Kjøkkendesign i loftstil (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign i loftstil (90 bilder)

Kjøkkendesign i loftstil (90 bilder)

Interiørdesign i loftstil er valget av de som foretrekker dristige dynamiske designløsninger, ikke-standardideer for planlegging og tilrettelegging av boareal. Kjøkkenet, laget i denne retningen, takler perfekt alle punktene i dets funksjonelle formål. Noe grovt, men samtidig romslig, lett, ergonomisk, vil det gi alle nødvendige forhold for komfortabel matlaging og spising, møte venner eller ha en rolig middag med familiemedlemmer.

Funksjoner i loftstil

For å forstå hovedtrekkene i et loftinteriør, er det verdt å vende seg til historien om fremveksten av trenden, som går tilbake til 40 -tallet i forrige århundre. Opprinnelsen til stilen går tilbake til perioden med økonomisk nedgang som overtok amerikanerne, da de ublu kostnadene ved å leie fabrikkbygninger innenfor bygrensene tvang gründere til å flytte fabrikkene sine til forstedene. De tomme bygningene ble gradvis befolket av de fattige, som ikke hadde økonomisk evne til å gjøre drastiske justeringer av innredningen – derav murstein, betongvegger, grove tremøbler og helt naken kommunikasjon.

Over tid ble interiøret valgt av representanter for kreative prosesjoner – kunstnere, musikere fant et slikt miljø ganske særegent, som bidrar til intern utvikling. Gjennom årene har retningen fått nye, mer tilgivende funksjoner, men mange hovedtrekk har blitt bevart, for eksempel:

– Store ledige rom med panoramavinduer, stor takhøyde og praktisk talt fullstendig fravær av innvendige skillevegger;

– Et stort antall tre, metall og glass i interiøret. Her er gamle møbler som frynsete murvegger, avskallende gips, grove trapper og ventilasjonssystemer i perfekt harmoni med moderne detaljer om teknisk fremgang, utmerket belysning, kromoverflater;

– Multifunksjonelle solide møbler. I motsetning til tidligere tider, da møbler ble konstruert av massivt tre og hadde et ganske uhøflig utseende, presenteres dagens loftmøbler i en ganske moderne form, med strenge matte eller blanke fasader. Det er ingenting overflødig i interiøret som kan rote opp plassen..

Til tross for møblens tilsynelatende enkle, er dette en av de dyreste måtene å dekorere et interiør på, og krever et grundig utvalg av alle interiørdetaljer. En viktig detalj er belysning av høy kvalitet, plassert på forskjellige nivåer. Lyse flekker i form av grønne blomsterpotter, veggplakater, kontrasterende møbeldetaljer etc. brukes her som dekor..

Kjøkkendesign i loftstil - Funksjoner Kjøkkendesign i loftstil - Funksjoner

Fargeløsninger

Fargespekteret skal være så nært naturlig som mulig. Hovedtonene i designet er tre, kull, hvitt, askemaling, ikke blottet for lyse kontrastfarger. Valget av bakgrunnsfarge avhenger av størrelsen på rommet – jo mindre kjøkkenet er, desto lettere bør det være.

Hvitt loftstil kjøkken

Den hvite paletten er flott for å dekorere små mellomrom, selv om den er en like lønnsom løsning i romslige hus. Det må huskes at hvit har en rekke nyanser, hvis bruk vil bidra til å oppnå et mer naturlig utseende. Disse kan være hvite fasader, et sett eller en spisegruppe, hvitkalkede murverk med litt grålige “aldrende” nyanser, takgips og til og med et malt tregulv, noe som gjør rommet mye bredere..

Hvitt loftstil kjøkken - Interiørdesign Hvitt loftstil kjøkken - Interiørdesign

Grått kjøkken i loftstil

I den “industrielle” retningen kan man ikke klare seg uten gråtoner, som er tilstede både i polert stål av moderne teknologi og i fasaden på headsettet, massive benkeplater i stein og betongvegger. Selve gråtonen er nøytral og diskret, den passer godt til andre malinger og kan godt fungere som hovedfarge for vegg- og gulvdekorasjon. Bruken av forskjellige nyanser av askepaletten lar deg lage de nødvendige aksentene i interiøret.

Grått kjøkken i loftstil - Interiørdesign Grått kjøkken i loftstil - Interiørdesign

Loftstil brunt kjøkken

Den brune fargen er mest typisk for loftsstilen, hvis konsept antar en rekke treoverflater. Massive tremøbler, et gulv av laminat eller parkettplater, veggdekorasjon med MDF -paneler vil se passende ut. Ikke glem murverk, som oftest presenteres i brune nyanser..

Loftstil brunt kjøkken - Interiørdesign Loftstil brunt kjøkken - Interiørdesign

Grønt kjøkken i loftstil

Den grønne paletten fremkaller hyggelige assosiasjoner til naturen hos mennesker. Hun er i stand til å roe ned, ta notater av ro, varme og komfort, noe som er viktig for et industrielt interiør. Urtfargen passer godt til den like naturlige brunfargen, så det vil føles godt når det er omgitt av murstein og treoverflater. For ikke å overbelaste interiøret med en klynge av mørke toner, bør det legges til hvite malinger.

Grønt loftstil kjøkken - Interiørdesign Grønt loftstil kjøkken - Interiørdesign

Svart kjøkken i loftstil

En respektabel svart palett i et kjøkken i loftstil vil tilføre de nødvendige innslagene av brutalitet, organisk “blande seg inn” med innredningen. Oftest er paletten tilstede i fasadene til møbelsettet, men alternativer er ikke utelukket når overflatene i taket eller gulvet helles i trekull i romslige høye rom, noe som gjør dem mer kompakte.

Svart kjøkken i loftstil - Interiørdesign Svart kjøkken i loftstil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Etterbehandlingsmaterialer for et kjøkken i loftstil bør velges ikke bare på grunn av estetiske egenskaper, men også på kvalitetsegenskaper. Det er viktig at overflaten er motstandsdyktig mot fuktighetsforhold og hyppig rengjøring..

Gulv

Når du dekorerer overflaten på gulvet, er det nødvendig å stoppe ved ett av to alternativer – å plassere det under en betong- eller treoverflate. Et grått selvnivellerende gulv, laminat, vil se bra ut. Hvis du foretrekker gulvfliser, kan du velge en modell, hvis overflate vil etterligne stein eller tre. I kjøkken-stuer finnes det ofte kombinasjoner av materialer, der mer praktisk (porselen steintøy, fliser, selvutjevnende gulv) er plassert i arbeidsområdet, og varmere (laminat, parkett) er tilstede i rekreasjonsområdet.

Loft Kjøkken Design - Gulvfinish Loft Kjøkken Design - Gulvfinish

Vegger

Det uberørte lagerområdet fremheves best av tilfeldig pussede eller bare betongoverflater, samt en murvegg forkledd som antikk. For å gjenskape et slikt miljø kan du bruke vaskbart, fuktresistent tapet, gips, dekorativ stein, PVC-paneler, som etterligner sannsynligvis overflatenes klønetthet. I utformingen av arbeidsområdet er det ofte en graffitivegg, som gir dybde til rommet og fungerer som et utmerket lerret for dekorasjon i form av hvite vinylklistremerker eller tegninger påført med kritt..

Loft Style Kitchen Design - Veggdekorasjon Loft Style Kitchen Design - Veggdekorasjon

Tak

Takflaten på et kjøkken i loftstil skal ha en enkel design uten glans og glans. Taket kan hvitmales eller males, og det er slett ikke nødvendig å perfekt jevne ut overflaten – noe krumning vil bare gi designet et naturlig utseende. Hvis du bestemmer deg for å bruke et stretch -lerret til dekorasjon, må det absolutt være matt, og fargen velges etter eget skjønn og avhengig av høyden på rommet. Loftsstilen er vellykket understreket av takbjelker i tre, som kan gjenskapes i en leilighet ved hjelp av gipsplater.

Loft Style Kitchen Design - Ceiling Finish Loft Style Kitchen Design - Ceiling Finish

Kjøkkenmøbler i loftstil

Hvis du vurderer en “leilighet” -versjon av et kjøkken i loftstil, er det bedre å velge møbler i minimalismens ånd med strenge former, blanke eller dempede fasader. Det mest typiske alternativet er fremdeles treoverflater, og dessuten med den mest grove teksturen. Åpne hyller, glassdører, massive benkeplater – alle disse detaljene vil perfekt understreke retningen. Vær oppmerksom på teknikken, som bør kombineres med fasadene på headsettet. Hvis kjøkkenet kombineres med stuen, en massiv bardisk som skiller sonene, ville en modulær sofa trukket med skinn eller grovt stoff være et godt alternativ..

Loft Style Kitchen Design - Møbler Loft Style Kitchen Design - Møbler Loft Style Kitchen Design - Møbler

Belysning og innredning

Rikelig fylling av rommet med forskjellige lysarmaturer er en av hovedtrekkene i loftsstilen. For belysning brukes både mange spotter, spotter og gulvlamper, lysekroner i metall, glassrammer, som ofte blir innredningen i et urbant interiør.

Pendellamper på fritt hengende ledninger, som lar deg endre høyden på plasseringen, for å lage en slags kranser, er spesielt relevante. Ved hjelp av belysning på flere nivåer utføres sonering i romslige kjøkken-stuer, og for et lite miljø kan du vurdere muligheten for LED-belysning, noe som vil gjøre rommet lettere og mer voluminøst.

Innredningen er begrenset til veggplakater, graffiti, gamle fotografier, levende blomsterpotter. Lyse aksenter i form av individuelle møbler, dekorative puter, kontrasterende og samtidig gammeldags gulvtepper bidrar til å gjøre atmosfæren mer behagelig og hjemmekoselig..

Loft Kjøkken Design - Belysning og innredning Loft Kjøkken Design - Belysning og innredning

Lite kjøkken i loftstil: interiørdesign

For å dekorere et lite kjøkken i loftstil, er det bedre å velge en lys palett – dette kan være etterbehandlingsmaterialer som etterligner lett betong, hvitaktig murverk. Preferanse er gitt til hvite blanke fasader, et headset med innebygde husholdningsapparater, åpne hyller, en kompakt design av spisestuen med tilstedeværelse av utelukkende nødvendige elementer.

Tilstedeværelsen av en rekke belysningsenheter og fravær av gardiner på vinduene vil gjøre rommet så lyst og romslig som mulig. Elementer som et originalt forkle laget i lyse farger, plakater, malerier, massive veggklokker, “industrielle” lamper, batterier, kommunikasjon.

Lite kjøkken i loftstil - Interiørdesign Lite kjøkken i loftstil - Interiørdesign Lite kjøkken i loftstil - Interiørdesign

Loftstil kjøkken design – foto

Vi foreslår at du fortsetter å bli bedre kjent med utformingen av et kjøkken i loftstil i vårt fotogalleri, der vi prøvde å samle de beste ideene for arrangement. Gledelig visning!

Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto

Previous Post
רעיונות עיצוב למסדרון קטן (+65 תמונות)
Next Post
Støping av polyuretan: 80 bilder og ideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector