Designideer for en liten gang (+65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designideer for en liten gang (+65 bilder)

Designideer for en liten gang (+65 bilder)

Inngangspartiet er en del av leiligheten som er den første som åpnes for øynene til husholdninger og gjester, så det er veldig viktig å gjøre det praktisk og vakkert. Det ser ut til at på et område på 1,5-2 kvm. det er vanskelig å implementere noen designideer, men det er det ikke! Det er mange teknikker for å øke visuell forstørrelse og spare plass, som vi vil diskutere nedenfor. Hvis du nærmer deg utformingen av en liten gang med omhu, vil det være et sted i den for å lagre alle nødvendige ting, og interiøret vil glede deg over hjemmekomfort i mange år.

Interiørstil for en liten gang

For at dekorasjon, møbler og husholdningsartikler skal se sammen som et enkelt ensemble, er det veldig viktig å velge interiørstil. En liten gang vil bli dekorert med behersket retning: moderne, klassisk, skandinavisk, Provence eller loft. Alle er forent av minimalisme, nøyaktighet og harmoni. Takket være disse funksjonene vil selv et lite rom bli behagelig og hyggelig..

Gang i moderne stil

Elegant funksjonalitet er mottoet for moderne designstil. Den er preget av klare linjer, kontrastfarger (vanligvis achromatic eller nær dem) og glatte overflater. Høyteknologiske materialer brukes overalt.

I det moderne interiøret i en liten gang er det nesten ingen dekorasjoner, tegninger eller utstående elementer. Totalt sett gir det inntrykk av upåklagelig smak og raffinement..

Design av en liten gang i moderne stil

Gang i klassisk stil

Ved første øyekast fenger klassikerne med sin utsøkte adel. Den myke glansen av gull på en snøhvit eller beige bakgrunn, perfekt symmetri, luksuriøse teksturer og praktfull innredning-alt dette skaper en atmosfære av velvære og gjør interiøret i gangen elite.

Design av en liten gang i klassisk stil Design av en liten gang i klassisk stil

Gang i Provence -stil

Fransk romantikk i Provence – pastellfarger, vintage lyse møbler, blomsterornamenter og åpent innlegg. I et slikt miljø er det alltid mye lys og luft. En liten entré, innredet i Provence -stil, med sin delikate enkelhet ligner et dukkehus eller en sommerferie i landsbyen med en bestemor.

Design av en liten gang i Provence -stil

Gang i loftstil

Upussede murvegger, en overflod av metall og grovt bearbeidet tre, åpne takbjelker og kommunikasjon – alt dette gjør loftet ganske brutalt, men i en liten gang kan dette designet være veldig passende.

Denne stilen tolererer ikke pretensiøsitet – i stedet for et banalt headset kan det bare være noen få kroker og en eller to hyller på veggen, og en gammel kommode kan tilpasses for oppbevaring av sko.

Det er på loftet at en sykkel, en ryggsekk, rulleskøyter, et skateboard og andre egenskaper ved en aktiv livsstil organisk vil passe, slik at et slikt konsept sikkert vil appellere til reisende, så vel som kreative mennesker..

Design av en liten gang i loftstil

Gang i skandinavisk stil

Inspirert av den nordiske naturen, gir den skandinaviske stilen friskhet til interiøret. Den er basert på den upåklagelige renheten til snødekket, iskalde elver og mørkere steiner, og de suppleres med de varme notene som ligger i svenske og norske hus..

Blekket treverk, etniske lappetepper og særegne gulvtepper vil fortynne den harde utformingen av gangen og skape et koselig, beboelig utseende..

Skandinavisk stil liten gangdesign

Fargeløsninger

Valget av nyanser for gangen bør behandles ansvarlig, og viser kunstnerisk smak og måtehold. På et lite område er det tilrådelig å bruke ikke mer enn 2-3 farger: en er den viktigste, resten er for kontraster og små detaljer..

Liten gang i hvitt

Hvitt er ideelt for interiørdesign av en liten gang, da den visuelt utvider plassen. Et snøhvitt rom vil bli en modell for orden og renslighet, svarte og grå elementer vil vakkert utfylle det akromatiske designet, og fargeinnlegg ved siden av hvitt vil se roligere ut.

Liten gang i hvitt - interiørdesign Liten gang i hvitt - interiørdesign

Liten gang i beige

Mange mennesker elsker melkete kaffetoner for deres praktiske egenskaper. Beige overflater og møbler ser flotte ut i enhver stil. Det er en veldig lett, men samtidig varm, hjemmefarge. Det beste nabolaget for ham er mørk brun, kremaktig, ikke lysegrønn.

Liten gang i beige farge - interiørdesign

Liten gang i gråtoner

En nøytral og diskret grå farge er den beste løsningen for et lakonisk design. Polert stål, speil og riktig belysning vil gjøre det monokrome miljøet mer livlig, og det hvite sprutet vil fjerne følelsen av dysterhet..

Liten gang i gråtoner - interiørdesign

Liten gang i pastellfarger

Lavendel, lyseblå, blekrosa, mynte og sitronfarger skaper en søt og diskret atmosfære. De er uerstattelige i Provence -stilen, selv om de individuelt kan brukes i andre retninger..

Liten gang i pastellfarger - interiørdesign Liten gang i pastellfarger - interiørdesign

Dekorasjon og materialer til gangen

Inngangen tilhører ikke problematiske rom, derfor er kravene til fuktmotstand i den moderate, men det er der mest skitt fra gaten samler seg. Dette betyr at materialer er best valgt med en glatt overflate – de som er enkle å vaske og rengjøre..

