15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dobbeltsenger (70 bilder): typer og modeller

Dobbeltsenger (70 bilder): typer og modeller

Søvn er en stor del av hver persons liv. Det er under riktig hvile at kroppen gjenoppretter sin styrke, henter energi og opprettholder god helse. En viktig garanti for en god søvn er en komfortabel seng, som har kriterier som mykhet, letthet og varme. Den doble designen er designet for forelskede par, ektefeller eller de som elsker en overflod av ledig plass. Vi hjelper deg med å bestemme riktig valg av disse møblene.

Fordeler og ulemper med en dobbeltseng

For at en dobbeltseng skal oppfylle sine rasjonelle og estetiske funksjoner på soverommet ditt, må du gjøre deg kjent med de viktigste fordelene og ulempene..

De største fordelene inkluderer et bredt område, som ikke bare to, men også tre eller fire voksne kan ta imot under hyggelige sammenkomster og se på en film. Et annet udiskutabelt faktum er den robuste konstruksjonen, som kan vare i over ti år. Utseendet til dobbeltsenger er så mangfoldig at det inkluderer både mobile oppblåsbare modeller og vakre smijernsmodeller. Sengegavlen kan også være myk, uvanlig i formen eller enkel lakonisk. Ofte inneholder slike store senger flere nisjer for oppbevaring av ting, noe som er veldig viktig for små rom, hvor hver kvadratmeter er gull verdt..

Ulempen kan være det samme brede området, som vi rangerte blant fordelene. Ikke alle rom har nok plass til å romme det. Men verden av interiør og møbler utvikler seg så raskt at det allerede er sammenleggbare dobbeltsenger, som på få minutter blir til en kompakt sofa. En annen ulempe er den høyere prisen (sammenlignet med standard- eller enkeltsenger). Men det rettferdiggjør seg fullt ut på grunn av sin lange levetid og den mest holdbare basen, som sjelden utsettes for deformasjon..

Dobbeltsenger - fordeler og ulemper Dobbeltsenger - fordeler og ulemper

Typer dobbeltsenger etter designtype

En så populær type møbler skiller seg fra hverandre ikke bare av eksterne kriterier, men også av typen design, som forutsetter en individuell tilnærming. Vi vil vurdere de mest kjente typene designløsninger for dobbeltsenger..

Dobbeltseng med uttrekkbare nisjer

Utad ser denne modellen ut som en komfortabel, romslig seng. Men i bunnen av produktet er det spesielle skuffer som lett glir ut. De kan være med eller uten guider. Denne praktiske tilnærmingen lar deg spare ekstra plass i rommet og lagre ting i sikre sengeceller, i stedet for store skap. Dobbeltsenger med uttrekkbare nisjer er laget, oftest av tre eller vakkert metall.

Typer dobbeltsenger etter design - Dobbeltseng med uttrekkbare nisjer Typer dobbeltsenger etter design - Dobbeltseng med uttrekkbare nisjer

Dobbeltseng med løftemekanisme

Denne typen køyer inkluderer en ekstra stor plass i den indre rammen. Den er designet for å lagre store mengder klær eller sengetøy. Disse sengene er veldig behagelige og myke for avslapning, og passer perfekt inn i ethvert interiørdesign..

Typer av dobbeltsenger etter design - Dobbeltseng med løftemekanisme Typer av dobbeltsenger etter design - Dobbeltseng med løftemekanisme

Podium dobbeltseng

Et uvanlig alternativ for elskere av alt luksuriøst og originalt. Til tross for sin fargekonsekvens og enkle design, gjør den lille høyden sovesengen til et ekstraordinært estetisk element i rommet, som effektivt kan sone ethvert rom. En pallplass er best egnet for store rom. Det finnes standard og uttrekkbare modeller. Førstnevnte vil være et ideelt tillegg til store soverom, mens sistnevnte vil spare plass..

Double Bed Typer by Design - Podium Double Bed Double Bed Typer by Design - Podium Double Bed

Dobbeltseng-garderobe

En veldig kreativ tilnærming til soveplass. Garderobesengen er en sammenleggbar struktur som kan forkledes som en enkel garderobe. Den inneholder en spesiell løftemekanisme som enkelt kan bygges inn i veggen eller et sted i nærheten av den. Modeller styres ofte med en automatisk fjernkontroll. Dette er en god løsning for et lite rom..

Typer av dobbeltsenger etter type design - Dobbeltseng -garderobe Typer av dobbeltsenger etter type design - Dobbeltseng -garderobe

Dobbeltseng-sofa

Disse møblene ligner en kombinasjon av lenestol, sofa og seng. På grunn av sin kompakthet og letthet, kan den plasseres i hvilken som helst praktisk del av rommet. Utvendig kan sovesofaen være rund, firkantet, kombinert. Den er laget av metall eller tre. Det går bra med ortopediske madrasser, noe som er viktig for helsen. En slik sofa brettes ut til en full dobbeltseng.

Typer dobbeltsenger etter type design - Dobbeltseng -sofa

Produksjonsmaterialer

Den bestanddel av møblene spiller ikke mindre rolle enn de estetiske dataene. Valget bør baseres på personlige preferanser, individuell tilnærming og kunnskap om hvert av produktets mulige materialer..

Dobbeltseng laget av tre

Designet er kjent for sin høye styrke, lettelse, miljøvennlighet og holdbarhet. Noen typer dobbeltsenger av tre er dekket med en ekstra beskyttende lakk, noe som skaper en vakker visuell effekt, og noen er til og med laget av antibakterielt tre, som er helt trygt for helsen. Slike møbler ser bra ut i loft, Provence, country og klassisk design.

Dobbeltseng laget av tre Dobbeltseng laget av tre

Dobbeltseng av sponplater og MDF

Dette er et mindre miljøvennlig materiale for å lage dobbeltsenger, men også billigere. Når du velger møbler av sponplater eller MDF, er det verdt å se på fraværet av riper og sprekker på rammen, samt merkene E0 og E1, som indikerer miljøvennligheten til den valgte sengeklassen. Utseendet er preget av enkel eleganse og lakoniske former.

Dobbeltseng av sponplater og MDF Dobbeltseng av sponplater og MDF

Dobbeltseng i metall

Et bevist, holdbart og billig materiale som tar stolthet i produksjonen av dobbeltsenger. Metallrammen er så holdbar at den kan vare opptil tjue år. For at sengen skal beholde sitt vakre utseende og sine egenskaper i mange år, kan den belegges med en spesiell lakk som forhindrer korrosjon..

Dobbeltseng i metall Dobbeltseng i metall

Hvordan velge en dobbeltseng: tips

Eksperter utarbeider hele lister med praktiske tips som i stor grad kan lette oppgaven med å velge dobbeltseng. Vi har valgt de mest populære anbefalingene:

1. Det er verdt å ta hensyn til merket på sengen, så vel som levetiden til møblene.

2. Sengen må nødvendigvis ha instruksjoner som forteller deg trinn for trinn om monteringen.

3. Hvis du bestemmer deg for å prøve møblene, men du føler at det knitrer, betyr det at produktet kan tære og bør kastes..

4. Før du kjøper det valgte produktet, er det verdt å spørre om rammen er dekket med et spesielt soppdrepende middel. Det er veldig viktig for helsen..

5. Hvis du valgte sengen du liker, men trekket ikke passet deg, bør du vite at det enkelt kan byttes ut med andre.

6. Hvis sengen selges sammen med en madrass, er det best at det er et ortopedisk element som gir en behagelig søvn.

7. For barn er det best å kjøpe en seng med mykt hodegjerde. Dette vil bidra til å unngå traumer til det rastløse barnet..

8. Dobbel metallkonstruksjoner vil passe vakkert inn i barokk, klassisk og moderne design, og tremodeller vil være et flott tillegg til loft, land og Provence -stil..

Hvordan velge en dobbeltseng - Tips Hvordan velge en dobbeltseng - Tips Hvordan velge en dobbeltseng - Tips

Dobbeltsenger – foto

Vi har satt sammen en samling vakre bilder som viser hva slags dobbeltsenger det er og med hvilken stilretning disse komfortable møblene er i harmoni. Nyt visningen og inspirasjonen!

Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto Dobbeltsenger - foto

Previous Post
65 ιδέες ζωνών για διαμέρισμα στούντιο
Next Post
Stue i loftstil: 70 fotoideer