15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Beige soverom: 75 designideer

Beige soverom: 75 designideer

Den beige fargen er en av de som ikke er gjenstand for motetrender, dens foranderlige innfall. Takket være den mangefasetterte paletten av nyanser, var og er den fortsatt relevant i utformingen av interiører. Det beige soverommet vil være et flott sted for avslapning, hvor myke pastellfarger hjelper deg med å slappe av så mye som mulig etter harde dager, lindre aggresjon og tretthet. Bruk av forskjellige nyanser i dekorasjon, samt kompatibilitet av beige maling med andre fargeløsninger, lar deg trygt eksperimentere med stiler, plassere aksenter, sonerom.

Interiørstiler

Å dekorere interiører med en viss stil er ganske populært. Stilen kan være alt – fra klassisk til moderne, men må nødvendigvis gjenspeile eierens karakter, hans indre verden og preferanser.

Beige soverom i stil med minimalisme

Hovedtrekk ved den moderne minimalistiske trenden er den lakoniske designen, fraværet av ubrukelige dekorelementer og unødvendige møbler. Alt her skal være så funksjonelt som mulig. Et beige soverom vil være et utmerket alternativ, hvor lyse overflater i sandede, kremfargede toner vil skape en følelse av romslighet og tilbakeholdenhet..

Stretchblanke eller matte overflater er egnet for taket, gulvet er dekket med laminat uten tepper. I en forenklet versjon kan du legge et vanlig teppe. Veggene er dekorert med monokromatisk tapet (dekorativt gips) av melkeaktig eller kremfarget farge, mens aksentveggen i sengens hode kan ha en mørkere nyanse, for eksempel lysebrun. Du kan velge samme farge for sengetekstiler, rullegardiner eller persienner for vinduer (stoffalternativer passer ikke her).

Beige minimalistisk soverom - interiørdesign Beige minimalistisk soverom - interiørdesign

Beige soverom i klassisk stil

Å dekorere et soverom i klassisk stil vil kreve betydelige økonomiske kostnader, siden tilstedeværelse av naturlige materialer, møbler laget av verdifullt tre, tekstiler av høy kvalitet er nødvendig. Interiøret bør domineres av den raffinerte dekorasjonen av de kongelige kamrene med innslag av bysantinsk kultur. Bruken av beige farger med samme tone i takt med gull vil være det mest vellykkede alternativet for klassikerne..

Denne stilen bruker stukkelementer, baguetter i taket og veggene, imitasjon av søyler. Gulvet er parkett eller laminat. Møbler er arrangert med streng symmetri. Lysekronen er en av hovedattributtene til trenden, men du kan ikke klare deg uten vegger i natt. Det beste alternativet er å kjøpe et sett. Figurer, malerier, antikke lysestaker vil fungere som tilbehør..

Klassisk beige soverom - interiørdesign Klassisk beige soverom - interiørdesign

Soverom i beige Provence -stil

Ånden til det franske soverommet er fylt med varme og komfort. Her kan du ikke klare deg uten et rutete eller blomstertrykk i interiøret. Et utmerket alternativ ville være beige tapet med lavendelmønster, matt strekkloft, gulv dekorert med laminat eller parkett..

Obligatorisk oppmerksomhet bør rettes mot innredningen, som kan være kurver, bunker med tørkede blomster i små kanner, smidde kandelabre, figurer. På veggene vil broderte malerier med landskap, stilleben og alltid et speil i en gammel ramme ta et verdig sted. Tremøbler med effekten av antikken vil utfylle stilen – slitasje, sprekker.

Beige Provence soverom - interiørdesign Beige Provence soverom - interiørdesign

Soverom i beige loftstil

Originaliteten til den “industrielle” loftstilen bringer den til de ledende posisjonene innen moderne interiørdesign. Grov veggdekorasjon med gips eller imitasjon av murverk, møbler laget av forkrommet metall ser ut til å være helt uvanlig for et soverom. Men nei! Bruken av lyse beige og gråbeige toner i dekorasjonen vil gjøre rommet koselig og samtidig lys, skape en myk hjemmekoselig atmosfære.

I en slik fargepalett vil en murvegg spille flott, med vekt på et bestemt område, kanskje i toppen av sengen. Lett sandlaminat vil perfekt utfylle et kaffefarget teppe. Innredningen vil være forskjellige ekstravagante elementer, plakater, malerier av unge kunstnere, originale lamper.

Beige Loft Soverom - Interiørdesign Beige Loft Soverom - Interiørdesign

Beige soverom i miljøvennlig stil

Når det ikke er interessant, blir økostilen mer og mer etterspurt etter urbane mennesker, noe som gir en følelse av nærhet til naturen. Det bidrar til å skape et gunstig klima i huset, først og fremst ved tilstedeværelsen av naturlige materialer i dekorasjon, innredning, møbler. Takflaten er malt i en krem- eller elfenbenfarge (kan hvitkalkes). For vegger vil etterbehandling med dekorativt gips i naturlige beige nyanser være et utmerket alternativ. I budsjettversjonen vil den bli erstattet av papirtapet. Gulvet er dekket med naturlig tre eller korkmaterialer.

Her kan du eksperimentere ved å komplimentere interiøret med aksenter av blå og grønne nyanser. Øko-stilelementer av innredning laget av naturlige materialer vektlegges: paneler laget av skall og sjøstein, trelamper, samt grønne planter.

Eco Style Beige Soverom - Interiørdesign Eco Style Beige Soverom - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Når du skal dekorere et soverom i beige, bør du følge hovedregelen: vegger, gulv og tak bør ikke smelte sammen, så det er nødvendig med jevne overganger her. Ellers blir rommet til en monokromatisk “kjedelig” boks. Kombinasjoner av krem, karamell, lysebrune toner vil gi variasjon til det generelle interiøret. Ved å bruke kombinasjoner kan du arrangere et tak på flere nivåer, en aksentvegg ved sengens hode og visuelt utvide plassen.

Gulv

I beige soverom ser sjokoladegulv med en matt eller blank overflate vakker og veldig solid ut. Det kan være laminat, parkett, teppe, linoleum (avhengig av stil og økonomiske evner). Fargen på gulvet kan kombineres med skyggen på en av veggene og vinduet tekstiler.

Beige Soverom Design - Gulvfinish Beige Soverom Design - Gulvfinish

Vegger

Veggdekorasjon skal være forskjellig fra taket, gulvet og møbeltrekkene. For små rom er den optimale kombinasjonen et design når veggene er et par nyanser mørkere enn takflaten og et par nyanser lysere enn gulvet. Dermed vil soverommet se romslig og harmonisk ut..

Materialene kan være tapet, dekorativt gips, paneler med imitasjon av kunststein. Designløsninger med en kombinasjon av monokromatiske og mønstrede overflater vil bidra til å gjøre de nødvendige aksentene på individuelle soner, for eksempel skille et soveplass fra et lite boudoir.

Beige Soverom Design - Veggdekorasjoner Beige Soverom Design - Veggdekorasjoner

Tak

Materialene for utformingen av takflaten er både vannbasert maling, kalkmaling, tapet og moderne strekk, suspenderte gipsplater. Bruken av sistnevnte gjør det mulig å maskere overflatefeil, å utstede en helt original design på flere nivåer, og også å avgrense soner i store rom. I utgangspunktet velges et lys monokromatisk fargevalg..

I klassisk stil kan taket dekoreres med stukkstøping, for et ultramoderne høyteknologisk er en blank spenningsstruktur egnet, og kalking er karakteristisk for et soverom i Provence-stil.

Design av beige soverom - takfinish Design av beige soverom - takfinish

Soverom møbler

Det anbefales å velge møbler for et beige soverom i en nyanse, selv om alternativer med kontraster også har en rett til å eksistere. For at interiøret ikke skal blende av monotoni, bør møblene skille seg fra flere toner fra den generelle bakgrunnen. For eksempel vil møbler i brune toner passe til en lys finish, og et perlefarget sett vil se bra ut på en bakgrunn av mønstret tapet i fargen kaffe med melk. For å diversifisere interiøret kan du kjøpe harmoniske møbler separat, i stedet for et enkelt stykke..

Sengen kan være laget av hvilket som helst materiale. Hodesettets tre-, metall- eller plastartikler vil se like estetisk ut i et beige rom. For små soverom bør du ikke velge massive møbler – det er bedre å foretrekke mer kompakte, lyse farger.

Beige Soverom Design - Møbler Beige Soverom Design - Møbler Beige Soverom Design - Møbler

Innredning og belysning

Ulike lyse aksenter vil bidra til å gjøre det beige soverommet interessant og fasjonabelt. Innredningen kan være tekstiler, for eksempel et lyst burgunder sengeteppe på sengen, dekorative puter i samme farge, gardiner. Ikke glem vaser, figurer, tilpasset stilen som skapes. Tomme vegger vil bli dekorert med malerier, paneler, fotogallerier.

Belysningsenheter vil perfekt takle rollen som innredning, som også må tilsvare den stilistiske orienteringen. Belysning i et beige soverom gjøres best på flere nivåer for å gi varierende lysstyrke i områdene.

Sconces og paneler laget av LED -kranser vil fungere som nattlamper, bord- og nattbordslamper vil være en lyskilde for lesing. Den generelle belysningen av rommet kan overlates til en lysekrone eller et system med spotlights innebygd i taket.

Beige Soverom Design - Innredning og belysning Beige Soverom Design - Innredning og belysning Beige Soverom Design - Innredning og belysning

Soveromdesign i beige farge – foto

For å forstå hvor vakker den beige fargen er i det indre av soverommet, og hvordan nyanser kan spille med riktig design, bare se på utvalget av bilder av artikkelen. Her er alternativer for forskjellige stilistiske design som vil bidra til å skape det varmeste, mest beroligende og koselige miljøet..

Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto Beige soverom - interiørdesignfoto

Video: Beige soverom – interiørideer

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας σε στιλ σοφίτας (90 φωτογραφίες)
Next Post
Stue design 15 kvm. (+80 bilde)