Sjablonger for vegger for maling: 60 bilder og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sjablonger for vegger for maling: 60 bilder og ideer

Sjablonger for vegger for maling: 60 bilder og ideer

Ønsket om moderne interiør for minimalisme forutsetter i økende grad utformingen av glatte monokromatiske vegger, malt eller limt med tapet. Imidlertid kan de “bare” overflatene med årene kjede seg, og et av de beste alternativene for å dekorere dem er tegninger påført med sjablonger. De er i stand til å dekorere enhver setting og krever ikke spesielle kunstneriske ferdigheter fra eieren. I vår artikkel vil vi gjennomføre en oversikt over de forskjellige typene sjablonger, metoder for å jobbe med dem, samt muligheten til å lage maler selv..

Fordeler og funksjoner

Tegning av bilder med sjablonger er den rimeligste måten å lage veggdekorasjoner på, noe som har blitt veldig populært i dag. Den har mange fordeler sammenlignet med andre utførelser, for eksempel:

– Med sjablongmaleri kan du dekorere tomme vegger på kortest mulig tid, siden teknologien er ganske enkel, og hvem som helst kan mestre den;

– Ved hjelp av bilder kan du korrigere rommet, slik at det blir visuelt bredere eller smalere, ved å velge riktig bilde;

– Ved å bruke bilder på feil som har oppstått under reparasjoner eller under drift av et boareal, kan du enkelt maskere dem;

– Dette er en enkel måte å bringe nyhet til interiøret uten å foreta en global renovering.

Å lage en dekor med sjablongmaling vil ikke medføre store materialkostnader – du trenger bare å kjøpe maling, enkle verktøy og faktisk sjablonger. Hvis du kan lage maler selv, vil dette ytterligere redusere kostnadene for slik dekorasjon..

Sjablonger for vegger for maling - Fordeler og funksjoner Sjablonger for vegger for maling - Fordeler og funksjoner

Typer sjablonger for vegger for maling

I dag på salg kan du finne forskjellige typer sjablonger. Videre skiller de seg ikke bare i mønstre og størrelser, men også i produksjonsmaterialer, så vel som i applikasjonsfunksjoner. La oss se nærmere på hovedtypene og dele dem betinget i flere grupper – en slik oversikt vil hjelpe deg med å velge riktig sjablong for et bestemt tilfelle.

Avhengig av påføringsmetode

Sortimentet av sjablonger lar deg velge den mest praktiske malen for å lage både de mest primitive bildene og de volumetriske. Det er typer som:

1. Enkle sjablonger. Denne gruppen inkluderer sjablonger designet for enkle tegninger, oppretting av inskripsjoner, ornamenter, mønstre, silhuetter. Nybegynnere i denne virksomheten bør starte med nettopp slike sjablonger..

2. Sjablonger for fargetegninger. Disse mønstrene anses å være kombinert fordi de lar deg lage flerfargede bilder. Teknologien for å jobbe med sjablonger er litt mer komplisert enn i det forrige tilfellet, men etter å ha mestret det kan du lage fantastiske bilder og komposisjoner. I dette tilfellet påføres sjablongene i påfølgende lag..

3. Volumetriske sjablonger. For å lage et spektakulært preget mønster, må du jobbe hardt. Her kan du ikke klare deg uten kitt, ved hjelp av hvilket det nødvendige volumet vil bli opprettet. Det må påføres med et lag på minst 3 mm, og deretter malt..

4. Konturstensiler. Denne typen sjablonger innebærer å male ikke den indre delen av bildet, men de ytre kantene. En sjablong er et lerret med en bestemt form, som du kan lage forskjellige mønstre og design ved å spore konturene.

Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av påføringsmetode Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av påføringsmetode

Avhengig av materialene

Valget av sjablongmateriale er også like viktig, siden malets holdbarhet vil avhenge av det. Basert på dette, er sjablonger konvensjonelt delt inn i engangs- og gjenbrukbare. De enkleste anses å være engangsmaler, som er laget av oracal (vinylfilm). Dette materialet er ikke fuktresistent og forringes raskt. En fordel kan kalles tilstedeværelsen av en klebende overflate, som lar deg enkelt fikse sjablongen på veggen under påføring av bilder. Gjenbrukbare maler inkluderer maler i akryl og plast. De er ikke redde for eksponering for fuktighet, de vil vare ganske lenge, derfor vil kjøp av slike sjablonger føre til besparelser i fremtiden..

Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av materialer Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av materialer

Avhengig av rommet

Tegninger laget med sjablonger kan dekorere ethvert rom med verdighet. Oftest plasseres de på store, møbelfrie vegger. En god løsning ville være å bruke tegninger i området for brytere, der de godt vil maskere spor etter hyppig bruk. Elegante bilder ser originale ut i interiøret på gangene, der det på grunn av det lille området ofte er vanskelig å plassere dimensjonale dekorative elementer.

For et barnerom velges temaet for tegningen avhengig av kjønn og alder på barnet. Småbarn vil elske tegneseriefigurer, mens eldre gutter er mer tiltrukket av sportstemaer. Jenter er nær verden med prinsesser og yndige eventyrfeer som vil skape en magisk atmosfære i en jentes barnehage. Det er fullt mulig å involvere barnet selv i å tegne enkle bilder – slikt arbeid med å dekorere sitt eget rom vil gi ham mye glede og gi ham de første ferdighetene i å dekorere.

Interiøret på badet kan suppleres med tegninger på et marint tema, påføring av bilder av delfiner, skip, blekksprut, etc. Tegneserier ser ganske interessante ut her, noe som forbedrer stemningen betydelig mens du tar vannprosedyrer.

På kjøkkenet vil bilder relatert til mat, produkter og matlagingsprosesser se best ut. Det kan være en kopp aromatisk kaffe, bilder av retter, hyller med krydder, frukt, vakre ornamenter, grasiøse blomster, etc. De brukes til å dekorere arbeidsområder over forkleet eller veggene i nærheten av spisebord.

Fred og ro skal herske på soverommet. Det er ikke noe sted for komiske collager på veggene og dynamiske tegninger. Det er bedre å velge en sjablong med naturlige motiver, landskap, ornamenter ved hodegjerden vil se bra ut. Siden dette rommet oftest er skjult for besøkende, er innredningen kun designet for eierne, så romantiske inskripsjoner med bekjennelser, bilder av hjerter, engler, etc..

Og til slutt, stuen. Tegningen for dette rommet må velges i henhold til den generelle designstilen slik at bildet ser så harmonisk ut som mulig. Oftest her kan du finne bilder av representanter for flora og fauna, portretter av kjendiser. Mønstre og ornamenter brukes ofte til å dekorere veggpaneler i TV -en eller den myke sofaen..

Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av rommet Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av rommet Typer sjablonger for vegger for maling - Avhengig av rommet

Hvordan arbeide med en sjablong

Etter å ha bestemt deg for sjablongmaling i hjemmet ditt, er det første trinnet å forberede veggflater for slik dekorasjon. Det er ønskelig at de er helt jevne, og det påførte mesterverket har ingen feil. Det er også nødvendig å eliminere mulig forurensning fra overflatene. Hvis veggene har gjennomgått våtbehandling under forberedelsen, er det nødvendig å la dem tørke grundig. Deretter forbereder vi maler, maling og verktøy for arbeid. Du kan bruke et bilde på forskjellige måter, hvis valg ofte avhenger av størrelsen på bildet. Du kan bruke en rulle, børster, svamper og aerosolbokser til dette formålet. Akrylmaling er best for jobben, da den fungerer bra på betong- og mursteinoverflater.

For de som har startet slikt arbeid for første gang, er det tilrådelig å først markere veggene i firkanter – dette vil unngå krumning av bildene. Når alt er klart, fester vi malen til veggoverflaten med tape (hvis den ikke er laget av orakel). Det skader ikke å holde den mens du arbeider, slik at den ikke beveger seg ved et uhell. Lagene må påføres veldig forsiktig slik at det ikke dannes flekker. Hvis du bruker den kombinerte metoden for å tegne – hvert påfølgende lag legger seg etter den siste tørking av det forrige, noen ganger for å fremskynde prosessen, tørk det med en hårføner.

Sjablonger for vegger for maling - Hvordan arbeide med en sjablong Sjablonger for vegger for maling - Hvordan arbeide med en sjablong Sjablonger for vegger for maling - Hvordan arbeide med en sjablong

DIY vegg sjablonger

Å lage en vakker mal er en møysommelig jobb. Du kan komme med et bilde selv eller ta det fra informasjonskilder – bøker, Internett. Hvis du ikke har kunstneriske ferdigheter, kan skissen lastes ned fra det enorme internett og skrives ut på en skriver. Deretter må den overføres til sjablongbunnen. Hvis det er papp, trenger du kopipapir, som det er enkelt å overføre alle detaljene i tegningen til basen. Før arbeidet er det viktig å sørge for at karbonpapiret ligger med blekksiden ned og den matte siden opp..

Siden papp er ganske ustabil for fuktighet og fargestoffer, er det bedre å bruke en film. I dette tilfellet er det mye lettere å overføre tegningen: det er nok å sette filmoverflaten på bildet og skissere konturene. Deretter må du kutte ut alle detaljene nøye med en skarp kniv. Gjør-det-selv-sjablonger for vegger for maling fra film vil vare mye lenger.

DIY vegg sjablonger DIY vegg sjablonger

Sjablonger for vegger for maling – foto

Avslutningsvis foreslår vi at du gjør deg kjent med hvordan sjablonger for vegger for maling kan transformere interiøret i et bestemt rom. På bildet vil du se mange flotte løsninger ved hjelp av forskjellige teknikker og materialer. Gledelig visning!

Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto Sjablonger for vegger for maling - foto

Previous Post
כיסוי מיטה על המיטה (80 תמונות): סוגים, חומרים
Next Post
Designideer for en liten gang (+65 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector