Rødt kjøkken (60 bilder): designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rødt kjøkken (60 bilder): designideer

Rødt kjøkken (60 bilder): designideer

Rødt er alltid dristig og ekstravagant. Lyse og saftige nyanser styrker og fremkaller appetitt. Og den gjennomtenkte utformingen av det røde kjøkkenet vil bli en ekte utførelse av ildstedet. Du vil gå tilbake til et slikt kjøkken igjen og igjen, samles til en familiemiddag og invitere gjester. Den dype røde fargen varmes med sin eksistens. Variasjonene går aldri av moten, fra delikat blek til dyp vin og burgunder. Men for å oppnå harmoni i et slikt interiør, må du tenke deg godt om..

Interiørstiler

Den røde fargen er ikke så grei som den kan virke ved første øyekast. Dette er på ingen måte aggresjon, for det er rødt som er fargen på kjærlighet, lidenskap, feiring og godt humør. Det er en av de sterkeste naturlige nyanser. Den kan passe inn i forskjellige stiler.

Rødt kjøkken i moderne stil

Den moderne stilen er strenge rette linjer, metall, glass, lys plast, klar geometri og plass gjennomtenkt til millimeteren. Et slikt kjøkken er et skikkelig arbeidsområde. Formålet med rødt er å bringe litt farge og varme til sunn pragmatisme. Dessuten passer rødt godt med sorte, hvite og kromteknologiske elementer. Spesielt de rike nyanser: skarlagen, bringebær, mørk kirsebær.

Rødt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign Rødt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign

Rødt kjøkken i loftstil

Loft er en bohemsk 50 -talls amerikansk stil som var spesielt populær i New York. Nå er det tilbake på moten, og kombinerer praktisk, funksjonalitet og enkelhet..

Loft er alltid kreativitet og liten uaktsomhet. Stilen utviklet seg aktivt på en tid da kontorer, lagre og fabrikklokaler ble konvertert for livet. Dette er råvegger, grove møbler, åpen kommunikasjon og et verifisert oppsett. Ethvert ubeskrivelig kjøkken kan gjøres om til et vakkert loft. Det perfekte bakteppet for denne stilen er en grov, grov murvegg..

Loftstil rødt kjøkken - Interiørdesign Loftstil rødt kjøkken - Interiørdesign

Pop art rødt kjøkken

Popkulturen er en uendelig inspirasjonskilde. Elementene brukes overalt: i tilbehør, klær, innredning og interiørdesign. Rød og denne stilen er laget for hverandre. Her brukes enkle materialer, mye plast og metall, kontrastfarger. Du kan supplere designet med retroplakater i røde toner..

Pop Art Red Kitchen - Interiørdesign

Rødt kjøkken i orientalsk stil

Orientalsk stil og rød farge ser ut til å være laget for hverandre. I det indre av et slikt kjøkken kan du bruke alle nyanser og deres kombinasjoner. Og her er dette ikke aksenter, men ganske grunnleggende funksjonell farge. Brukt rødt i kinesisk, marokkansk og arabisk stil. Det er kombinert med dyrt tre, andre mørke og rike nyanser, gull.

Den mest beherskete er den arabiske stilen med sin nøytrale bakgrunn. Marokkansk – tungt, som orientalske krydder. Dype karminfarger kombineres med fargen gurkemeie, mørk blå, lilla, smaragd. Kinesisk stil er alltid tydelig sonering, skjermer og skillevegger, lyse og kontrasterende fargekombinasjoner, maleri.

Rødt kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign Rødt kjøkken i orientalsk stil - Interiørdesign

Rødt kjøkken i viktoriansk stil

Av de klassiske luksusstilene er viktoriansk den mest fruktbare grunnen for fargen rød. Det brukes ofte i stuer, soverom og kontorer, men du kan også eksperimentere med kjøkkenet. Det viktigste er at rommet er romslig nok. Og det er ønskelig at hele leiligheten er designet i samme ånd..

Viktoriansk stil er en luksuriøs burgunder fløyel og dype mørke nyanser. Eklektisme råder her. Ett rom inneholder klassikere, gotikk, rokoko og lett indisk, samt kinesiske notater.

Viktoriansk rødt kjøkken - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Valget av røde etterbehandlingsmaterialer er ubegrenset. Dette er en av hovedfargene som finnes i nesten hvilken som helst linje og ikke i én kopi..

Når det gjelder kombinasjonene, i tillegg til klassiske og naturlige nyanser, kan rødt trygt kombineres med andre lyse farger. Grønn – for moderne miljøinteriør. En slik duett ser frisk og oppkvikkende ut. Blått vil bidra til å avkjøle temperaturen, mens gul eller oransje vil gjøre rommet enda varmere og lysere. Dette er bra for kalde leiligheter og kjøkken som mangler lys..

Gulv

Røde fliser eller laminatgulv fungerer godt for kjøkkengulvet. Disse materialene vasker godt, er upretensiøse, er ikke redd for fuktighet og smuss. Moderne linoleums kan også brukes. De er billige og enkle å bytte ut. Men klassiske røde tepper unngås best..

Red Kitchen Design - Gulvfinish Red Kitchen Design - Gulvfinish

Vegger

Rødt er veldig aktivt. For mye kan være slitsomt og irriterende. Derfor må du være veldig forsiktig når du fullfører store overflater. Dette gjelder spesielt veggene. En eller flere lyse aksenter er nok.

Et praktisk alternativ er et rødt forkle over arbeidsområdet. Det kan legges ut med fliser eller glass, vanlig lerret eller i form av en mosaikk. Det er bedre å ta tapetet for det lett, mykt, for å skape en behagelig kontrast. Hvis du trenger en dempet naturlig rød, bør du være oppmerksom på naturstein og murstein.

Rødt kjøkkendesign - Veggdekorasjon Rødt kjøkkendesign - Veggdekorasjon

Tak

Taket er sjelden malt rødt. Men hvis et slikt ønske oppsto, ser et glanset stretch -lerret best ut. Det er bare viktig å velge riktig nyanse for å visuelt opprettholde høyden på rommet. Men i strekklofter er lamper godt montert.

Rødt kjøkkendesign - takfinish Rødt kjøkkendesign - takfinish

Kjøkkenmøbler

Glansede røde paneler ser stilige ut i moderne kjøkken. Spesielt – på en hvit eller svart bakgrunn, med metallelementer. Dypere og mer dempede toner blander seg perfekt med tre.

Et interessant og ekstravagant alternativ er et rødt kjøleskap. Det kan godt bli kjøkkenets sentrale aksent, spesielt i popkunstens stil. Den kan dekoreres med lyse klistremerker eller uvanlige magneter..

Hvis kjøkkenet er lite, vil overflod av rødt begrense det enda mer. I dette tilfellet kan du begrense deg til en lys spisegruppe med en farget bordplate eller stolrygg. Men det er bedre å unngå helt monokromatiske møbler, det ser mer tungvint ut..

Red Kitchen Design - Møbler Red Kitchen Design - Møbler

Innredning og belysning

Det mest merkbare dekorative elementet på kjøkkenet er gardinene. Men det er bedre å ikke ta døve tette lyse gardiner. De er tunge og vanskelige å ta vare på. Tyll, prikker, striper eller rutete er gode valg. Og du kan supplere dem med mindre tekstiler: håndklær, filler, duker, puter på stoler.

I rødt kan du plukke opp funksjonelt tilbehør: banker, coasters, fat, blomsterpotter. De ser stilige ut mot en nøytral bakgrunn..

Rød, solid belysning er ikke det mest praktiske alternativet for et kjøkken der funksjonalitet er viktig. Her må du hele tiden kutte og lage mat, og viktigst av alt, se hva du gjør og ikke bli sliten. Men individuelle dekorative lamper kan være interessante for å utfylle interiøret..

Rødt kjøkkendesign - innredning og belysning Rødt kjøkkendesign - innredning og belysning

Kjøkkendesign i rødt – foto

Og for å finne friske, lyse og dristige ideer for din smak, tilbyr vi deg et utvalg av de beste fotografiene av kjøkkeninnredning i røde toner. Nyt visningen og inspirasjonen!

Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto Kjøkkeninnredning i rødt - foto

Video: Red Kitchen – Interior Design

Previous Post
כיסוי מיטה על המיטה (80 תמונות): סוגים, חומרים
Next Post
Designideer for en liten gang (+65 bilder)
Adblock
detector