et strekkloft i ett plan er ideelt for et kjøkken i klassisk, skandinavisk eller Provence-stil.

Matt strekkloft til kjøkkenet

Glansede strekklofter til kjøkkenet

Den motsatte eiendommen er besatt av blanke strekklofter, som reflekterer interiøret, forstørrer det visuelt og skaper en illusjon om en fortsettelse av rommet. De ser moderne ut, på en måte luksuriøse, og formidler mer nøyaktig lysstyrken til nyanser.

Dessverre, på et glanset tak, er det lettere å se sømmene mellom stripene. Små kjøkken med kalde farger kan skape den “uvennlige” atmosfæren som er typisk for offentlige rom. For å unngå dette må du balansere designet riktig..

Glansede strekklofter til kjøkkenet Glansede strekklofter til kjøkkenet

Satin strekkloft til kjøkkenet

Denne typen kan betraktes som et mellomalternativ mellom de to foregående. Den har en perlemorseffekt som gir en myk, diffus refleksjon av lys. Satin -strekkloft kan endre skyggen avhengig av belysningstypen.

Dette materialet er mer holdbart og har en bedre tetthet. Belegget ligner sateng, noe som får det til å se dyrt ut. Ideell for design på flere nivåer.

Satin strekkloft til kjøkkenet

Tøy i tak med fotoutskrift til kjøkkenet

PVC -film regnes som det ideelle lerretet for tegninger og realistisk fotoutskrift. Vanligvis brukes en spesiell miljøvennlig blekkskriver for å skrive ut bildet..

Du kan velge solid eller fragmentarisk utskrift, avhengig av størrelsen på bildet eller panelet. Slike tjenester er dyrere enn tradisjonelle spennstrukturer. Vi anbefaler ikke å bruke et slikt takdesign for et kjøkken med små opptak..

Tøy i tak med fotoutskrift til kjøkkenet Tøy i tak med fotoutskrift til kjøkkenet

Belysning og belysning

Belysningssystemet må tenkes gjennom før du installerer strekkloftet på kjøkkenet, siden det kan være problematisk å få inn flere pærer etterpå. PVC-film er et veldig delikat materiale som ikke liker høye temperaturer, så det er bedre å fokusere på LED og energisparende typer..

Stretch har tre hovedbelysningsmuligheter: sentral, lineær og spot. De kan kombineres for å gi lys til alle områder av kjøkkenet..

I dette valget må du ikke bare fokusere på dine behov, men også på egenskapene til filmbelegget og fargen. For eksempel reflekterer blanke tak lys, noe som forbedrer den generelle lysstyrken. Flere armaturer bør kjøpes for matt utførelse, da belysningen kan se litt svak ut..

Tøy i taket på kjøkkenet - Belysning og belysning Tøy i taket på kjøkkenet - Belysning og belysning

Tøy i tak for et lite kjøkken

Et lite kjøkken kan lide av ethvert utslett design trinn. Følg disse retningslinjene for å finne det perfekte taket for rommet ditt:

– Fargen på strekkloftet på kjøkkenet skal være noen få toner lysere enn veggene, eller i hvert fall ikke mørkere. Et hvitt nøytralt belegg er ideelt for vårt oppdrag, men lyse nyanser bør kastes..

– Glans, som et speil, reflekterer interiøret og lar deg heve den øvre grensen litt. Men, som allerede nevnt, kan slike ting se ubehagelige ut i trange rom..

– Unngå dekorative elementer: bilder, strukturer på flere nivåer eller krøllete produkter. De vil ikke bare visuelt redusere området, men vil også se malplassert ut på et lite kjøkken..

– Hvis det er mulig, er det bedre å ikke kjøpe store lysekroner, men å begrense deg til innebygde spotter.

Dermed ville et glatt, hvitt strekkloft med satengtekstur, mykt opplyst av innebygde lamper, være et ideelt alternativ for et lite kjøkken..

Tøy i tak for et lite kjøkken Tøy i tak for et lite kjøkken

Tøy i taket på kjøkkenet – foto

Bedre enn noen ord om fordelene og estetikken til strekklofter på kjøkkenet, vil ferdige prosjekter fortelle. Vi har valgt fargerike fotografier for deg som kan lede deg til den riktige avgjørelsen. Gledelig visning!

Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto

Video: Tøy i taket på kjøkkenet – ideer og design

Previous Post
Κλασικός σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας (70 φωτογραφίες)
Next Post
Camas de casal (70 fotos): tipos e modelos
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector