15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av et barnerom for en jente (65+ bilder)

Design av et barnerom for en jente (65+ bilder)

Et lyst og koselig “tilfluktssted” for barnet ditt er en garanti for en lykkelig barndom. Og for foreldre gir designet av et barnerom for en jente vanligvis mange positive følelser. Bare ved å fylle den med maling, bør du ikke glemme den praktiske siden av interiøret, som ikke skal skade helsen til det dyrebare barnet, samtidig som det gir frihet for aktiv utvikling. Hvordan opprettholde en balanse, samt ta hensyn til alle nyansene – i vår artikkel!

Funksjoner i designet av en barnehage for en jente

Når du skal dekorere et rom for et barn, hvor det skal vokse, utvikle seg og lære om verden, er det nødvendig å ta hensyn til mange punkter. For det første jentens alder: er det en nyfødt eller et mer modent barn på 5-6 år? Barn vokser raskt og smaken endres raskt, så plassen i de første leveårene bør være minimalistisk nok, men fleksibel nok til å legge til nye elementer om nødvendig..

Samtidig, ikke glem at barndomsinntrykk er de mest levende og kan bli en usynlig følgesvenn i det videre voksenlivet til et barn. Utformingen av et rom for en jente vil uunngåelig påvirke hennes syn, formulere visse smaker, en oppførselsmodell og interaksjon med omverdenen. Du må nøye velge hvert element i innredningen, ikke bare fokusere på din forståelse av de “vakre”, men også de pedagogiske aspektene ved objekter.

Interiøret i barnehagen for en jente skal være behagelig og trygt. Det er bra hvis barn har tilgang til gjenstander av interesse for dem, lett kan ta ut leker, sitte på en barnestol. Dette vil lære uavhengighet, og også avlaste deg for ubehagelige følelser i tilfelle feil – selv mindre negative opplevelser kan påvirke barnets karakter. Men du må være helt sikker på at det ikke venter ham noen farer i barnets personlige rom, for eksempel skarpe gjenstander, vaklende møbler eller skadelige materialer..

Barns kjønn spiller en nøkkelrolle i design, og hjelper dem å identifisere seg i en tidlig alder. Dette betyr ikke at jentas rom er forpliktet til å konsentrere maksimalt antall dukker, blomster eller alle rosa nyanser. Barnets verden skal ikke være ensformig, men orientert på riktig måte.

Det er nødvendig å ta hensyn til de psykologiske og pedagogiske aspektene ved interiøret, men ikke fanatisk følge hvert punkt, være redd for å legge inn et ekstra objekt eller en farge. Ekstern estetikk, unikhet og praktisk – disse komponentene vil bidra til å skape et harmonisk romdesign, som vil være nøkkelen til en lykkelig barndom..

Funksjoner i utformingen av et barnerom for en jente Funksjoner i utformingen av et barnerom for en jente

Stilløsninger

Valg av stil vil bli en ledetråd i organisering av design. Det er ønskelig at interiøret samsvarer med husets overordnede sammensetning. Men selv et lite avvik vil se harmonisk ut hvis du angir de karakteristiske elementene riktig. Samtidig vil stiler i barnerommet uunngåelig finne en ny tolkning, for eksempel fortynnet med ikke-kanoniske farger..

Barnerom for jenter i moderne stil

Til å begynne med merker vi at en slik avgjørelse mest sannsynlig vil bli likt av en tenåringsjente som har vokst ut Barbie -dukker og eventyr. Lakonisme, tilbakeholdenhet i moderne stil vil skape et universelt rom der barnet kan gå inn i sine hobbyer eller hobbyer. Men selv for yngre jenter er det mange interessante ting i det moderne barnerommet, fordi denne stilen er best egnet for uvanlige løsninger. For eksempel fototapeter med tegneseriefigurer, samlinger av figurer, objekter med ikke-standardiserte former.

Design av et barnerom for en jente i moderne stil Design av et barnerom for en jente i moderne stil

Barnerom for en jente i klassisk stil

Hva annet vil hjelpe til å realisere elskede jentefantasier, om ikke stilen til ekte damer? Klassikerne vil gjøre en triviell barnehage til et prinsessekammer, der karakterene til dine favorittverk lever.

Oppnå ønsket effekt takket være møbler med utskårne ben og mønstre, gardiner med lambrequins, himmelseng eller elegante dekorative motiver i dekorasjonen. Et slikt design vil ta opp aristokrati, en følelse av skjønnhet hos barnet, som han vil gå gjennom livet med i fremtiden..

Design av et barnerom for en jente i klassisk stil Design av et barnerom for en jente i klassisk stil

Barnerom for jenter i Provence -stil

Provence -stilen stammer fra den franske provinsen og ble skapt for milde og romantiske naturer. Pastellpalett, blomstermønstre, lyse stoffer, antikke møbler – ved hjelp av disse uttrykksfulle midlene vil du kunne legemliggjøre en koselig atmosfære i et barnerom, hvorfra en liten jente definitivt vil glede seg.

Lyse farger vil roe ned altfor aktive barn litt. En annen fordel med stilen er obligatorisk bruk av naturlige materialer, som ikke bare ikke skader barnets helse, men også gir en kjærlighet til naturlig skjønnhet..

Design av et barnerom for en jente i Provence -stil Design av et barnerom for en jente i Provence -stil

Barnerom for en jente i popkunststil

Kreative og aktive jenter med levende interesser vil definitivt elske pop -art -barnerommet. Et slikt rom kan bli et sted for utvikling av fantasi, så vel som implementering av ikke-standardiserte hobbyer..

I interiøret kan du skrive inn rike, varierte farger, litt eklektiske objekter, bilder med tegneserier eller tegneseriefigurer – ethvert element vil se passende ut.

Design av et barnerom for en jente i popkunststil Design av et barnerom for en jente i popkunststil

Velge et fargevalg

Jenter er mer følsomme for miljøet enn gutter. Derfor kan selv en viss fargepalett i et interiør påvirke humøret og oppførselen. Lyse farger er tillatt, alt avhenger av barnets natur, men pastellfarger er fortsatt de mest populære i rommet..

Rosa barnerom for en jente

Når jeg tenker på en barnehage for en jente, er rosa nyanser de første som dukker opp i hodet mitt som det viktigste fargevalget. Og det er ikke overraskende, for dette alternativet ser veldig forsiktig, rørende ut og viser tydelig alderen, så vel som kjønnet til innbyggeren..

Men når du velger ønsket nyanse, prøv å unngå mettede toner av rosa, og kombiner dem med nøytralhvit når det er mulig. Dette vil unngå interiørets banale jentekarakter, fordi ikke alle moderne barn elsker standard ting..

Rosa barnerom for jenter - Interiørdesign Rosa barnerom for jenter - Interiørdesign

Lilla barnerom for jenter

Situasjonen er litt lik rommet i rosa, bare det representerer en mer ikke-triviell tolkning av det “jenteaktige”. Den kule nyansen vil ha en positiv effekt på babyen og utviklingen. Denne løsningen lar deg passe floristiske motiver inn i barnehagen, ved å bruke forskjellige varianter av syrin.

Lilla barnerom for jenter - Interiørdesign Lilla barnerom for jenter - Interiørdesign

Grønt barnerom for en jente

Grønt betyr mynte, lysegrønne eller olivenoljer som er populære i dag. Det er en mer nøytral farge som vil fungere for både en gutt og en jente, men vil sikkert ha en positiv effekt på barnet..

Grønt er forbundet med naturen, som noen ganger mangler i støyende byer. Ved å kombinere den med nøytrale toner, kan du skape et harmonisk og friskt interiør..

Grønt barnerom for en jente - Interiørdesign Grønt barnerom for en jente - Interiørdesign

Hvitt barnerom for en jente

I ethvert barnerom bør ikke bruk av hvitt være begrenset til bare denne fargen. Jenta vil kjede seg i et sterilt rom, og monotonien i paletten, spesielt på et tidlig utviklingsstadium, kan forverre oppfatningen av farge og forstyrre barnets kognitive ambisjoner.

Hvit kan tjene som et allsidig bakteppe for andre løsninger, understreke og balansere dem.

Hvitt barnerom for en jente - Interiørdesign Hvitt barnerom for en jente - Interiørdesign

Beige barnerom for en jente

Delikate kremete, nøtteaktige nyanser passer perfekt inn i stilen med klassisk stil eller Provence, og skaper en edel stemning i barnehagen. Men vi bør ikke glemme at beige er monokrom, ikke kombineres godt med andre farger og bare med nøye planlegging oppnår ønsket effekt. Men naturlige materialer ser veldig organiske ut mot en slik bakgrunn..

Beige barnehage for en jente - Interiørdesign Beige barnehage for en jente - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Mer enn et estetisk utseende, når du skal dekorere en barnehage for en jente, må du ta hensyn til materialene som brukes. Velg allergivenlige, sikre baser. For å være sikker – spør produsentene om kvalitetsdokumentasjon.

Gulv

Overflaten på gulvet skal være glatt, men ikke glatt, slik at barnet ikke faller under aktive spill.

Dekorasjonen i rommet for en liten jente bør velges under hensyntagen til alle mulige alternativer for forurensning. Parkett og laminatgulv har gode egenskaper, bare smuss som har trengt inn i sprekker vil ikke være lett å fjerne.

Derfor anbefaler mange designere marmoleum – et moderne, miljøvennlig og holdbart materiale som har høye estetiske egenskaper..

Design av et barnerom for en jente - Gulvbehandling Design av et barnerom for en jente - Gulvbehandling

Vegger

Mange forsøk faller på veggene i barnehagen: de er malt, riper, gjenstander blir kastet mot dem. I tillegg forutsetter barnets raske utviklingstempo en rask transformasjon av interiøret..

Dessverre kan bygningsteknologier ennå ikke tilby en universell løsning for veggdekorasjon. Du kan velge billige, brukervennlige materialer, men de er ikke alltid miljøvennlige..

På barnerommet for en jente er det beste valget tapet-budsjettbasert, men kortvarig papir, ufarlig væske, miljøvennlig tapet av høy kvalitet og fargerikt fototapet. Men vinyl kan skade babyens helse..

Design av et barnerom for en jente - Veggdekorasjon Design av et barnerom for en jente - Veggdekorasjon

Tak

Det mest passende taket – med en sementstarter, behandlet med en grunning og malt med hvit akrylmaling.

Mange foreldre liker å dekorere interiøret i rommet med tegninger i form av en stjernehimmel eller overskyet himmel. Men denne løsningen er ikke egnet for alle barn: noen kan være distrahert og dermed sove dårlig. Glatt hvitt tak med en interessant lysekrone ser enkelt ut, men samtidig harmonisk.

Design av et barnerom for en jente - Takdekorasjon Design av et barnerom for en jente - Takdekorasjon

Hvordan velge møbler til barnehagen?

Å fylle et barnerom for en jente med møbler er et avgjørende designstadium. Valget av modeller avhenger av barnets alder. Det er klart at en komfortabel seng vil være nok for en nyfødt. Men i løpet av bare et par år trenger hun flere “verktøy” for å dekke behovene sine..

Det vil være interessant for barnet å studere og slappe av med et multifunksjonelt headset, som ligner en egen barneverden, inkludert bokser, senger på andre nivå og en koselig arbeidsplass.

Noen jenter vil elske separate, store senger med myke puter og mykt sengetøy. Dette alternativet er uunnværlig for klassikerne, så vel som Provence..

Siden det er vanskelig for barn å konsentrere seg om studiene, er det bedre hvis arbeidsplassen er mer behersket og ikke rotet med fremmedlegemer.

Plasser for lagring av ting skal være så praktisk som mulig for barnet – slik at hun får de nødvendige tingene og lærer å sette dem på plass. Men valget av lekemøbler er for individuelt, så vel som gjenstander knyttet til hobbyer. Prøv bare å få de kjøpte elementene til å passe inn i det allerede opprettede designet.

Design av et barnerom for en jente - Valg av møbler

Design av en liten barnehage for en jente

Hvis den lille størrelsen på rommet i en tidlig alder ikke forårsaker noen spesielle vanskeligheter, vil dimensjonene begynne å begrense designfriheten med ytterligere fylling av rommet. Du må tenke ekstra på hvordan du plasserer alt du trenger, samtidig som du opprettholder en følelse av romslighet..

Umiddelbart merker vi at den klassiske stilen neppe vil passe inn i et rom med et beskjedent område. Men den moderne er i stand til med fordel å overvinne manglene i en liten barnehage for en jente. For eksempel, hvis du foretrekker komplekse multifunksjonelle møbler med flere nivåer, i stedet for separate store ting, vil det være ledig plass til bevegelse og spill..

Noen teknikker vil også bidra til å visuelt utvide plassen. Velg først et lyst fargevalg som ikke er overmettet med mønstre. For det andre, sørg for å inkludere ett eller to speil i full lengde. For det tredje, velg lette, diskrete gardiner som ikke vil bli et hinder for inntrengning av naturlig lys..

Interiørdesign av et lite barnerom for en jente Interiørdesign av et lite barnerom for en jente

Barneromsdesign for en jente – bilde

Å lage barnehage for en jente er en glede ikke bare for barnet, men også for foreldrene. Noen interiører ser ut som eventyrhus; andre er som et verksted for et lite geni. Hvilke andre designalternativer er det? Se vårt utvalg av bilder. Gledelig visning!

Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto Interiørdesign av et barnerom for en jente - foto

Video: Barnerom for en jente – interiørideer

Previous Post
Αξεσουάρ μπάνιου: 60 ιδέες
Next Post
Barnesenger (60 bilder): typer og typer, hvordan velge