Kjøkken 3 x 3 meter: 80 designideer (foto)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken 3 x 3 meter: 80 designideer (foto)

Kjøkken 3 x 3 meter: 80 designideer (foto)

Kjøkkenet er et av hovedlokalene i leiligheten, og gir komfortabel bo for alle i husstanden. Her, i tillegg til å arrangere plass for den kreative prosessen med matlaging, er det nødvendig å gi et behagelig miljø for å smake på det, som ofte er ganske vanskelig å implementere i et lite rom. I vår artikkel vil vi se på hvordan du kan tilrettelegge et 3 x 3 meter kjøkkendesign slik at det gleder eierne med funksjonalitet, bekvemmelighet og estetikk..

Funksjoner i kjøkkendesign 3 x 3

Selvfølgelig har kjøkkenet et totalt areal på 9 kvm. – dette er ikke romslige herskapshus, men du kan trøste deg med tanken på at dette fremdeles ikke er 5 torg i Khrusjtsjov, som det er veldig vanskelig å plassere noe på. Firkantet geometri er mye bedre enn rektangulær, siden det gjør det enkelt å organisere soner, bruke hjørneområder, og det er mest praktisk å plassere en trekant fra koketoppen, kjøleskapet og vasken.

I et mellomstort kjøkken (vårt alternativ kan trygt kalles det), kan du utføre fullverdig sonering, angi arbeids- og spisestueområder ved hjelp av etterbehandlingsmaterialer, belysning. Her kan du leke med farger, velge et kjøkkensett med en rik palett for innredning eller dekorere en av veggene med lyse tapeter. Hvis rommet har en loggia eller utgang til balkongen, er dette et stort pluss som trygt kan brukes til å øke plassen ved å demontere skilleveggene og installere batterier. Oftest er et rekreasjonsområde organisert her eller et spisestue er installert..

Ideen om å arrangere et arbeidsområde på en loggias territorium er ikke det beste alternativet, selv om slike eksempler også finner sted. Problemet er at det vil være behov for å flytte all kommunikasjon, ordne hetten, i tillegg er det begrensninger på vekten som kan plasseres på balkongområdet.

Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Funksjoner Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Funksjoner

Fargeløsninger

Siden mørke toner visuelt kan bringe gjenstander nærmere, er det verdt å foretrekke et lyst design for et lite rom. Dette betyr ikke at kjøkkenet må fylles med hvitt og gjøre det til en slags ørken. Selv moderne minimalisme, med all sin alvorlighetsgrad og konsistens, utelukker ikke tilstedeværelsen av andre pastellfarger, så vel som lyse aksentdetaljer i interiøret. Det viktigste er ikke å overbelaste et lite mellomrom med mørke flekker. En god løsning ville være den første utformingen av en lys finish, som du kan tegne resten av situasjonen på, som på et lerret. Ikke glem sonering – ved å bruke forskjellige nyanser og farger på etterbehandlingsmaterialer, kan du vakkert slå dette eller det territoriet. Et godt trekk er å dekorere en av veggene i en kontrastfarge. Dette vil visuelt “flytte” veggen og utvide plassen.

Settet kan ha både en rolig og variert palett, det er spesielt bra hvis fasadene er med en blank glans, noe som vil gjøre plassen mer ledig. Imidlertid er det verdt å vurdere at skinnende overflater ikke ser bra ut i hver stil, for eksempel er matte fly karakteristiske for Provence, klassiske eller skandinaviske retninger.

Hvis du bestemmer deg for å lage kjøkkenet i en fargerik farge, for eksempel rødt, grønt, blått, etc., må du velge de riktige medfølgende nyanser – det er bedre at de er fra en lys palett. En universell følgesvenn for alle fargevalg er hvit, men du kan også bruke krem, sand, lys grå. I dag er tofargede svart-hvite og sandbrune hodesett anerkjent som ganske fasjonable. Spisestuen må velges i samme palett som hovedmøblene.

Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Farger Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Farger Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Farger

Hvordan velge møbler til kjøkkenet 3 x 3 meter

For et lite kjøkken er et viktig poeng valget av et kjøkkensett, som kan være lineært, kantet eller U-formet. Mange års erfaring har vist at det beste alternativet for et firkantet rom er en kantet design som lar deg plassere en fungerende trekant, ganske store benkeplater, mange lagringssystemer, samtidig som du får nok plass til et spisebord. For eksempel kan spisestuen plasseres ved vinduet, og et hjørnesett kan installeres langs veggen motsatt. I dette tilfellet trenger du ikke være beskjeden med valget av et spisebord – det vil være nok plass til å velge en rektangulær eller til og med rund modell. Hvis du vil spare plass, utstyr vinduskarmen på nytt under bordet og øk overflaten. Et annet godt alternativ er å arrangere møbler, når det L-formede settet reflekteres i en myk hjørnesofa motsatt.

Et kjøkken på 3 meter bredt er nok til å huse et U-formet headset som vil oppta tre tilstøtende vegger, mens avstanden mellom motsatte sider lar deg bevege deg fritt under matlagingen. Spisestuen kan plasseres på en av sidene i den nedre delen av headsettet. Noen ganger spilles bordets rolle av bardisken, som skiller arbeidsområdet – denne oppsettet kalles også halvøy.

Et lineært kjøkkensett er også relevant for et firkantet kjøkken – ved å okkupere planet på den ene veggen, forlater det plassen så ledig som mulig, men det skryter heller ikke av stor kapasitet. Foretrekker et av designene, veie behovet for visse møbler nøye slik at de er nok for familien, og samtidig unødvendige detaljer ikke står på tomgang.

Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Hvordan velge møbler Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Hvordan velge møbler Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Hvordan velge møbler

Etterbehandlinger og materialer

Nå på markedet er det et stort utvalg av forskjellige materialer, inkludert de som tilfredsstiller betingelsene i et kjøkkenrom med et bestemt mikroklima. I dag er det ikke lenger et problem å kjøpe fliser, dekorativt gips, kraftig laminat – problemet er hva du skal velge. Deretter vil vi vurdere de mest moderne alternativene for å fullføre et kjøkken med et areal på 3 x 3 meter..

Gulv

For kjøkkenet vil det beste alternativet være gulvfliser – de er enkle å rengjøre, er ikke redde for fuktighet, ekstreme temperaturer og har et stort utvalg modeller. Men retter som ved et uhell faller på den vil utvilsomt gå i stykker, og overflaten på selve flisen er ganske kald, så hvis du ikke tenker på utstyret til “varmt gulv” -systemet, kan du vurdere andre alternativer.

Laminat er et ganske varmt og innbydende alternativ. Den har et stort utvalg av nyanser og teksturer, noe som gjør at den kan lykkes med å “passe” inn i ethvert interiør. Ulempe – under forhold med høy luftfuktighet kan den deformeres. Gitt disse fordelene og ulempene, kan du velge en nøytral finish som ikke bare vil være vakker, men også praktisk: dekorere gulvet i arbeidsområdet med fliser og spisestuen med laminat. Dermed vil du samtidig utføre sonering av plassen..

Et annet universelt alternativ er et selvnivellerende gulv. Vi må si med en gang at det også har en ulempe – en høy kostnad, men indikatorer som fravær av sømmer, som forlenger holdbarheten til belegget opptil 40 år, motstand mot kjemiske og mekaniske påvirkninger, kompenserer fullt ut for alle økonomiske kostnader.

Kjøkken Design 3 x 3 meter - Gulvfinish Kjøkken Design 3 x 3 meter - Gulvfinish

Vegger

For veggdekorasjon i et 3 x 3 meter kjøkken, er det mange alternativer, som hver er bra på sin egen måte: fliser, vaskbare tapeter, PVC -paneler, dekorativt gips – de roter alle godt på kjøkkenet, har en rekke forskjellige teksturer og farger. Svært ofte kombineres materialer, for eksempel er et arbeidsforkle dekorert med keramiske fliser, vegger – med dekorativt gips. Fototapet lerret ser bra ut i interiøret, og skaper de nødvendige aksentene på sonene. Ikke overdriv med store tegninger – det er bedre å foretrekke små utskrifter eller horisontale og vertikale linjer som visuelt utvider rommet.

Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Veggdekorasjon

Tak

På små kjøkken er taket vanligvis dekorert i lyse farger, oftest i hvitt. Det kan være maling eller hvitvasking av overflaten – metoder vi kjenner fra bestemødre og krever forhåndsutjevning av taket av høy kvalitet.

I dag er gipsplater og spenningsduker mer vanlig, som er blanke eller matte, har mange farger, inkludert 3D -bilder. Taket kan dekkes helt med gipsplater. Selvfølgelig vil et slikt design “stjele” 5-10 cm av høyden på rommet, men det vil ikke være nødvendig å bruke krefter og penger på foreløpig justering, og det er mulighet for å installere spotbelysning. I et lite rom kan bare omkretsen eller de krøllete øyene være laget av gips, gi dem skjult belysning.

Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Takdekorasjon Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Takdekorasjon Kjøkkendesign 3 x 3 meter - Takdekorasjon

Belysning og innredning

God belysning er veldig viktig for kjøkkenet, spesielt for området over benkeplaten, så flere kraftige lamper kan installeres her. Ofte er det mulighet for å plassere et system med spotter, flekker rundt omkretsen av takflaten, som vellykket erstatter omfangsrike lysekroner og sprer en utmerket lysstrøm gjennom hele området. En hengende lampe vil se flott ut over spisebordet – den vil betegne spiseområdet og bringe et stykke hjemmekomfort inn i atmosfæren. Når det gjelder en bardisk, kan du plassere flere lamper på rad – dette designet ser vakkert ut og gir jevn belysning gjennom hele bordplaten. Noen ganger er et kjøkkensett utstyrt med innebygd belysning ved å plassere lyspærer inne i lagringssystemer..

Hvis du dekorerer kjøkkenet i en bestemt stil, vil innredningen være de tilsvarende detaljene i møblene. Det viktigste dekorative elementet er forkleet over benkeplaten, som har mange varianter, inkludert speiloverflater, fotoutskrifter, brokete keramiske fliser, etc. En lett, men interessant innredning oppnås ved hjelp av vinylklistremerker, fototapet.

Kjøkkendesign 3 x 3 meter - belysning og innredning Kjøkkendesign 3 x 3 meter - belysning og innredning

Interiørstiler

Hver designretning har sine egne egenskaper, og valget avhenger først og fremst av de personlige prioriteringene til eierne. Men husk at utformingen av kjøkkenet må matche utformingen av andre rom, spesielt gangen og stuen, slik at hele stua ser harmonisk ut.

Kjøkken 3 x 3 meter i klassisk stil

Hovedtrekkene i det aristokratiske klassiske kjøkkenet er yndefulle linjer, symmetri, dyre møbler og edle dekorasjoner. En uunnværlig følgesvenn av klassikerne er et stort antall dekor, manifestert i gipsstøping, utskårne, smidde elementer, gardiner. Naturmaterialer er velkomne her – tre, stein, naturlige stoffer eller lær.

Kjøkken 3 x 3 meter i klassisk stil - Interiørdesign Kjøkken 3 x 3 meter i klassisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 3 x 3 meter i stil med minimalisme

I et minimalistisk kjøkken kombineres funksjonalitet og enkelhet med høy estetikk. Interiøret mangler pompøs innredning, og arrangementet av gjenstander er så kortfattet og effektivt som mulig. Lyse farger er velkomne i designet (hvit foretrekkes), lukkede møbelsystemer med innebygde apparater og klare geometriske linjer.

Kjøkken 3 x 3 meter i stil med minimalisme - Interiørdesign Kjøkken 3 x 3 meter i stil med minimalisme - Interiørdesign

Kjøkken 3 x 3 meter i loftstil

Loftstilens originalitet er egnet for modige, selvsikre mennesker. Interiøret ser trossende ut, men samtidig veldig koselig. Mur- eller betongvegger, slitte gulv, åpne kommunikasjoner, trebjelker i taket – alt dette understreker industrialiseringen av rommet og forutsetter en symbiose av dyre materialer med et “eldet” utseende av den endelige designen.

Kjøkken 3 x 3 meter i loftstil - Interiørdesign Kjøkken 3 x 3 meter i loftstil - Interiørdesign

Kjøkken 3 x 3 meter i Provence -stil

Et mellomstort kjøkken vil se bra ut i ånden til en fransk landsby. Lyse farger er velkomne her, åpne skap som viser servise og tilbehør, antikke tremøbler, mye tekstiler og lys. I denne retningen er det spesiell oppmerksomhet mot dekorasjon i form av keramiske figurer, stilige klokker, buketter, fotografier. Elementer som retrotekstiler, dekorativt gips, smidde deler, gamle møbler, takbjelker i tre gir en spesiell sjarm..

Kjøkken 3 x 3 meter i Provence -stil - Interiørdesign Kjøkken 3 x 3 meter i Provence -stil - Interiørdesign

Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter – foto

Avslutningsvis foreslår vi å besøke fotogalleriet. Her blir du kjent med en rekke ferdige designløsninger for å arrangere et kjøkken med et areal på 3 x 3 meter. Gledelig visning!

Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto Kjøkkeninnredning 3 x 3 meter - foto

Previous Post
Γυάλινα χωρίσματα στο διαμέρισμα (60 φωτογραφίες)
Next Post
DIY flaskeinnredning: 70 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector