Turkis kjøkken: 70 bilder og designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Turkis kjøkken: 70 bilder og designideer

Turkis kjøkken: 70 bilder og designideer

I motsetning til bad og barnerom er blå kjøkken svært sjeldne. Himmelske nyanser gjør interiøret friskt og luftig, derfor passer de selv for små rom. Som regel velger innbyggerne i de sørlige regionene turkis design, som tiltrekkes av den milde kjøligheten til en slik palett. I et nordlig klima, for et slikt design, er det bedre å velge solsiden av huset eller leiligheten, og fortynne de blå tonene med den varme teksturen av tre og strålende gul innredning..

Turkis: påvirkning av farge, hva du skal kombinere med

De avslappende egenskapene til turkis er kjent for alle som minst en gang hadde muligheten til å observere den skyfri himmelen eller beundre den rolige vannoverflaten. Etter en hektisk dag tilbrakt blant flimrende butikkvinduer, lys og storbyannonser, har det rolige letthet på det blå kjøkkenet alltid en beroligende og kontemplativ stemning..

Som de fleste kalde nyanser ser det ut til at azurblå skyver grensene for plass, visuelt forstørrer rommet, men for dette må det være en betydelig blanding av hvit maling. De beste følgesvennene for et kjøkken i himmelske toner er farger som perle, beige, sandgul, brun, grå. Hvis du trenger en lys varm aksent, bør du være oppmerksom på korallrød, oransje, lilla – de utgjør alle en veldig rik og merkbar kontrast med blått..

Turkis kjøkkendesign - fargekombinasjon Turkis kjøkkendesign - fargekombinasjon

Interiørstiler

I naturen er det turkise mineralet representert med et helt spekter av nyanser – fra det grønne sjøgrønne til sommerhimmellens grenseløse blå himmel på en klar dag. I strukturen til disse steinene er det vanligvis mange grå, gyldne eller rødbrune årer, noe som gjør de blå edelstenene enda mer dekorative..

Å gjenta denne fargen i kjøkkenutformingen er en ganske uvanlig løsning, men på mange designområder kan et slikt eksperiment bli kronet med virkelig suksess. Det viktigste er å opprettholde en enkelt stil i detalj, og for dette må du velge de riktige teksturer, materialer og geometriske konturer av objekter som skal utgjøre interiøret i rommet..

Provence turkis kjøkken

I designet som er inspirert av interiøret i det franske landskapet, spiller pastellblått en nøkkelrolle. Oftest er treoverflaten på møbler malt i denne fargen, men noen ganger kan vegger, trykk på tekstiler (gardiner, duker), mønstre på keramiske fliser og til og med maling på fat også være turkise.

Provence bruker vanligvis den lyseste, matte skyggen på himmelen. Som et supplement til det velges de tilgjengelige naturmalingene: fargen på lin, lyst tre, sandstein, kalk og lett brent leire.

Provence turkis kjøkken - interiørdesign Provence turkis kjøkken - interiørdesign

Skandinavisk stil turkis kjøkken

Mens de dekorerer sine egne hjem, gjentar skandinaverne den isete storheten i den omkringliggende naturen, men legger samtidig til noen koselige teksturer – lyst unyansert tre, vevde tepper, keramiske fliser dekorert i lappeteknikk.

Mot den snøhvite bakgrunnen til kjøkkeninnredningen ser hodesettene og dekorative elementene i lyseblått pent og behersket ut på en nordlig måte. Her er ikke turkis den bekymringsløse fargen på sjøblå i de solfylte tropene, men heller en grumsete og litt trist skyggeformet himmel før et snøfall. I skandinavisk interiør blir matt treoverflater vanligvis supplert med en subtil glans av hvit marmor, blank keramikk og rustfritt stål..

Turkis kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign Turkis kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign

Turkis kjøkken i moderne stil

Den moderne stilen utmerker seg ved lakonisk funksjonalitet og tolererer ikke overdrev eller uaktsomhet i kjøkkenets design. Fasadene på headsettet, benkeplater, spisestue møbler i denne designretningen skal være helt glatte, monokromatiske og rene. Materialene som brukes er slagfast glass (vanligvis mørkt eller farget), polert tre, forkrommet stål, blank kunststein.

Hvis en turkis farge er valgt for møbelveggen, vil den mest sannsynlig ha et speilglans eller ligne en LCD -TV -skjerm. Akromatiske farger fungerer vanligvis som bakgrunn og forskjellige tillegg (benkeplater, hvitevarer, fat) – hvit, stålgrå og blank svart.

Moderne turkis kjøkken - interiørdesign Moderne turkis kjøkken - interiørdesign Moderne turkis kjøkken - interiørdesign

Turkis Art Nouveau kjøkken

Det er veldig lett å gjenkjenne jugendstilen ved de avrundede hjørnene og glatte møblelinjene, hvis overflate i de fleste tilfeller er limt inn med en lys, blank film. Den turkise fargen i denne versjonen vil se uvanlig lys ut og ligne bølgene i det tropiske hav.

I følge dette temaet er forkleet ofte dekorert med fotoutskrift med marine trykk – fisk, koraller, skjell, palmer. Det mest vellykkede bakteppet for et blått kjøkken i jugendstil er enkle hvite vegger, et grått gulv og et blank PVC -tak. Benkeplater i denne designen er vanligvis akryl, teknikken er valgt med et “metallisk” belegg.

Turkis Art Nouveau kjøkken - interiørdesign Turkis Art Nouveau kjøkken - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Av alle rommene i huset er kjøkkenet mest utsatt for ødeleggende faktorer som fuktighet, temperaturendringer og hyppig forurensning. Alt dette må tas i betraktning når du velger materialer: i kokesonen må de være vann- og varmebestandige, ikke bli ubrukelige ved hyppig vask og ikke samle støv. I tillegg er stil av avgjørende betydning – i etniske og landlige stiler brukes vanligvis naturlige teksturer, mens moderne og høyteknologisk er vanskelig å forestille seg uten polymerer..

Gulv

En passende løsning for et turkis kjøkken ville være grå, hvite, beige, mørkebrune gulvfarger. Avhengig av interiørstilen kan den være matt eller med en liten glans. Det anbefales å dempe lysstyrken til det himmelske headsettet litt med en nøytral-monokromatisk bakgrunn; hvis møblene er malt med pastellblå, kan de støttes med mønstre som matcher – for eksempel ved hjelp av lappetepper.

For landlig interiør anbefales det å bruke porselen steintøy under naturstein og parkett i kalde nyanser. I et “tropisk” eller høyteknologisk tema vil et selvnivellerende gulv og store blanke fliser se mest passende ut.

Turkis kjøkkendesign - gulvfinish Turkis kjøkkendesign - gulvfinish

Vegger

Siden de fleste veggene på kjøkkenet vanligvis er opptatt av møbler og store hvitevarer, er det ganske enkelt å justere dem og male dem i en rolig grunnfarge. Et godt alternativ for etterbehandling av vertikale overflater ville være vaskbare tapeter eller glassduk. Hvis kjøkkenet er romslig, kan veggen i nærheten av spisestuen limes over med fototapet, hvis tomt er harmonisk kombinert med fargen på headsettet. Så, havbildet vil være et godt tillegg til den asurblå glansen, og den kule blå fargen vil understreke storheten til de snødekte fjellene..

Turkis kjøkkendesign - Veggdekorasjoner Turkis kjøkkendesign - Veggdekorasjoner

Forkle

I de fleste tilfeller er forkleet på den turkise veggen på kjøkkenet dekorert for å passe, selv om det noen ganger blir lagt til et kjedelig mønster. Ulike materialer for det beskyttende belegget kan brukes – små keramiske fliser, tonet glass, plast. Det sandbeige murverket, lappeteppemosaikken, samt fotoutskriftselementene ser ganske interessante ut.

Turkis kjøkkendesign - forkle Turkis kjøkkendesign - forkle

Tak

Det er få alternativer for å fullføre taket på det blå kjøkkenet – dette er enten hvitt maleri eller den samme PVC -filmen. I Provence -stil er det noen ganger mulig å dekorere med bjelker hvitkalket med pasteller for å matche hovedbelegget. Hvis rommet er høyt, kan du lage en to-trinns gipsveggkonstruksjon med en strekkinnsats som gjentar fargen på headsettet..

Turkis kjøkkendesign - takfinish Turkis kjøkkendesign - takfinish Turkis kjøkkendesign - takfinish

Belysning og kjøkkenutstyr

For at et turkis kjøkken skal se like attraktivt ut om natten som om dagen, er det nødvendig å organisere god belysning i det. Skyggen på lampene i dette tilfellet skal være nøytralhvit, selv om kul hvit kan være egnet for blanke fasader. Varm har imidlertid en gulaktig glød, og under strålene vil den blå fargen få en grønnaktig fargetone..

I tillegg til LED -strips og spotlights over benkeplater, er en stor og lys lysekrone vanligvis plassert i midten av kjøkkenet. Den kan velges med fokus på interiørstilen, men når det gjelder fargene, er det å foretrekke å fokusere på hvitt, sølv, gull eller blått (for å matche designet). Den samme regelen bør følges når du kjøper lysekroner til spisestuen..

I et turkis kjøkken vil hvite, stål eller svarte hvitevarer se mest naturlig ut – alt avhenger av designretningen. I “rustikt” interiør er det bedre å bare la en lett ovn i retrostil og en hette i form av en hvitkalket skorstein være synlig.

Turkis kjøkkendesign - belysning og kjøkkenutstyr Turkis kjøkkendesign - belysning og kjøkkenutstyr

Kjøkkendesign i turkise farger – foto

I fotogalleriet nedenfor finner du mange eksempler på kjøkkenets vakre design i blå toner. Ferdige designprosjekter hjelper deg med å bestemme valg av utførelser, hvitevarer, dekor, tekstilelementer og servise for et turkis headset i enhver stil. Legemliggjøre dine favorittideer, kompletter dem med dine egne kreative løsninger, og den nye kokesonen vil bli en av de mest komfortable plassene i huset..

Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto Kjøkkeninnredning i turkise farger - foto

Video: Turkis kjøkken – Interiørideer

Previous Post
Αναδιαμόρφωση διαμερίσματος στο Χρουστσόφ (75 φωτογραφίες)
Next Post
Baderomsfliser: typer, hvordan velge (75 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector