15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gulvoppheng (75+ bilder)

Gulvoppheng (75+ bilder)

En kleshenger er en nødvendig egenskap for ethvert boareal. Imidlertid er det i dag mange modeller, blant hvilke gulvkonstruksjoner tar stolthet. Kleshengere installert på gulvet har sine egne egenskaper og fordeler, et stort utvalg av former som lar deg velge riktig alternativ for et bestemt interiør. I denne artikkelen vil vi se på hovedtrekkene til gulvhengere, deres typer, og også gi noen tips om hvordan du gjør et godt valg..

Fordeler

I motsetning til innebygde eller veggmonterte kleshengere, har en gulvstående kleshenger en betydelig fordel når det gjelder mobilitet-det er enkelt å sette opp på riktig sted, flytte om nødvendig, uten store anstrengelser. Fordelene med de betraktede kleshengere inkluderer følgende indikatorer:

– Du trenger ikke å skade veggbekledningene – hvis hengeren ikke lenger er nødvendig i rommet, kan du bare fjerne det;

– Et rikt utvalg av modeller, som i tillegg til de vanlige inkluderer unike designutviklinger. Dette gjør det mulig å velge en gulvoppheng for enhver interiørstil;

– Rommeligheten til de fleste strukturer, takket være at kleshengere ofte er installert på gulvet i gangen, hvor du kan plassere klær ikke bare for eierne, men også for husets gjester.

Det er også verdt å merke seg at ting er plassert på gulvopphenget helt fritt, og om nødvendig tørker du garderoben, du kan ganske enkelt flytte strukturen nærmere varmekilden.

Gulvoppheng - Fordeler Gulvoppheng - Fordeler

Produksjonsmateriale

Når du velger en gulvoppheng, er det viktig å ta hensyn til produksjonsmaterialet, siden det er ansvarlig for strukturens styrke, så vel som dets relevans i interiørets generelle stil. Det er følgende typer kleshengere, avhengig av materialet:

1. Tre – laget av forskjellige typer massivt tre, ganske sterkt og holdbart. De er solide og prefabrikkerte, og består av flere elementer. Tremodeller vil se bra ut i rustikt interiør, en gang i loftstil og uten tvil i en klassisk design. Du kan også velge et treprodukt hvis gangen har en finish laget av naturlig materiale, for eksempel stein..

2. Metall – de er tunge og har utmerket stabilitet, så de er perfekte for gangen, slik at du kan legge ut mye tungt yttertøy. Oftest er metallgulvhengere laget av forkrommet metall, som er malt i forskjellige farger, men det er også mer interessante modeller – smidde som kan gi interiøret litt elegant.

3. Plast har de viktigste fordelene med å være lett og lav pris, men de er mindre stabile og tåler ikke mye klær.

I tillegg til materialene som er diskutert, kan en gulvoppheng for klær bestå av en kombinasjon av elementer, for eksempel ha en metallbunn med trehyller eller plastinnlegg.

Gulvoppheng - Byggemateriale Gulvoppheng - Byggemateriale Gulvoppheng - Byggemateriale

Typer gulvhengere

Dagens marked tilbyr et stort utvalg av gulvhengere – fra de mest upretensiøse til de slående i originaliteten. De er stasjonære eller utstyrt med hjul for enkel transport, åpne og lukkede. Det er også transformerbare kleshengere som kan utføre forskjellige funksjoner..

Stativ

Denne arten er kanskje kjent for hver person, siden den har en veldig lang eksistenshistorie. Likevel mister designet ikke sin relevans den dag i dag, og skaffet seg nye, forbedrede former gjennom årene. Det er to hovedtyper av stativoppheng. Den første består av en solid stang med krokholdere plassert i samme høyde eller på forskjellige nivåer. Strukturen er forsterket med en rund base. Når du velger dette alternativet for en gang, må du ta hensyn til stabiliteten – støttesirkelen må ha en diameter på minst 30 cm.

Den andre typen involverer en modell satt sammen av flere buede metallstrimler, som vist på bildet nedenfor. Videre er de øvre svingene mye mindre i størrelse enn de nedre. En slik henger er mye mer stabil enn den forrige, men det vil kreve et større område, derfor vil det være passende i et romslig rom.

Typer gulvhengere - stativ Typer gulvhengere - stativ

Kombinert med stol eller sokkel

En praktisk versjon av en transformerende henger som tar liten plass, den er ganske egnet for installasjon i alle rommene. Dette er en av varianter av kostymehengere, som i tillegg kan utstyres med en kantstein. Slike møbler vil være en god løsning for små leiligheter, der det er sterkt mangel på ledig plass. I tillegg til at en liten garderobe vil passe perfekt her, vil hengeren fungere som et sete eller ha et ekstra oppbevaringsrom. Konstruksjoner med kantstein er mer stabile på grunn av vekten av det nedre rommet, derfor kan de lett støtte vekten av jevn vinterfrakker og jakker.

Typer gulvhengere - Kombinasjon med stol eller skap Typer gulvhengere - Kombinasjon med stol eller skap

Kleshenger

Denne typen er egnet både for lokalene til voksne soverom, små omkledningsrom og for barn, hvis barnet har på seg skoledrakt. Den største fordelen er tilstedeværelsen av spesielle kleshengere og en tverrstang for bukser. Damemodell er utstyrt med ekstra skjørtfester. En kleshenger er laget av ethvert materiale, inkludert plast, da den ikke bærer tung last. Fordelen med mange slike modeller er tilstedeværelsen av en hylle eller et lite oppbevaringsrom, der tillegg til garderoben og nødvendige ting, for eksempel briller, klokker, nøkler, etc..

Typer gulvhengere for klær - kleshenger Typer gulvhengere for klær - kleshenger

Rack

En henger med hengerstativ vil gjøre jobben som en garderobe. Avhengig av størrelsen, er den i stand til å romme ganske mange klær, som vil passe komfortabelt og ikke mister form. Strukturelt er hengeren dannet av en rektangulær base, stativer og en eller to rørstenger, som kleshengene er hengt på. En moderne stativhenger med høydejustering, som kan variere fra 80 cm til 1,5 m, vil være et godt valg. Materialet for produksjonen er tre eller metall, det er også smidde strukturer. Barnas gulvstativer kan være laget av plast og ha lyse farger.

For voksne stativer er det viktig å velge riktig henger, hvis lengde ikke bør være mindre enn størrelsen på klærne fra venstre skulder til høyre – dette vil bidra til å unngå effekten av forlengede skuldre. Tynne strukturer fører også til deformasjon, så det er bedre å kjøpe voluminøse kleshengere. Det er også verdt å ta hensyn til kvaliteten på polering og belegg. Hvis overflaten er av dårlig kvalitet, har grovhet, vil tynne og lette stoffer bli skadet.

Det er stor etterspørsel etter modeller på hjul, som kan flyttes fritt om nødvendig. For familier som liker å ønske gjester velkommen, kan du kjøpe et sammenleggbart hengerstativ. En slik modell vil, når den er satt sammen, ta svært lite plass, og når den brettes ut, vil den gi en komfortabel plassering av et stort antall ting..

Typer gulvhengere - stativ Typer gulvhengere - stativ

Egendefinerte gulvhengere

Denne kategorien inkluderer forskjellige design som kombinerer funksjonalitet og individuell skjønnhet. Svært ofte blir slike modeller interiør, noe som gir notater av originalitet, for eksempel trebøyler i den skandinaviske gangen, massive smidde strukturer, en uvanlig loftsbenk og forskjellige abstrakte produkter.

Typer gulvhengere - tilpassede gulvhengere Typer gulvhengere - tilpassede gulvhengere Typer gulvhengere - tilpassede gulvhengere

Hvordan velge?

Valget av gulvoppheng for klær avhenger av mange faktorer. Først av alt må du bestemme hvor mange ting som skal plasseres på den og hvilke. For eksempel, for en tung ytre garderobe, må du velge en solid og stabil struktur laget av et materiale som ikke er redd for fuktighet. Slike kleshengere er laget av rustfritt stål eller tre belagt med fuktbestandig impregnering. Hvis hengeren er designet for oppbevaring av en dress, bør den ha skumstenger og for et skjørt – spesielle ekstra kroker.

Det er viktig å ta hensyn til antall familiemedlemmer – hvis en eller to personer bor i en leilighet, kan du velge en kompakt versjon, og for en stor familie – en mer romslig. Hvis huset blir besøkt av gjester ofte nok, kan du velge et par design.

Når du velger, er plasseringen av gulvoppheng også viktig – i gangen er det som regel en massiv installert, og i rommet (soverom, barnehage, bad) er det bedre å begrense deg til en lys struktur.

I tillegg til romsligheten er også hengerens utseende viktig. Det skal være i harmoni med det omkringliggende interiøret, selv om det er laget i en ikke-standardform eller en lys fargepalett, kan det godt bli et aksentelement..

Gulvoppheng - Hvordan velge Gulvoppheng - Hvordan velge

Gulvhengere – foto

I galleriet vårt har vi samlet mange bilder som viser ulike typer gulvhengere i interiør. Vi håper at visuell fortrolighet vil hjelpe deg med å gjøre det riktige valget. Gledelig visning!

Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto Gulvhengere - foto

Previous Post
DIY πτηνοτροφείο σκύλων: 95 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Glassskillevegger i leiligheten (60 bilder)