15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gang i moderne stil (+67 bilder)

Gang i moderne stil (+67 bilder)

For å skape en harmonisk atmosfære i huset, er det nødvendig å følge en enkelt stil i hvert rom. Dette gjelder spesielt gangen, som er den første som danner inntrykk på besøkende. Det brukes til å bytte klær og lagre ting, noe som bør tas i betraktning i planleggingen. Å kombinere funksjonalitet med estetikk på en begrenset plass er ganske vanskelig, men utformingen av gangen i en moderne stil vil bidra til å legemliggjøre de mest vågale ideene..

Funksjoner i moderne stil

Ved hjelp av en moderne stil kan du organisere gangen så praktisk som mulig, utjevne manglene og fremheve fordelene. Det kommer i konflikt med klassiske trender, som fokuserer på den dekorative komponenten i interiøret, og har også et mer behersket, romslig utseende – takket være linjens myke geometri, strukturenes soliditet og en fargepalett som er behagelig å oppfatte..

Ofte betyr begrepet “samtid” et sett med moderne trender, som er forent på en enkelt måte. Noen komponenter i interiøret varierer avhengig av rommets art, noe som igjen beviser stilens “plastisitet”. Men hvordan oppnå ønsket resultat hvis grensene for retningen er så uskarpe? Start først med plassens særegenheter, og prøv å organisere det så rasjonelt som mulig. For det andre, å bygge designet etter de grunnleggende prinsippene, som inkluderer:

– Minimalisme. Veving av detaljer skyldes praktiske fordeler. Så noen elementer med dekorative egenskaper utfører samtidig en viss funksjon..

– Fint fargevalg. Fargeskjemaet er valgt på en måte som favoriserer “lek” i rommet, skaper en gunstig atmosfære og blir et middel til kunstnerisk uttrykk.

– Regulering av området. Dette prinsippet brukes selv i små rom for å planlegge hvert nettsted på riktig måte. Plasseringen av objektene følger sekvensen av daglige prosesser.

– Plass og komfort. En person føler seg mest komfortabel i ledig plass – denne loven gjelder også for boliginteriør. For å oppnå ønsket effekt anbefales det å ta hensyn til fargeskjemaet, belysningen og komposisjonen..

– Moderne møbler. Det betyr modulære produkter, hvis konfigurasjon kan endres etter ønske, samt innebygde varer eller transformatormodeller..

Til tross for tilstedeværelsen av klare regler, regnes moderne stil som et utmerket “lerret” for designeksperimenter og uvanlige løsninger.

Gangdesign i moderne stil - funksjoner Gangdesign i moderne stil - funksjoner

Hvordan tenke over utformingen av gangen

Entré betyr inngang til leiligheten. Det kan i tillegg inneholde en korridor og en gang, atskilt fra stuen med en skillevegg eller en dør. Det er gjennomgangsrom, så vel som de som ligger i en nisje..

Ofte brukes ikke visuelle teknikker for sonering, men møbelsett, podier eller gipsplater. Dermed viser det seg å bevare integriteten til lokalene..

Det er viktig å rasjonelt ordne varer, noe som gir enkel tilgang til dem. For å gjøre dette er det nødvendig å ta hensyn til rekkefølgen av prosesser i gangen (ta av og legg på yttertøy, ta av deg skoene), størrelsen og geometrien.

Den vanligste ordningen er følgende: poser lagres ved inngangen, så er det et sted for bytte sko, hvoretter det er en garderobe og et speil i samme område. Du kan variere arrangementet avhengig av området, antall innbyggere, samt tilstedeværelsen av barn som kan trenge en egen liten ottoman.

Oppsettet av gangen i en moderne stil Oppsettet av gangen i en moderne stil

Farger for gangen i en moderne stil

Farger kan visuelt utvide eller skissere gangen, skape et lyst eller dypt utseende, bli den usynlige bakgrunnen eller en lys aksent. For å oppnå en hvilken som helst effekt, må du velge riktig fargekombinasjon..

Nøytral skala

Et slikt interiør er bygget på nøytrale kombinasjoner av hvite, grå, sandfarger, som kan vektlegges med svart. Den moderne stilen er ikke redd for å virke kjedelig, men for å unngå et slikt resultat anbefales det å velge belegg med en matt og blank overflate, samt interessante teksturer..

Nøytrale kombinasjoner er behagelige for oppfatning og vinner umiddelbart besøkende. Du kan ikke være redd for at noen ting på gangen ikke vil passe inn i designet, siden det med dem vil være mulig å lage hundrevis av vellykkede komposisjoner.

Gangdesign i moderne stil - Nøytral skala Gangdesign i moderne stil - Nøytral skala Gangdesign i moderne stil - Nøytral skala

Kontrasterende kombinasjoner

Gangene med lyse detaljer ser forskjellige og stilige ut, siden moderne er ideell for å gjennomføre dristige beslutninger. Mettede nyanser kan kombineres med nøytrale farger, eller omvendt – skape en kontrast med andre minneverdige farger..

Det anbefales å “male” møbler, dører eller tilbehør lyst. I dette tilfellet er det bedre å velge de lukkede fasadene til garderobene, slik at klærne ikke “blandes” med de viktigste nyanser..

Gangdesign i moderne stil - kontrasterende kombinasjoner Gangdesign i moderne stil - kontrasterende kombinasjoner Gangdesign i moderne stil - kontrasterende kombinasjoner

Naturlige nyanser

Den moderne stilen innebærer bruk av kunstige materialer, men den voksende moten for alt naturlig har klart å påvirke fargetrender..

Naturlige nyanser skyldes vanligvis tilstedeværelsen av tre eller naturstein i interiøret. Barskog, sand, blå kombinasjoner som vil skape en behagelig atmosfære i gangen vil se relevant ut.

Moderne inngangsdesign - naturlige toner Moderne inngangsdesign - naturlige toner

Etterbehandlinger og materialer

Når du velger etterbehandlingsmaterialer, er det alltid nødvendig å ta hensyn til de spesielle forholdene i rommet. For det første kommer skitt fra gaten hit, og for det andre kommer kald luft inn. Derfor bør belegget kunne rengjøres, men ikke reagere på temperaturendringer..

Gulv

Gulvet i gangen i en moderne stil kan flislegges med keramiske fliser, laminat eller parkett. Materialer som naturstein eller tre er dyre varer, men slites ut raskt nok.

I utgangspunktet er det et flatt, slett gulv med et lite teppe ved inngangen. Dette alternativet vil fungere for et mer minimalistisk utseende. Du kan diversifisere designet ditt med fliser med geometriske mønstre som er ekstremt populære i dag. Sekskantede produkter som ligner honningkaker ser stilige ut.

Gangdesign i moderne stil - gulvfinish Gangdesign i moderne stil - gulvfinish

Vegger

Glatte vegger, malt i en nøytral, sjeldnere lys farge, ser moderne og behersket ut. Ulempen med et slikt belegg er at grunnlaget for maling skal være helt glatt, uten uregelmessigheter og sprekker..

For å skjule små feil kan du dvele ved tapeter, mens selv vinylvarianter er egnet for et boligområde. Selv om plastpaneler har en stor designvariabilitet, kan de ta dyrebare centimeter plass..

Gangdesign i moderne stil - Veggdekorasjoner Gangdesign i moderne stil - Veggdekorasjoner

Tak

Enkelt nivå strekkloft regnes som den beste løsningen for en moderne gang. De skjuler feil i overflaten, kommunikasjon, og lar deg også installere innebygde lamper som gir jevn belysning. Strukturen kan rengjøres, men den kan bli skadet med lett mekanisk belastning.

I hus med lave vegger ville det være mer rasjonelt å velge et pusset tak malt med matt maling.

Gangdesign i moderne stil - Takdekorasjon

Gangmøbler

Et komplett gangsett inneholder følgende objekter:

– Skap. Et sted for lagring av ting, spesielt yttertøy. I moderne interiør kan du finne innebygde eller hjørneskap.

– Skohylle. Vanligvis er dette hyller eller lukkede esker der sko er lagret..

– Sete. Avhengig av størrelsen på gangen, kan det være en sofa, benk, lenestol eller osmannisk..

– Kleshengere. De er stasjonære eller montert på veggen. I motsetning til garderober gir de rask tilgang til yttertøy.

– Hyller og kommoder. Dette er ekstra lagringsmuligheter for husholdningsartikler eller husholdningsartikler..

– Paraplystativ. Tilbehøret er relativt sjeldent i hjemmene, men det er veldig praktisk for tørking og valg av paraplyer..

Moderne interiør, med sin tørst etter funksjonalitet, er preget av bruk av møbler som tjener flere formål. Så en benk for å bytte sko kan tjene som en boks for oppbevaring av sko, og skyvedører er laget med speildører. Slike løsninger er relevante ikke bare for små mellomrom..

Gangdesign i moderne stil - Møbler Gangdesign i moderne stil - Møbler Gangdesign i moderne stil - Møbler

Innredning og belysning

For å gjøre sammensetningen av gangen i en moderne stil visuelt vanskeligere, noen ganger er det nok bare å plukke opp tilbehør med et interessant utseende. Speil i runde eller diamantformede kroker, kroker med krøllete detaljer, kurvkurver til paraplyer, lyse tekstiler av teppe eller møbeltrekk – disse er langt fra alle elementene, over utformingen du kan vise fantasien din på..

Veggmalerier eller fotografier blir ekstra dekor. De vil vise dine besøkende de kunstneriske preferansene til vertene og skape et positivt image..

Ikke glem plantene som er i stand til å “gjenopplive” det mørkeste interiøret. Det anbefales å begrense deg til teknikkene ovenfor, siden en overdreven mengde deler bare hoper seg opp en liten plass..

Belysningen skal være jevn, samtidig som den gir mer metning i området med speilet og benken. Innebygde spotter vil gjøre en god jobb med dette oppdraget, men om nødvendig kan du bruke lampe eller gulvlamper.

Gangdesign i moderne stil - Innredning og belysning Gangdesign i moderne stil - Innredning og belysning

Liten gang i moderne stil

Eiere av små ganger bør ikke bli opprørt – den moderne stilen i seg selv er i stand til å tilpasse seg layoutfunksjonene, og anvendelsen av følgende anbefalinger vil bare forbedre den positive effekten:

1. Velg et lysområde som består av nøytrale nyanser. Dette gjelder ikke bare dekorasjon, men om nødvendig kan du skrive inn en lys aksent i form av møbler eller andre gjenstander..

2. Finishen skal være jevn og jevn..

3. Hvis det er mulig å bygge møbler inn i en nisje, må du bruke dem. Denne løsningen sparer betydelig plass og gir gangen den nødvendige funksjonaliteten..

4. Skyvedører kan bare brukes i rektangulære rom. I andre tilfeller er det bedre å begrense deg til en kompakt henger..

5. I stedet for en benk, foretrekker du en osmannisk eller eske med et mykt sete.

6. Speil vil visuelt forstørre gangen, akkurat som blanke belegg.

Det er ingen mislykkede mellomrom for interiørdesign, fordi ethvert område kan korrigeres med gjennomtenkt design.

Interiørdesign av en liten gang i moderne stil Interiørdesign av en liten gang i moderne stil Interiørdesign av en liten gang i moderne stil

Gangdesign i moderne stil – foto

For en ekstra porsjon fargerike bilder, anbefaler vi at du ser på vårt utvalg. Vi har samlet bilder av virkelige moderne hallway-design for å vise frem mange forskjellige design. Gledelig visning!

Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto Interiørdesign i gangen i moderne stil - foto

Video: Moderne inngangsparti – Interiørideer

Previous Post
Σχεδιασμός στούντιο κουζίνας: 75 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Rødt kjøkken (60 bilder): designideer