15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken i lyse farger: 85 bilder og ideer

Kjøkken i lyse farger: 85 bilder og ideer

Blant alle mulige fargeløsninger for innredning av kjøkkenet tilhører den ubestridte ledelsen lyse nyanser. Pastellpaletten forstørrer visuelt plassen, og gir den et rent og pent utseende. Denne designen er spesielt relevant for små mellomrom og leiligheter med åpen planløsning, der kjøkkenet skal være i harmoni med gangen og stuen. Interiøret i milde farger beroliger, slapper av og gir godt humør, noe som er spesielt viktig når du tilbereder mat og koselige måltider i kretsen av dine nærmeste.

Interiørstiler

Til tross for den tilsynelatende monotonien kan hvittemaling i kjøkkenområdet se helt annerledes ut. I dette tilfellet spiller teksturer av materialer, tilbehør og dekorative elementer en viktig rolle. Det er bra hvis alle disse detaljene er forent av et enkelt tema, som representerer en viss stil i interiøret. Det er verdt å merke seg at lyse farger er egnet for nesten alle designretninger, det være seg tidløse klassikere, vintage provence eller trendy hi-tech. Etniske og rustikke motiver blir oftere valgt for private hus, mens moderne minimalisme understreker urbaniteten til byleiligheter..

Lyst kjøkken i klassisk stil

Det klassiske kjøkkensettet er et møbelsett som imponerer med sin raffinerte luksus. Som regel er den laget av massivt tre, jevnt farget i en edel nyanse av elfenben, perler eller hvit sjokolade. Symmetrisk innredning i form av antikke ornamenter, pilaster, forgylling og kostbare metallbeslag gjør en vanlig kjøkkenvegg til et kunstverk. For benkeplater i et slikt ensemble brukes hovedsakelig lys marmor, litt sjeldnere – svart granitt eller kunststein.

Hetten og husholdningsapparater må matche den majestetiske designen, derfor er det nødvendig å velge modeller der farger og dekorasjoner utgjør et harmonisk ensemble med møbelfasadene.

Lett kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign Lett kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign

Lyst kjøkken i moderne stil

De rene og rene linjene i designet i lyse farger ser spesielt attraktive ut. Minimalisme som er karakteristisk for urban stil sparer plass på et lite kjøkken, og glatte overflater med en liten metallisk glans gjør det lett og behagelig. Hvis det moderne hodesettet på grunn av de monokrome hvite eller stålfargene virker for “kontor”, er det verdt å legge til litt tre – det kan være benkeplater, forkle, gulv og til og med strenge bjelker i taket.

Lett kjøkken i moderne stil - Interiørdesign Lett kjøkken i moderne stil - Interiørdesign

Lyst kjøkken i skandinavisk stil

Nordisk design kjennetegnes ved behersket enkelhet og samtidig maksimal bekvemmelighet. Et slikt interiør domineres alltid av hvitt med kjølende isete blå, stål og grå elementer..

Varme nyanser er representert av lyst tre (gulv, benkeplater) og vevde tepper i etnisk stil, som røde retter noen ganger ekko. De fleste overflater i skandinaviske kjøkken er solide farger, selv om gulvet eller bakplaten kan ferdigstilles med lappetepper..

Lett kjøkken i skandinavisk stil - Interiørdesign Lett kjøkken i skandinavisk stil - Interiørdesign

Lett kjøkken i Provence -stil

Pastellfarger er et visittkort i Provence -stilen, som nylig har hatt størst suksess blant “landsbyen”. Et slikt design skaper en romantisk og koselig stemning på kjøkkenet, slik at du kan ta en pause fra hverdagens mas og mas i den fredelige atmosfæren i den søte antikken..

Møbler i stil med de franske provinsene er vintage treskap, malt i en av de tradisjonelle nyanser: melkehvit, turkis, oliven eller mynte. I tillegg til dem kan tekstiler og tilbehør med blekrosa, lavendel, beige trykk brukes..

I kjøkkenet i Provence -stil er det alltid et sted for skjenker med åpne hyller, der malte fat, keramiske beholdere med frokostblandinger og krydder, husholdningsartikler og suvenirer er vakkert ordnet.

Lett kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign Lett kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign

Lyst kjøkken i loftstil

I motsetning til andre designkonsepter, der møbelsettet settes i sentrum, er loftet mer avhengig av bakgrunnsfinishen. Denne stilen kan bare opprettholdes i et romslig rom med stor takhøyde, store ikke-gardinvinduer og kommunikasjon igjen. En nesten obligatorisk funksjon er bare vegger, som enten kan være hvite eller røde murstein eller glatt betong. Hvis kjøkkenet ligger på loftet eller på loftet, er gulvbjelkene heller ikke dekket av noe – de henges med “industrielle” lamper.

Når det gjelder skapene, kan dette være det enkleste settet med slanke hvite fronter, som i minimalistisk eller skandinavisk stil, samt grovt utformet tre fra landets retning..

Lett kjøkken i loftstil - Interiørdesign Lett kjøkken i loftstil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

For et kjøkken i lyse farger velges etterbehandlingsmaterialer som regel også lette. Hvis det er behov for kontrasterende aksenter, blir deres rolle i de fleste tilfeller tilordnet benkeplater og husholdningsapparater. Noen ganger kan en mørk farge brukes til å dekorere et gulv, et forkle og små dekorative innsatser. Generelt råder en nøytral-pastellskala, der alle elementer er underlagt et enkelt tema..

