Enetasjes hus med garasje (80 bilder): prosjekter og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Enetasjes hus med garasje (80 bilder): prosjekter og ideer

Enetasjes hus med garasje (80 bilder): prosjekter og ideer

Et landsted er et flott alternativ for et komfortabelt og rolig opphold borte fra byens travelhet. Ofte ligger bygninger ganske langt fra bygrensene, og en bil er et must. Å bygge et hus med en garasje vil være den beste løsningen, som ikke bare vil gi en velutstyrt parkeringsplass for biler, men også spare markområdet til tomten betydelig. Hus i en etasje er ganske populære i disse dager – de passer perfekt inn i det naturlige landskapet, er praktiske for barn og eldre familiemedlemmer, og kan dessuten redusere byggekostnadene betydelig. Når det gjelder boarealet, vil vi i artikkelen vår fortelle deg på hvilke måter du kan øke den, så vel som hva du må forutse når du utstyrer en garasje i huset.

Fordeler med et hjem med garasje

Plasseringen av garasjerommet på husets territorium har mange fordeler. Som vi allerede har sagt, er dette en mulighet til å redde lokalområdet betydelig, som i fremtiden kan brukes til å dekorere et blomsterbed, rekreasjonsområde eller andre nødvendige bygninger. I tillegg vil ikke en frittstående garasje ødelegge estetikken din for landskapsarbeid, og en pent asfaltert sti som fører til den, vil bidra til å holde plenen ryddig. Fordelene ved å arrangere en garasje i huset er også følgende punkter:

– Den mest effektive løsningen på problemet med bilparkering, som et resultat av at bilen vil bli beskyttet mot dårlig vær og kaprere;

– Evne til å utføre reparasjonsarbeid med komfort når som helst på året;

– Mulighet for å bruke taket på garasjen for å arrangere en terrasse, drivhus, etc.

– Det indre av garasjen kan inneholde et lite verksted, et lagringssystem hvor du fritt kan gå fra et varmt hjem;

– Sammenslåing av garasjen med huset sparer byggekostnader, siden det ikke er nødvendig å bygge et nytt fundament med en boks og et tak, og rommet kan kobles til et enkelt varmesystem, vannforsyning og til og med organisere et rekreasjonsområde, en lite kjøkken her.

I tillegg til fordelene, har plasseringen av garasjen i huset også sine ulemper. Først og fremst er dette risikoen for at ubehagelig lukt kommer inn i boarealet. For å unngå dette, anbefales det å installere et ventilasjonssystem av høy kvalitet i garasjen, samt utstyre en liten korridor-vestibyl, bod eller fyrrom. Du må også ta vare på ekstra støydemping i garasjen..

Enetasjes hus med garasje - Fordeler Enetasjes hus med garasje - Fordeler

Byggematerialer

Valget av byggemateriale spiller en viktig rolle i et boligbygg. Husets holdbarhet, operasjonelle egenskaper, samt byggearbeidets hastighet avhenger av kvaliteten. Det ubestridte lederskapet består av murbygninger, som har lang levetid, holder perfekt på varmen og kan ha de mest bisarre formene med svinger, karnappvinduer og andre arkitektoniske trekk. Også i deres favør er fraværet av behovet for ytterligere kledning av bygningen – tross alt er selve mursteinen et dekorativt materiale, har forskjellige fargeløsninger.

I dag er hus bygget med rammeteknologi ganske populære. Byggingen av enetasjes bygninger utføres på kort tid, krever ikke et forsterket fundament, men ytterligere utvendig etterbehandling er uunnværlig her. Fordelen er mangfoldet av mulige former for bygninger, selv de mest uvanlige, for eksempel kuppelbygninger..

Tre er det reneste og mest pustende materialet, som gir utmerket ventilasjon av rommet. Tre har høye dekorative kvaliteter, varmeisolasjon, men samtidig er det den mest brannfarlige, derfor er spørsmålet om rasjonaliteten i å bygge et hus laget av tre med en garasje fortsatt kontroversielt.

