Sengeteppe på sengen (80 bilder): typer, materialer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sengeteppe på sengen (80 bilder): typer, materialer

Sengeteppe på sengen (80 bilder): typer, materialer

Soverommet, mer enn andre rom, fremkaller ønsket om å få den mest komfortable atmosfæren. Blant hovedelementene som vil bidra til å takle denne oppgaven, kan vi skille ut tekstiler. Siden sengen i et slikt rom opptar den sentrale delen av komposisjonen, vil et søtt sengeteppe bidra til å skape en behagelig atmosfære..

Kriterier for valg av sengeteppe

Som regel tjener et sengetrekk oss i flere år. Det blir en logisk fortsettelse av hele soveromsdesignet, noen ganger en aksent i interiøret, så valget bør gjøres bevisst. Vi har utarbeidet flere stillinger som er verdt å ta hensyn til:

1. Før du går til salgsstedet, må du bestemme størrelsen på sengen eller madrassen, måle lengde og bredde, og også bestemme hvor mye du vil at sengeteppet skal henge;

2. Valget av en nyanse avhenger direkte av utformingen av rommet, stoffet kan ha en nøytral fargepalett eller trekke oppmerksomheten til seg selv. I tillegg, hvis en utilstrekkelig mengde lys kommer inn på soverommet, kan denne mangelen nøytraliseres med et varmt område, og omvendt;

3. Gi preferanse til naturlige tekstiler – den tjener lenge, ser vakker ut, forårsaker ikke allergier og elektrifiserer ikke;

4. Hvis du er en glad eier av et aktivt kjæledyr eller forelder til et barn som liker å spise og hoppe på sengen, bør du vurdere disse faktorene og kjøpe et teppe som du enkelt kan vaske hjemme uten å be om hjelp fra renseri ;

5. For en seng med en uvanlig form, så vel som for å oppnå den mest harmoniske kombinasjonen med andre tekstiler i rommet, er det fornuftig å bestille et sengeteppe eller gjøre det selv.

Sengeteppe på sengen - Utvalgskriterier Sengeteppe på sengen - Utvalgskriterier

Designfunksjoner

På begynnelsen av 2000 -tallet prøvde husmødre for all del å kle hele soverommet i de samme tekstilene. Denne tilnærmingen er på ingen måte utdatert helt og ugjenkallelig, men nå er den ikke lenger så viktig og nødvendig. Imidlertid må alle de forskjellige stoffene være kompatible med hverandre og med stilen i interiøret som helhet..

Når det gjelder en tradisjonell design, er det bare passende å bruke et stoff av samme format, selv med samme ornament. For eksempel kan du plukke opp tette tekstiler – velour, gobeliner. Det kan være enfarget eller med et mønster, fokusere på resten av objektene i rommet.

Valg av stoff avhenger også av størrelsen på sengen. På store versjoner vil et tett, tungt lerret se veldig vakkert ut, som vil beholde sin form. Et soveplass for en person vil perfekt dekorere materialet, lett, jevnt blonder, med forskjellige folder og flunces i tilfelle av en ung jente.

Det er veldig praktisk å endre utseendet på soverommet ved hjelp av tosidige deksler. Dette vil fungere spesielt effektivt i et hvitt rom, et utmerket lerret for eksperimenter – kjøp eller sy tekstiler i beroligende farger på den ene siden og kontrasterende, aktive på den andre. Dermed kan du leke med stemningen i designet på en interessant måte..

Sengeteppe på sengen - designfunksjoner Sengeteppe på sengen - designfunksjoner

Sengeteppe i form av et trekk

Mange senger er formet på en måte som vil se best ut i et trekk. Det velges i henhold til størrelsen på sengen med en ekstra avstand for teppet og sengen (5-10 cm).

Denne typen sengeteppe vil organisk passe inn i den kantete moderne designen, som er dominert av rette linjer. Et minimalistisk rom kan dekoreres med både et monotont trekk og et produkt med et diskret mønster..

Samtidig vil tekstilene pent ramme inn himmelsengen, myke møbeltrekk, veving og utskjæringselementer. I dette tilfellet vil det balansere overflod av dekor og gjøre dekorasjonen litt strengere, mens den viser vakre detaljer..

Sengeteppe i form av et trekk Sengeteppe i form av et trekk Sengeteppe i form av et trekk Sengeteppe i form av et trekk

Sengeteppe med valance

På soverommet i den koloniale, klassiske, rustikke stilen og i noen andre retninger, som forenes av ønsket om komfort, vil modeller av sengetepper med valanser passe veldig harmonisk. De danner en pen gardin som kan være lett, voluminøs og luftig, eller diskret eller tett – ditt valg..

Vanligvis skaper en valance en romantisk og høytidelig atmosfære. Denne effekten er merkbar når du bruker lyse, draperte og foldede gjenstander. Hvis du bestemmer deg for å dekorere soverommet i stil med strenge klassikere, for eksempel engelsk, kan du se de strenge alternativene.

Sengeteppe med valance Sengeteppe med valance Sengeteppe med valance Sengeteppe med valance

Sengeteppe med blonder og strikk

Vil du introdusere elementer av shabby chic eller Provence -stil i interiøret? Da vil du utvilsomt være interessert i strikkede eller flettet sengetepper som perfekt harmonerer med sengedraperiet..

Elementer av utkant, broderi eller snøhvit blonder – aksenter som vil gi rommet en hjemmekoselig atmosfære og komfort.

Blonder ser bra ut på en base som er kontrasterende i skyggen. For å få de dekorative elementene til å skille seg ut mot sengetøyets bakgrunn, bruk vanlige sett eller samme fôr på selve sengeteppet. Dermed vil du understreke elegansen til dette dekorative elementet..

Sengeteppe med blonder og strikk Sengeteppe med blonder og strikk Sengeteppe med blonder og strikk Sengeteppe med blonder og strikk

Sengeteppe med volumetrisk innredning

Et åpent sengeteppe med volanger vil visuelt øke soveplassen. Prøv å ta denne nyansen i betraktning i utvelgelsesprosessen. Hvis soverommet ditt ikke er rikelig, men sengen er stor nok, vil et slikt design gjøre det visuelt enda mer tungvint. Hvis rommet lar deg understreke soveplassen din, vil tekstiler gi rommet et snev av romantikk..

Et volangete sengeteppe er en fin måte å dekorere et dames soverom på. Draperi på sengen vil tilføre ømhet og komfort til plassen.

Hvis du ikke har lyst til å tenke på å kombinere farger, nyanser og mønstre, kan du gå til det mest allsidige alternativet – et snøhvit sengeteppe. Denne fargen gir alltid friskhet, letthet og ekstra plass. Denne løsningen er spesielt nyttig for store senger. Dekorere slikt stoff med bretter eller gardiner vil tillate det å leke med nye ansikter..

Sengeteppe med volumetrisk innredning Sengeteppe med volumetrisk innredning Sengeteppe med volumetrisk innredning Sengeteppe med volumetrisk innredning

Fargeskjemaet på sengetepper på soverommet

Et av de viktigste elementene i soveromsdekorasjon er valg av farger for tekstiler. Å bestemme paletten med tekstiler bør ta hensyn til det overordnede konseptet i rommet. La oss ta et eksempel: hvis soveromsvinduene vender mot den kalde nordsiden, vil det være riktig å velge varme beige farger som vil gi rommet komfort. Prøv å velge en nyanse som ligner på hovedfargen på rommet, men det er ønskelig at tekstilene males i en annen tone – litt lysere eller mørkere, lysere eller blekere.

Et nøytralt soverom med lyse overflater og de samme møblene kompletteres best med aksentfarger på sengetepper. I tillegg gjør et slikt oppsett det enkelt å endre stemningen på soverommet – bare bytt sengeteppe.

En harmonisk og balansert design kan oppnås gjennom en kombinasjon av tekstiler og tapetfarger. Bruk også bakgrunnsfargen for tekstiler. Dette vil redde rommet fra overdreven mangfold..

Hvis hodegavlen har stoffpolstring, kan du prøve matchende tekstiler til sengeteppet. Dette paret vil se ut som en enkelt helhet, og i tillegg legge dekorative puter. Sengegavl og sengeteppe har et mønster – puter skal være solide og omvendt. Svarte og hvite tekstiler vil organisk passe inn i nesten ethvert interiør, alt avhenger av mønsteret og ornamentet. Denne løsningen er også egnet for folk som ønsker å få et interessant trykk på sengeteppet, uten å bruke lyse farger..

For å opprettholde stilen i hele rommet, velg et sengeteppe som vil overlappe med andre mønstre i innredningen. For eksempel, i et rom for en gutt, der det er tegn fra dine favoritt animerte filmer, bruker du den samme “kappen”. Hvis soverommet ditt er nautisk, kan du prøve stripete sengetepper..

Sengeteppe på sengen - Farger Sengeteppe på sengen - Farger Sengeteppe på sengen - Farger Sengeteppe på sengen - Farger

Sengeteppe – bilde

Vær oppmerksom på at alle reglene for dekorering av tekstiler i et rom i dag er ganske betinget. Eksperimenter, prøv og kombiner – dette er den eneste måten du kan finne din egen stil og skape noe helt spesielt. Til inspirasjon har vi valgt en samling bilder som hjelper deg å bli kjent med varianter av sengetepper i ulike interiører. Gledelig visning!

Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde Sengeteppe - bilde

Previous Post
Καναπέδες με ορθοπεδικό στρώμα (75+ φωτογραφίες)
Next Post
Rødt kjøkken (60 bilder): designideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector