To-nivå tak i gipsplater (70 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

To-nivå tak i gipsplater (70 bilder)

To-nivå tak i gipsplater (70 bilder)

Når du planlegger reparasjoner i en leilighet eller et privat hus, blir det lagt stor vekt på dekorasjon av vegger, valg av passende komfortable møbler, hvitevarer og design av dekorative elementer. Samtidig forblir takflaten ufortjent glemt, men arrangementet spiller en viktig rolle i å skape en bestemt stil, en vakker, koselig atmosfære. Til dags dato har takgips i to plan fått stor anerkjennelse, som pryder ethvert interiør – fra Khrusjtsjovs hus til de mest luksuriøse leilighetene. I vår artikkel vil vi se på hva som forårsaket deres popularitet, og avsløre noen av hemmelighetene til vellykkede design..

Funksjoner i to-nivå tak

Tak laget i form av flere etasjer med bruk av gipsplater kan gjøre rommet i rommet mer luftig og effektivt. Slike design gjør det mulig å radikalt endre romets geometri og ha mange fordeler i forhold til flate overflater, nemlig:

– Evnen til å maskere eventuelle feil i takflaten – hvis taket har uregelmessigheter, sprekker eller andre defekter, vil alt dette lett gjemme seg bak et flatt gipsplater, noe som vil påskynde designprosessen betydelig;

– Med deltakelse av to-nivå strukturer, er det enkelt å utføre sonering av selv et lite rom, og fremheve dette eller det territoriet i rommet med figurerte relieffer;

– Gips er lett å behandle, og dette gjør det mulig å implementere de mest fantastiske designløsningene;

– Materialet har god motstand mot høy luftfuktighet, derfor er det tillatt å konstruere strukturer av det i alle lokaler, til og med som et bad og et kjøkken;

– To-nivå strukturer kan gjøre taket mer luftig i små rom, og i altfor store rom, tvert imot, “senke” veggene, noe som gjør rommet mer behagelig;

– Gipsplater i tak gir mange muligheter for dekorasjon med forskjellige farger, strekkduker, forskjellige måter å organisere belysning på, inkludert skjult belysning, halogen og LED -komposisjoner.

I tillegg til alle de nevnte fordelene, er det også verdt å merke seg de relativt små kostnadene som organiseringen av gipsplatestrukturen vil medføre. Hvis du har noen ferdigheter, er det fullt mulig å bygge et to-nivå tak i en leilighet med egne hender..

Tak i tosidig gipsplater - Funksjoner Duplex gips tak - Funksjoner

Typer av to-nivå tak i gipsplater

Tak på flere nivåer av gipsplater kjennetegnes ved et stort utvalg av design. Som vi allerede sa, er materialet ganske formbart, derfor lar det deg lage ikke bare rette linjer, men også forskjellige bølgete, avrundede strukturer. Fra den totale massen med alternativer kan to hovedgrupper skilles, der to-nivå tak er konvensjonelt delt inn:

1. Gipsdekorasjon av enkeltområder. Denne typen innebærer at takets naturlige overflate forblir seg selv, og bare separate “øyer” er laget med gipsplater. Denne metoden vil spare kostnader, men det må tas i betraktning at bruken bare er fornuftig når hovedoverflaten er helt flat. Ofte kan du finne etterbehandling av gipsplater i omkretsen av rommet, mens strukturen kan ha et visir bak LED -bakgrunnsbelysning er skjult. Dette alternativet er bra for små mellomrom, noe som gjør taket høyere og mer luftig. For sonering installeres gipsplater i visse områder, for eksempel i en studioleilighet, et rekreasjonsområde eller et soveplass kan vektlegges..

2. Fullfør dekor på to nivåer med gipsplater. I dette tilfellet dekker en etasje takoverflaten helt, og ytterligere dekorative detaljer er allerede montert på den. Denne metoden er effektiv i romslige rom, når den opprinnelige tilstanden til takplanet krever alvorlig justering..

Til tross for designforskjellene er begge alternativene ganske i stand til å takle alle, selv de mest kreative designmålene. De fungerer som en god hjelp for å lykkes med å maskere kommunikasjon og justere ikke-standardiserte lokalformer..

Typer av to-nivå tak i gipsplater Typer av to-nivå tak i gipsplater

Design og dekorasjon av et to-nivå tak

Å bygge en ren gipsplatekonstruksjon, selv om den har de mest luksuriøse formene, er ikke nok til å få et virkelig utmerket interiør. Det er veldig viktig å velge riktig måte og farge på etterbehandlingsmaterialene. For slike konstruksjoner er følgende typer overflater de mest akseptable:

Maling er en helt rimelig og enkel måte å dekorere takflaten med en vannbasert komposisjon, som kan gjøres på egen hånd uten involvering av spesialister. Samtidig er det mulig å velge en farge eller nyanse avhengig av det generelle fargeskjemaet i interiøret;

Kalking – ligner maleri når det gjelder tilgjengeligheten av design, men den kjennetegnes ved sin skjørhet og en ganske “lunefull” holdning til fuktighetsforhold, derfor er det bedre for kjøkken og bad å forlate det til fordel for andre materialer;

Tapetsering – denne metoden vil kreve mer styrke og tålmodighet, kanskje til og med involvering av spesialister hvis designet har geometriske trekk. Tapetstrimler bør ikke overlappe hverandre, men bør være strengt ende til ende med hverandre slik at overflaten ikke blir dårligere. For ikke så lenge siden var tapetsering av tak i to plan noe uvanlig. Imidlertid kan den nå finnes ganske ofte, spesielt i interiøret i hallene. Tett tapet kan skjule mindre overflatefeil, og dette er et stort pluss for strukturer der bare øydelene er belagt med gipsplater.

