15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilke farger er lilla kombinert med: 75 ideer

Hvilke farger er lilla kombinert med: 75 ideer

Luksuriøse, majestetiske, edle, inspirerende kreative eksperimenter – slik ser lilla ut i interiøret. Det er uvanlig mangfoldig, har en rik palett av toner og nyanser, ved hjelp av hvilke de mest ekstraordinære designløsningene blir introdusert. I moderne interiør har denne fargen blitt stadig mer vanlig – den nåværende generasjonen er utsatt for dristige eksperimenter som gir deres utmerkede resultater. Med hvor imponerende interiørdesign som kan se ut i aubergintoner, og hvordan du kan kombinere det, vil vi bli kjent med denne artikkelen..

Har lilla

Den lilla paletten lar deg lage det mest spektakulære interiøret. Det har lenge blitt antatt at spekteret av disse rike tonene bærer med seg en del av mystikk, så healere brukte ofte slike klær. I moderne psykologi er det en teori om at nyanser av auberginepaletten kan ha en beroligende effekt, gi en fredelig søvn og kurere depresjon..

Lilla, selv om den er anerkjent som en av de vanskeligste fargene, er en favoritt blant designere som bruker den til å utstyre spektakulære miljøer. Blant stilene der det oftest finnes, kan man merke seg høyteknologisk, minimalisme, popkunst, moderne, så vel som orientalske retninger. Når du registrerer deg, bør du ta hensyn til noen regler, nemlig:

– Det er nødvendig å fortynne den lilla paletten med en eller to toner;

– Varme nyanser vil visuelt redusere rommet, så eksperimenter er passende i rom med stor takhøyde, store vinduer og god belysning;

– Du kan ikke kombinere aubergine gulv og tak.

Det bør også tas i betraktning at i små rom kan man ikke la seg rive av tilstedeværelsen av mørke lilla toner i dekorasjonen – det er nødvendig å foretrekke små aksentelementer. Når det gjelder de store leilighetene – her kan fantasien bare begrenses av riktig valg av den tilstøtende paletten.

Hvilke farger matcher lilla med - Funksjoner Hvilke farger matcher lilla med - Funksjoner

Fargekombinasjoner

Det er vanskelig å forestille seg et rom der dekorasjon, møbler og tekstiler vil bli laget i samme tone, så tilstedeværelsen av lilla i interiøret bør vurderes i kombinasjoner, både med sine “innfødte” nyanser og med helt kontrasterende farger. Auberginepaletten er født på grunn av blanding av blå og røde toner, så lilla vil være i harmoni både i en duett med noen av dem, og i en trio. Nye nyanser oppnås som et resultat av overvekt av skarlagen eller blå toner. For eksempel oppstår en magenta nyanse når det er mer rødt fargestoff, og en aubergine med en høyere dose blå. På bildet nedenfor kan du se variasjonen av den lilla paletten..

Lilla med hvitt

Den allsidige hvite paletten er den perfekte partneren for enhver kombinasjon. Fiolett i de forskjellige variasjonene er intet unntak. Hvitt understreker og utfyller rikdommen til selv de mest delikate fargene, for ikke å snakke om rike farger. Snøhvite møbler vil se flotte ut mot bakgrunnen av den lilla finishen på stua eller et luksuriøst auberginesett som skiller seg ut i kontrast mot lerretet på en hvit vegg. I et eller annet tilfelle er det en upåklagelig klarhet i linjer, som bekrefter stilen i situasjonen..

Lilla med hvitt - Hvilke farger matcher lilla med Lilla med hvitt - Hvilke farger matcher lilla med

Lilla med svart

Den mest pretensiøse blandingen av dristige mettede spektra, som har en ganske kraftig energisk effekt. Kombinasjonen er iboende i gotisk interiør i stedet for moderne romslig minimalisme. Ved å bruke dekorative teknikker kan du imidlertid gjøre atmosfæren lettere og mer avslappet. Denne kombinasjonen er ikke tilrådelig å bruke i små rom eller fortynne mørket med lyse toner..

Lilla med svart - Hvilke farger matcher lilla med Lilla med svart - Hvilke farger matcher lilla med

Lilla med gult

Det lyse solskinnet på den gule paletten sammen med fiolette elementer vil skape en spennende blanding uten sidestykke. For designet er det bedre å velge rike sitrongule eller gyldne toner, noe som vil skape en perfekt tandem med en dyp mørk lilla farge..

Lilla med gult - Hvilke farger matcher lilla med Lilla med gult - Hvilke farger matcher lilla med

Lilla med grønt

Det mest fargerike, gledelige og øye-glade interiøret vil vise seg hvis det fiolette spekteret kombineres med det gresskledde. Lilla toner ser spesielt friske ut i kombinasjon, og pistasjfargen på veggene vil perfekt leke med mørklilla polstrede møbler uten forstyrrelse av andre nyanser.

Lilla med grønt - Hvilke farger matcher lilla med Lilla med grønt - Hvilke farger matcher lilla med

Lilla med oransje

En hyggelig kombinasjon av myke fiolette toner med dristige oransje farger vil skape et utmerket ensemble, spesielt når det gjelder et barnerom. For ekstraordinære dristige personligheter vil en triokombinasjon være vellykket, der hovedbakgrunnen får en lilla tone av middels intensitet som finish, og oransje og røde møbelelementer vil utfylle den..

Lilla med oransje - Hvilke farger matcher lilla med

Lilla farger i interiøret

Leilighetseiere som bestemmer seg for å arrangere hjemmet sitt i disse fargene, bør begynne med sin episodiske tilstedeværelse i interiøret, for eksempel som lyse aksenter. I stuen kan du dekorere den med nyanser av en av veggene, plassere myke ottomaner eller stoler i en diskret lilla farge, legge til de samme dekorartiklene, dekorative puter. På soverommet vil notater av en auberginepalett lykkes i tekstiler. Den riktige løsningen ville være å plassere rike aksentobjekter i hele rommet slik at de ikke konsentreres i ett område..

Stue

I en romslig stue vil fargen se bra ut sammen med en hvit palett – hovedfargen på finishen. Du kan understreke glansen fra plomme, mørk lilla eller fiolette paletter ved hjelp av polstrede møbler, gardiner på vinduene og et fleecy gulvteppe som gjenspeiler rikdommen i interiøret. Spesiell nåde og luksus vil bli vist av en gylden lysekrone.

Et av de interessante moderne alternativene er å male en av veggene med lilla maling. I tillegg bidrar denne teknikken til en visuell økning i plass, storheten i miljøet. Takflaten kan også dekoreres i auberginespektret ved å bruke en blank strekkfilm. Med lysene på, vil det glitre med vakker gjenskinn.

Hvilke farger matcher lilla med - Stuedesign Hvilke farger matcher lilla med - Stuedesign

Soverom

I rommet der du mest av alt vil hvile og slappe av etter en hard dag, er det veldig viktig å velge riktig fargeskjema. I dette tilfellet bør du velge delikate lilla eller lavendel nyanser, kombinert med krem, lys grå eller hvitaktige elementer..

Det er andre alternativer for unge og modige mennesker som er utsatt for ekstraordinære løsninger. Du kan velge en mørk aubergine -palett. Det viktigste er ikke å overdrive det med fyllet, det er bedre at denne fargen deltar i designet fra tid til annen (lyse gardiner, sengeteppe, teppe). Det vil perfekt utfylle de elfenbenfargede veggene og nattbordene.

Hvilke farger matcher lilla med - Soveromdesign Hvilke farger matcher lilla med - Soveromdesign

Kjøkken

Interiøret i kjøkkenområdet ser spektakulært ut med bruk av mørk lilla, lavendeltoner. Oftest kombineres de med en lys palett – hvit, krem, men alternativer for lysere duetter, for eksempel med rødt, som vi ser i eksemplet på et dristig loftkjøkken, er ikke utelukket..

Som regel brukes en av to designmetoder – en lys finish med et lilla sett med blanke fasader, eller omvendt, fargen på syrin råder i fargen på romboksen. Spesiell oppmerksomhet rettes mot å dekorere forkleet over arbeidsområdet. Tegningen på tegneserien som er nær fargen til den generelle paletten, for eksempel hvit-syrin orkideer, ser spektakulær ut.

Hvilke farger matcher lilla med - Kjøkkendesign Hvilke farger matcher lilla med - Kjøkkendesign Hvilke farger matcher lilla med - Kjøkkendesign

Barnerom

Fargen er ideell for både en guttebarnehage og en ung dame. Små barn vil glede seg over kombinasjonen av fiolette nyanser med lyse gule elementer – duetten vil vise seg å være hyggelig for øyet, munter og samtidig varm, beroligende kombinasjon. Dette gjelder også tandems av syrin med oransje, rosa og blått. Når du dekorerer et rom for en tenåring, er det bedre å fortynne lavendelspektrene med en grå, hvit eller beige palett – på denne måten vil designet få flere voksne funksjoner..

Hvilke farger matcher lilla med - Barneromsdesign Hvilke farger matcher lilla med - Barneromsdesign

Gang

Ikke bruk mørke farger på gangen. Hvis hallen er ganske romslig, kan du ordne lyse lilla eller lilla vegger og tak, men sørg for å fortynne monotoni med lyse elementer (lamper med hvite nyanser, elfenbenmøbler, etc.).

Små ganger og korridorer, i dag, er oftest dekorert i minimalistisk retning med en overvekt av hvitt. For å opprettholde harmoni med naborommene, dekorert i lilla toner, kan du kle en av veggene i passende nyanse, installere en myk puff eller en benk, velge lamper med lampeskjermer av samme farge..

Hvilke farger matcher lilla med - Hallway Design Hvilke farger matcher lilla med - Hallway Design

Baderom

Du trenger ikke finne på noe her – tross alt vil fargen perfekt kombinere med det snøhvite sanitetsutstyret. Det gjenstår bare å bestemme hvilken metning og hvor mye auberginepalett som trengs i et lite rom. Hvis du bestemmer deg for å kle hele rommet i det, er det bedre å velge lavendelfarge, og sørge for god belysning..

Som et alternativ for små rom – trinnvis design ved hjelp av plomme eller mørk lilla toner i kombinasjon med krem. Teknikken bidrar til å visuelt utvide og “heve” parametrene i rommet, gjøre det lysere og mer romantisk.

Hvilke farger matcher lilla med - Baderomsdesign Hvilke farger matcher lilla med - Baderomsdesign

Lilla fargekombinasjoner – foto

Mange varianter av design i lilla toner kan utforskes på bildet i galleriet vårt. Her er samlet de beste designverkene, basert på hvilke du kan lage ditt eget luksuriøse og unike stilige interiør. Gledelig visning!

Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto Hvilke farger matcher lilla med - foto

Previous Post
Σχεδιασμός σκανδιναβικής κουζίνας (80 φωτογραφίες)
Next Post
DIY hagestier: 50 fotoideer