DIY kattehus: 70 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY kattehus: 70 fotoideer

DIY kattehus: 70 fotoideer

Ditt feline kjæledyr trenger plass så mye som du gjør. Det er mange romslige kor for ham, men pappesken ser koselig ut og skaper en følelse av sikkerhet. Hvis du er lei av å uventet finne kjæledyret ditt i gryter, skuffer eller mikrobølger, kan du ta kontroll over situasjonen ved å lage et kattehus med egne hender – det er ikke bare enkelt, men også utrolig morsomt..

Typer hus for katter

Utvalget av dyrehjem i butikkene er slående i en rekke modeller. Antallet deres bestemmes ikke bare av dyrets behov, men også av utseendet på strukturen, som skal bli en del av interiøret. Og selv om ikke alle produktene kan lages for hånd, er det nødvendig å ha en ide om typene når du velger et miniatyrhus..

Solsenger og hengekøyer

Den første er en slags seng for katter, som ofte presenteres i form av kurver eller esker innpakket i en madrass. Det vil være praktisk for dem å sove på et slikt sted, men alternativet er ikke egnet for andre typer tidsfordriv..

En hengekøye ser uvanlig ut, noe som har mye til felles med en hengekøye i menneskelig størrelse, men i en miniatyrstørrelse ser den utrolig søt ut. I tillegg kan lerretet plasseres hvor som helst, festet på fire sider. For eksempel lar en hengslet seng under stolen deg overvåke kjæledyret ditt mens du hviler..

Hus for katter - Senger og hengekøyer Hus for katter - Senger og hengekøyer

Hus-boder

Dette er et lukket hus og et fullverdig hjem for kjæledyret ditt, der han kan ha en god hvile og privatliv. Strukturen har et tak som utfører hovedfunksjonen eller fungerer som et soveplass for en katt.

Boder kommer i forskjellige størrelser og konfigurasjoner. Noen inneholder til og med en ripestolpe – inne eller ute. Dette vil beskytte møblene i rommet mot skarpe katteklør..

Et annet pluss med et slikt hus for en katt er dets estetiske utseende. Den kan dekoreres med en rekke tilbehør, bare det skal være trygt for kjæledyret ditt.

Hus for katter - Husboder

Innebygd i møbler

Multifunksjonelle gjenstander som, i tillegg til hovedoppgaven, også spiller rollen som et hus for en katt. Dette kan være et nattbord med to rom, hvorav det ene er fylt med eiendelene dine, og det andre er et hvilested for kjæledyret ditt. Eller bokhyller som har plass til en furry venn og gir lett tilgang til et gjemmested.

Du bør fokusere på dyrets natur, for for aktiv og nysgjerrig – det vil ødelegge ting i skapet eller kaste av bøkene. I tillegg er det noen ganger ikke lett å venne en katt til slike boliger. Det er viktig å skille i tankene hans tingene han kan bruke fra de som er en del av interiøret..

Disse modellene finnes sjelden i butikker, men dyktige eiere kan lage eksisterende møbler på nytt for behovene til et kjæledyr. Hvilke ofre du gjør for en furry venn.

Kattehus bygget inn i møbler Kattehus bygget inn i møbler

Miniatyrmøbler

Eiere som elsker å fotografere dyrene sine, vil sette pris på dette søte elementet. Små senger eller sofaer brukes som soveplass, som katter ikke trenger å bli vant til: Disse skapningene liker å gå vilkårlig på herrens pute om morgenen, og krever insisterende oppmerksomhet og mat.

Sengetepper, små puter med mønstre fungerer som innredning, men det er mest interessant hvis sengens utseende gjentar ditt. Miniatyrmøbler er først og fremst en glede for eieren..

Cat House - Miniatyrmøbler Cat House - Miniatyrmøbler

Kartonghus

Den største fordelen med et slikt kattehus er mangfoldet av designløsninger. Et pappskur er laget i form av en wigwam, fuglehus, hytte, hule … Og alternativene slutter ikke der! Du kan enkelt bygge det selv – bare skriv ut oppsettet og sett det sammen, siden det er mange originale ideer på Internett.

Bare husk, et kattehus i papp vil ikke vare lenge. På grunn av materialets skjørhet risikerer du å miste resultatet av din innsats etter noen dager. Lekende aktive katter vil lett ødelegge den opprinnelige strukturen. Men det vil ikke være vanskelig å lage en ny..

Cat House - Kartonghus Cat House - Kartonghus

Lekekomplekser

For at katter med karakter skal kunne nyte mye fysisk aktivitet i sitt personlige hjørne, er det bedre for eierne å lete etter et passende lekekompleks. Disse strukturene er opprettet for å sikre et fullt liv for dyret og kan inneholde følgende elementer: skrapestolper, et hus, en hengekøye, leker, trapper, tunneler, etc..

Vi anbefaler ikke å lage komplekse komplekser på egen hånd, siden de må ta hensyn til fysiologiske aspekter som er vanskelige å beregne uten viss kunnskap. For å gjøre strukturen ideell for kjæledyret ditt, kan du gjøre det på bestilling.

Hus for katter - Lekekomplekser

Hvordan velge?

Å bestemme et hjem for kjæledyret ditt kan være vanskeligere enn det ser ut ved første øyekast. Å forstå hva katter vil ha er enda vanskeligere enn å forstå barn. Samtidig kan du knapt få dyret til å bli forelsket i et objekt som han ikke umiddelbart likte. Men likevel kan du glede den egensinnige skapningen! Følg de grunnleggende retningslinjene for å gjøre dette.

Vær oppmerksom på alderen. Kattunger med umodent temperament er aktive, krever mye plass til bevegelse og lek. Store komplekser vil passe dem best, bare pass på barnas sikkerhet.

Over tid danner dyret sin egen oppførselsmodell, som det er nødvendig å justere det fremtidige huset til. Så kjæledyr som ikke liker fremmede og ofte gjemmer seg på bortgjemte steder, vil slå rot i en bod. Men omgjengelige kjæledyr, som ofte finnes i åpne områder, vil føle seg komfortable på solsenger eller hengekøyer..

Kattens vaner må følges nøye hvis du vil velge det perfekte hjemmet. Bestem hvor dyret foretrekker å hvile – dette vil hjelpe deg med å navigere i størrelsen på huset. Det er de som elsker høyder. Et ly med flere nivåer passer for dem..

Sørg for at materialet er helt trygt, ikke inneholder skadelige stoffer. Katter har en sensitiv duft, så den ferdige strukturen bør ikke inneholde ekstra lukt etter maling, liming, bearbeiding og så videre..

Vær oppmerksom på strukturens integritet, spesielt hvis den har flere nivåer. Samtidig skal den være fri for skarpe hjørner eller uregelmessigheter som kan skade kjæledyrets fysiske tilstand..

DIY katthus DIY katthus DIY kattehus DIY kattehus

5 DIY kattehusideer

Ferdige modeller i butikkene ser fantastiske ut, men prisene er vanligvis veldig “bite”. Ikke alle eiere, sammen med vanlige utgifter til fôr, har råd til å foreta slike kjøp. Men du trenger ikke å gi mye penger hvis du lager et kattehus med egne hender. La oss vurdere flere alternativer!

Enkelt papphus

Det mest elementære utseendet som selv et barn kan håndtere. Tross alt gjorde alle minst en gang i livet hans håndarbeid, lim noe ut av papir.

Kartong og stoff brukes som hovedmaterialer. Det er nødvendig å finne unødvendige esker i passende størrelser for kjæledyret ditt – for å teste beholderen ved å plassere katten der. Stoffet er nyttig for innredning, slik at dyret er behagelig inni. Men utformingen av fasaden er en skikkelig kreativ prosess..

Så du må kutte ut toppen og bunnen av den første esken og deretter påføre spraymaling på alt. Rammen brukes som vegger i huset: vinduer må lages i den, så vel som hovedåpningen.

Vi limer delene som er kuttet ut i begynnelsen med tape og “monterer” taket. Du kan dekorere et slikt hus for en katt ved å bruke papir, kutte ut flerfargede fliser fra det. Huset er klart!