Gulv

De mest praktiske gulvbeleggene på et lyst kjøkken inkluderer porselenstein, keramiske fliser og selvnivellerende gulv. Varme kan installeres under disse materialene, noe som skaper ekstra komfort under matlagingen. I tillegg er fordelene deres holdbarhet, styrke og motstand mot hyppig våtrengjøring..

For spisestuen, hvis den ligger langt nok fra komfyren og vasken, kan du velge treparkett, naturbrett eller laminat, men gjerne med fuktsikker impregnering. Uavhengig av størrelsen på rommet, anbefales det å velge et ensfarget design i nøytrale hvite, beige, lysegrå eller treaktige toner..

Kjøkkendesign i lyse farger - Gulvfinish Kjøkkendesign i lyse farger - Gulvfinish

Vegg og forkle

I nesten hvilken som helst interiørstil er den beste bakgrunnen for et hvitt headset en jevn pastellfarge. Et sjeldent unntak fra denne regelen kan betraktes som Provence, der tapet med et lite chintz -mønster er tillatt, samt et loft, som ikke kan forestilles uten åpent murverk.

I jugendstil kan et lyst forkle laget av tonet glass eller plast skille seg ut fra helhetsbildet, som spisestoler og en slags innredning skal overlappe. For moderne og klassiske stiler er beskyttelsesbelegget bak arbeidsområdene laget av hvite mursteinlignende fliser (de såkalte grisflisene) eller vanlige lyse fliser. I et rustikt interiør står dette området overfor matt keramikk med et kjedelig beige, grått eller lavendelmønster, og i skandinavisk er det noen ganger et “lappeteppe” lappemønster.

Kjøkkendesign i lyse farger - Vegg- og forklepynt Kjøkkendesign i lyse farger - Vegg- og forklepynt

Tak

En universell løsning for taket på et lyst kjøkken er hvitt maleri eller et stretch -lerret av samme farge. Enhver lys eller mettet tone vil visuelt redusere høyden på rommet og forstyrre harmonien i rommet. I etniske retninger (Provence, land, skandinavisk stil) og loftet kan du la bjelkene være i sikte; Hvis de vertikale opptakene tillater det, kan du henge dekorative med vilje. For å skjule feil i overflaten for maling, vil fuktbestandig gips, glassduk eller fiberduk tapet hjelpe.

Kjøkkendesign i lyse farger - Takdekorasjon Kjøkkendesign i lyse farger - Takdekorasjon

Kjøkkenmøbler og hvitevarer

I tillegg til lyssett, blir spisestue, øy, bardisk og andre detaljer ofte kjøpt fra samme samling. Dette gjelder spesielt for små kjøkken, samt interiør i klassisk og rustikk stil, der møbler er rikt dekorert med utskjæringer, mønstre og utsøkte beslag. I mer demokratiske designalternativer kan du eksperimentere ved å kombinere varer fra forskjellige kataloger – det viktigste er at noen funksjoner forener dem til en enkelt komposisjon. Gjentagende farge, tekstur, materiale, form eller størrelse kan spille denne rollen..

Valget av kjøkkenutstyr i pastellfarger er ikke et stort problem. For klassisk design, Provence, landlig stil, lager mange produsenter vakre retro -modeller av ovner, kokeplater, ovner og hetter. Kjøleskap, kaffemaskiner og andre moderne apparater i slike interiører er vanligvis gjemt bak fasadene på headsettet..

I moderne interiør ser berøringspaneler, LCD -skjermer, kromstål og svart glanset glassbelegg harmonisk ut. Det moderne kjøkkenet i loftstil vil bli dekorert med et lyst kjøleskap med avrundede hjørner, som på 50 -tallet i forrige århundre, samt en lett vintage komfyr og vask..

Når det gjelder rør, kraner og håndtak, kan sølv og forgylt metallic, stål, noen ganger messing, samt pastellkeramikk være egnet for kjøkkenets lette design, avhengig av designkonseptet..

Lett kjøkkendesign - Møbler og hvitevarer Lett kjøkkendesign - Møbler og hvitevarer Lett kjøkkendesign - Møbler og hvitevarer

Kjøkkendesign i lyse farger – foto

Denne siden inneholder et fotogalleri med eksempler på stilig kjøkkendesign i lyse farger. I utvalget finner du designideer for både små rom i en leilighet eller et studio, og for romslige rom i et privat hus..

Etter å ha blitt kjent med prosjektene som allerede er implementert, kan du enkelt lage en individuell plan, velge passende møblestil og type finish, navigere i den omfattende katalogen av materialer, utstyr og tilbehør, uten hvilket det er umulig å forestille seg et kjøkken av høy kvalitet renovering.

Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Interiørdesign på kjøkkenet i lyse farger - foto Innredning av kjøkkenet i lyse farger - foto

Video: Kjøkken i lyse farger – Interiørideer

Previous Post
Αναδιαμόρφωση διαμερίσματος στο Χρουστσόφ (75 φωτογραφίες)
Next Post
Baderomsfliser: typer, hvordan velge (75 bilder)