15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 12 kvm. (+60 bilde)

Kjøkkendesign 12 kvm. (+60 bilde)

Uansett hvor mange rom det er i huset, har kjøkkenet alltid en spesiell plass blant dem. Dette er selve ildstedet hvor matlagingens alkymi finner sted, hvor hele familien samles ved et felles bord, og om kveldene er det intime samtaler. Derfor vil du utstyre alt der med maksimal komfort. Når du planlegger et kjøkkendesign 12 kvm. du trenger ikke å begrense deg selv i valg av utførelser og møbler – dette området er nok til å legemliggjøre noen, selv de mest avantgardistiske ideene.

Velge en interiørstil

På grunn av det store utvalget av bygge- og etterbehandlingsmaterialer, husholdningsapparater og hodesett som har vært på markedet den siste tiden, kan reparasjon av et mellomstort 12 meter kjøkken være en fascinerende kreativ aktivitet, som resultatet vil glede seg over i mange år..

Et gjennomtenkt interiør, hvor hver ting er på sin plass og harmonisk passer inn i helhetsbildet, vil bringe mange hyggelige følelser til eierne og gjestene i huset. En velvalgt stil vil bidra til å kombinere alle elementene til et enkelt ensemble..

Kjøkken 12 kvm i en moderne stil

Det raske livstempoet i det 21. århundre dikterer sine egne regler for utformingen av hverdagen: alt skal være funksjonelt, kompakt og praktisk. Mottoet for moderne stil er ikke noe mer. Glatte monokromatiske overflater med nøytrale nyanser, lukkede hyller, ingen tekstiler, blomster, nesten fullstendig fravær av dekor.

Foretrukne er holdbare og lettstelte materialer-kunststein, herdet glass, plast, forkrommet stål. Det beste tillegget til et slikt interiør vil være den nyeste innebygde teknologien med berøringskontroll..

Kjøkkendesign 12 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 12 kvm. i en moderne stil

Kjøkken 12 kvm i klassisk stil

Balansen mellom klassikerne forblir relevant ikke bare i flere tiår, men i århundrer. Kjøkkenet er 12 kvm. møbler av naturlig tre, dekket med kostbar lakk eller lett emalje, vil se solide og elegante ut.

Fasadene på headsettet skal være dekorert med utskårne mønstre (paneler), gylne beslag. Benkeplater kan være laget av kunstig marmor. Det anbefales å velge store hvitevarer fra retrokolleksjoner – brune eller melkehvite, for å matche fargene på kjøkkenet.

En anstendig ramme for all denne prakt vil være perfekt flate hvite vegger og tak, muligens med diskrete elementer av gipsstøping. Et stillebenmaleri i en vakker ramme eller en uvanlig lysekrone over spisestuen vil bidra til å gi kjøkkenets interiør individualitet..

Kjøkkendesign 12 kvm. i klassisk stil

Kjøkken 12 kvm i skandinavisk stil

Måten for å dekorere interiøret slik det gjøres i Norden dukket opp med spredningen av IKEA -butikker. Skandinavisk stil er lett å kjenne igjen på den luftige og kule atmosfæren, som står i kontrast med naturlige detaljer (vevde tepper, lenestoler, tregulv og benkeplater) ser enda varmere ut.

Innstillingen domineres av snøhvite, gjennomskinnelige blå, lysegrå, blå toner. Møblene er kompakte med glatte overflater. Med tanke på at det kan være varmt under matlaging på kjøkkenet, vil dette designet gi ønsket friskhet og samtidig følelsen av hjemmekomfort..

Kjøkkendesign 12 kvm. i skandinavisk stil Kjøkkendesign 12 kvm. i skandinavisk stil

Kjøkken 12 kvm i provence -stil

Den delikate sjarmen til den franske provinsen i utformingen av et 12 meter kjøkken kan formidles av pastellfarger, emaljerte vintage møbler med myke utskårne krøller, “antikke” husholdningsapparater, tynne dekorative bjelker i taket (hvis høyden tillater det).

I et slikt interiør vil enhver påminnelse om en landsbyferie være passende: kurvkurver, vakre krukker med syltetøy og krydder på åpne hyller, blonder gardiner på vinduene, små villblomster på tapetet og duker.

Rollen som en stilig aksent kan spilles av en hette laget i form av en bleket skorstein. Provence-materialer er tre, kalk, kobber og leire, men forkrommet metall, tonet glass og blank plast vil være klart overflødig her..

Kjøkkendesign 12 kvm. i provence -stil Kjøkkendesign 12 kvm. i provence -stil

Kjøkken 12 kvm loft stil

Selv om “loft” opprinnelig betydde et loft, brukes dette ordet i dag oftere på elitehus, omgjort fra tidligere fabrikker, fabrikker, utdannings- og administrative bygninger.

Ved første øyekast gir blanke murvegger, synlige rør, grovt tre og industrielle lamper av metall et inntrykk av et midlertidig tilfluktssted. Likevel likte de frihetselskende bymennene, lei av pretensiøsiteten og overdreven orden i kontorer, denne designen..

De siste årene har det blitt stadig mer valgt for dekorasjon av leiligheter, og spesielt for kjøkken. Siden loftets karakteristiske trekk er høye tak og rikelig med plass, er 12 kvm. for å lage et slikt interiør, burde det være nok.

Kjøkkendesign 12 kvm. loft stil

Fargepalett for kjøkkenet 12 kvm.

Evnen til å skille opptil 10 millioner nyanser er en ekte gave fra naturen, takket være at folk fullt ut kan nyte verdens mangfold. På samme tid er det bare ti hovedfarger i paletten (syv regnbuefarger, hvit, grå og svart), som hver har en viss effekt på psyken, den underbevisste oppfatningen og menneskelige følelser..

Når du velger et design for et kjøkken med et areal på 12 kvadratmeter, anbefales det å holde seg på lyse og nøytrale varme farger. Det antas at den kalde skalaen (blå, grønn, blå, lilla) undertrykker appetitten og virker beroligende, så disse fargene er best igjen for hvilerom – soverom og bad..

Hvitt kjøkken

Hvites evne til visuelt å utvide plassen til et 12 meter kjøkken er ikke en avgjørende faktor, men generelt kan den brukes som et tomt lerret for å spenne lysere, mer mettede aksenter..

Det kan også være en achromatisk sammensetning med en blanding av svart, grått, metallisk. Tre vil bidra til å bli kvitt følelsen av et laboratorium på et hvitt kjøkken: gulv, benkeplater, stoler av eik, valnøtt eller furu vil gjøre interiøret mer hjemmekoselig.

Hvitt kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign

Grått kjøkken

Av alle materialer som brukes i interiør, er rustfritt stål det mest hygieniske, holdbare og holdbare. Det er av denne grunn at profesjonelle restaurantkjøkken bokstavelig talt er metall. En lignende design kan gjøres hjemme. Alle moderne husholdningsapparater vil passe perfekt inn i det, og mens du lager mat vil du føle deg som en ekte kokk.

I tillegg til å være enkle å rengjøre, har ståloverflater også en speileffekt – reflekterende lys, noe som gir kjøkkenet et mer romslig og pent utseende.

Grått kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign

Brunt kjøkken

De som elsker alt naturlig, er alltid glade for å være omgitt av treprodukter. Parkettgulv og tremøbler er ikke den mest holdbare løsningen for kjøkkenet, men i ekstreme tilfeller kan du bruke imitasjonen av dem: velg porselens steingods med et kuttmønster på gulvet, og kjøp et sett med trefiberplater med finerte fasader.

Når det gjelder nyanser, for kjøkkenet 12 kvm. det er bedre å velge lys eller medium i metningstoner, siden mørke brune kan skape en dyster stemning og redusere plassen betydelig.

Brunt kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign

Gul (oransje) kjøkken

Varme toner av gult og oransje er egnet for et kjøkken på 12 kvm. aldri bedre. Dette er nyanser av solen, saftige frukter og tropiske blomster. De gir livskraft, muntre opp, forbedre vitaliteten, skape en vennlig og munter atmosfære..

Akromatisk skala, mykbrun, lysegrønn, samt treteksturer vil bidra til å balansere overdreven lysstyrke..

Gult kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign Oransje kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign

Grønt kjøkken

Siden den grønne paletten er ganske omfattende, er det verdt å merke seg at for et kjøkken på 12 kvm. lyse farger med en blanding av gult er best egnet. Det kan være fargen på salatblader, grønne epler eller de første vårbladene, men det er tilrådelig å nekte dype nyanser med en blanding av blått eller svart..

Et godt tillegg vil være den varme teksturen til treverket (unntatt bleket), den matte overflaten av mørkegrå granitt, sandgul. På en grønn bakgrunn vil retter eller dekor av oransje og lys rosa farge se veldig vakker ut.

Grønt kjøkken 12 kvm. - Interiørdesign

Kjøkkeninnredning med et areal på 12 kvm..

Den første og kanskje den viktigste prosessen i arrangementet av kjøkkenet er etterbehandling av gulv, vegger og tak. Valg av materialer og riktigheten av bruken påvirker til syvende og sist ikke bare interiørets estetikk, men bestemmer også tidsperioden til neste renovering. Hvordan kan du forlenge denne tiden og spare økonomi og styrke til andre, hyggeligere formål i fremtiden??

Gulv

Det første kravet til et kjøkkengulv er fuktmotstand. Av denne grunn må du umiddelbart kaste slike upålitelige materialer som laminat og tregulv..

Det andre viktige kriteriet er styrke. Her er ledende posisjon inntatt av porselen steintøy. Den er spesialdesignet for høy belastning og tåler selv et tilfeldig fall i en stekepanne, og hvis det plutselig dukker opp en sprekk, kan du alltid sette et ekstra i stedet for en skadet stein.

Vanlige gulvfliser er også en god løsning: de er enkle å rengjøre og servere lenge. Kjøkkenet er 12 kvm. en monokromatisk matt finish i en nøytral farge (sand, grå, brun) vil se bra ut. Størrelsen på elementene er å foretrekke fremfor middels, ca 15×15 cm.

Det anbefales å sette varmematter under det keramiske gulvet, slik at matlaging ikke blir til forkjølelse i den kalde årstiden. I spisestuen kan du legge et laminat eller sone det med fliser i en kontrastfarge.

Kjøkkendesign 12 kvm. - Gulvbehandling Kjøkkendesign 12 kvm. - Gulvbehandling

Vegger

De fleste veggene er vanligvis dekket av et headset, så du kan ganske enkelt male dem med hvit eller litt gulaktig maling som reflekterer sollys godt. Når du velger mellom en vanndispersiv og latexpigmentbasert base, må du huske på at den første fritt passerer luft og damp gjennom veggene, og den andre skaper en polymerfilm, som mugg senere kan vises på.

Hvis en av veggene forblir helt ledig (som regel i nærheten av spisestuen), er det verdt å lime et fototapet med et realistisk perspektiv – dette får ditt 12 meter store kjøkken til å se mer romslig ut..

En original og fasjonabel løsning vil være å male en fri vegg eller en del av den med skifermaling. På en slik overflate kan du tegne med kritt, lage huskelister eller skrive gode ønsker til dine nærmeste..

Kjøkkendesign 12 kvm. - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 12 kvm. - Veggdekorasjon

Tak

Et glatt og vakkert tak på kjøkkenet er en viktig egenskap for en kvalitetsrenovering. I en enkel design kan den først limes over med en glassduk – “edderkoppnett”, som vil beskytte overflaten mot mikrosprekk, og etter tørking kan den belegges med vannbasert maling.

Moderne kjøkkenstil 12 kvm. Utfyller perfekt en strekkfilm: blank hvit, sateng (med litt silkeaktig glans) eller matt – et utmerket resultat garanteres.

For stiliserte etniske og rustikke motiver må taket dekoreres med bjelker – ekte trebjelker eller kunstig plast. Det viktigste er at de har en lav vekt og er godt festet til basen. Under disse lamellene kan du enkelt skjule ledninger eller annen kommunikasjon..

Kjøkkendesign 12 kvm. - Takdekorasjon

Dekor og tekstiler til kjøkkenet

For å få et kjøkken på 12 meter til å se beboelig ut, trenger det bare noen merkbare dekorasjoner. Når de velger dem, bør eierne stole på smaken, og også ta hensyn til reglene for stilistisk harmoni. Listen over egnede varer er ganske stor. Det kan være veggklokker, malerier, familiebilder, vakre retter, sett, glassvarer, vaser med blomster, stilleben. På grunn av det ustabile temperatur- / fuktighetsregimet og den høye risikoen for å snu noe, er det ikke plass til innendørs planter på kjøkkenet..

Når det gjelder tekstiler, er det tilrådelig å bruke det sparsomt på kjøkkenet. Naturlige stoffer absorberer raskt lukt og fuktighet, rynker og blir skitne raskere, så det er bedre å velge syntetiske produkter.

Lette korte gardiner er tillatt på vinduene, men dette er forutsatt at kilden til åpen ild (komfyr, stekeovn) er i trygg avstand fra dem. En duk til spisestuen er også egnet for polyester. Dette materialet vasker raskt, tørker umiddelbart og krever nesten ingen stryking.

Kjøkkendesign 12 kvm. - Dekor og tekstiler

Hvordan ordne møbler riktig?

Kjøkkenet er 12 kvm. det er ikke et problem å ordne romslige modulskap, sette et kjøleskap i imponerende størrelse, komfyr, oppvaskmaskin og, om nødvendig, vaskemaskin, kaffetrakter, stor vask.

Spisestuen bør også passe, og et bord, stoler eller krakker kan plasseres på podiet, og dermed ordne ekstra lagringsplass eller en barneseng på hjul.

Avhengig av rommets egenskaper, er utformingen av headsettet valgt – for langstrakte rom er det vanligvis lineært, i en eller to rader. Andelen 3×4 vegger gir et praktisk L-formet eller U-formet opplegg.

Noen ganger er det lagt til en øy benkeplate i midten av kjøkkenet. Dette er ikke veldig bra, fordi det må omgås hver gang. Som en ekstra arbeidsplass kan du bruke en sammenleggbar bardisk eller en bred vinduskarme med passende høyde.

Kjøkkendesign 12 kvm. - Tilrettelegging av møbler Kjøkkendesign 12 kvm. - Tilrettelegging av møbler

Riktig belysning på kjøkkenet

For å markere skjønnheten i kjøkkendesignet 12 kvm. i mørket er det veldig viktig å ta vare på belysning av høy kvalitet. Heldigvis bruker moderne LED -lamper en størrelsesorden mindre strøm og blir nesten aldri varme..

Før du starter installasjonen av belysningsenheter, må du invitere en erfaren spesialist som må kontrollere helsen til det elektriske nettverket og beredskapen til å tåle visse belastninger (inkludert strømforbruket til en elektrisk ovn, kjøleskap, vaskemaskin eller oppvaskmaskin, etc. ). Hvis antallet driftsenheter overskrider den tillatte grensen, kan det oppstå en nødstopp..

For belysning av et kjøkken med et areal på 12 kvm. du trenger en eller to sentrale taklamper og ca 9-12 spotlights rundt omkretsen. Den samme, bare lavere effekten, er det tilrådelig å montere den i headsettet over arbeidsflatene (benkeplater) for å beskytte deg mot skader under tilberedning.

Over spisebordet er det nok med en hengende lysekrone, og for kveldsromantikk kan du også feste et par vegglitter med svakt lys. Varmhvit regnes som det mest behagelige for øyet, men hvis stilen krever det, kan du velge lamper i kaldt hvitt eller fargespekter (blått, grønt, rødt)..

Det anbefales å plassere bryterne på et praktisk sted, og supplere dem med lysende fyrtårn. Lysutstyr kan også fjernstyres – ved hjelp av fjernkontrollen.

Kjøkkendesign 12 kvm. - Riktig belysning Kjøkkendesign 12 kvm. - Riktig belysning

Kjøkkendesign 12 kvm. – Foto

Spesielt for de glade eierne av et kjøkken med et areal på 12 kvm. Vi har samlet en samling interessante løsninger for design av nettopp slike lokaler. Galleriet inneholder bilder med allerede implementerte designalternativer som hjelper deg med å bestemme valg av finish, møbler, finne nye ideer for planlegging og presentere ønsket reparasjonsresultat. Vi ønsker deg kreativ inspirasjon og hyggelige følelser i det fornyede interiøret!

Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 12 kvm. - Foto

Video: Kjøkken 12 kvm. – Interiørideer

Previous Post
Αξεσουάρ μπάνιου: 60 ιδέες
Next Post
Barnesenger (60 bilder): typer og typer, hvordan velge