Moderne teknologier har gjort det mulig å skaffe slike materialer for konstruksjon som gass- og skumblokker, som på grunn av sin indre porøsitet gir et utmerket mikroklima inne i bygningen. Deres fordeler er også den solide størrelsen på de enkelte blokkene, takket være at et en-etasjers hus kan bygges ganske raskt..

Et hus laget av skallstein kan med rette kalles “helbredelse” – materialet mettes med havsalt under prosessering og absorberer en stor mengde jod. Bygningen har god lyd- og varmeisolasjon. Ulempen er de høye råvarekostnadene.

Enetasjes hus med garasje - Byggematerialer Enetasjes hus med garasje - Byggematerialer

Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje

Når familien bestemmer seg for å bygge et hus, er det nødvendig å bestemme seg for prosjektet – det vil være en typisk eller individuell plan. Hver av dem har sine egne utvilsomme fordeler. For eksempel vil valg av et standardprosjekt fremskynde starten på byggearbeidet, siden alle tegninger allerede har nøyaktige beregninger og relevant dokumentasjon. I tillegg har et slikt prosjekt allerede blitt implementert og testet i praksis mer enn én gang, noe som bekrefter påliteligheten til strukturen. Når du lager din egen unike plan, kan du ta hensyn til eventuelle ønsker og skape et komfortabelt miljø med alle fasiliteter spesielt for en bestemt familie. På samme tid er det mulig å ta hensyn til alle de geografiske egenskapene til jorda og bygge for eksempel et hus i en skråning, som vist på bildet, eller en annen arkitektonisk form, som vil se ganske original ut.

Kjellergarasje

Å ordne en garasje under huset sparer betydelig plass, ikke bare på tomten, men også boarealet til selve bygningen. I tillegg er dette et utmerket alternativ for å bygge et hus på en tomt med en skråning. Under byggingen må du imidlertid møte noen vanskeligheter, for eksempel behovet for å organisere drenering av stormvann og grunnvann fra lokalene og pålitelig vanntetting av strukturen. I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til det faktum at nedstigningen og oppstigningen vil være mye vanskeligere i perioder med frost..

Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Garasje i kjelleren Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Garasje i kjelleren

Garasje i første etasje

En god løsning ville være å plassere en garasje i første etasje av bygningen. Dermed vil boarealet bli noe redusert, men plasseringen av garasjen under samme tak som huset vil bidra til å spare kostnader på takmaterialer. Oftest har garasjeplassen og husets vegger samme finish, som representerer en helhetlig komposisjonsløsning. Denne oppsettet gir også ekstra plass til kjelleren, hvor du, etter å ha gitt all nødvendig kommunikasjon, ikke bare kan vaske vaskerom, men også boliger, hvilerom.

Moderne prosjekter av en -etasjers hus med garasje - Garasje i første etasje Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Garasje i første etasje

Enetasjes hus med garasjeforlengelse

Garasjen kan være en del av huset, men ikke forenes med et enkelt tak, men ha sitt eget. Det kan være en lineær fortsettelse av boligens del av huset eller, i et ensemble med det, representere den L-formede formen på hele bygningen. Ofte er taket på garasjen bevisst gjort flatt for deretter å utstyre et rekreasjonsområde med en terrasse eller en hage på det, selv om det er fullt mulig å organisere et lite loft på det, i hvilket et verksted er eller et lite rekreasjonsrom vil bli plassert.

Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje-Etasjes hus med garasjeforlengelse Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje-Etasjes hus med garasjeforlengelse

Loftshus med garasje og kjeller

Denne løsningen kan trygt kalles den mest økonomiske, siden tre bolignivåer kan fås samtidig til minimale kostnader. Arrangement av loft er billigere enn å destillere et fullverdig gulv, og når du legger nødvendig kommunikasjon (oppvarming, elektriske ledninger), kan du her utstyre et fullverdig soverom, barnehage eller et rom for avslapning.

Det samme kan sies om kjellerrommet – i arrangementet spiller en eller annen families privilegier en hovedrolle. Noen trenger en romslig kjeller for oppbevaring av mat, konservering, husholdningsartikler, mens andre trenger ekstra stuer, et minigym eller et vaskerom. Plassen under garasjen tilhører også den felles kjelleren, og taket kan være en flott terrasse eller legge til området på loftet.

Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Loftshus med garasje og kjeller Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Loftshus med garasje og kjeller

Enetasjes hus med garasje og badstue

Å bygge et hus med garasjerom er i seg selv en ganske rasjonell løsning, men noen streber etter å gjøre hjemmet sitt mer funksjonelt ved å fullføre flere terrasser, lysthus og bad. For eksempel, som bildet av oppsettet viser, ligger en av de kortere sidene av huset ved siden av en garasje og en badstue, hvorfra utgangen til terrassen åpner. Dermed forblir det tilstøtende territoriet helt fritt for flere bygninger..

Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje-Etasjes hus med garasje og badstue Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje-Etasjes hus med garasje og badstue

Duplex med garasje

En duplex er et to-familiehus med separat kommunikasjon og en felles vegg. Som oftest er bygninger symmetriske, men de kan ha en felles hall eller garasje. Denne oppsettet er praktisk for to forskjellige ektepar eller en stor familie som består av flere generasjoner. Tilstedeværelsen av forskjellige innganger sikrer bevaring av personlig plass, forårsaker ikke ulemper med konstante møter med naboer. Ofte er det sentrale elementet garasjeområdet, som kan være et enkelt romslig rom for flere biler, men oftest er dette to separate rom, som hver er designet for en eller to biler.

Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Duplex med garasje Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Duplex med garasje Moderne prosjekter av enetasjes hus med garasje - Duplex med garasje

Ting du bør vurdere når du bygger hus med garasje

Når du vurderer ferdige prosjekter eller lager dine egne, er det nødvendig å ta hensyn til visse nyanser som vil påvirke de eksterne, interne indikatorene på bekvemmelighet, estetikk, så vel som tekniske spørsmål, nemlig:

– Det er bedre å plassere inngangen til garasjen nærmere porten, helst fra nordsiden av huset, slik at sørsiden varmes opp og belyser stueområdet. I dette tilfellet kan soverommet plasseres med vinduer i øst, og kjøkkenet – i vest. Denne oppsettet vil gi den beste belysningen til hele strukturen;

– Mellom garasjen og rommene er det bedre å utstyre en liten korridor, vaskerom, fyrrom eller bad, slik at støy og lukt ikke forstyrrer et behagelig opphold i huset;

– Hele kommunikasjonssystemet, inkludert deres legging på garasjens territorium, er tenkt ut på forhånd, ikke på planleggingsstadiet, for å unngå ekstra kostnader senere;

– Det vil ikke være overflødig å utstyre en inspeksjonsgrop for enkel bilreparasjon, samt forskjellige nisjer og hyller hvor verktøy skal lagres.

Som praksis viser, er landskapsdesign (plasseringen av inngangen, stier, blomsterbed, etc.) også gjennomtenkt før byggearbeidene starter – så territoriet vil ha et harmonisk, ferdig utseende.

Enetasjes hus med garasje - Ting du bør vurdere når du bygger Enetasjes hus med garasje - Ting du bør vurdere når du bygger

En -etasjers hus med garasje – bilder og prosjekter

I galleriet vårt har vi samlet de beste bildene av en-etasjers hus med forskjellige måter å organisere garasjer under ett tak. Her kan du vurdere bekvemmeligheten av dette eller det prosjektet og lage din egen plan for fremtidig bygging. Gledelig visning!

En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter En -etasjers hus med garasje - bilder og prosjekter

Previous Post
Dvojne postelje (70 fotografij): vrste in modeli
Next Post
DIY kattehus: 70 fotoideer
Adblock
detector