Bakgrunn for maling vil være en lønnsom løsning, som lar deg periodisk endre atmosfæren i rommet uten å bruke for mye tid og krefter. Ganske populært er fotopapiret som presenteres på det moderne markedet i et bredt spekter. De kan inneholde tredimensjonale tegninger, lysende elementer og brukes oftere på soverom og barnehager;

Stretch -tak – denne typen finish kan trygt kalles den mest innovative. Her snakker vi om lerret, som under påvirkning av høy temperatur dekker overflaten. Materialet har en rekke overflater. Avhengig av design og personlige ønsker, kan du arrangere et matt tak (for klassisk interiør), glanset (bidrar til å endre volumet, øke det visuelle rommet), stoff (det dyreste, og skaper en unik rik og sofistikert atmosfære).

I moderne interiør er det ofte, og man kan til og med si, ganske ofte er det kombinasjoner av takmaterialer som lar deg fantasere i full kraft, visuelt redusere eller øke plassen. For eksempel er strukturens indre rom dekorert med spenningsduker, og omkretsen av gipsplater er dekorert med hvit maling. Maling kan gjøres i forskjellige farger i forskjellige områder, og tegne en linje i sonen av rommet.

Tosidig tak i gipsplater - Dekorasjon og finish Duplex gipsplater i tak - Dekorasjon og finish Duplex gipsplater i tak - Dekorasjon og finish

Ideer for rominteriør

Tak i gipsplater kan ikke bare variere i designfunksjoner, innredning, de har også sine egne forskjeller avhengig av rommets funksjonelle belastning, størrelse og form.

Duplex gipshimling i stua

Stuen er designet for å skape en rik, men koselig atmosfære, ikke bare for eierne, men også for husets gjester. Her kan du ikke være redd for å bruke lyse farger, men sørg for at de harmonisk passer inn i stilen og stilen. Kombinasjoner av etterbehandlingsmaterialer på takflaten, ikke blottet for dynamiske kontraster, vil se bra ut her..

Etter å ha utstedt en struktur på to nivåer med nyanser, kan du mer effektivt understreke sonene i rommet, utstyre et stort lyssystem med mange lamper og mystisk belysning.

For små rom, som ofte finnes i Khrusjtsjov-hus, er lette to-nivåskonstruksjoner med blanke lerreter egnet, noe som vil utvide rommet med refleksjon. Rommets volum vil også bli gitt ved diffust belysning av mange spotlights og en duett av taket med vegger i samme fargepalett..

Duplex gipshimling i stua Duplex gipshimling i stuen

Duplex gipsplater i kjøkkenet

På kjøkkenet kan det være forskjellige former for gipsplater som kan justere og sonere rommet, og viktigst av alt, skjule kommunikasjon. Oftest er kvadratiske omkretser funnet, noe som gir den rette formen til smale rom. På romslige kjøkken angir avrundede former de sentrale sonene, og i små kjøkken er enkle økonfigurasjoner. Ikke glem at god belysning er veldig viktig for kjøkkenet, og taket på to nivåer vil være den første assistenten ved plassering av alle slags lamper..

Duplex gipsplater i kjøkkenet Duplex gipsplater i kjøkkenet

Duplex gipsplater i soverommet

Å komme seg inn på soverommet, en person drømmer mest av alt om å slappe av og hvile godt, slik at den kommende dagen kommer med et godt morgenstemning. Taket i dekorasjonen av dette rommet spiller en viktig rolle, siden det er denne overflaten vi ser når vi ligger eller våkner.

Her er det bedre å unngå lyse farger, blanke overflater, foretrekker rolige pastellfarger, men de bølgete linjene i designet og tilstedeværelsen av øye-gledelige tegninger vil ikke forstyrre i det hele tatt. Ofte kranser en trappet form stedet over soveplassen, som angir rekreasjonsområdet. Et slikt design ser ganske vakkert ut i selskapet med en baldakin, noe som gir en spesiell komfort og romantisk stemning.

Duplex gipsplater i soverommet Duplex gipsplater i soverommet

To-nivå tak i gipsplater i barnehagen

Det er veldig viktig for barna at deres lille verden er fargerik og lys, så stretch -lerret, spesielt med fotoutskrift, vil være det beste alternativet her. Vakre landskapsbilder, bilder av vennlige tegneserier og eventyrfigurer, stjernehimmellens endeløse blå-alt dette kan fylle et barnerom med en spesiell eventyrlig atmosfære, eventyrets ånd.

Etter hvert som babyen vokser opp og interessene hans begynner å endre seg, kan lerretet enkelt endres til et som er mer egnet for tenåringsdesign og de personlige preferansene til en allerede ung huseier. Den utvilsomme fordelen med å bruke gips til dekorering av barnehage er miljøvennlighet og naturlighet – faktorer som vil sikre et sunt inneklima.

Duplex gipsplater i barnerommet Duplex gipshimling i barnerommet

Duplex tak i gipsplater – foto

Oppsummert kan vi trygt si at tak i gipsplater i to nivåer kan gjøre ethvert ekstraordinært interiør til et ekte luksuriøst hjem. Til støtte for dette foreslår vi at du gjør deg kjent med de mange eksemplene på design som presenteres på bildet i galleriet vårt. Gledelig visning!

Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex tak i gipsplater - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto Duplex gips tak - foto

Previous Post
Σχεδιασμός μπάνιου 6 τ.μ. (85 εικόνες)
Next Post
Art Deco kjøkken design (90 bilder)
Adblock
detector