Gulv

Av praktiske årsaker bør gulvet i en liten gang gjøres holdbart. Til dette formålet er fliser, porselen steintøy eller linoleum perfekte. Du kan også ordne et selvnivellerende gulv. Naturlig parkett og laminat i aktiv drift vil mest sannsynlig ikke vare lenge..

Gulv i en liten gang - design

Vegger

Kunststein, keramiske fliser (imiterende murstein), vanlig og dekorativt gips, plastpaneler og tapeter brukes ofte til å dekorere veggene i gangen. Et ganske interessant alternativ kan også være kork, fototapet med et visuelt perspektiv eller maleri med skifermaling, som du kan tegne med kritt..

Slik at rommet ikke virker enda mindre – det er bedre å nekte fra klare tegninger, kontraster og striper på veggene til fordel for enkle lyse farger.

Veggdekorasjon i en liten gang - design Veggdekorasjon i en liten gang - design

Tak

Du kan visuelt heve høyden på en liten gang ved å ordne et tak i to plan fra en hvit gipsramme rundt omkretsen og en speilfilm i midten.

Imidlertid er det vanlige maleriet av taket i en lys farge, og spenningsversjonen, og speilede PVC -paneler også egnet. Det viktigste er ikke å plassere klumpete eller massive strukturer over hodet ditt som trekker oppmerksomheten til deg selv.

Tak i en liten gang - design

Møbler og plassering

Ubekvemme møbler er hovedproblemet i små ganger. Dette betyr at tiden er inne for å kaste gamle store skap ut av gangen og erstatte dem med moderne kompakte lagringssystemer..

Liten firkantet gang

Den firkantede gangen er praktisk ved at den har mye plass på sidene. Dermed kan du langs den ene veggen sette lineære møbler (for eksempel nærmere hjørnet ved inngangsdøren – en åpen henger med kroker, under den et skostativ, ved siden av en kommode og et speil), og langs andre, hvis det passer, en grunne garderobe.

Et annet alternativ er å plassere radiusskap med avrundede dører i hjørnene, og bruke resten av stedet til lave skohyller.

Liten firkantet gang - interiørdesign Liten firkantet gang - interiørdesign

Smal (rektangulær) liten gang

I en smal gang er det verdt å få mest mulig ut av plassen nær og over inngangsdøren. Smale lagringssystemer skal passe på sidene, og en stilig mesanin over.

I stedet for et stort speil med en kantstein, er det bedre å bare henge det på veggen, og ved å kjøpe en garderobe med speildør kan du se deg selv i full vekst.

For sko er det tilrådelig å kjøpe en spesiell sko med sammenleggbare hyller, der hvert par ikke skal ligge horisontalt, men i en vinkel.

Smal (rektangulær) liten gang - interiørdesign

Liten gang i ikke-standard form

I private hus og to-etasjers leiligheter er det ofte plassert kleshengere under trappen for å spare plass. Noen ganger er den ikke-standardiserte formen på korridoren et resultat av ombygging, eller det var arkitektens opprinnelige idé.

Uansett, for uvanlige rom er det bedre å bestille møbler i henhold til individuelle mål og tegninger – da vil hvert skap ideelt sett passe inn i nisjen som er gitt for det..

Liten gang med uregelmessig form - interiørdesign

Belysning i en liten gang

For at gangen på grunn av mangel på vinduer ikke virker dyster, bør det gis god belysning i den. Det kan være spot -lysdioder eller en neon -tape rundt omkretsen og en liten takkrone (eller bedre, flere) i midten; to eller fire sconces i form av lanterner eller andre former som passer for stilen; hjørnespots.

Gulvet kan belyses med fluorescerende elementer eller innebygde LED-lamper under slagfast glass-dette vil hjelpe deg til ikke å snuble i mørket.

En varm, gulaktig belysning er best for å skape en koselig atmosfære. Kald hvit kan brukes til å belyse et speil i ansiktshøyde på begge sider – dette gjør at du kan se sminke uten skygger og forvrengninger – slik det vil se ut på gaten.

Belysning i en liten gang

Design av en liten gang i Khrusjtsjov

Det er ofte mulig å utvide plassen til en liten gang og modernisere interiøret i en Khrushchev -leilighet ved hjelp av ombygging. Selvfølgelig krever dette økonomiske kostnader og oppfyllelse av juridiske formaliteter, men resultatet lønner seg. Ved å kombinere korridoren med stua får du en romslig hall, og ett hjørne er ganske nok for yttertøy og sko..

Hvis et slikt alternativ ikke er mulig, er det bare verdt mer effektivt å bruke ledig plass, som vanligvis står uten tilsyn – plassen over inngangsdøren, hjørner og en romslig mesanin for lagring av sesongens ting vil ikke forstyrre taket.

Et annet interessant alternativ er å arrangere en nisje i veggen og montere lagringssystemet akkurat der. Det viktigste er at det ikke er en bærende støtte, men en intern partisjon, hvis ødeleggelse ikke vil skade huset.

Design av en liten gang i Khrusjtsjov Design av en liten gang i Khrusjtsjov

Interiørdesign av en liten gang – foto

Spesielt for deg har vi samlet de beste eksemplene på design av små ganger. På bildet finner du mange uvanlige løsninger, interessante ideer og hemmeligheter om hvordan du organiserer plassen komfortabelt og ergonomisk. Bli inspirert!

Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang Interiørdesign av en liten gang

Video: Designideer for en liten gang

Previous Post
Κόκκινη κουζίνα (60 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Kjøkkendesign i loftstil (90 bilder)