DIY katthus - Enkelt papphus

Kattetelt

Hvorfor ikke sette kjæledyret ditt i et koselig telt, som er lett å bære fra sted til sted, i stedet for et banalt hus. I tillegg er dette kattelokalet veldig enkelt å lage. Og papp, en gammel T-skjorte og wire vil hjelpe deg med dette..

Så fra en hvilken som helst tykk tråd lager vi en buet ramme av to deler – som i ekte telt. Vi monterer dem på en papp fra fire hjørner. Vi tar på oss en T-skjorte på toppen, og fester ermene bakfra. Halsen på skjorten vil fungere som en inngang. Du kan introdusere kjæledyret ditt for sitt nye hjem!

For et mer presentabelt utseende kan et forhåndssydd trekk brukes som en “fasade”, men det første alternativet er det minst kostbare.

DIY kattehus - Telt

Myk seng

Hvis kjæledyret ditt ofte sover på puter og andre myke gjenstander, vil han definitivt like en liten seng. En slik gjenstand kan plasseres i et hus eller i et åpent område – alt avhenger av kjæledyrets natur.

For å lage en komfyrbenk, er det nødvendig med visse syferdigheter, fortrinnsvis å jobbe med en symaskin – dette garanterer produktets styrke.

Ethvert naturlig stoff er egnet for sofaen – fra bomull til luksuriøs fløyel. La katten din teste forskjellige typer tekstiler, og ved atferden kan du bestemme det passende alternativet..

Det er ingenting komplisert i selve etableringsprosessen. Sengen består av følgende deler: en pute, en liten rygg og håndtak. Du trenger ikke engang symønstre for å klippe dem ut – følg figurene på bildet. Alle delene er sydd, fylt med polstring polyester og koblet til hverandre. For pålitelighet kan du installere en pappeske på bunnen..

DIY kattehus - myk seng

Bølgepapphus

Denne typen kattehus ble oppfunnet av den oppfinnsomme japaneren. Det er ikke bare lett nok å lage, men det vil definitivt appellere til et kjæledyr av ethvert temperament..

Huset ligner utad en bikube på grunn av vekslingen av lag med preget papp. I dette tilfellet kan produktet gis hvilken som helst form, men de sfæriske er best egnet for katter. Den teksturerte overflaten vil erstatte ripestolpen til kjæledyret ditt – et annet pluss til fordel for denne typen.

Opprettelsesprosessen: det er nødvendig å kutte ut ringer fra papp, hvis størrelse skal følge svingene til det fremtidige huset; etter det limes alle delene sammen med vanlig PVA. Av hensyn til dyrets bekvemmelighet – en klut eller pute kan plasseres inne i beholderen.

DIY kattehus - Bølgepapp DIY kattehus - Bølgepapp

Hus laget av kryssfiner

Du kan også lage et hus for en katt med egne hender av kryssfiner. Med visse ferdigheter vil dette ikke være vanskelig, det viktigste er å forberede materialet.

Hytta vår vil inneholde en bod og en liten heis. Alle relevante deler (vegger, tak, miniatyrbrett) må kuttes ut av kryssfiner ved å slipe kantene med sandpapir. Deretter kler vi dem med teppe og går videre til festene.

En base er montert på boden, som skal være litt bredere enn strukturen for å skape et trinn. Ben er installert på den. Den øverste hyllen er festet til et tømmer som må pakkes med tau.

DIY kattehus - Kryssfinerhus

Hus for en katt – foto

Du kan se på kjæledyr, som ild eller vann, for alltid. Selv husene ser søte og uvanlige ut for dem. Vi foreslår at du legger til side viktige saker i et minutt, etter å ha blitt kjent med vårt fotoutvalg – kanskje noen av alternativene vil gi deg en interessant idé.!

DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto DIY kattehus - foto

Video: Lag et hus for en katt med egne hender

Previous Post
Σχεδιασμός σκανδιναβικής κουζίνας (80 φωτογραφίες)
Next Post
Coleus (75 bilder): typer og omsorg
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector