Støping av polyuretan: 80 bilder og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Støping av polyuretan: 80 bilder og ideer

Støping av polyuretan: 80 bilder og ideer

En av de mest populære moderne metodene for å dekorere et rom er støping av polyuretan, som du kan lage de mest utsøkte interiørdekorasjonene med. Det er verdt å merke seg at dekorasjonen av lokaler inne og ute med stukkstøping til enhver tid ble ansett som et tegn på utmerket smak og materiell rikdom. I artikkelen vil vi snakke om hvilke former stukkstøping kan ha i ulike interiører i boligbygg og leiligheter..

Fordeler med støping av polyuretan

I utgangspunktet var stukklisten laget av gips. Produktene hadde et anstendig utseende, men deres ulempe var tilstedeværelsen av begrensninger i bruk. Støping av polyuretan har, i motsetning til stamfaren, en rekke positive egenskaper, for eksempel:

– Høye dekorative egenskaper med mange variasjoner i ytelse;

– Praktisk – polyuretan er motstandsdyktig mot mekanisk og klimatisk påvirkning, på grunn av hvilken det kan tjene ganske lenge (og etter flere tiår vil det ikke miste sitt opprinnelige utseende);

– Fravær av manifestasjoner av gulhet og utslipp;

– Fuktmotstand – materialet er ikke redd for fuktighet, derfor kan forskjellige dekorasjoner fra det plasseres på kjøkken, bad, så vel som på åpne fasader av hus;

– Enkel installasjonsarbeid – du trenger ikke et spesielt sett med verktøy for å lage en dekor av polyuretanstukkstøping. På samme tid, hvis innredningen er sliten og må byttes ut, kan den enkelt fjernes og en ny kan utstedes..

I tillegg til de vurderte argumentene, kan man også merke seg den lave kostnaden for materialet, som gjør at alle kan kjøpe dekorative elementer for å fylle hjemmet med raffinement. Når det gjelder manglene, er det verdt å merke seg den svake motstanden mot høye temperaturer, som et resultat av at materialet begynner å smelte, så du må være ekstremt forsiktig når du plasserer innredningen i brannfarlige rom (det anbefales ikke å monter stukket over ovnen).

Støping av polyuretan - Fordeler Støping av polyuretan - Fordeler

Hvilken overflate å velge

Alle polyuretanprodukter, inkludert stukkstøping, kan ha en av to typer overflater: grunnet eller laminert. Laminerte elementer har noen begrensninger i bruk: de kan bare brukes til innredning av rommet. For å gi en viss nyanse er det bare maling som er egnet, som ikke inneholder aktive kjemiske elementer, noe som ofte vanskeliggjør dekorasjon. Produktene ser ut som om de var dekket med en snøhvit film.

Situasjonen er en helt annen med den stukkede støpeformen av polyuretan, noe som gir mye flere muligheter for dekorasjon. Under produksjonsprosessen blir materialet belagt med spesielle primerløsninger, som gjør det mulig å bruke forskjellige fargesammensetninger i fremtiden. De monterte dekorasjonene, malt med maling som tre eller stein, samt med et belegg som sandstein eller med små sprekker, ser veldig imponerende ut. Stukket støping kan brukes under alle forhold – for å dekorere romslige interiører og fasader på stilige hus. Valget vil avhenge av hvor materialet skal brukes og om det trenger kompleks dekorasjon.

Støping av polyuretan - Hvilken overflate å velge Støping av polyuretan - Hvilken overflate å velge

Støping av polyuretan i interiøret

En av de viktige fordelene med dette materialet er dets brede utvalg, som lar deg danne dekorasjon: buer, gesimser, søyler, etc..

Eaves

Gesimser er en slags gulvlister for takoverflaten, som dekorerer leddene med veggene. De kan være glatte eller ha forskjellige ornamenter og mønstre. I dette tilfellet brukes ofte spesielle gesimser. Laget av fleksibel polyuretan, som inneholder gummi, gir de mer fleksibilitet til å finne opp forskjellige kurver, ettersom de er i stand til å ta nesten hvilken som helst form.

Støping av polyuretan i interiøret - gesimser Støping av polyuretan i interiøret - gesimser

Lister

Et så vakkert ord kalles stukkdekorasjoner for vegger eller tak, hvis hovedoppgave er å markere grenser, dekorere skjøtene i forskjellige materialer eller kantinnlegg. Lister i moderne interiørstiler har vanligvis et forenklet utseende uten unødvendige mønstre og ornamenter, i motsetning til det klassiske refrenget.

Støping av polyuretan i interiøret - Lister Støping av polyuretan i interiøret - Lister

Friser

Friser kan være vegg eller tak. Uansett er de ganske brede (15-30 cm) striper som inneholder mønstrede komposisjoner. De dekorerer overflater betydelig, gir dem nåde og letthet. Når du velger, er det viktig å velge frismønstre som passer best til interiørstilen.

Stukkstøping av polyuretan i interiøret - Friser Stukkstøping av polyuretan i interiøret - Friser

Små hovedsteder

Denne typen smykker anses som ganske komplisert. Slik at det ser ut som et støtteelement, tåler en slik støping av polyuretan faktisk ikke mye vekt, men styrken er ganske nok til å installere en liten dekorativ lampe eller vase. Ofte spiller hovedsteder en rent dekorativ rolle, spesielt i klassisk, barokk og antikt interiør..

Støping av polyuretan i interiøret - hovedsteder Støping av polyuretan i interiøret - hovedsteder

Pilasters

Slike elementer ser ut som litt konvekse halvkolonner. På grunn av den lille tykkelsen, roter de ikke i det hele tatt, men gir det noen noter av storhet. I tillegg deltar pilastere ofte aktivt i å dele rommet inn i funksjonelle territorier..

Støping av polyuretan i interiøret - Pilasters Støping av polyuretan i interiøret - Pilasters

Stikkontakter

Siden det finnes en sentral taklampe i form av en lysekrone i mange leiligheter, kan du skjemme den bort med ytterligere dekorasjon ved å dekorere den med en rosett. Dette elementet vil, som ingen andre, kunne understreke lysekronens verdighet, dens skjønnhet og nåde. De mest populære rosettene er runde, men andre alternativer er tilgjengelige på forespørsel. I tillegg til dekorasjonen, forkler rosetten perfekt punktene der lysarmaturet er festet til taket.

Støping av polyuretan i interiøret - Stikkontakter Støping av polyuretan i interiøret - Stikkontakter

Ideer for interiør i forskjellige rom

Stukkelementer erfarne designere er i stand til kompetent å “passe” inn i enhver interiørstil, alt fra klassikere, forgylte eller bronsedetaljer til moderne tid – minimalistisk stukkstøping av døråpninger, tak gesimser, utstyrt med ekstra belysning og rekkverk. Stukkstøping kan se annerledes ut i interiør, og vi skal dvele nærmere ved dette..

Støping av polyuretan i stuen

Når du dekorerer et boareal, blir det som regel lagt mest vekt på stua, siden det er her eierne demonstrerer livsstilen sin, så innredningen spiller en viktig rolle. I romslige haller finner du oftest stukkstøping – det understreker luksusen og den fantastiske estetikken i rommet. Den kan brukes til tak og vegger, som ramme for peis og til og med moderne teknologi. Plassen er “delt” i soner med grasiøse lister, og søyler og hovedsteder vil helt erstatte fraværet av innerdører mellom stuen og kjøkkenet. En luksus lysekroneuttak kan være nøkkelen..

Støping av polyuretan i stuen Støping av polyuretan i stuen

Polyuretanstøping på soverommet

Et soverom er et rom som best bør bidra til et avslappende opphold, og uansett hvilken retning du har valgt, trenger det en varm og koselig atmosfære. Stukkforming er i stand til å gi soverommet spesiell komfort og “gjenopplive” interiøret med preget tilbehør og dekorative elementer. I små rom med lav takhøyde er det bedre å forlate frodige friser til fordel for strenge gesimser og listverk, ved hjelp av det, forresten, kan du sonere rommet, markere området ved sengens hode og understreke estetikken til vinduet tekstiler. I store soverom kan komplekse polyuretan -stukkkomposisjoner brukes..

Polyuretanstøping på soverommet Polyuretanstøping på soverommet

Støping av polyuretan i gangen

Inngangspartiet er det første rommet i en leilighet eller et hus der en gjest kommer inn, så det krever en spesiell tilnærming å dekorere det. Siden ganske ofte slike rom ikke har store dimensjoner, er det vanskelig å “passe” komplekse eller dimensjonale dekorasjoner her, og stukkstøping kommer til unnsetning. Elegant og ikke forvirrende på plassen, det blir et fordelaktig element som gir liv til tomme vegger og tak betydelig. I inngangspartiet er stukklisten designet for å ramme døråpninger og overflateforbindelser. Utformingen av speilet med en stukkant ser nydelig ut. Du kan male lister og gesimser i en farge som skiller seg fra hovedtonen i finishen – så innredningen vil skille seg ut og geometrisk ordne plassen.

Støping av polyuretan i gangen Støping av polyuretan i gangen

Støping av polyuretan på barnerommet

Støping av polyuretan blir en fordelaktig måte å dekorere på et barns rom av flere årsaker: alle elementene er ganske lette, så hvis barnet klarer å rive av en del, vil han ikke bli skadet; malt stukkstøping kan enkelt males med alle formuleringer, noe som gjør det mulig å arrangere et lyst interiør. Med gesimser, lister kan barnehagen enkelt deles inn i soner, og ved hjelp av hovedsteder kan du ordne søte hyller for leker og suvenirer.

Støping av polyuretan på barnerommet Støping av polyuretan på barnerommet

Polyuretanstøping på badet

Etter å ha startet reparasjoner i en leilighet, tenker mange bare på det siste stedet hvordan de skal ordne et bad. Og dette er forgjeves, siden det er det som først vekker oss etter en søt drøm om morgenen og “eskorterer oss til sengs” om kvelden. Baderomsdesignen skal være den mest innbydende, komfortable og vakre, behagelig for øyet, beroligende og oppmuntrende mens du tar vannprosedyrer. Støping av polyuretan er i stand til å dekorere ikke bare romslige rom, men også små rom, og dette er den største fordelen. Ypperlig toleranse for materialet overfor forhold med høy luftfuktighet er en ytterligere betydelig fordel. I store herskapshus i private hus kan de mest komplekse komposisjonene brukes med dekorasjon av stukklister av speil, vinduer, søyler som angir en font, etc..

Polyuretanstøping på badet Polyuretanstøping på badet

Polyuretanstøping på kjøkkenet

På kjøkkenet vil selv de minste lister skape en spesiell atmosfære med en viss høytidelighet, noe som vil gjøre tilberedningsprosessen mer munter. Oftest matcher fargen på stukklisten nyanser av kjøkkensettet. Når du skal dekorere kjøkkenet med stukkstøping, må du huske at du ikke kan lukke eksos- og ventilasjonssystemene.

Polyuretanstøping på kjøkkenet Polyuretanstøping på kjøkkenet

Støping av polyuretan – foto

Til tross for sin gamle, antikke opprinnelse, mister ikke stukklisten sin relevans for denne dagen, og oppfinnelsen av nye materialer gjør det mulig å bevare den flotte skjønnheten til dekorative elementer i lang tid. Vi inviterer deg til å fortsette å bli kjent med forskjellige varianter av utformingen av lister av polyuretanstukk i et ytterligere galleri, der de beste bildene av vellykkede verk presenteres. Gledelig visning!

Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto Støping av polyuretan - foto

Previous Post
Ορτανσία (70 φωτογραφίες): τύποι και φροντίδα
Next Post
Projeto do banheiro 6 m². (85 imagens)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector