Stue i loftstil: 70 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue i loftstil: 70 fotoideer

Stue i loftstil: 70 fotoideer

Loft er en av de mest populære interiørstilene. Den har sin opprinnelse i USA, hvor den på midten av 40-tallet allerede raskt har oppnådd ekstraordinær suksess. Oftest kunne utformingen av stuen i loftstil sees blant de kreative representantene for bohemia: poeter, musikere, kunstnere. Stor takhøyde, åpne rør og rikelig med lys ga rommet en spesiell sjarm. Gamle fabrikkbygninger ble omgjort til stilige og eksklusive boliger.

Funksjoner i loftstil

Loftets hovedhøydepunkt er den fantastiske muligheten for en harmonisk kombinasjon av en rekke arkitektoniske alternativer. Et slitt gulv eller en antikk murvegg vil se bra ut når det kombineres med moderne belysning og møbler. Det er også verdt å merke seg noen av de viktigste designfunksjonene som kjennetegner det perfekt:

1. Maksimal høyt tak. Deres utilgjengelighet og kombinasjon med bare stålrør er ideell for denne typen design..

2. Tre eller metall trapper. De vil se bra ut både i en to-etasjers bygning og i en to-etasjers leilighet..

3. Ledig plass. Det store området og fraværet av interne skillevegger gjør atmosfæren enda mer behagelig.

4. Lyse nyanser av tekstiler og store vinduer – dette er et viktig punkt som vil bidra til å opprettholde riktig overflod av lys og luft..

5. Kombinasjon av modernitet og klassikere. Et godt eksempel på dette er designermøbler og eldre speil..

6. Slurvete finish. Dette kan være et rufsete gulv, synlige strukturer, en murvegg.

7. Minimal bruk av dekor. Bedre å velge malerier og fotorammer.

8. Komfyrer og peiser. De regnes tradisjonelt som et av hovedkriteriene for grundig vedlikehold av loftstil-design..

Design i loftsstil - funksjoner

Stuer farger

Den grunnleggende regelen når du velger et fargeskjema for en stue i loftstil er overholdelse av lyse nyanser og fravær av detaljer som kan absorbere lys og krenke romfriheten..

Hvit stue i loftstil

Dette er et tradisjonelt og upåklagelig valg. Den snøhvite fargen gjør rommet mer romslig og ledig. For å gi den en liten kontrast, kan du henge glidende tynne gardiner (laget av naturlige materialer: lin, silke, bomull) og bruke svart -hvite malerier fra retrotiden eller gamle fotorammer i innredningen.

Hvit loftstil stue - Interiørdesign Stue i hvit loftstil - Interiørdesign

Stue i beige loftstil

Dette alternativet er enda mer delikat og sofistikert. Denne fargen matcher perfekt med turkis, gul, fersken og brun. Kaffemøbler smelter lett inn i beige vegger. Fargerike puter, håndlagde suvenirer og planter i originale potter kan fungere som lyse aksenter..

Stue i beige loftstil - interiørdesign Stue i beige loftstil - interiørdesign

Brun stue i loftstil

Fargen på kaffe er lojalt kombinert med lyse farger. Spesielt med hvitt, oransje og blått. Han ser også ganske edel ut alene. Kjennere av kos vet at denne vakre nyansen vil se bra ut med treinnredning, møbler og malerier i smaragdfarger. Dermed kan du kombinere loft og miljøstil..

Brun stue i loftstil - interiørdesign Brun stue i loftstil - interiørdesign

Gul stue i loftstil

Hvis det tidligere var ganske vanskelig å forestille seg et loft i solrike farger, så er det normen for moderne tid. Spesielt for elskere av kreativitet og lysstyrke. Du kan designe bare én vegg i dette området, eller du kan observere den i tekstiler, dekorasjoner, møbler og dekor. For eksempel en gul sofa, bleke sitrongardiner og en oransje begonia -blomst.

Gul stue i loftstil - interiørdesign Gul stue i loftstil - interiørdesign

Oliven stue i loftstil

En naturlig grønn fargetone bør brukes under gode lysforhold. Da kan han enkelt leke med alle fargene sine. Samtidig ser det koselig og ikke kjedelig ut sammen med gult og beige. Myke olivenmøbler og lamper ser spesielt stilige ut i denne nyansen..

Olive Loft Living Room - Interiørdesign Olive Loft Living Room - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Valget av gulv- og veggbekledning er et svært avgjørende øyeblikk, fordi disse to komponentene kan skape, understreke og endre det overordnede designet. Derfor er det verdt å bruke tid og oppmerksomhet på å finne de riktige materialene av høy kvalitet som passer perfekt inn i det overordnede bildet av stuen..

Gulv

Materialene du må se på når du lager et interiør i loftstil er naturlige elementer, så vel som laminat. I det første tilfellet vil eik og furu være ideelt, og i det andre en vakker imitasjon av tre eller stein.

Loft Style Living Room Design - Gulvfinish Loft Style Living Room Design - Gulvfinish

Vegger

“Loft” veggdekorasjon er en veldig original tilnærming, fordi en vanlig murvegg kan bli hovedhøydepunktet i et rom på få sekunder. Hvis den ikke er der i utgangspunktet, vil et plastpanel som etterligner murverk, lyse fotomalerier laget av “antikk” vinyl eller i form av treplater bli et utmerket alternativ..

Loft Style Living Room Design - Veggdekorasjoner Loft Style Living Room Design - Veggdekorasjoner

Tak

Ideelt sett, for maksimalt å understreke det “kreative kaoset” i rommet, vil det være nok bare å rengjøre overflaten av taket fra gipset og la det være “naken”. Her fungerer ordtaket “Alt genialt er enkelt” her. For tilhengere av mer moderne alternativer er treskjæring egnet..

Loftstil stuedesign - Takdekorasjon Loftstil stuedesign - Takdekorasjon

Møbler

Stuen i loftstil er den perfekte tiden å leke med et unødvendig bord, gamle stoler eller malerier kombinert med nye ultramoderne møbler. Du bør ikke bryte det spesielle kaoset med innebygde elementer. De er mer egnet for andre områder av interiøret..

En sofa-bok eller trekkspill sofa vil se fantastisk ut med polstrede møbler, klassiske og rektangulære fra skap. Hengslede blomsterhyller kan utfylle skjønnheten i rommet..

Loft stil stue design - Møbler Loft stil stue design - Møbler Loft stil stue design - Møbler Loftstil stuedesign - Møbler

Dekor og tekstiler

Ikke rart de sier at enhver stil er lett å se i små detaljer. Du kan lage dem ved hjelp av dekor og tekstiler. Når det gjelder loft, kan dette være steinprodukter, håndlagde suvenirer, treskjæringer.

Når det gjelder tekstiler, bør du foretrekke lette håndlagde gardiner laget av naturlige materialer eller rullegardiner, som lett kan forlate stua så lett som mulig hele dagen og samtidig gjemme seg for nysgjerrige øyne om natten..

Loftstil stuedesign - Innredning og tekstiler Loftstil stuedesign - Innredning og tekstiler Loftstil stuedesign - Innredning og tekstiler Loftstil stuedesign - Innredning og tekstiler

Liten stue i loftstil

Mange tror feilaktig at en luksuriøs stue bare kommer fra et stort rom. Og designerne tror tvert imot at små rom skaper mer komfort og harmoni for eierne og gjestene..

Til å begynne med bør du definitivt ta hensyn til fargene, for mørke toner er uakseptabelt her. Det samme gjelder fargemetning..

En liten stue i loftstil bør ikke være full av innredning. Det er best å fokusere på en ting. Det kan være en uvanlig historie glassmaleri eller et maleri av renessansen..

Fra møbler kan du bare legge igjen praktiske ting i lyse nyanser: en sofa, hengende hyller, et bord. Det viktigste her er lakonisk funksjonalitet. Resten vil være overflødig og kan absorbere lys.

Det er to gode alternativer for å dekorere et slikt interiør: fullstendig overholdelse av den “antikke” effekten, samt en interessant blanding av eldre overflater med moderne møbler, som er veldig populær over hele verden.

Gardiner må også matche det generelle designet for ikke å forstyrre eller endre den nøye utformede atmosfæren. En god løsning er naturlige stoffer uten mønstre og ornamenter. Ideelt sett med en horisontal stripe som visuelt “utvider” stuen. Lakonisk og utsøkt!

Dekorative detaljer brukes best i nærheten av vinduer, og hengende hyller bør henges over møbler..

Et annet viktig poeng er belysning. Det er nødvendig å foretrekke ikke bare de viktigste lyskildene, men også dekorerte spotter, som kan bygges inn i møbler eller være et eget element..

Liten stue i loftstil - Interiørdesign Liten stue i loftstil - Interiørdesign Liten stue i loftstil - Interiørdesign

Loftstil stuedesign – foto

Vi har prøvd å sette sammen et utvalg av unike, interessante og inspirerende loftsdesign som virkelig kan imponere deg. Gledelig visning!

Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto

Video: Loft Style Living Room – Interiørideer

Previous Post
Dvojne postelje (70 fotografij): vrste in modeli
Next Post
DIY kattehus: 70 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector